Ett nytt kapitel

Vi har haft en bra första dag här i NYC. Träffat pr-byråer för Löwengrip, varit uppe hos Svenska Handelskammaren för att se deras co working space Gateway. Eftersom jag kommer att vara här mer för att etablera Löwengrip så behöver vi ett kontor. Anna Throne Holst plus team hos SACC var helt fantastiska. Ser fram emot att få lära känna alla lite bättre. Jag har hunnit shoppa med Sascha på Bergdorf Goodman (en väska från Chanel och ett par klackar från Manolo Blahnik) och sedan gick jag till Cartier över gatan och köpte en klocka till mig själv. Efter två veckor av ett rent helvete kände jag att jag förtjänade det.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Under förmiddagen plåtade vi mycket kampanjer. Här är vårt julsett från Löwengrip. Torrschampon limited edition – Jag älskar alla dofter så mycket!

Möten hos en PR-byrå, vi träffar flera för att jämföra. Älskar min kjol från Boss.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Så otroligt roligt att få inspiration till eget kontor här i NYC! En dag så.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

… Men tills dess så kommer vi att sitta med det här fantastiska gänget hos SACC på Gateway! Ses igen i januari :- )

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Dags för shopping mellan möten…

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Cartier – Panthere

Jag behövde ett nytt minne. Denna klocka står för ett nytt kapitel i mitt liv i en ny del av världen. Det ska bli så spännande.

Sascha och Emelie gick ut för att äta middag men Pingis och jag beställde upp roomservice och tog ett telefonmöte med MYER, vår nya återförsäljare för Löwengrip i Australien. Ikväll spikade vi alla events och pressdagar i februari.

Nu lossnar det. Äntligen.

God natt från NYC!

 1. Det helvete du har gått igenom är för vissa kvinnor en vardag. En vardag av hot och rädsla. Du funderade inte en sekund på välgörenhet istället för egoistisk shopping?
  När man gått igenom något svårt brukar den empatiska sidan växa hos de flesta och det materiella blir av underordnad betydelse.

  1. Då förmodar jag att du inte varit med om särskilt mycket, du utger dig inte för att vara varken empatisk eller ödmjuk.

   Det ena behöver heller inte utesluta det andra och eftersom bloggen handlar om Bellas liv är det ju inte särskilt konstigt att det Bella köper till Bella är det som visas upp.

   Hade hon skivit att hon givit en del till välgörenhet hade ni gamar från skvallerbloggem hittat något att hugga på i alla fall. Antingen hade hon fiskat sympatier (ve och fasa!!!) eller så hade hon gett för lite eller till fel organisation. Hade hon inte gått utmed en siffra hade det antagits att hon bara gett någon hundralapp bara för att med samvete kunna säga att hon ändå skänkt pengar. Eller så hade hon helt enkelt blivit anklagad för att ljuga, igen. Nä puh, förstår att hon inte skriver något om välgörenhet och drar igång det drevet också.

   1. +1 på den! Har jag köpt nåt fint kanske jag vill visa upp det, inte skriver jag ”idag har jag skänkt pengar till välgörenhet, kolla vilken underbar människa jag är” vissa människors kommentarer alltså..

  2. Lägg ner! Hon köper exakt va hon vill för sina pengar hon tjänat själv. Och hur vet du inte att hon redan ger till välgörenhet? Så trött på alla dessa bittra och negativa kommentarer!

  3. Hey hörrni tyck vad ni vill om lyx. Isabella behöver ha en viss livsstil pga varumärket hon byggt kring sig. Så för henne är en dyr klocka en investering som kommer generera intäkter. Tycker för övrigt att det är rätt att de som har pengar använder dem istället för att samla allt på hög. Vad tror du är bäst för andra samhället? Att rika människor betalar en massa skatt/moms + köper saker som håller över tid… eller att de rika nara låter pengarna ligga. Isabella rabblar nog varumärken av PR-skäl och inte för att skryta som en nyrik i största allmänhet. Hon har lyckats med sitt varumärke och det sticker er i ögonen. Varför?

