Ett eget skyddsnät

Försenat plan. Men det gör inget. Skriver från min stol med soundtrack från Love Actually i öronen. Jag inser att jag inte varit själv en sekund sedan onsdag för nästan två veckor sedan. Vaktbolag, personal och vänner. Jag är tacksam över att jag har ett team som hjälpt mig att komma på benen. Hade jag fått välja hade jag nog sagt att jag velat vara själv men det har ingen lyssnat på. Nu i efterhand är jag tacksam över det.

Trots att jag landade igår med barnen så är jag glad att vara iväg igen. I NYC blir det mer frihet och jag får äntligen jobba. Varje dag är späckad med möten och på torsdag har vi ett event med Löwengrip och Amazon. Kollegorna flyger hem på torsdag kväll men jag stannar veckan ut. Skönt. Planen är ju att jag ska befinna mig i NYC en vecka i månaden för att Löwengrip ska ha en chans att etablera sig. Det blir bra.

Dagens outfit. Stickad tröja från Stylein, kjol från Ralph Lauren. Klackar Stinaa J. Jag sände live från VIPen i 50 minuter, pratade om allt. Allt ligger kvar ett tag till.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

På planet har Pingis och jag en massa jobb att gå igenom samt så ska jag se filmen Crazy Rich Asians. På tal om flyg och gamla rutiner att ta ett glas champagne så har jag inte druckit en droppe sedan 27e augusti. Som det ser ut nu kommer jag inte att gå tillbaka till alkohol. Det känns befriande.

Stor kram på er.

 1. Du är en stark kvinna som även vågar visa dina svaga stunder.
  Skönt att du får komma iväg lite och slipper hetsen här hemma.

  Är själv sådan som gärna jobbar när det är jobbigt för man slipper tänka så mycket på det dåliga. Sen om det är bra eller inte är en annan sak.

  Ha det så gott i NYC

 2. Härligt. Lycka till. Jag bestämde mig för 4 år sen att inte dricka alkohol. Har hållt det. Saknar aldrig det. Det ger ingenting mer än dåligt samvete för mig. som alkoholistbarn är det bästa alternativet att aldrig dricka en droppe:). det känns verkligen befriande, som du skrev. jag köper alkoholfritt vin eller öl. Funkar hur bra som helst och är supergott

  1. Samma här! Uppväxt med mycket alkohol och har tyvärr fortfarande en mor som dricker men inte inser att det är för mycket trots påtryckningar av ALLA familjemedlemmar.. Hon dricker sig inte full jämt, men alltid dricker hon någonting varje dag. Inte från morgon till kväll så hade kunnat vara värre. Men börjar man kl 16 varje dag med en öl eller något annat alkohoaktigt anser jag att man har ett underliggande problem och beroende.. Fruktansvärt tråkigt. Jag har inte druckit alls sedan jag fyllde 20 för 4 år sedan, nu har jag själv barn och kommer aldrig utsätta honom för det. Nu blir det första julen för honom och jag har krävt alkoholfritt, får se om dom håller det bara annars får vi åka hem..

   1. Låter precis som för mig. Tråkigt att man ska behöva Kräva alkoholfri jul. Jag gjorde detsamma. Det blev bara så Om vi var hemma hos oss för då fanns det helt enkelt ingen alkohol i huset.

    Tyvärr blev min mamma hjärtsjuk av alkoholismen. Vilket är vanligt. Jag tyckte heller inte hon drack så mycket. Men något varje dag som du skriver. Detta ledde till hjärtsvikt och kass lever, vilket i sin tur ledde till följdsjukdomar. Min mamma dog för 2,5 år sedan. Då orkade inte hjärtat mer. Jag sörjer min mamma varje dag och salnar våra fina stunder. Men det är inte förrän nu jag kan slappna av runt högtider. det var alltid en klump i magen inför jul och andra högtider.

