Gabrielle in the making

Full fart idag! Två möten med återförsäljare, en helt fantastisk skönhetsbutik i Brooklyn och så något större Net a Porter. Båda lika roliga. Lunch med vår distributör True Fragrance, de gav oss en massa bra feedback och så hade Pingis och jag en tidig middag ihop där vi pratade mål och strategi för 2019. Det är så kul att jag ska bo här en vecka i månaden.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Vackra vackra stad. Första gången jag var här i vuxen ålder 2011 med Pingis gillade jag den inte alls. Stökig och högljudd. Idag älskar jag tempot och utbudet. Allt är möjligt, jag känner mig fri här. Jag har dock inte hittat ”mitt område” än. Ser fram emot att få utforska alla delar nästa år.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Möte hos Net a Porter som satsar mycket på skönhet just nu.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Bra möte! Min engelska är långt ifrån perfekt men jag ger mig inte. Framför allt är jag aldrig nervös längre, jag kör på.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Vi var tillbaka på hotellet vid 18.00 redan. Bytte om och sprang 25 minuter. Jag har lite svårt att komma ner i varv. Ständig oro i kroppen efter allt som hänt. Det blir ju inte bättre av att slarva med träningen. Första passet på två veckor tror jag.

Efter min dusch så satte jag mig med mitt kvällspass av jobb. Det är mycket med min klon Gabrielle. En rolig men tidskrävande process för vi bygger ju henne i 3D samt hela hennes lägenhet här borta. Hon ska ju se ut som mig och det är inte lätt ☺️

Följ hennes instagram här!

 1. Terese skriver:

  Hej Isabella!

  Måste bara säga att jag är så impad över hur din engelska har utvecklats. lyssande nyligen på yoga Girl podcast där du va med kort efter din skilsmässa (alltså inte särskilt länge sedan) och då tror jag att du precis hade börjat ta dig an utmaningar på engelska och du sa även att du kämpa med det. Idag tycker jag din engelska jättebra. Jag har själv bott, pluggat och jobba i USA under ett par år och vet hur mycket jobb det är att lära sig. Är impad av hur fort du har utvecklat språket. Lycka till i New York, jag tror du kommer ta stan med storm!

 2. Cajsa skriver:

  Hej Isabella,
  inspirerad av ditt driv. Bara nyfiken hur du tänker kring miljön och dina resor med arbetet till New York? Jag tror du är en förebild för många och att du därmed har en stor påverkan på dina läsare även i det avseendet, mest nyfiken hur du ställer dig i dem frågorna.

 3. Anna skriver:

  Så proffsiga ni ser ut. Spännande att följa

 4. Jenny skriver:

  Hej bästa Bella. Jag är så nyfiken på hur ni säljer in er på dessa möten. Hur öppnar man upp. Hur går det till att få till ett möte. Jag menar att någon vill sälja in något till ex amozon måste ma ju göra ett bra intryck. Det får väl tusen förfrågningar per dag. Skulle vara superintreant att veta hur ni går tillväga. Mvh Jenny /en trogen läsare sedan Nils tiden. 😀

 5. Sandra skriver:

  Tycker det är jättekul att det går bra för er och att företaget växer, men undrar lite hur tänker du kring all din flygning och klimathotet? Skulle inte många möten gå att lösa med duktiga anställda på plats eller typ Skypemöten? Förstår att du säkert klimatkompenserar på annat sätt men just flyg är en så otroligt stor klimatbov =/ Kan varmt rekommendera att lyssna på Martin Hedberg, tidigare meteorolog på SVT, om du får chansen. Fantastiskt kunnig och duktig talare.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..