Inte sopa under mattan

Här kommer ett litet hej från oss. Måendet går upp och ner men det är inte så konstigt. Jag vill alltid skynda med att må bra men jag måste ge mig tid. Det går inte att leva ett liv med någon ena stunden och andra ha brutit helt utan att det gör vansinnigt ont. Min styrka i livet och även svaghet, är min förmåga att stänga av. Min hjärna vill gärna göra det. Dra ett streck och gå vidare. Som jag alltid gjort när livet varit tufft. Men jag vet att jag måste få våga sörja. Gråta. Stanna upp. Men jag kommer behöva hjälp med det av min psykolog. Annars går det så fort för mig att gå vidare och i längden vet jag ju att vi människor inte mår bra att sopa känslorna under mattan. Det är bara det att jag inte riktigt har verktygen för bearbetning själv, därav psykologen.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag tänker mycket på tacksamhet här borta. Det hjälper mig att se dagarna lite ljusare. Nu ska jag krypa ner och sova bland mina älskade barn. Vi hörs imorgon.

 1. bea skriver:

  Tycker du så ensam.

 2. Oskar skriver:

  Gillar inte att det så lätt blir en massa skuldbeläggande bland kommentarerna. Så lätt för folk att sitta på sina höga hästar och skriva lite vad som.

 3. Ika skriver:

  Jag inbillar mig, att det vore klokt av dig att inte lämna ut ditt liv som du gör. Känns som vi alla vet alldeles för mycket betr ditt liv.
  Mer anonymitet gagnar nog dig själv o inte minst dina barn.
  Bara en tanke i all välmening.
  Allt gott🙏

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..