10 kaotiska dagar

Lördag idag. För en vecka sedan befann jag mig i blå hallen och tog emot pris med vårt bolag Nordic Tech House. Egentligen ville jag äta lugnande och sova bort dagen men jag har en liten kämpe i mig som alltid vill komma upp på fötter. Ingen visste där och då vilket kaos jag befann mig i.

För tio dagar sedan, mitt på dagen under onsdagen när hela Löwengrip invest hade content-dag, knackade en man på och letade efter H. Jag förstod inte vad allt handlade om men Magnus som var hemma hos mig (som tur var) slog på reg-nummer och då började allt komma fram. Ringde H och han berättade att han var skyldig en person pengar men jag kände att något inte stämde. Tillslut fick jag se skuldebreven som H signerat och då blev det också tydligt för mig vilka han hade gjort affärer med. Jag vet inte vad som chockade mig mest. Summan eller personerna.

Jag kontaktade polisen men kunde inte anmäla eftersom det inte är olagligt att knacka på dörren och fråga efter en person. Men allt loggades och jag skickade över bild på personen vid min dörr, regnummer samt skuldebreven mellan H och dom. Deras rekommendation var att gå ut i media och berätta att jag och H hade gjort slut. Annars kunde hotbilden spilla över på mig samt flytta på mig. De polisen kunde göra var att åka ut några gånger till Elfvik de närmsta dagarna för att visa sig. H kunde även kontakta dom för att få skydd.

Min livvakt ville också att jag skulle sova borta då eftersom ett av skuldebreven redan hade förfallit och de hade besökt mitt hus. Men jag var i chock och ville bestämt stanna hemma. Pingis, David (Pingis sambo) och Linus kom över som stöd på kvällen och jag fick skydd under natten.

På torsdag morgon gick jag ut med att vi hade gjort slut. Under dagen var jag på kontoret för att meddela mina kollegor om situationen samt träffa min psykolog. Mitt i allt kaos dök min stalker upp vid kontoret trots kontaktförbud men jag mådde så dåligt att jag inte kunde ta in det. Det var ett litet problem i jämförelse.

På kvällen var det Project Playgrounds middag. Det är en organisation jag gärna stöttar. Samt att jag behövde sysselsätta mig. Prinsessan Sofia, som har kommit och bli en vän till mig de senaste året, såg direkt att jag mådde dåligt. Hon är en sådan vän som snappar upp allt direkt. Jag kämpade på men åkte hem lite tidigare vid 23.00 och när jag och min livvakt kom till mitt hus stod två bilar skumt parkerade, en vid korsningen till min gata och en uppåt skogen där det finns en hundbana. De satt personer i bilarna och vi åkte närmare och tog reg-nummer och Magnus vände därefter och körde iväg en sväng bort mot Elfviks gård. När vi såg att bilarna var skriva i samma område som mannen som knackade på, bestämde Magnus för att köra iväg oss och ta in på ett hotell. Den stunden var fruktansvärd obehaglig. Män utanför mitt hus vid midnatt, antagligen väntades på H. När vi senare får mer information om personerna utanför mig var de dömda för människorov. Fruktansvärt.

Efter det har jag inte bott hemma.

På morgonen efter (fredagen) hade vi en stor internationell presslunch i mitt hus för Löwengrips nya glow-serie. Det gick inte att boka av den då folk hade flugit in så vi säkrade upp huset med fler vakter och jag åkte tillbaka på morgonen. Jag vet inte hur jag fixade det. Jag grät medan Emelie gjorde ordning mig men sedan lyckades jag samla mig, gå ner och prata med alla journalister och gjorde intervjuer hyfsat som vanligt men med några avbrott.

Igår (sista november) förföll ännu fler skuldebrev. Det är stora belopp och fruktansvärda räntor. Vi pratar räntor på nästan en miljon i månaden. Eftersom vi inte har kunnat veta hur allt skulle skena iväg när fler skulder gick ut valde mitt säkerhetsbolag att barnen och jag skulle resa bort. Odd har också sovit borta. Jag har noll med H:s skulder att göra men vi visste inte hur det här gänget skulle agera. Det vet vi fortfarande inte vilket gör allt svårt. H befinner sig vad vi vet inte i Sverige men vi har fått uppfattningen om att han försöker lösa skulden.

Det är en tragisk situation H har försatt sig i men jag kan inte tycka synd om honom efter alla lögner. De enorma lånen fördes över till honom den 20 augusti enligt skuldebreven. Vi hade blivit tillsammans igen och jag tror att mitt namn gjorde de möjligt för honom att låna dessa summor.