   Och till er som deltar i hets och hat på skvallerbloggar. Hur mår ni? Vad skämmiga ni är. Alltså kritik är en sak. Men om ni på riktigt är intresserade av vad som är sant om Isabella och stalkers osv: Fråga polisen om mannen som dömdes för sina hotbrev. Fråga polisen om den andra mannen som förföljt henne nu på senare tid. Och om alla däremellan. En blogg är precis som en film, en dramaturgisk tolkning. Även dokumentärer har regissörer. Ni vet ingenting om hur berättande fungerar, om ni lägger större vilt vid vilket datum en lapp publicerades än vid många år av hot och hat. Det avslöjat er att ni har tappat er empati. Sorgligt att se. Kritisera gärna men att vältra er i mobbning är bara så sjukt.

    1. Shopping är bra och nödvändigt! Längtar efter när jag själv får börja spendera igen! Klart bättre att konsumera för pengarna än att ge till välgörenhet. När individer spenderar så ger det jobb till människor och det förminskar klart behovet av välgörenhet. Välgörenhet ska inte behöva finnas i ett fungerande samhälle! Fonder och mecenärer är helt okej och är något som vi verkligen måste börja använda oss av mer men välgörenhet borde skrotas. Det göder ett klassamhälle som borde varit utdött för länge sedan!

    2. Isabella ger väl till välgörenhet också? Ger du själv allt som blir över efter hyra o mat till välgörenhet? Hur många procent av din inkomst ger du?

 2. Dränka sina sorger i shopping, eller dränka sina sorger i alkohol. Same, same om du frågar mig. Svårt att ta dig på allvar numera.

  1. Vilket skitsnack Mia.
   Alkohol förstör din kropp, ditt psyke, den kan förstöra liv och familj.
   Att shoppa för pengar som man själv slitit ihop, vem skadar det?

  2. Hon skapar ju nya minnen? Hon kanske vill ha en annan relation till dessa klockor också än den H köpte till henne? Jag vet med låtar jag inte kan lyssna på så lyssnar jag på dom i de nya minnena jag vill knyta an till dom och då funkar det. Och även om hon tröst shoppar nu så vad gör det?

 3. Att du ska flyga till USA en gång/månaden känns klimatmässigt ej hållbart, tycker inte du det? Eller alla take away koppar du konsumerar. Tycker du är fantastiskt inspirerande på många plan! Men det känns konstigt & läskigt att där inte finns något miljötänk överhuvudtaget i ditt arbetsliv.. jag blir mörkrädd så mycket du flyger, och vad jag vet så blir planeten inte kallare direkt..

  1. Hon flyger ju oftast pga jobbet precis som många andra. Hur ska hon och de andra annars ta sig till jobb utomlands?? Med eka eller??

   1. Finns mycket modernt idag. Man behöver inte vara på plats alltid.
    Det är ingen ursäkt, alla andra gör det så då blir det ok? Vad är det för resonemang?
    En stor person som inspirerar på det viset Isabella gör, MÅSTE tänka om.
    Men många tar inte varningarna på allvar…och det är skrämmande.
    Men de kommer att fatta när det är för sent, fast som sagt då är det försent.

    1. Måste inte alltid vara på plats, nej. Men de är där för att etablera sig och träffa potentiella kunder. Därför är det en klar fördel om företagets ansikte utåt kan finnas där i egen person. Tvivlar på att ett företag skulle klara av att etablera sig i ett nytt land enbart via skype-möten.

   2. Bella gör så klart som hon vill. Men det gör jag också. Jag skulle aldrig handla produkter från ett företag som visar en sådan likgiltighet kring miljöfrågor och som ett inte har en hållbarhets och csr profil/policy. Det känns fruktansvärt omodernt för ett företag av idag.