    1. Jag blir så ledsen av att läsa det här. Alkoholen tog min mamma för lite mer än fem år sedan. Jag har fortfarande inte försonats med det. Kan inte acceptera att det blev så. En kvinna så full av liv, världens bästa mamma och mormor. Hon skulle älskat att vara här nu, när jag och min sambo precis fått vår tredje son. Dom hade älskat henne och hon dom! Och jag behöver henne, nu mer än någonsin. Vi firade tio år tillsamman i lördags, då friade min sambo, jag ville direkt berätta för mamms så klart.. usch. Livet är bra orättvist!

     1. Visst är det sorgligt. Alkoholism är en hemsk sjukdom som finns i alldeled för många hem. God jul på er. Våra mammor finns med oss nånstans 🙂

  2. Har också skippat alkoholen helt och hållet. Iofs så berodde uppehållet i början på att jag hade cancer men valde att plocka bort det helt. Är inne på mitt 5 år utan alkohol. Mår bättre än någonsin

 3. Jag vet att det kanske inte är prioritet just nu men jag är verkligen tacksam över att du visar att man inte behöver dricka alkohol för att vara framgångsrik. Nykterist är ett skällsord och vi alla måste försöka göra det mer normaliserat.

 4. Såg din livesänding för en stund sen. Jag måste bara få säga att jag tycker du är så enormt stark, som sitter där och förklarar dig samtidigt som mängder med vidriga kommentarer strömmar fram. Det är så lätt att sitta med sin mobil eller dator med fejkade konton och skriva en massa skit till någon som man inte känner.

  Jag tycker också du är stark som vågar visa dina känslor här på bloggen. Att skriva hjälpte mig mycket när jag gick igenom liknade saker som du gör nu. Att träna hjälpte också, Testade boxning för ett tag sedan, när få andra saker hjälpte mig. Oj vilken adrenalin kick det var. Fick ut så mycket aggressioner mot den man som gjorde mig så illa. Efter det började det kännas lite bättre. Men det har tagit mig över två år att vara där jag är idag.

  Trots så mycket ifrågasättande och hatiska kommentarer. Kom ihåg att vi är väldigt många som står bakom dig. Skulden och skammen är hans, inte din,

  1. Så fint skrivet ❤️ Träning är absolut jättebra och att jobba. Nånting jag provade på och som hjälpte mig när jag gick i genom elände var Body Combat (10 kampsportsformer i ihopsamlad form) Jättekul verkligen och man fick ur sig alla känslor.

 5. Skönt för dig att få komma bort ett dag! Passa på och njut av din anonymitet i us. Det finns en och annan person som du kan stämma för förtal när du kommer hem. Jag tycker klimatet på sociala medier är vidrigt i sverige. Ha en trevlig vecka.

 6. Skönt att komma iväg från sverige en stund! Kollade i efterhand på din live, fick tårar i ögona när så många människor skrev vidriga kommentarer, som det inte är tillräckligt att få sitt hjärta krossat av killen man tror man har en framtid med så ska alla vända sig emot en… kram Isabella❤️

 7. Du är otrolig stark kvinna som lyckas sköta all jobb! Otroligt viktigt att vi kvinnor ska stötta varann och påminna oss om vi är verkligen starka oavsett vad vi än går igenom <3

 8. Kollade på din live i efterhand! Gjorde ont i hjärtat. Även om du är otroligt stark ser man att du mår dåligt och dina ögon lyser av sorg, förtvivlan, oro och ångest. Usch! Hoppas att det hela kommer bli sä bra som möjligt så fort som möjligt och att du ska få må bra och känna tillit till människor igen. Kram

 9. Fantastiskt starkt att kunna hantera en sådan situation, och det säger också mycket om dig som person! När jag har varit i kris så brukar jag tänka som så att ”varför slösa en ledig dag på att vara ensam, när man kan spara dom dagarna till när man är glad och kan göra något roligt i stället”. Inte alla som kan eller vill tänka så men det fungerar för mig. Huvudsaen är att man hittar sitt sätt att hantera svårigheter på. Det finns inget rätt eller fel!
  All kärlek och styrka till dig!
  //Stor kram

