I solen

Barnen och jag mår bra under omständigheterna. Solen hjälper till. Vi leker och pratar. Mitt mående går upp och ner, nätterna och morgonen är värst. Det är att komma upp ur sängen som är det svåraste. Imorse åt Ida frukost med barnen så att jag fick samla kraft. Det svider bakom ögonlocken hela tiden. Jag vet inte om det är sömnbrist eller sorg, säkert både och.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Hela tiden dyker det upp minnen och situationer som jag borde tagit på allvar gällande honom. Dels hur vi träffades på en aktiemiddag efter att ha hörts på twitter. När jag var mitt uppe i att skilja mig. Jag var så svag och från ena dagen till den andra fanns han där så intensivt. På vår första semester i Italien över midsommar (jag betalade fö alla våra resor) frågade han om jag ville bli hans flickvän och dagen efter började han gråta och berättade hur hans trading hade gått fel och han frågade mig om han fick låna 500 000 kr. Jag blev rasande över frågan, sa självklart nej, flög hem och bröt med honom i två månader. Jag bytte koder hemma (kodlås) och jag sa till mitt team att det var över. På något sätt var han tillbaka i mitt liv under hösten. Han bad om ursäkt och kom upp med en story jag trodde på.

Jag har bara mig själv att skylla.

Andra saker: Hur han klagade på hur mitt kapital förvaltades dåligt av min private banking och att han gärna skulle kika på hur det såg ut. Jag sa nej. Alla gånger han tagit kontakt med mina delägare för att bli en del av något av bolagen. Jag sa alltid nej. Men han gjorde det ändå. För två veckor sedan sa han att det var dags för mig att satsa på kryptovalutor rejält. Nu hade jag chansen för bitcoin. Han kunde hjälpa till. Jag ringde min förvaltare på banken och han sa att han inte rekommenderade mig att göra det. Så jag skippade det.

H:s ord ekar i huvudet på mig ”Isabella, enda sättet för dig att steppa upp är att ta in andras pengar som du investerar för. Du tänker för litet”. Mitt svar var alltid att jag och Pingis gillade att växa organiskt, att det är skönt att slippa rapportera till någon.

Alla dessa idéer om kapitalförsäkringar utomlands, hur de kunde äga mitt hus på något sätt. Jag minns inte. Jag sköt undan allt han sa och köpte huset som vanligt privat. Nu i efterhand är jag så tacksam över hur jag ekonomiskt aldrig agerade på vad han sa. Men jag ser också hur nära jag var på att trilla dit med att låta honom köpa kryptovalutorna för en större summa. Några månader till så hade jag säkert tänkt annorlunda. Man bryts ner.

I Dubai för 2-3 veckor sedan, sa han att han drömde om att jag skulle bli mamma till hans barn. Nu i efterhand inser jag att det måste varit hans desperata försök att verkligen komma in i mitt liv på riktigt. Trots att vi var tillsammans ville jag hålla en distans och inte mixa våra liv, det var jag tydlig med sedan dag ett. Det måste varit en enorm utmaning för honom. Ett barn hade ju löst det mesta.

Jag trodde att jag skulle sakna honom så mycket, sörja oss och minnen. Men det gör jag inte. Jag är inte heller arg. Allt är bara tragiskt. Som min psykolog sa i torsdags ”pusta ut och var glad över att allt kom fram”. Jag pustar verkligen ut. Det är så mycket som hade kunnat gå fel. Jag fäster tanken på att tiden är min vän och jag vet att jag kommer att återhämta mig och fortsätta min vardag med barnen som vanligt i framtiden. Jag måste bara hålla ut. Rida ut denna vansinniga storm.

Tack för ert stöd.

 1. Wow, jag måste ännu en gång tacka så otroligt mycket för att du ens delar med dig så pass. Man kan inte låta bli att undra, man kan inte låta bli att bli nyfiken när man följer dig såhär. Och man vill så gärna veta. Men jag respekterar att du har ditt liv och inte alltid vill dela med dig av allt. Så därför, tack snälla för att du öppnar upp dig.