  2. Izabella
   Hur menar du att Löwengrip ska starta upp bolag och försäljningsorganisation i USA om inte ledningen finns på plats?

  3. Då kanske du hade tänkt att skjutsa henne eller? Häst och vagn? Herregud låt kvinnan leva det liv hon vill, så kan du transportera dig precis så som du vill!

 4. Så roligt med samarbete med MYER, jag bor i Australien så ska hålla utkik efter dina produkter här framöver! ❤️ Styrkekram till dig, du är fantastisk!

  1. Nej, men att bli tillfälligt glad av vackra saker kan hjälpa till att bryta sorgens tankar och ge en återhämtande paus från bearbetningen. Och att ta hand om sig själv, må det vara med ytliga varor, kan hjälpa till att öka känslan av att man är värd att tas omhand, inte minst av sig själv. Men i längden är det såklart inte materialism som gör en lycklig, det tror jag man blir av kärleksfulla relationer och en meningsfull vardag, mindfulness, andlighet och en bra mix av vila/nöjen.

 5. Så jävla rätt. Heja dig! Tycker verkligen att du är en sån inspiration och även om det skrivs helt sjuka saker nu håller du huvudet högt och det är så jävla grymt! Kör hårt och lycka till med New York!

 6. Wow så häftigt! Och du var så värd en ny klocka😊Ha en fin dag och glöm inte att varva ner emellanåt. Kram!

 7. Så spännande med NY. Min syster har precis flyttat dit med sin familj. Hon jobbar inte än iom greencardproblematiken. Om ni behöver en superduktig HR i NY så tror jag hon skulle vara perfekt!
  Kontakta mig på mail isf.
  /Madelene

 8. Du är så stark att det förvånar!
  Snygg klocka och vad härligt mycket du hade shoppat. Det är du så värd. Har man ett brustet hjärta så måste man få shoppa loss lite 😉
  Grattis till inbokade möten och all framgång med företaget. Du är en kämpe, jag hade lagt mig ner och självdött med allt skit som varit men du bara tågar på. Grymt bra !

 9. En annan unnar sig ett par skor för 1000 spänn kanske, du unnar dig en klocka för 40-50 000 och jag fullkomligt älskar det. Ett brustet hjärta läker inte av shopping men att få skämma bort sig är en underbar känsla oavsett.

  Tycker du är så stark med allt du gått igenom under 2018 med husförsäljning, inflyttning, den där äckliga jävla stalkern och nu det med H. Önskar dig all lycka i livet.
  Ibland när du skriver om din ensamhet gör det så ont i mig, vilken hemsk känsla. Om än vi följare bara är följare så tror jag att vi är många som faktiskt genuint bryr sig trots att vi inte känner dig under ytan. Fast det ibland känns det som att man gör det. Kram och heja DIG för att du är så inspirerande och fantastisk.

  1. Helt rätt Isabella!! Så tjusig väska 🙂
   Gråter heller inombords med en Chanelväska på axeln, om jag nu ändå ska vara ledsen..

   När mitt ex var otrogen gjorde jag en hel makeover och var piffigare än någonsin, gör det ändå lättare än att man sunkar ner sig.

 10. jag som tänkte skriva va fint o se att den fina runda klockan e tillbax på armen, until I scrolled down.. =/ jajja.. jag köpte oxå en ”dyr” klocka när jag påbörjade ett nytt livskapitel (nä, jag köper aldrig, ALDRIG nytt annars). men fick rådet att runda klockor is the shit. Svårare att fixa ur med andra former om de går sönder o runda klockor är mer ”tidlösa”. (-Ben Bridge-försäljare) Men kanske nästa gång..? När jag blir snuskigt rik ska jag satsa på en old-school vintage Rolex! Det e nog bara klockor som e remotely intresanna i ”mode-världen” eftersom det även har en praktisk funktion, det mesta andra e på väg utför folks!! ciao o gl i nyc chica!