 10. Snälla släpp inte igenom skogstrollen och deras vedervärdiga kommentarer! Är så förbaskat less på dom människorna som inte har vett nog att skriva bra saker! Låt detta bli en fristad från dom knäppgökarna. Iaf i detta inlägg 🙏🏻

   1. Nej det måste man faktiskt inte. Finns ingen anledning att offentliga personer ska behöva stå ut med elaka kommentarer eller ”kritik”. Om det är saker du inte skulle spy ur dig till en vän eller kollega ska du inte göra det här anonymt heller.

  1. Hon får ändå fler positiva kommentarer.Försök att fokusera på det och inte det negativa.Man ser vad man vill se.

   1. Han har lånat miljontals kronor av folk, som han sedan inte har kunnat betala tillbaka. Är inte lagligt att lura folk på pengar. Jo det kan ge fängelse. Är polisanmäld!

 11. Sänder all styrka och kraft jag har till dig genom den här tiden. Du strålar trots allt på bilden och jag hoppas att allt blir bra till slut. Men det blir det. På något sätt tar man sig alltid igenom det svåra, det tuffa, det omöjliga. Och jag är så ledsen för din skull, har följt dig i dryga tio år. Du är en förebild för tusentals kvinnor och en fantastisk mamma! Glöm inte bort det i allt det här och glöm för all del inte bort det på grund av en bluff till man. Kramar till dig Isabella <3

 12. Jag såg liven du spelade in från arlanda. Tack för att du delar med dig. Det är ju helt hemskt vad du fått gå igenom, trott att han var en person som han inte var. Men jag kan knappt föreställa mig vilken smärta det måste vara att förlora han, man vill hitta en anledning till att förlåta men det går bara inte för det han ljugit om och det han utsatt er för typ av fara. Att folk inte kan förstå det, det är ju rätt knäppt.

  Du är stark Bella, även om det är hemskt att alltid vara det så är du stark. Tycker dock synd om dig, ingen gillar ju att ha sitt hjärta krossat, det är vidrigt. Mins det som igår även om det var mer än 12 år sedan jag känt något sånt.

  Hoppas det snart blir bättre.
  Kram och lycka till med allt.

 13. Du verkar gå igenom en jobbig emotionell resa. Ta hand om dig Isabella. Tur du har vänner som finns där för dig.

 14. Har läst din blogg sedan flera flera år tillbaka, men har aldrig kommenterat ett inlägg. Men nu måste jag bara säga fyfasiken vad STARK och VACKER du är kvinna!! Wow. Så inspirerande!

 15. Såg liven. Det var känslosamt och kändes äkta. Hoppas du och din familj får lugn och ro snart och att alla som skriver att du har hittat på hotbilden snart förstår att det inte är sant.

 16. du som går igenom sånna ofantliga mängder kläder, lätta på energisamvetet lite o kör bytesgarderob på jobbet om ni inte redan gör det. årets julklapp e ju hållbart, och det vill du väl va en del av!!! dina kollegor skulle nog diggat.. hehe… $$$..

 17. Ett tips: Kom ihåg att också fokusera på det du vill ha mer av och tycker om (eftersom det du fokuserar mest på kan ha en tendens att växa enligt the Law of Attraction…) Vi är många som håller på dig! Lycka till i NY!

