Mycket hotelltid

Barnen och jag har det faktiskt hyfsat bra trots allt. Jag försöker se det som en extra semester tillsammans och göra det bästa av våra dagar. Ida reste med oss de första dagarna vilket jag är tacksam över, jag hade det svårt att kliva upp då. Men nu är det vi och livvakt och det fungerar också bra. Gillis och Sally tror att vi har vår egna ”polis” med oss på resan om tjuvar kommer. Dom får tro det just nu.

Odd och jag har en bra dialog. Jag var så rädd att han skulle bli arg på mig, vilket är förståligt på något sätt. Stalker hemma och så det här. Men han har varit lugn och stöttat mig massor. Han har också fått flytta på sig efter hotbilden. Fruktansvärt.

Barnen och jag ser Vajana om och om igen. Det blir mycket hotelltid för oss men personalen är så fina, köper leksaker och försöker underhålla oss. Vardagen är verkligen surrealistisk. Dock försöker jag ta jobbsamtal då och då och försöka få allt att rulla som vanligt. Nästa vecka väntar NYC med en massa möten och det längtar jag efter. Jag mår bra att få jobba.

Bor ni i NYC så kom gärna förbi Löwengrips event på torsdag. Jag behöver all er energi och få ha en rolig brunch ihop! Jag kan inte gömma mig för all framtid, det är det han som ska göra i så fall och inte jag. Men jag kommer få leva med säkerhet runt mig under en lång tid framöver.

Stor kram

 1. Att skriva om hoten, ungefär var du befinner dig utomlands, om kontaktförbud om förfallna skuldbrev, vem som har och inte har barnen, kristeam, psykologer, vakter mm. försvårar inte det hotbilden? Är inte det något som kan trigga den som ev vill dig illa? Att dela sån information med sina närmaste är ju förståeligt men att skriva om det offentligt på bloggen känns bara konstigt. Å andra sidan har jag aldrig varit i närheten av någon liknande situation så vet inte hur man brukar resonera. Instinktivt känns det bara jätte fel…

 2. Malin skriver:

  Om jag får fråga, vad har dem hotat dig med ? Att du ska tömma ditt konto? Kidnappa dig eller? Förstår inte va de är för hotbild du har mot dig?

 3. Ta hand om dig och dina❤️

 4. Kis skriver:

  – krokodiltårar –

 5. Ella skriver:

  Jag hoppas att majoriteten av de ignorantare kommentarerna kommer från väldigt unga människor. Personer utan färdigutvecklade frontallober som inte vet hur sociopater och gaslighting fungerar, som inte redan hunnit läsa tusentals exempel på kvinnor som förlöjligas och dumförklaras av samma män som lurat och utnyttjar dem. Jag hoppas också att det rör sig om väldigt unga människor för att de flesta helt verkar ha missuppfattat vad ett bevis är. H har inte lagt fram några bevis, en person som står utanför pressetiken (bloggbevakning) har låtit honom presentera sin version, vi vet ingenting om hur hennes granskning sett ut, vet vet absolut inte huruvida de sms-konversationer han fört fram är älta eller inte. Vi vet ingenting, ord står mot ord. Det enda vi vet med säkerhet är att H har all anledning att ljuga och att beteendet på inget sätt är nytt, att utnyttja någon och sedan försöka vrida det till att personen är irrationell och galen är ett trick gammalt som gatan. Snälla, låt inte män komma undan bara för att vi gillar att tro på män. Läs på om gaslighting, psykisk missjandel, solovårare och så lite om pressetik, journalistiskt arbete och vad bevis innebär.

  Jag blir mörkrädd av att läsa om denna härva. Bara sluta kasta kvinnor under bussen. Nu.

  1. Babs skriver:

   Bra skrivet! Håller med till 100% i allt.

  1. Lina skriver:

   Love you!!! 👌🏻

  1. Louise skriver:

   Wow! Finns inget mer att säga, din kommentar är guld!

  1. Ellie skriver:

   För kvinnor har aldrig någonsin ljugit? Jag har inte tagit sida i denna situation men kan säga att jag aldrig kommer ta kvinnans sida enbart pga är kvinna. När man inte känner någon av dessa personer i verkliga livet är det otroligt svårt att veta vem som ljuger, manipulerar, ägnar sig åt gaslighting eller annat. Det är inget man kan se i en blogg eller i någons mejl.

  1. Anna skriver:

   WORD! ❤️

  1. L skriver:

   Hahaha. ”Vi vet inte. Vi vet inte. Vi vet ingenting, ord står mot ord…. MEN, H…blablabla” . Ok 😅

  1. Estelle skriver:

   Bra Ella! Äntligen någon som vågar stå upp för kvinnor och barn, mot män. Män vågar ju nämligen inte. De har istället full sjå med att gaslighta kvinnors och barns hela liv, verkligheten för många av oss, genom att påstå att våra dåliga erfarenheter av män inte alls existerar, alternativt är vårt eget fel, alternativt att kvinnor och barn ”ljuger”, alternativt att det faktiskt är synd om män också och blaha, blaha i all manlig tröttsam och inbilsk oändlighet. Män är sannerligen skrattretande.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..