Jag vet inte hur de kommande veckorna kommer att se ut. Jag hoppas att han hittar ett sätt att betala tillbaka, för dessa personer ger inte upp.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Dagen med barnen här borta. Jag älskar de så. Jag är ledsen för vad jag har utsatt de för och hoppas att de inte kommer att minnas något. Jag har inte sagt något mer än att vi tog lite extra semester och att Magnus och Ida följde med.

 1. Det jag inte får ihop är hur du menar att grovt kriminella personer som anlitar torpeder som är dömda för människorov och mord och grejer, samtidigt väntar in på att ett skuldebrev ska förfalla?

  Alltså du ger ju inte sken av att dessa typer tänkt gå och stämma honom i domstol på pengarna precis…

  1. Jag kan ju inte uttala mig exakt om vad Isabella menar men jag tror att det handlar om att skuldebrevens förfallodatum utgör en kritisk tidpunkt. När skuldebreven förfallit och dessa personer inte fått sina pengar kan de komma att göra vad som helst för att få pengarna och det är där hotet mot Isabella finns. Det handlar alltså inte om att de väntar ut förfallodatumet för att kunna ansöka om stämning i domstol, utan att de möjligen kommer börja ”agera” när skuldebreven förfallit och de kan konstatera att de inte fått sina pengar.

   1. Det är just det jag också menar…

    Personer som väntar på utgång av ett datum på ett juridiskt bindande dokument är sällan personer som kidnappar och mördar, tänker jag.

    1. Men Anna det är ju just när datumet på det juridiska dokumentet har varit som de vet att det finns pengar att återkräva? Innan det har ju H möjlighet att betala tillbaka men när han inte gör det finns det ju anledning att bli upprörd om man har lånat ut väldigt mycket pengar till honom som man blivit av med. Tror du har en lite stereotyp bild av *kriminella*

    2. Va? Förstår du inte hur sådana här lån fungerar? SÅKLART dom väntar till förfallodatumet innan dom börjar hota om saker för att få sina pengar tillbaka och sedan eventuellt ”agera” på dessa hot. Det är en skrämselteknik, du måste väl ha sett en film och veta dessa saker? Kanske du har levt under en sten och aldrig läst en bok i ditt liv.

   2. Skulle gissa att det var indrivare som väntade utanför huset vid midnatt. Kan stämma det som H säger. Att han inte handlat med kriminellas pengar, men personer med pengar har i sin tur möjlighet att anlita folk för att driva in skulden. Är det de personer jag tror, så är det bara skrämseltaktik. Då är kvinnor och barn ”off limits”.

  2. Jag får inte ihop vad du menar Anna.. mord och grejer? Skulle det vara riskfritt för att det finns skuldebrev? Obehaglig situation hur som helst, förstår rädslan.

   Isabella låt inte andra bloggar få göra reklam genom pingback på din blogg, ta bort den funktionen.

  3. Kriminella sköter inte såna affärer på det sett som fröken skriver i inlägget om x kexet är utsatt för hot så dyker dom inte upp där barn finns det är en regel i kriminella världen

   1. Tillåt mig skratta. Vad vet du om det?
    Jag fick ett fönster sönderslaget, brevlådan sönderryckt ect.. Så du babblar i nattmössan

 2. Du har skrivit ut H:s namn på ett ställe i din text, ändra om du inte vill skriva hans namn

  Va stark!!
  Du klarar det❤️

 3. Så sorligt att han försökte leva enligt dina krav. Ja, om någonting ser för bra ut, tro inte på det. Det finns inte perfekta man. Men tur att dina barn har underbar pappa.

 4. Usch, vilka dagar du upplever just nu. Du och familjen. Jag förstår att det inte blir enklare när massa människor skriver till dig och misstror dig. Jag hoppas allt ordnar upp sig till det allra bästa.

 5. Skriver som ovanstående, det här stämmer inte! Med en sådan hotbild så är det locket på,nu kan ju dessa”torpeder” läsa allt! Jag hoppas att det ordnar upp sig för dig oavsett.

  1. Kanske finns en tanke med att vara transparant. Det är också ett skydd.
   Dessutom, vem är du att avgöra vad som är sant eller inte. Knappast ditt jobb, va??!!

   Roger🥴

  2. Tror allvarligt talat inte dessa kriminella sitter och läser Isabellas blogg. Dom är av en annan kaliber och dom kommer få det dom vill ha med eller utan hjälp av Isabellas blogg.
   Dom vill åt H och dom kommer göra allt i sin makt att det blir så.

