Ett eget skyddsnät

Försenat plan. Men det gör inget. Skriver från min stol med soundtrack från Love Actually i öronen. Jag inser att jag inte varit själv en sekund sedan onsdag för nästan två veckor sedan. Vaktbolag, personal och vänner. Jag är tacksam över att jag har ett team som hjälpt mig att komma på benen. Hade jag fått välja hade jag nog sagt att jag velat vara själv men det har ingen lyssnat på. Nu i efterhand är jag tacksam över det.

Trots att jag landade igår med barnen så är jag glad att vara iväg igen. I NYC blir det mer frihet och jag får äntligen jobba. Varje dag är späckad med möten och på torsdag har vi ett event med Löwengrip och Amazon. Kollegorna flyger hem på torsdag kväll men jag stannar veckan ut. Skönt. Planen är ju att jag ska befinna mig i NYC en vecka i månaden för att Löwengrip ska ha en chans att etablera sig. Det blir bra.

Dagens outfit. Stickad tröja från Stylein, kjol från Ralph Lauren. Klackar Stinaa J. Jag sände live från VIPen i 50 minuter, pratade om allt. Allt ligger kvar ett tag till.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

På planet har Pingis och jag en massa jobb att gå igenom samt så ska jag se filmen Crazy Rich Asians. På tal om flyg och gamla rutiner att ta ett glas champagne så har jag inte druckit en droppe sedan 27e augusti. Som det ser ut nu kommer jag inte att gå tillbaka till alkohol. Det känns befriande.

Stor kram på er.

 1. Ann S skriver:

  Ha, ha lite kul. Jag är 60 men läser din blogg lite då och då… för att hänga med. Och du lyckades få med en liten, liten bild av mitt huvud på flygplans bilden, plats 4 A…
  Missade mitt anslutningsflyg till Vegas pga SAS förseningen 🙁 Också möten hela veckan…
  Tänkte hälsa vid bagagebandet men ville inte störa… hälsn Ann

 2. Annika skriver:

  Hej! Vilken modell äv Stinaa J är det du har på dig? De är så fantastiskt snygga! 😊

 3. Anna skriver:

  Du är så stark bella!! Jag är så lättad över att du stod emot honom och sa nej när han bad om pengar osv när det nu visar sig att han från början visste att han typ inte ens skulle kunna betala tillbaka summan som han lånat och sen köper en klocka till dig för 100.000? Tänker inte yttra mina åsikter om honom då det är ganska orelevant och det som betyder nått är vad du tycker! Hoppas livet blir lättare och lättare för var dag som går och att du kan hitta en partner som är ärlig och genuin och vill DITT bästa även om det inte gynnar denne själv eller om du inte vill träffa nån alls så hoppas jag att du blir lycklig med det beslutet också❤️

 4. Hoppas allt går jättebra i New York!

  (Har försökt kommentera flera gånger men mina kommentarer går inte igenom.)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..