Gabrielle in the making

Full fart idag! Två möten med återförsäljare, en helt fantastisk skönhetsbutik i Brooklyn och så något större Net a Porter. Båda lika roliga. Lunch med vår distributör True Fragrance, de gav oss en massa bra feedback och så hade Pingis och jag en tidig middag ihop där vi pratade mål och strategi för 2019. Det är så kul att jag ska bo här en vecka i månaden.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Vackra vackra stad. Första gången jag var här i vuxen ålder 2011 med Pingis gillade jag den inte alls. Stökig och högljudd. Idag älskar jag tempot och utbudet. Allt är möjligt, jag känner mig fri här. Jag har dock inte hittat ”mitt område” än. Ser fram emot att få utforska alla delar nästa år.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Möte hos Net a Porter som satsar mycket på skönhet just nu.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Bra möte! Min engelska är långt ifrån perfekt men jag ger mig inte. Framför allt är jag aldrig nervös längre, jag kör på.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Vi var tillbaka på hotellet vid 18.00 redan. Bytte om och sprang 25 minuter. Jag har lite svårt att komma ner i varv. Ständig oro i kroppen efter allt som hänt. Det blir ju inte bättre av att slarva med träningen. Första passet på två veckor tror jag.

Efter min dusch så satte jag mig med mitt kvällspass av jobb. Det är mycket med min klon Gabrielle. En rolig men tidskrävande process för vi bygger ju henne i 3D samt hela hennes lägenhet här borta. Hon ska ju se ut som mig och det är inte lätt ☺️

Följ hennes instagram här!

 1. Kommer du hyra lägenhet där nu när du kommer vara där så ofta eller kommer du fortsätta bo på hotell? Och i så fall, kommer du alltid bo på samma hotell eller prova olika? Tänker att man vill ha sitt eget/bo på samma ställe om man ska vara på samma plats så ofta.

 2. Bra där med engelskan! Absolut viktigast att bara köra på. Något annat som varit enormt värdefullt för mig har varit att läsa engelska böcker! Det ökar ordförrådet jättemycket – kör man en digital bok kan man ofta (alltid?) ha en ordbok kopplad och bara trycka på ett ord om man inte vet och kolla upp det. Du som gillar att läsa tänker jag.

  Ordförråd och att prata flytade (inte perfekt) är nyckeln enligt mig. Brytning är sekundärt!

  Men nu när du ändå ska bo där kanske du kan få någon som hjälper dig med engelskan också.

 3. Varför en klon? Varför ska vi följa en fejk ”influencer” ? Vad är hela grejen? Du har sagt för att du inte hinner. Men verkar ju inte klokt att folk ska inspireras av en teknad figur.

  1. Som 40+ fattar jag flaska av denna klon-grej och skulle inte få för mig att följa ett sånt konto. Kan inte se en enda anledning till det.
   Alldeles för modernt för mig. Räcker med att se min dotter spela Sims. Typ.

  2. Hej, nu frågade du inte mig såklart men min tanke är att det är en kanal för nöje, precis som vilken film, serietidning eller teater som helst. Vi har ju många kanaler för inspiration / avkoppling / underhållning och väldigt ofta är de ganska långt från verkligheten. Så varför inte? Varför begränsa oss? Gillar man det inte så går man vidare, precis som vanligt.

    1. Tack för svar R-M , det visste jag inte. Jag har varit på jobb=konferens i USA då hade jag inget Visum bara ESTA.

  1. Vad gäller visum så är det skillnad på jobb och jobb. Jag har arbetat mycket i usa på endast ett ESTA och det fungerar så länge man har en inbjudan att komma till USA för specifika möten t.ex.

   De godtar inte att man bara åker dit och jobbar, men kan man visa att man under perioden man är där har möten med olika företag så är det en giltig anledning.

   Vill man göra det lättare för sig så kan man ansöka om B- visa. Jag har det nu då besök i Mellanöstern har gjort att jag inte kan ha ett ESTA och då blir man intervjuad på en ambassad och får bevisa att man inte har för avsikt att bosätta sig i USA. Tex så brukar de be om bevis för att man har bostad i det landet där man bor och har anledning att komma hem igen.

   Ett B visa gör även att man kan få stanna i USA upp till 6 månader och inte 3 månader som gäller med ett ESTA.

 4. Det är fortfarande svårt att förstå vad syftet är med Gabriella men det känns ändå spännande. 😀

  Skulle du kunna tänka dig att flytta till USA? Bo där helt och hållet? Det känns nästan som att du är på ingång på de tankebanorna. 🙂

  Lycka till med allt. <3

 5. Kan du göra ett inlägg där du berättar mer om Gabrielle? Fattar inte grejen alls nämlingen. Verkar så spännande men har svårt att förstå konceptet <3

 6. OBS! Här om dagen på Isabellas instagram skrev @movazquez – @jlenck, your twin is coming!
  1 da innan Isabella åkte till NYC!