    1. Men herregud vadå dra in kungahuset? Hon skrev att hon var på projekt playgroud och det är Sofias projekt eller vad man ska säga. Men är väl bäst hon tar bort det då så det inte blir skandal, arga kommentarer och ramaskri.

  1. Det är ju såklart viktigt för Bella att nämna att hon och Sofia är vänner… Kan inte påpekas för många gånger tydligen. Till och med i ett inlägg som detta är det viktigt att nämna.

   1. Olämpligt för att…? Kungahuset är ju helt skyddad, finns inget som kan hända bara för att en medlem nämns i ett blogginlägg.

    1. Handlar inte om att Bella skapar en hotbild mot kungafamiljen fattar du väl ?!! Tänk lite snälla.
     Det handlar om att Bella försöker tjäna pengar på att nämna kungligheters namn i det här dramat Bella å H har skapat. Det är ju superhög status att få va vän med kungligheter. Och Bella är sjukt osmaklig som utnyttjar det i den här situationen. Riktigt pinsamt och osmakligt

     1. Nä men åh, är hon kompis med Sofia? Och skriver om det på sin blogg?! Jag måste genast beställa lite krämer! Nu nu NU på en gång! Ett par flattered också! Eller nej jag tar två, för Bella är ju kompis med Sofia!!!

  2. Högst olämpligt. Men som vanligt kan Bella inte hålla sig, utan namedropar i ett inlägg om ”hennes förfärliga situation”…

   1. Ni hugger som små kobror. Vad är det hos Isabella som provocerar er så fruktansvärt? Att hon är ung och framgångsrik till skillnad från er?
    Hur som helst ni är sorgliga.

   1. Kan vi alla här inne ta en tyst minut och minnas tillbaka till när prinsessan Sofia var med i Paradise Hotel

    Ni som snicksnackar om olämpligheter

 6. Herregud det låter som hämtat ur en film! Så obehagligt och jag kan inte ens föreställa mig hur en sådan situation känns. Jag hoppas det här reder ut sig så smärtfritt som möjligt för dig och dina fina barn. Finn styrka i dem och fokusera på det viktigaste du har – familjen! Styrkekramar till dig ❤️

 7. Barn är smarta och lojala mot sina föräldrar. Dina barn märker tydligt på dig att det inte är som vanligt tro inget annat.

 8. OM! Det är kriminella gäng kommer de inte glömma dig även fastän du säger ni har gjort slut. Men jag har en känsla att de inte är fullt så hotfulla. För då kan du glömma USA.

 9. Tycker verkligen så synd om dig. Förstår inte varför många ska hålla på att vända det till ett pr-trick. Säga vad man vill om att du förut har kryddat, jag bryr mig inte ens om det skulle vara lite kryddat. I stundens chock är det svårt att ge en total bild och det är inte heller du har någon skyldighet till. Att sen märka ord hit och dit är ofattbart. Jag tycker att X verkar helt desperat att nå fram i pressen och jag tycker du har skött det här bra och speciellt nu med en redogörelse. Hoppas att folk slutar att spekulera i detaljer nu och att du bara får vila och vara med barnen, och att du blir lämnad ifred <3

 10. Oj det blev väldigt privat här.Är det säkert att du ska berätta allt såhär i detalj offentligt ? Du har verkligen haft otur sen flytten,du som skulle koppla av hemma och mysa har istället haft en massa hot runt dig.Men det löser sig säkert snart.

  1. Tycket det var bra att hon berättade lite mer, är inte helt detaljerat ändå men saker går fram och folk bör få en mer klar bild. Berättar hon inte detaljerat så hittar ju folk på fel och vinklar. Vissa hittar nog på fel ändå tyvärr, vinklar och förvränger, det är sorgligt.

 11. Förstår dock inte hur du kunde sitta på restaurang Bardot på fredagskvällen om du hade en hotbild mot dig? Själv skulle jag sitta hemma hos ngn jag känner mig trygg med och inte visa mig…

  1. Du kanske tyckt det varit tryggare i en stuga i skogen Sofie.

   Jag hade också känt mig tryggare och gladare i vänners sällskap på en restaurang, känns absolut tryggare att vara bland folk än hemma i ett sånt läge, och Isabella har ju inte varit ensam.

