Suit up

Onsdag och ny dag här borta! Måendet är sådär men jag kämpar på. Morgonen är alltid värst. Pingis och jag började med att träffa ytterligare en PR byrå för en frukost på hotellet. Vi träffar flera för att jämföra. Nu sitter vi i en bil påväg till vår distributör för att ha några timmars uppdateringsmöte och lunch. True är ansvariga för Löwengrip här borta, de köper in lager och sköter allt med Amazon samt införsäljning med återförsäljare. Men av tidigare erfarenhet är det alltid bättre att närvara på plats som grundare vid första mötena. Många önskar att vi inte skulle flyga hit så ofta men det går inte att etablera sig fysiskt på hyllan utan att vara här personligen. Det är därför Pingis har varit mycket i Australien också och vi åker tillbaka i februari.

Målet här borta i NYC är en stark e-handel, Sephora, Blue Mercury samt egen butik. Men det är en lång väg dit. Men det är att jobba i en uppförsbacke som är roligt som entreprenör. Vi hade kunnat nöja oss med dagens 3000 apotek/återförsäljare, det är fantastiskt men vi vill ju växa och har som mål med 50 % tillväxt varje år.

Kostym från Notes du Nord

Vi hörs sen!

 1. wow kostymen är asfin….. vad fint du passar i rött.

  Lycka till med nya pr- byrån, med alla business och möten.

  Och bra kämpat av dig, att du orkar ta dig upp varje dag och köra på med allt du har att göra. Att du orkar le, att du orkar jobba, att du orkar med allt. Du är enormt stark, även om det också kan vara tröttsamt att vara. Men du är det verkligen.

  Ta hand om dig och må bäst. <3

 2. Jag oroar mig också för klimatpåverkan men har förståelse för att du reser. Jag har ett jobb som gör att jag måste resa varannan månad, även om allt annat kan avhandlas på Skype så går inte allt att lösa där.
  Finns ju andra influencers som reser lika mycket som dig men då för att skapa fint content till sin instagram och det kan jag tycka är värre om man nu ska jämföra.

 3. Vore konstigt om du kom över honom under den närmaste tiden. Det är ok att känna sorg….
  Du behöver inte ständigt överträffa din förmåga och vara superwoman. Att känna sorg och ångest är ingen svaghet, det är mänskligt…
  Du behöver faktiskt våga vara ensam och vara utan män ett tag. Då lär du dig om dig själv ännu mer.

 4. Jag har alergi för dina produkter!
  Tyvärr kan inte använda dom.

  Värst med ögonkräm, har 2 stora röda ringar efter typ 2 min.

  1. Okej? Sluta använda dom då. Det är inte konstigt att man inte tål vissa produkter eller ämnen. Isabellas produkter är väldigt parfymerade, så du kanske skulle prova någon oparfymerad som är snällare mot huden?

 5. Tips till alla som flyger (och känner att de måste) är att klimatkompensera flygningen. Gör det via ett program med Gold Standard så investeras pengarna i hållbara framtidsprojekt! Det kan både företag och privatpersoner göra och tycker det är en bra kompromiss om man verkligen måste flyga!

 6. Isabella du ar min hjalte. Jag vill bli som dig. Trots allt som har hant senaste tiden driver du pa mot dina mal som en vinnare. Tack for att du finns. Jag hoppas att en dag kunna traffa dig, jag kommer ihag for manga ar sedan att jag sag dig i almedalen, men jag var for blyg for att vaga ga fram och halsa pa dig.

  Kram

 7. Hej!
  Jag fattar inte varför t.ex torrschampo ska lukta nåt. Det finns väl nån ”gammal” doft/lukt kvar från senaste tvätt/styling. Sedan om man har nån kroppsdeo/parfym så blir det nån konstig blandning av allt. Jag skulle definitivt inte vilja lukta som en kanelbulle i håret. Hur tänker ni andra i kommentarsfältet?

  1. Haha. Det får mig att tänka på de små doftflaskorna som fanns att köpa på Bodyshop för pre- teens på 90- talet. Någon annan som kommer ihåg?

 8. Hej,
  om du vill utveckla din verksamhet, så måste du börja sätta produkterna i fokus. Aldrig får man se för- och efterbilder. Hur tänker ni utveckla ansiktskrämerna? vad sägs om anti-aging? Kroppsskrubb med glycolsyror? Allting handlar om att sätta redan existerande produkter på hyllor runt om i världen, men det är produkterna du ska få sålt på. Varför ska man bli eller fortsätta vara er kund om alla andra märken utvecklar sina produkter konstant? Bra produkter säljer sig själva! Jag vill se mer av det jag nämnt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..