 7. Ska du flyga fram och tillbaka till New York en gång i månaden hela nästa år? Har du tänkt på vad det gör mot miljön? Tänker du någonting på ditt fotavtryck på jorden? Snälla se i det större perspektivet, och gör något gott för miljön. Skyll ingen på något annat

  1. Precis det är helt galet och det gäller alla andra som också reser med flyg flera gånger per år det går inte att skylla på andra eller andra länder när man är med och bidrar själv skulle rekommendera alla att göra en sk klimatkoll på sig själva

  2. För att kunna etablera sig så måste man åka dit. Förstår att du blir orolig för miljön men det krävs så mycket mer än att bara 1 drar ner på sitt resande. Man får försöka kompensera så mycket man kan när man är på hemmaplan.

   Jag reser väldigt mycket men köper allt jag kan som är närproducerat, köper aldrig plastpåsar, sorterar allt extremt noga.

   Ibland måste man försöka förstå att det inte bara är flygresor som är boven i allt.

 8. Hej. En tanke som slår mig när jag ser bilderna på klonen är: vore det inte lite mer mer intressant med en mer normkreativ ”person”. Som kanske inte har den där Barbiekroppen eller blonda svallet utan var lite mer som dina läsare? Känner att detta är så låångt ifrån egoboost-Isabella man kan komma- bara en tanke

  1. Hej Matilda!

   Vill du berätta för mig hur Bellas läsare ser ut? För jag tror att din syn och min syn på det skiljer sig ganska ordentligt.

   Jag är 156 cm och väger 43 kg och det är väl kanske inte jättevanligt som vuxen, varken min längd eller vikt.

   Jag vill bara förtydliga att jag inte menar som något otrevligt, tvärtom önskar jag få veta hur du tänker kring det då en ”typisk Bella-läsare” kan se ut precis hur som helst, även med barbiekropp och med ett blont svall. ☺️

   Ha en fin dag!

   1. Hej Christina. Jag minns bara nått inlägg i hur hon berättade om hur hennes läsare var och ser ut och att det inte riktigt rimmar med klonen. Men jag fattar också grejen med klon och den ska se ut som bella. Bla bla
    Blir bara sååå trött på detta ideal och det skulle vara skönt med något nytt när man ändå kan skapa vad man vill och har chansen!

    Ha de!

  2. En klon är alltså en kopia av en själv rent ”genetiskt”… så då måste Isabella först ändra sin kropp. Har du läst texten och tittat på bilderna? Klonen är inte blond….

   Tycker det är jättekul att Isabella lagt ut denna bild. Klonen på bilden är helt uppenbart inte så lik Isabella, det är såklart tänkt att vi ska reagera på det och att det ska bli massa PR pga det. 🙂 Hoppas mobbaren på Bloggbev… sväljer bytet så hon bidrar till att stärka Isabellas och klonens varumärke.

   Eftersom hatarna på bloggskvallersajten framstår som avundsjuka mobbare för alla med normalbegåvning så är den sajtens största bidrag ang Isabella faktiskt att driva trafik hit och stärka varumärket. Hatarna bör dock omgående söka hjälp hos psykiatrin.

    1. Jag kallade mobbning och hat för avundsjuka. Skrev ju tydligt att kritik är ok och att det inte var normal kritik jag avsåg.

     Läs lite innan du skriker vetja.

  3. Fast hennes klon har ju mörkt hår (just nu i alla fall) och är inte direkt barbie-smal. Tycker det är en vanlig kropp typ.

    1. Nej, klonen är inte jättesmal. Inte ens smal faktiskt utan enligt bilden att döma så skulle det räknas som normalviktig inom BMI.

     Jag tror folk behöver öppna sina ögon och faktiskt läsa på mer rent generellt när det kommer till detta med vikt och då framför allt övervikt. Det är inget att uppmuntra utan är en av våra största folksjukdomar och folk dör dagligen pga sin övervikt (och biverkningar av den).

     1. Jag tror DU behöver läsa på mer. Tex om BMI som är ett helt värdelöst sätt att mäta hur hälsosam någon är. Vilket även kilon många gånger också är, smal betyder inte hälsosam och tjock betyder inte ohälsosam.
      Eller så kan du helt enkelt låta människor vara hur tjocka dom vill eftersom det inte är ditt problem.

     2. S: jag har aldrig påstått att smal = hälsosam?

      BMI kan vara ett bra verktyg att utgå från. Det passar inte för alla typer av kroppar, t ex en vältränad person med stor del muskelmassa. Där fungerar det absolut inte.

      Att vara överviktig till viss del behöver absolut inte vara ohälsosamt men att vara kraftigt överviktig är en hälsofråga som skapar ett enormt tryck på sjukvården. Tänk hur mycket hårdare alla organ behöver jobba och hur leder fötter och knän mår av att bära på extra vikt samt ökad risk för diabetes och hjärt- kärlsjukdomar.