   1. Detta var dagen efter hon gått ut med allt, satt på restaurang Bardot med Pingis, hon fick det att låta som om hon kunde bli kidnappad och att då så direkt sätta sig där ist för tex hemma hos Pingis gör att trovärdigheten för att det var så pass allvarligt minskar rätt rejält…

    1. Det är väl betydligt större chans att bli kidnappad hemma hos någon än på en restaurang där det finns massor med folk???

  2. Ja men nu är inte alla som dig! Kanske svårt för dig att förstå det för dummare kommentar får man nästan leta efter! 🤣

 12. Är det du eller hajen som ljuger? Någon av er gör ju det och den personen som då inte ljuger har ju tillräckligt på fötterna för att anmäla för grovt förtal.

  1. Tänk då lite längre.. VEM skulle vinna mest på att ljuga? Jo han! Han har tabbat sig och vill du skylla på Bella. Han vill väl att hon öppnar plånboken och hjälper honom

 13. Det är fruktansvärt det du får gå igenom. Barnen känner säkert av att du inte mår så bra som du brukar – men samtidigt är vi bara människor och det är väl helt naturligt att barnens föräldrar också är ledsna ibland. Ta hand om dig. Ta det i din takt. Du fixar det här och du har människor omkring dig som älskar dig och stöttar dig. Kram ❤️❤️❤️

 14. Häromdagen la Pingis upp ett klipp på instastories där Simon & Emelie sitter & skojar om att dom inte vet vart du ska sminkas på måndag & Pingis hakade på med att driva om din situation. Hur känner du inför det om nu situationen är så pass allvarlig som du skriver? Sen förstår jag inte riktigt hur du tänker när du lägger upp bilder på barnen eller skriver om hur mycket skulder H har? Det är väl upp till honom att bestämma huruvida vi andra ska få veta det eller inte?

 15. Så löwengrip invest hade content-dag hemma hos dig samma dag som du var i London? För du hade väl bett H hämta barnen på förskolan när ditt flyg från London var sent, samma dag du fick hembesöket eller har jag missförstått?

  Oavsett så hoppas jag att det snart ordnar upp sig för er ❤

  1. Men gud… ja du har missförstått, hon var inte i London utan hemma och hade inte barnen den veckan. Det var denna veckan som varit nu som hon troligtvis skulle åkt till London med Pingis men det blev ändrat iom denna situation. Alltså kan inte folk bara sluta leta fel och sluta vara paranoida, inte klokt.

   Hoppas också att det ordnar upp sig för alla❤️

 16. Usch, detta låter verkligen inte kul.
  Mitt tips är att du avskärmar dig HELT från H. Gör klart att ni brytit helt och sen glömmer du allt med honom och ta inte del heller om någon som helst information om honom. Inget ska framöver förknippa dig med honom. Ta stöd av personer som du litar och känner väl, som t ex Odd eller anhöriga….

 17. Vilken historia detta är .. förstår inte riktigt bara om du känner dig så hotad att du är så öppen om allt .
  Vilka platser du kommer vistas på osv ..det är rena rama pajkastningen mellan dig och H och allt detta
  öppet här i pressen , rena rama Dallas

  1. Nej så dramatiskt är det faktiskt inte. Att Bella skriver vad som hänt i sitt liv på sin blogg, efter rådgivning från polis och vaktbolag är inte konstigt. Att hon är personlig är heller inte konstigt, det är som sagt en blogg, och hon har inte skrivit något särskilt privat.

   Det är skvallersidan och fb som gör det här hundra gånger mer dramatiskt genom att vinkla det båda parter säger och blåsa upp det till vansinniga proportioner.

 18. Hej,
  Du kommer säkert snart berätta att du är tvungen att sälja huset pga av detta.. Men är det verkligen sanningen…

  1. Hon kommer att sälja huset helt klart. Men endast pga att hon inte har råd med det för Hampus har inte sina pengar med i spelet längre. Isabella är inte så rik som hon vill ge sken av! Hela historien är från hennes sida påhittad med henne och hennes ”team”. Denna kommentar tas säkert inte in…

 19. Lugnt. Allt ordnar sig. Sverige har ett starkt rättssystem som ser till att de som begår brott får sona för det❤️

  1. Skämtar du? Tycker du på allvar att brott i Sverige straffas? 1-2 år för våldtäckt?, verkligen ett rättvist straff…

  2. Starkt rättsystem! Du måste skämta med Isabella, Sverige är ett paradis för kriminella, utpressning utreds inte. Däremot tycker jag att Isabella skulle ligga lite lågt med det mediala.