  1. Det är olika dofter, inte olika färger.

   Kanelbulle, polkagris och varm choklad doftar de tre som finns i setet hon håller i.

 11. Är det så viktigt att poängtera *märken* all eloge för ditt jobb osv men man behöver inte nämna alla dyra märken …vill nån veta så ok ..en fråga har du nån bra relation med din mamma? för en mamma som stöd är alltid bra 🙂 Kram å lycka till

 12. Skönt att du verkar vara på banan igen. Köp dig du en klocka om du så önskar, du har jobbat ihop till dina egna pengar och ingen kan säga något annat. Roligt att affärerna rör på sig. Ha en fin vistelse i NY.

 13. Åh, så härligt det är att se ett leende i ditt ansikte igen. Men samtidigt, jag föstår att du har det jobbigt och att det tär på dig. Och då är jag så glad över att du har de underbara vännerna runt omkring dig som stöttar och som finns där när du behöver det. Vilken skatt ändå, va?! 🙂

  Själv är jag i sluttampen på min skilsmässa, där det även finns tre barn i familjen. Och nu börjar det märkas på barnen något att de har en del tankar och funderingar. Framförallt äldsta (nu 5 år) har en del funderingar och oroliga känslor. Hur sjutton ska man kunna hantera det? Hur ska man förklara att man behöver flytta ifrån varandra? Att barnen är de som kommer flytta emellan oss hela tiden? Hur sjutton ska man klara av smärtan som blir då man inte har dem på en veckas tid…?

   1. Till C : Isabella har varit öppen med att hon har ett team som hjälper henne hemma pga tidsbrist.Varför skulle jag må varken bättre eller sämre nu? Vad menar du? Vore det bättre om jag frågar ”Isabella har du julpyntat än” ? Är du nöjdare nu? Så bitchigt utav dig C.

 14. Skulle inte du kunna kommentera regeringsförhandlingarna? Tråkigt att du undvikit ämnet sedan valet. Klart att jag förstår att det blir dålig stämning då, men du har ju trots allt öppet stöttat Annie Lööf så det är ju inga nyheter på bloggen. Om det nu verkligen är som du tidigre skrivit att ”vad som helst är bättre än Sverigedemokraterna”, varför inte bara rösta på Socialdemokraterna och se till att de blir ett stort och starkt parti istället för att gå omvägarna via Centerpartiet? Centern har ju valt bort en Alliansregering, så då förstår jag inte varför man inte bara öppet ger Socialdemokraterna sitt stöd utan de här smärtsamma charaderna som Lööf håller på med.

  1. Därför att om man stödjer C stödjer man C och i andra hand alliansen, inte S. Att C skulle backa upp S var ju ingenting hon gick ut med innan valet så det är väl ganska självklart att man inte istället lika gärna kunde röstat på S.

  2. Din logik haltar lite. Varför skulle en Centerpartist som tycker att vad som helst är bättre än SD välja bort ett parti (C) som tydligt markerar att de inte vill regera med SDs stöd ? Varför skulle den rösta på S? För en Centerpartist måste såklart en S + C regering vara bättre alternativ än en stark S regering. Tror snarare det är M, kds och Sds väljare som är besvikna på C. Det är dock inte de som ger Anni Lööf sitt mandat och som hon måste svara för.

   1. Jag förstår vad du skriver, men med så få mandat i ryggen finns det inte mycket Lööf kan göra för att utöva några påtryckningar på Löfven. Det är uppenbart att hon måste markera mot S genom att kalla förhandlingarna för skambud, annars skulle hennes väljare bli arga, men i slutänden kommer S aldrig att gå med på hennes politik. Hon kan ställa till med en scen och få det att se ut som att hon ställer krav, men det är just bara charader. Hela det svenska socialdemokratiska arbetarpartiets historia liksom motsäger hennes krav på uppluckring av anställningsskydd och fri hyresättning. Så den här koallisionen är så otroligt konstig, för att uttrycka det milt. Jag tror att det hade varit bättre att välja S från början istället för att låta C långsamt backa in i famnen på dem. C är förvirrande och otydliga med allt utom sitt motstånd mot SD. S kommer att gå med på någon detalj som C kommer att få kommunicera som en stor seger.