  Sen.
  Jag beklagar otroligt mycket den smällen du gått på. Han lurade dig och alla rejält. Han verkade så bra. Det är att vara en psykopat. Det är inte ditt fel. Du ska inte ha skuldkänslor eller tänka att du får skylla dig själv i något alls tycker jag.
  Du har rätt att vara lycklig, du har rätt att finna kärleken så varför skulle du inte kunna ta tillbaka han och ge han en andra chans den gången du gjorde det (som du skrev om här ovan). Men sen att han går och gör detta, ja det är oförlåtligt och jag hoppas att de får tag i han…..

  Jag är också väldigt glad över att du har Odd som en bra vän, att du har den ekonomin du har för att bara kunna fly med personal och allt. Vilken trygghet.

  Ta hand om dig och JAA vilken tur att det kom ut NU!
  Kram fina <3

  1. Men GJORT VADÅ?! Inte berättat om sin ekonomiska situation? Det är ju som jag förstår det ”enda” han har gjort mot henne.

   1. Men L, det handlar om att kriminella sökt upp honom hemma hos Isabella och därmed också utsatt henne och barnen för fara.

 2. Hej!

  Detta är saxat från Aftonbladet:

  Han nekar till att att det gått till på det sätt som Isabella Löwengrip beskriver, att personer med kriminella kopplingar sökt honom hemma hos henne och hon och hennes familj därmed hotats.

  – Det som stämmer är att det varit en person där som frågat efter mig hemma hos Isabella. Men den personen har inget kriminellt register eller förflutet och det är hon väl medveten om, säger 28-åringen till Expressen.

  – Jag har inga relationer till kriminella och ingen kriminell har sökt mig. Det är helt vita transaktioner på vanliga bankkonton. Det är ingen penningtvätt, det är helt vanliga affärer som däremot har gått väldigt, väldigt snett

  Löwengrips livvakt vill inte kommentera 28-åringens anklagelse.

  – Vi har kommit fram till att vi inte lämnar några fler kommentarer, säger han

  Varför vill ni inte bemöta 28-åringens anklagelser? Vem är det som ljuger? Kom igen.. Berätta sanningen!

  1. Men seriöst. Människan är manipulativ och försöker säga vad som helst för att rädda sig själv. Om det inte var kriminella som va inbladande – varför har han då flytt landet? Och jag tror knappast Isabella anser att hennes barn, henne själv samt O (eftersom han också blivit flyttad) behöver fly landet om det inte var riktigt allvarligt. Han tar bort twitter och allt möjligt. Så hans sida är nog mer ett desperat försök att rädda sig själv.

   1. Första två raderna trodde jag att du skrev om Bella själv… det hade lika gärna kunnat handla om henne! ❤ klockren beskrivning. 💔

    1. Marie, jag menade såklart att exet är manipulativ. Men jag förstår varför man kan tro att jag menade Bella först. Men jag menar att han är manipulativ och försöker rädda sig själv.

  2. Logik käre vän…. varför skulle Isabella ljuga, åka utomlands med livvakt betald ur egen ficka om inget speciellt har hänt? Varför skulle H sälja bil, sluta twittra osv osv om allt var som vanligt

   1. Men allvarligt! Hon åker knappast utomlands för publicitet eller fler ”klicks” den son tror ngt sådant är korkad.
    Jag förstår verkligen Isabellas rean inte vill prata mer, för de nedlåter sig inte till det och vill inte bli dragna i smutsen.
    Hampus var en riktig ”solåvårfris”!🤮🤮🤮

 3. ❤️🙏🏻 God bless u!
  Förstår verkligen att du måste må dåligt. Men du är inte ensam. Gud är med dig!

  1. Är gud med henne?
   Vilken av alla gudar?
   Och en gud som uppenbarligen inte hindrade henne från att utsättas för H, och som inte hindrade henne från att besökas av otäcka typer och som dessutom inte hindrar hennes stalker osv osv… Den guden, menar du? Som då antingen inte -kan- förhindra saker från att hända, eller som inte -vill- förhindra saker från att hända.

   Get over yourself.