  3. Så tänkte jag med, ända tills jag blev utsatt för brott, anmälde & ärendet lades ner. Det var ett solklart brott. Tappade därmed förtroendet för rättssystemet. Känner mig otrygg, bäst att skydda sig själv ifall något skulle hända..

 20. Jag minns själv som barn hur ”konstigt” det var att vi blev bevakad. Till oss kom det ”tavelförsäljare”. De gick till vissa hushåll och försökte ”sälja” tavlor eller mattor. Som tur var jag så liten och förståd inget. Men jag minns att min pappa gömde sig nere i källarn när de kom. Vi barn fick inpräntade att titta i fönstret innan ni öppnar dörren. Den känslan finns fortfarande kvar. Jag ogillar att öppna ytterdörren om det knackar på.

  1. Vad var det då? De kom till oss också när jag var liten. Vet att pappa sa att de gick till vissa och att det fanns listor på vilka de gick till? Kan det stämma?

   1. Detta var lite läskigt men när ja läste detta så fick ja dejavu från när ja själv var liten. 😟 Detta var på nittiotalet.. Dock har ja fått förklaringen att de bara var matt o tavel försäljare, men de kom också på kvällen. Vilket årtionde hände detta?

 21. Hej Bella!

  Jag brukar aldrig kommentera men är en trogen följare av bloggen och nu vill jag skriva att jag hejar på dig. Det du varit med om är otroligt hemskt och tycker att du hanterat det jättebra, både för dig och dina närstående. Många hade inte kunnat vara så starka i den här situationen, det låter som en riktig mardröm.

  Det modigaste man kan göra är att våga lita på någon, och det är vad du gjorde. Inget är ditt fel och så många av oss är på din sida och backar dig.

  Tack för att du alltid varit och kommer fortsätta vara en förebild för så många av oss unga tjejer!

 22. Förlåt men du är patetisk!

  De vägar du tar för att tjäna pengar på att måla upp dig själv som offer lägg ner!

  Aldrig varit med om en mer patetisk människa! Men ja du behöver verkligen fortsätta träffa en psykolog livet ut.. hoppas bara att den kan lära dig vikten utav att vara ärlig för allas vinning istället för att vinna på andras bekostnad!

  Allting kommer visa sig tillslut tänk på det

 23. När i den här berättelsen går ditt team in och säger att du måste bryta med H, han blir vit som ett spöke i ansiktet och du tror att det är sista gången du ser honom?
  Vem är det som visar dig skuldebreven, H?

 24. ”Bilarna var skrivna i samma område som mannen som knackade på”? Kan du förtydliga det lite? Var mannen som knackade på skriven på en viss gata och ägarna till de andra bilarna som var konstigt parkerade på natten skrivna på samma gata eller vadå? Är jag korkad eller som inte helt förstår 😂 jag menar, en herrans massa ägare till bilar är skrivna precis överallt? Eller bor personerna i detta ”gäng” grannar typ?

  1. Det finns orter i Sverige där vissa kriminella gäng bara existerad har extra starka fästen. Gissar att det rör sig om någonting sådant!

 25. Det är så många luckor i den här historien. Men om jag på riktigt var utsatt för hot skulle jag inte resa utomlands. Varför skulle det vara tryggare? Det finns bättre sätt att ”gå under jorden”. Sedan kommer de ju inte glömma bort dig bara för att tiden gått, om ”de” nu finns vill säga…? Om inte delar av den här historien är fabricerad kanske du ska se dig om efter bättre personskydd för de du har verkar inte så proffsiga.

 26. Hotbild men du lägger ut synliga bilder på barnen från sidan? Samt att det är lätt att bildgoogla fram var ni befinner er med hjälp av bilderna du lagt upp nu. Herregud. Varför så omdömeslös? Och din livvakt? Har han inga synpunkter på detta?

 27. Projekt playground? Första gången jag läser att du stöttar dom. Är du på väg att få in en fot i kungahuset bör du nog sluta med ditt baktalande och utelämnande av H. Det är smaklöst att skapa trafik till bloggen på det sättet. Försök att sätta dig in i hur hans föräldrar mår.

  1. Hans föräldrar lika oskyldiga som Isabella och barnen.
   Det är enbart H som försatt sig i denna situation, ingen annan! Så sluta shama dom verkliga offrena i det här.

  1. Hon måste väl ha stuckit? Om jag hade en dotter som var au pair hos en familj med hot, livvakter, utpressning, kidnappningshot skulle jag inte låta henne vara där. Synd om barnen bara när personer försvinner in och ut i deras liv hela tiden.

