ANNONS
Integritet på Tailsweep

Mycket hotelltid

/

Barnen och jag har det faktiskt hyfsat bra trots allt. Jag försöker se det som en extra semester tillsammans och göra det bästa av våra dagar. Ida reste med oss de första dagarna vilket jag är tacksam över, jag hade det svårt att kliva upp då. Men nu är det vi och livvakt och det fungerar också bra. Gillis och Sally tror att vi har vår egna ”polis” med oss på resan om tjuvar kommer. Dom får tro det just nu.

Odd och jag har en bra dialog. Jag var så rädd att han skulle bli arg på mig, vilket är förståligt på något sätt. Stalker hemma och så det här. Men han har varit lugn och stöttat mig massor. Han har också fått flytta på sig efter hotbilden. Fruktansvärt.

Barnen och jag ser Vajana om och om igen. Det blir mycket hotelltid för oss men personalen är så fina, köper leksaker och försöker underhålla oss. Vardagen är verkligen surrealistisk. Dock försöker jag ta jobbsamtal då och då och försöka få allt att rulla som vanligt. Nästa vecka väntar NYC med en massa möten och det längtar jag efter. Jag mår bra att få jobba.

Bor ni i NYC så kom gärna förbi Löwengrips event på torsdag. Jag behöver all er energi och få ha en rolig brunch ihop! Jag kan inte gömma mig för all framtid, det är det han som ska göra i så fall och inte jag. Men jag kommer få leva med säkerhet runt mig under en lång tid framöver.

Stor kram

142

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00