 18. Jag provade alkohol ca 3 gånger i 14-15 åldern och är sedan dess nykterist. Är idag 33 år. Båda mina föräldrar undviker alkohol (har sett min pappa ta en drink på semester ca 3 gånger och min mamma ta en likör till kaffet ca 3 gånger på alla år. Aldrig något annat/mer). Deras val bottnade i alkoholiserad föräldrar med allt vad det innebar …
  Tyvärr har både jag och mina föräldrar blivit utstötta i vissa sammanhang och blivit kallade tråkiga och präktiga. Fått frågan om vi är religiösa. Fått frågan om vi är nyktra alkolister mm. Vi blir inte bjudna till tillställningar där alkoholen tar stor plats just eftersom vi inte deltar i det. Och många tackar nej till att komma o fira med oss på dagar där alkoholen tar stor plats. Detta trots att vi är tydliga med att alla gör som de vill och att de gärna får ta med öl&vin hem till oss om de vill ha det. Vårt bröllop var helt alkoholfritt och vi hade lika kul ändå. Vi kunde välkomna barn till festen med gott samvete. Fick dock kommentarer efteeåt att det hade varit gott med vin till maten … att det saknades något osv osv.
  Ja livet som nykterist upprör många andra men är underbart för en själv och sina barn.

  1. Jag och min sambo har oxå upplevt liknande . Jag avstår oxå helt och hållet från alkohol och min sambo kanske dricker 4 glas vin om året .Vi blir inte medbjudna på fester där alkoholen tar stor plats och folk väljer bort att umgås med oss vid tillfällen då alkoholen tar stor plats . Var nånstans i vårt avlånga land befinner ni er ? Hade varit trevligt att umgås med folk som man inte behöver känna att det ska hänga på alkoholen . Mvh

  2. Känner igen mig helt. Jag blir inte medbjuden någonstans där alkohol kan brukas just för att jag är så tråkig och inte dricker alkohol

 19. Tycker det är klokt att du inte kommenterar mer än du gör i din live. Tycker det är bra att du inte går in i den pajkastningen som han håller på med via bloggbevakning och jag tycker det är bra att du inte har så mycket med hon som driver den att göra. Du äger din version av det som hänt och om du väl bemöter hans anklagelser så hoppas jag att du gör det här och inte via den sidan.
  Ha en bra resa i New York, hoppas du kan koppla av och vara lite offline och bara vara.

 20. Alltså..! Kollade på din live idag & blev så jäkla illamående av alla elaka/bitska kommentarer.. Ibland undrar man om folk vet vad källkritik är.

  Tycker oavsett att hela situationen är obehaglig, hoppas det löser sig på bästa möjlig vis för samtliga inblandade.

 21. Såg också din livesändning. Alltså, jag fattar inte hur du orkar med alla jäkla haters och ta all skit, men du är så jäkla stark!!!!
  Fy fan vilka vidriga människor det finns där ute. Det bara lyser avundsjuka. Tur du är bättre än dem och inte sjunker till deras nivå. Förstår vad du menar med pajkastning. Ingen idé. Låt dem hålla på. Du är så otroligt vuxen och föregår med gott exempel hur man beter sig i en sådan här dramatisk situation. All kärlek och lycka till dig! Efter regn kommer solsken. så håll ut!!!! Kram ❤️❤️❤️❤️

 22. Du är så stark bella!! Jag är så lättad över att du stod emot honom och sa nej när han bad om pengar osv när det nu visar sig att han från början visste att han typ inte ens skulle kunna betala tillbaka summan som han lånat och sen köper en klocka till dig för 100.000? Tänker inte yttra mina åsikter om honom då det är ganska orelevant och det som betyder nått är vad du tycker! Hoppas livet blir lättare och lättare för var dag som går och att du kan hitta en partner som är ärlig och genuin och vill DITT bästa även om det inte gynnar denne själv eller om du inte vill träffa nån alls så hoppas jag att du blir lycklig med det beslutet också❤️

 23. Ha, ha lite kul. Jag är 60 men läser din blogg lite då och då… för att hänga med. Och du lyckades få med en liten, liten bild av mitt huvud på flygplans bilden, plats 4 A…
  Missade mitt anslutningsflyg till Vegas pga SAS förseningen 🙁 Också möten hela veckan…
  Tänkte hälsa vid bagagebandet men ville inte störa… hälsn Ann

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..