 28. Varför fortsätter Isabella skriva om detta ? Har hon INGEN vettig rådgivare ?

  Hon äger inte ditt hus och det blir ju lätt inför flytten… Jag har stor sympati för barnen.

 29. Ifrågasatte du aldrig hur H hade råd att köpa Chanelskor,en Patek Philippe klocka och en Bentley när han är nolltaxerad?Undrade du inte varför han ville låna dig 500 000?Det måste ju ringt varningsklockor men det sägs ju att kärleken är blind.En oerhört tragisk situation.

  1. Hon har förklarat att H inte tjänade pengar via något bolag eller anställning och därmed var nolltaxerad. All handel gjordes via ISK ( investeringssparkonto) som man kan plocka ut vinster och kapital från utan att skatta, man skattar för värdet på kontot ( någon procent per år, har själv ett sånt sparande). Detta hade han visat Isabella, och där fanns ju många miljoner. Hon hade rått honom att starta bolag och öppet göra affärer, vilket han sedan gjorde. Så två par skor för kanske 10 000 och en klocka för 10 000 är i det sammanhanget inte orimligt. Hon har också berättat att hon gjorde slut när H ville låna 500 000 av henne ( inte låna ut till I som du skriver), men att han sedan förklarat varför och hon accepterade det. kärleken är blind, man vill lita på personen man har starka känslor för.

   1. Hon borde anat ugglor i mossen oavsett och inte blivit så chockad som hon utger sig för att vara.Jag menade givetvis att han ville låna 500 000 kr av henne inte tvärtom,precis som du skriver att klockan kostade 10 000 och inte 100 000.Du får inte en PP klocka för 10 000.Situationen är givetvis tragisk och jag tycker mest synd om hennes barn.

  2. Undrar också det! Hon hade ingen aning om att han hade ekonomiska problem men ändå säger hon att ”kortet alltid strula” och han ville låna 500.000kr? Hmmm…..

  3. Det är fullt normalt att en daytrader nolltaxerar och därför inget konstigt. De flesta köper och säljer aktier genom investeringssparkonton (ISK) eller genom kapitalförsäkringar. Dessa ”beskattas” med avgifter. Dvs inga vinster/förluster man gör på sina aktieaffärer genom ISK hamnar i ens deklaration eftersom det inte räknas som inkomst. Om man därför jobbar heltid med daytrading för egen räkning så får man helt naturligt noll taxerad inkomst, eftersom det man gör är att köpa och sälja aktier med ISK eller kapitalförsäkringar. Däremot kan man tycka att en person som lånar pengar för att kunna daytrada inte bör ha ekonomi för köpa PP-klockor och Bentley, det borde vara Lyxfällan-varning. 😀

 30. Men isabella ! Du får det ju att låta som att du inte ville bryta upp med H egentligen utan blev rådd att göra det för att det skulle se bra ut ….att det egentligen inte var vad du ville….

 31. Detta är så oerhört sorgligt. Måste du sälja huset nu? Gissar att ni måste leva på en hemlig adress? Måste Odd också det? Hur gör ni med barnen på förskolan? Fy vad jag tycker synd om dig som måste gå igenom det här. Man vill ju inget hellre än att sina barn ska vara trygga.

 32. Tyvärr är det ofta så att med den diagnosen Isabella har så äg det lätt att fatta snabba, ogenomtänkta beslut. Många med adhd r impulsiva, har svårt att stanna upp utan kör i 150.

  Har vuxit upp med en mamma som är så samt har två äktenskap bakom mig med män som har adhd, en impulsivitet kombinerat med en känsla av att vara uttråkad kan utsätta barn samt närstående för faror. Att kasta sig huvudlöst in i riskabla relationer, blinda för risker och smicker.

  Hoppas barnen mår bra i allt kaos med skilsmässa, flytt och ständigt skydd av livvakt och polis.

  1. Men isabella är INTE skyddad av polis! Det finns inte någon hotbild över huvud taget. Fablernas värld, ett pr trick som spårade ordentligt och hon har gjort bort sig. Vem lägger ut bilder när man är”hotad”

  2. Jag talar nog för oss alla här som har ADHD
   efter att ha läst din vidriga kommentar

   HÅLL SNATTRAN DITT IGNORANTA ÅBÄKE!

   ADHD har ingen gemensam koppling till att H satte hela familjen Löwengrip i fara. H är den stora boven här!