    1. Exakt, koalitionen är konstig! Röstar man C har man inte röstat på S. Hade många C-väljare vetat om det här före valet hade det naturliga varit att istället lägga sin röst på något parti som för en liknande politik som C, dvs inte S. Det absolut ENDA löfte som Annie Lööf just nu infriar är att inte stödja SD.

    2. Och för att vara tydlig: ingen är förvånad att det blev så här. Jag är inget politiskt orakel precis, men kommenterade själv på den här bloggen någon vecka före valet att S kommer att bli största parti och att de troligtvis kommer att regera med stöd av C och L. Så om jag kunde se det, kunde de flesta se det. Att det dragit ut på tiden beror på att minska människors ilska och på förhand mildra den så kallde ”svekdebatten”. Det är därför jag menar att om man menar allvar med att ”vad som helst är bättre än SD” gör man klokast i att välja ett maktparti som S är eftersom det ändå var uppenbart att det skulle sluta där. Jag köper inte att man trodde att man röstade på alliansen med säkerhet, det var det inget som tydde på. Och som jag skrev tidigare, C kommer snarare få stödja S-politik om det här håller, inte tvärt om.

     1. Fast alla som röstar på c och L och alla deras medlemmar menar inte att c och L måste ingå i en alliansregering. Alliansen är trotts allt en ganska ny företeelse och många liberaler har tidigare klarat av att rösta på C och L oberoende av ett allianslöfte, långt innan alliansens förekomst. Själv är jag socialliberal men har inte röstat på C och L sedan 2006 just för att jag inte vill ha en M-ledd regering. Visst har du rätt i att Sverige och C är motpoler när det gäller tex Las och bostadsmarknad, men där tror jag den socialdemokratiska väljaren har mer att förlora på en S/C konstellation än den centerpartistiska.

 15. Så roligt med ny klocka och nya kläder! Gköm inte att du måste betala tull och skatt på allting du köpt som har ett värde på över 4300 kr! Du reser från tredje land så EU-regler gäller ej.

   1. Finns ingen taxfree shopping i USA, däremot kan du i vissa fall slippa state skatten på inköp under 110 usd. Så klockan hamnar knappast i den kategorin.

    1. Glöm inte betala tull på alla dina inköp när du anländer till Sverige, Tullverket kanske läser här 😊

 16. Du är en stor inspiration och otroligt stark! Fortsätt vara lika cool och unna dig allt du vill!

  I Ryssland säger man att det betyder otur att köpa eller ta emot en klocka ifrån en partner, det betyder att förhållandet är tidsbestämt.

  Så när du är redo för en ny partner, fortsätt unna dig själv klockor 😉

 17. Åh New York! 😀 Ser verkligen fram mot att följa era äventyr där, förhoppningsvis med mycket videoinnehåll i bloggen och på insta 🙂

 18. Så roligt! Nu kommer det gå uppåt igen! Visualisera framåt, målbilderna! Och kul att du hittade lite saker du blir glad för, bra dessutom att stötta handeln!

 19. Om du ger bort att par skor kommer din vän att gå långt bort ifrån dig,ska komma från kinesiskans ord för skor, det låter som ”Hai” vilket ska vara ordet för att sucka. Det lär innebära otur.

 20. Tycker du skulle skänka en lika stor summa till musikhjälpen iår som den summan du unnade dig för.
  Har man nu den summan att spendera rakt av kan man inte komma med ”jag skänker x kr varje månad till x organisationer” utan då kan du ”slänga” iväg en summa bara så där till något bra ändamål. UNNA någon ANNAN helt enkelt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..