      Jag tycker att det visst är mitt problem. Det är ett samhällsproblem och en väldigt stor kostnad för oss skattebetalare. Jag tycker att skattepengarna kan gå till betydligt bättre saker än fetma.
      Jag kan inte förstå hur en person kan göra så mot sig själv och ännu värre när föräldrar gör så mot sina barn.

      En tidigare bekant har en son som fått behandlats på sjukhus flera gånger pga sin övervikt och sonen är nu 7 år gammal. Även föräldrarna är kraftigt överviktiga.
      Tycker du fortfarande att samhället ska titta åt andra hållet och låta dom vara hur tjocka dom vill trots att barnet drabbas hårdast?

     3. Prata BMI år 2018? Daga att läsa på lite om nyare verktyg och forskning. 🙂 (Oavsett klonens storlek)

    2. Klonen har nästan identisk kropp med mig själv och jag är en helt vanlig normalviktig mamma i mina bästa år. 😉

 9. Jag har faktiskt aldrig varit i USA, känns som att jag är den enda personen i min generation som inte varit där 🙂
  Har aldrig lockat och gör det fortfarande inte.
  Men man vet aldrig. Det ser vackert ut.

  Vad spännande med Gabriella. 😀 Jädrans vad hon vuxit på Instagram med följare alltså. Men håller med övriga i kommentarerna, fattar inte heller grejen, vad målet är. Berätta gärna mer.

  1. Tanken är så som jag förstått det att bygga upp en känd influencer som inte är en verklig person. Isabella eller nån som pitchat idén till henne har helt enkelt kommit på att det som gör influencers populära, det är saker som går att få till även utan en människa. Så varför göra det? För att det sticker ut såklart. Men också för att det visar att Löwengrip är ett bolag i framkant tekniskt och i tiden. De tänker nytt.

 10. Åh ska bli så kul att få se mer bilder från new york och läsa om när du jobbar där! Har själv som mål att bo i New York inom 5 år. Aldrig varit där men tror att jag älskar det haha. Har ett bra företag i ryggen så lätt att flytta hem igen om det skulle vara så.

 11. Men om du ändå är där en vecka i månaden, räcker det då inte med att få följ ditt liv i nyc? Varför skulle en påhittad animations låtsasliv vara mer intressant?

 12. Jag tror att träning är superbra i din sits, men har du även funderat på att meditera? 🙂 Jag förstår om du gör allt för att slippa tänka och vara för dig själv i tystnad just när ångesten är så stor, men just därför tror jag det är ännu viktigare att du faktiskt gör det. Att du tvingar dig själv att möta allt obehag – för det kommer inte försvinna av sig själv, tyvärr. All styrka till dig! <3

 13. Wow, vilken resa! Tänker du att du skulle vilja bo en längre period utomlands? Om det skulle vara möjligt? Tänker när barnen blir äldre?

  Spännande, och mycket smart med Gabrielle. Att hon får så många följare öppnar väl upp möjligheterna för ännu fler samarbeten och reklamspace att sälja? Skulle vara himla roligt att få ett inlägg om visionen med Gabrielle. Vad är det långsiktiga målet?

  You go girl!

 14. Hon ser lite läskig ut. Nä det här med klon känns konstigt . Men säkert något som är bra för business
  Hoppas du hittar en fin lgh 🙂

 15. Tycker det är jättekul att det går bra för er och att företaget växer, men undrar lite hur tänker du kring all din flygning och klimathotet? Skulle inte många möten gå att lösa med duktiga anställda på plats eller typ Skypemöten? Förstår att du säkert klimatkompenserar på annat sätt men just flyg är en så otroligt stor klimatbov =/ Kan varmt rekommendera att lyssna på Martin Hedberg, tidigare meteorolog på SVT, om du får chansen. Fantastiskt kunnig och duktig talare.

 16. Hej bästa Bella. Jag är så nyfiken på hur ni säljer in er på dessa möten. Hur öppnar man upp. Hur går det till att få till ett möte. Jag menar att någon vill sälja in något till ex amozon måste ma ju göra ett bra intryck. Det får väl tusen förfrågningar per dag. Skulle vara superintreant att veta hur ni går tillväga. Mvh Jenny /en trogen läsare sedan Nils tiden. 😀

 17. Hej Isabella,
  inspirerad av ditt driv. Bara nyfiken hur du tänker kring miljön och dina resor med arbetet till New York? Jag tror du är en förebild för många och att du därmed har en stor påverkan på dina läsare även i det avseendet, mest nyfiken hur du ställer dig i dem frågorna.

 18. Hej Isabella!

  Måste bara säga att jag är så impad över hur din engelska har utvecklats. lyssande nyligen på yoga Girl podcast där du va med kort efter din skilsmässa (alltså inte särskilt länge sedan) och då tror jag att du precis hade börjat ta dig an utmaningar på engelska och du sa även att du kämpa med det. Idag tycker jag din engelska jättebra. Jag har själv bott, pluggat och jobba i USA under ett par år och vet hur mycket jobb det är att lära sig. Är impad av hur fort du har utvecklat språket. Lycka till i New York, jag tror du kommer ta stan med storm!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..