 33. Min kommentar om Pingis och Simons show om hoten kommer tydligen med. Ni som såg den på stories håller nog med om att det var klart olämpligt om det nu finns ett verkligt hot. Min tro på detta försvagades ordentligt efter att ha sett vad dom gjorde iaf…

 34. Lider så otroligt med dig, detta måste vara fruktansvärt och svårt att ta in. Att du klarar av att berätta för andra om det här samtidigt som du tar dig igenom livet gör att du blir en ännu större förebild. Önskar jag kunde hjälpa dig, försöker sända rätt energi till dig! Du förtjänar så mycket bättre!

 35. Jag hänger inte med… du skrev för ett par inlägg sen att du på onsdagen hade bett honom att hämta barnen på dagis för att du skulle bli sen från en London flight. I detta inlägg skriver du att du var hemma för ni hade något event hemma hos dig..? Om du var hemma så varför skulle han hämta barnen
  ? Dina lögner börjar trassla ihop sig nu.

  1. Din och mångas kommentarer här är Ju sorgliga att läsa. Läs hennes inlägg igen (hon hade inte barnen förra veckan – resan till London skulle ju varit den här veckan). Så det ör ju ingen lögn. Men vad spelar det för roll. Du och många här vrider och vänder på varje ord I skriver i hopp om att hitta felaktigheter, istället för att stötta. Men tyvärr är det ju så vi kvinnor ofta är mot varandra.

  2. Hon skrev faktiskt att det gällde nästa vecka (den som va nu) som hon behövde hjälp med hämtning. Man brukar vilja ha framförhållning när det gäller hämtning/lämning och stämma av med andra om man inte kan själv.

  3. LÄS INNANTILL innan du beskyller för lögner!
   Står ”att hämta barnen i veckan därpå”, när hon skulle till London, som uppenbart blev inställt då hon åkte med barnen utomlands.

  4. På onsdagen (troligtvis på morgon/förmiddag, eller så blev hon dagvill som vem som helst skulle blivit i den situationen) så bad hon att han skulle hämta barnen när hon skulle till London, troligtvis pratade hon om denna vecka då hon skulle haft barnen.

 36. ”Tillslut fick jag se skuldebreven som H signerat och då blev det också tydligt för mig vilka han hade gjort affärer med. Jag vet inte vad som chockade mig mest. Summan eller personerna.”
  Är det allmänt känt vilka människor som är skurkar i området, dvs Stockholm med omnejd? Jag skulle då inte kunna nämna något namn på de skurkar som ju också finns i min lilla stad.

 37. Så ironiskt allt detta är med tanke på ditt uttalande i intervju att du tänkte göra en kreditupplysning på alla du dejtar för ”man vill inte dejta någon med skulder”. True economista!

 38. Dom här personerna, vilka de än må vara, kan ej utgöra något hot mot dig. Du är dessutom omgiven av skydd och ni vet dessutom vilka dessa personer är, som skulle kunna utgöra ett hot mig dig är- därmed lär ni knappast bli kidnappade!
  Är det kanske så att din livvakt Magnus, tar tillfället i akt och nu utmålar faran som större än den är? Därmed tjänar han väldigt mkt mer pengar än tidigare!
  Tror inte att hotet mot dig och din familj är särskilt överhängande. Däremot verkar det som att du blivit lite paranoid sedan du köpte det stora huset.

 39. Alltså nu undrar jag vad som är sant å inte.. Vad det finns substans i å vad som är fantasier å tankar som rullat för snabbt..?
  Får hoppas du har hälsan å att du inte börjat bli paranoid/psykotisk i din uppvarvade tillvaro.
  Känns lite oroväckande. Hoppas dina nära å kära ser igenom historierna å tar dig till sjukvård om det är vad som behövs.o

 40. Hoppas verkligen att du förstår hur stark du är som delar med dig av detta. Fy fasen för det du behöver gå igenom just nu… Ingenting är ditt fel. Skuldbelägg dig inte. Du har inte kunnat göra något annorlunda. Du är en fantastisk mamma och Odd är säkerligen en lika fantastisk pappa så det här kommer inte dom minnas som något konstigt. Lovar 😍 Kramar!!!!

 41. Jag förstår att man vill skriva att man inte har kontakt med h för att gänget ska förstå. Men du blir ju mer o mer detaljerad i dina beskrivningar så snart kanske de kräver pengar av dig .

 42. Erkänner att jag från början var lite skeptisk till del saker i denna historia. Men av det som skrivs av i dagen blogginlägg är det ingen som inte känns trovärdigt. Anta att de som H har lånat pengar av är ett av de kriminella nätverk vi faktiskt har i Sverige. De skulle absolut kunna stå utanför huset i en bil reggad på en dömd person. Det är ju hur de visar sin makt. Om de står med namn på skuldbreven är det självklart att både polisen och säk teamet vet exakt vilka de är. Dyker det upp bilar från samma område (typ ett i Malmö…) är det ju inte så svårt att förstå sambandet.

