ANNONS
Integritet på Tailsweep

10 kaotiska dagar

/

Lördag idag. För en vecka sedan befann jag mig i blå hallen och tog emot pris med vårt bolag Nordic Tech House. Egentligen ville jag äta lugnande och sova bort dagen men jag har en liten kämpe i mig som alltid vill komma upp på fötter. Ingen visste där och då vilket kaos jag befann mig i.

För tio dagar sedan, mitt på dagen under onsdagen när hela Löwengrip invest hade content-dag, knackade en man på och letade efter H. Jag förstod inte vad allt handlade om men Magnus som var hemma hos mig (som tur var) slog på reg-nummer och då började allt komma fram. Ringde H och han berättade att han var skyldig en person pengar men jag kände att något inte stämde. Tillslut fick jag se skuldebreven som H signerat och då blev det också tydligt för mig vilka han hade gjort affärer med. Jag vet inte vad som chockade mig mest. Summan eller personerna.

Jag kontaktade polisen men kunde inte anmäla eftersom det inte är olagligt att knacka på dörren och fråga efter en person. Men allt loggades och jag skickade över bild på personen vid min dörr, regnummer samt skuldebreven mellan H och dom. Deras rekommendation var att gå ut i media och berätta att jag och H hade gjort slut. Annars kunde hotbilden spilla över på mig samt flytta på mig. De polisen kunde göra var att åka ut några gånger till Elfvik de närmsta dagarna för att visa sig. H kunde även kontakta dom för att få skydd.

Min livvakt ville också att jag skulle sova borta då eftersom ett av skuldebreven redan hade förfallit och de hade besökt mitt hus. Men jag var i chock och ville bestämt stanna hemma. Pingis, David (Pingis sambo) och Linus kom över som stöd på kvällen och jag fick skydd under natten.

På torsdag morgon gick jag ut med att vi hade gjort slut. Under dagen var jag på kontoret för att meddela mina kollegor om situationen samt träffa min psykolog. Mitt i allt kaos dök min stalker upp vid kontoret trots kontaktförbud men jag mådde så dåligt att jag inte kunde ta in det. Det var ett litet problem i jämförelse.

På kvällen var det Project Playgrounds middag. Det är en organisation jag gärna stöttar. Samt att jag behövde sysselsätta mig. Prinsessan Sofia, som har kommit och bli en vän till mig de senaste året, såg direkt att jag mådde dåligt. Hon är en sådan vän som snappar upp allt direkt. Jag kämpade på men åkte hem lite tidigare vid 23.00 och när jag och min livvakt kom till mitt hus stod två bilar skumt parkerade, en vid korsningen till min gata och en uppåt skogen där det finns en hundbana. De satt personer i bilarna och vi åkte närmare och tog reg-nummer och Magnus vände därefter och körde iväg en sväng bort mot Elfviks gård. När vi såg att bilarna var skriva i samma område som mannen som knackade på, bestämde Magnus för att köra iväg oss och ta in på ett hotell. Den stunden var fruktansvärd obehaglig. Män utanför mitt hus vid midnatt, antagligen väntades på H. När vi senare får mer information om personerna utanför mig var de dömda för människorov. Fruktansvärt.

Efter det har jag inte bott hemma.

På morgonen efter (fredagen) hade vi en stor internationell presslunch i mitt hus för Löwengrips nya glow-serie. Det gick inte att boka av den då folk hade flugit in så vi säkrade upp huset med fler vakter och jag åkte tillbaka på morgonen. Jag vet inte hur jag fixade det. Jag grät medan Emelie gjorde ordning mig men sedan lyckades jag samla mig, gå ner och prata med alla journalister och gjorde intervjuer hyfsat som vanligt men med några avbrott.

Igår (sista november) förföll ännu fler skuldebrev. Det är stora belopp och fruktansvärda räntor. Vi pratar räntor på nästan en miljon i månaden. Eftersom vi inte har kunnat veta hur allt skulle skena iväg när fler skulder gick ut valde mitt säkerhetsbolag att barnen och jag skulle resa bort. Odd har också sovit borta. Jag har noll med H:s skulder att göra men vi visste inte hur det här gänget skulle agera. Det vet vi fortfarande inte vilket gör allt svårt. H befinner sig vad vi vet inte i Sverige men vi har fått uppfattningen om att han försöker lösa skulden.

Det är en tragisk situation H har försatt sig i men jag kan inte tycka synd om honom efter alla lögner. De enorma lånen fördes över till honom den 20 augusti enligt skuldebreven. Vi hade blivit tillsammans igen och jag tror att mitt namn gjorde de möjligt för honom att låna dessa summor.

Jag vet inte hur de kommande veckorna kommer att se ut. Jag hoppas att han hittar ett sätt att betala tillbaka, för dessa personer ger inte upp.

Copyright 2018. All rights reserved.

Copyright 2018. All rights reserved.

Copyright 2018. All rights reserved.

Dagen med barnen här borta. Jag älskar de så. Jag är ledsen för vad jag har utsatt de för och hoppas att de inte kommer att minnas något. Jag har inte sagt något mer än att vi tog lite extra semester och att Magnus och Ida följde med.

174
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00