Klänning till julen

I samarbete med Ellos

Så underbart att vara i New York och jobba. Jag har saknat den här staden. Väldigt skönt också att fokusera på jobb och möten. Ser fram emot att spendera mycket tid här 2019. På tal om nytt år så fotade jag och Sascha klänningar här borta tidigare idag. Vi går ju mot jul och nyår och då brukar ju många vilja ha en ny klänning på sig. För min del brukar det dessutom bli många middagar och event i början på nya året så det passar väldigt bra att införskaffa några nya klänningar. För min del är det viktigt att det inte känns för mycket fest utan det ska fungera på tillställningar där jag representerar företagen.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Den klänningen jag har på mig hittar ni här. Sascha matchar den lilla svarta med silvriga accessoarer, en tuffare väska och lyxiga högklackade skor. Perfekt till nyår ett något av julens festligheter.
Sascha och jag valde ut ett par favoriter till och de hittar ni här och här.

I samarbete med Ellos

 1. Elsa skriver:

  Hej,
  Surfade in på din blogg igår och läste om allt som hänt. Blir så ledsen för din skull. Otroligt tuffa saker att behöva gå igenom och i offentligheten också. Du är en kämpe och jag hoppas att allt löser sig och du/ni kan känns er trygga igen. God jul.
  Xx

 2. Sofia skriver:

  Längtar efter att se mer hållbarhetstänk i din blogg! Att spä på överkonsumtion som här med att köpa ny klänning varje nyår känns så gammalmodigt. Nästa bolag du startar eller investerar i tycker jag verkligen borde vara ett med hållbarhetsinriktning!

  1. Lina skriver:

   Fast det är ju ganska tråkigt;-)

 3. Evelina skriver:

  Så vacker!! Hoppas du fårnpgra fina dagar i NY.

 4. Lollo skriver:

  Hej!

  Förut la du ofta ut inspirationsoutfits med länkar i bloggen och det var väldigt uppskattat! Finns det någon anledning till att du slutat, eller har du helt enkelt tappat intresset för det? De är saknade iaf

  Kram

 5. Diana skriver:

  Så vacker, så fin i det mesta du tar på dig.
  Hoppas det känns bättre att vara där borta, ibland är det så att när man inte är hemma så kopplar hjärnan bort problemen en hel del.
  Hoppas hjärtat snart läker, men självklart kommer det att ta sin tid.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..