  Inte heller skulle det vara någon större risk att befinna sig på Mallorca eller NY då dessa nätverk sällan söker upp folk i utlandet utan den absolut största risken är att vara kvar i Sverige. Under tiden passar man på att ta avstånd från allt som har koppling till den person som nätverket är ute efter. Tänk er själva… Om ni hade ett av dessa kriminella nätverk efter er skulle ni inte göra allt ni kunde för att rädda er och er familj även om det innebär att ni ”offrar” den person som satt er i situationen dvs H i detta fall. Tror att Isabella offentligt vill göra det glasklart att det finns inga som helst ekonomiska och framförallt känslomässiga kopplingar mellan henne och H. Dvs det är inte lönt att försöka gå efter henne för att komma åt H.

  1. Angående din sista mening. Är der kriminella gäng som är ute efter H, vilket jag tvivlar på, då bryr de sig inte om det.

   1. Jag skrev inte kriminella gäng utan kriminella nätverk, vilket är något helt annat. (Googla Södertälje nätverket t ex) Som jag förstår så har H lånat pengar och det är få som kan låna ut de summor som det verkar röra sig om. De större kriminella nätverken i Sverige ägnar sig bl a åt just åtlåning. På vad Isabella beskrivit hittills är jag rätt övertygat om att det är vad som har hänt. Som sagt, oavsett om det hjälper eller inte så tror jag alla skulle ha gjort samma sak om visste att det kunde röra sig om liv och död.

    Det var väl inte länge sedan en person blev avrättad utanför sitt hem på Lidingö…

 43. Blir så ledsen av att läsa det här. Tur att du har ett nätverk av trygga människor så du inte behöver ta hand om allt ensam. Hoppas allting snart vänder mot det bättre. Kram <3

 44. Du förtjänar så mycket bättre än det här! Vad svårt att vara så offentlig och försöka hitta rätt kärlek utan onda avsikter. Bara det är ju en situation för sig. Att sedan hitta kärleken och sedan hamna i en situation där både du dina barns säkerhet sätts på spel är ju nåt man inte ens vågar drömma om! Tänk på att du är en av Sveriges mest inflytelserika kvinnor och vi är många som backar upp och stöttar dig längs vägen! Både som medkännande mammor och fans! Vi finns här och lyssnar när du skriver av dig, och så hoppas vi att ni snart kan komma hem och få känna er säkra igen <3 Önskar man kunde sluta en skyddande ring omkring dig även i det fysiska livet, för då skulle ingen komma nära 😉

 45. Skriver du dina blogginlägg själv, eller har du någon assistent som skriver åt dig? Låter inte som ditt språk, på flera ställen står det ”DE” istället för det, och det brukar det inte göra. T.ex De satt personer i bilarna…och så skriver man ju inte.

 46. Det här är inte ditt fel. Det här kunde och kan hända vem som helst, så att DU skulle utsatt dina barn för något är inte sant. Lägg inte den skulden på dig. Jag förstår att det snurrar otroligt mycket tankar och flödar sorg och förtvivlan genom kroppen just nu, men du valde inte detta. Massa styrkekramar till dig, du tar dig igenom detta det är jag säker på trots att jag inte känner dig.

 47. Jag anser att Kändisskap och Rikedom ALDRIG är värt att leva ett liv som du gör.
  Visst, du har råd att åka till Dubai. Men all lvrig tid är du ju som en fånge din stackare. Och barnen! Herregud.
  Stalkers och hat och hot och skumma typer och panikrum och livvakter mm mm.
  Jag är så lycklig för mitt vanliga underbara liv.
  Det gör ont i hjärtat att läsa om hur du har det, hur du mår. Ändå fortsätter du, som om du vinner nåt på att fortsätta i rampljuset.
  Vill inte döma dig, jag känner bara empati och sympati för dig och din familj. Försöker sätta mig in i ditt perspektiv och då förstår jag ännu mindre hur du prioriterar. Det kommer jag aldrig förstå. Har du ingen runt dig som talar allvar om detta med dig? Vakt, psykolog? Familj? Att detta inte är ok. Att du far illa av detta. Vilket pris din offentlighet har för dig och din familj. Jag hade aldrig tyckt att det var värt det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..