   1. Naemi,
    Gud bedriver ingen diktatur.
    Gud har gett oss en fri vilja, på gott och ont. Hade vi inte haft denna fria vilja så hade vi levt under suveränitet.
    Låter det bättre?
    Du verkar ha väldigt starka åsikter om detta, tro det eller ej men du är inte den första som har haft dessa starka tankar.

    Sedan vill jag påpeka att det endast finns vetenskapliga teorier om hur jorden skapades, och där inkluderas även intelligent design.

 4. En bekant som arbetar på en kvinnojour berättade att det ofta är starka kvinnor som hamnar i destruktiva förhållanden. Dels ger det mer, att trycka ner någon som är stark dels är det lättare då omvärlden aldrig kan tro att det skulle hända ”henne som är så stark!”

  Hon sa även att om en själv inte är manipulativ, en lögnare, inte kan behandla någon man älskar illa etc så har man varken tentakler eller skyddsmur mot den typen av beteende.

  Ta hand om er. Du kommer på banan igen!

   1. Tack för denna kommentar! Berörde mig också så mycket. En numera skild mamma från en missshandlare psykopat som manipulerat alla runt omkring sig. Isabella du är stark! Det kommer ta lite tid att kunna lita på någon igen men du kommer gå ännu starkare ur detta. Känn ingen skuld. Du är grym mamma , glöm aldrig det!

  1. Tack för din kommentar, berörde mig med!
   Tänkvärt tack för du delgav det.

   All styrka och omtanke till dig Isabella och det kommer bli bra tidsnog. 🌸💐🍀
   Ge dig själv tid att läka på ditt sätt och med råd och tips ifrån psykologen och personer du vet du kan lita på.

   1. Och det trodde du på??!!!
    Redan i ett sånt läge borde man väl ana signaler till varningstecken.

    Känns som att något inte stämmer när du skriver att du betalat för alla resor,

    Betalade du resan till Cap Ferrat?

    Vi bytte svit idag, den igår hade fantastisk utsikt över Cap Ferrat och den idag har en infinitypool. Mitt sällskap ville att jag skulle få se båda alternativen. ”Gulligt”!

   2. Vad konstigt detta vart.

    Bloggbevakning har nu publicerat ett kvitto från hans bankkonto som visar på en 20k betalning till hotellet.

    Så var det du eller han som stod för hotellet?

 5. Sjukt, påminner mig lite om catfishing genom nätet hur folk brukade/brukar lura varandra att det är de på bilen men i själva verket har de kapat någon annans identitet. Ja det är väldigt tragiskt för att sådana situationer gör att man tappar förtroende för mänskligheten. Ta vara på dig själv och fortsätt kämpa. Kram

 6. Skönt att du redan är över honom, då kan du trösta dig med att du aldrig älskade honom. Men vardagen kommer bli svår att komma tillbaka till, livet blir aldrig detsamma efter sån här händelse😞

 7. Tänker massor på dig, detta är så jäkla sjukt. Ingen ska behöva gå igenom det som du nu går igenom.. massor av kramar!

 8. Massa styrkekramar! Du har dina barn, du har dina vänner, och du har dig själv – framtiden är ljus. Precis som du skriver så kommer tiden läka detta. Jag hoppas att du med tiden vågar öppna upp och lita igen, och att han inte kommer undan med att lämna ärr. Önskar dig allt gott! <3

 9. Isabella! Bra att du inte lyssnade på honom. Ta aldrig emot ekonomiska råd från någon som inte har en bevisad track reckord på minst 10 år.

 10. När jag nu läser det du berättar är min första tanke att du varit så stark genom att stå emot hans påtryckningar, gång på gång har du sagt nej till hans förslag. Jag ser också en 28 årig sol- och vårare i H! Skulle inte bli förvånad om fler kvinnor med pengar kommer fram och berättar, eller så vill de inte lämna ut sig för att de skäms. Den som ska skämmas i detta fall är H men tyvärr saknar han nog den förmågan. Du är stark och har starka nätverk runt dig så allt kommer bli bra med tiden, precis som du skriver. Du får lägga detta till lärdomsfacket och gå vidare. Stor kram på dig fina Isabella.

 11. Ja, du kan vara glad att du inte har barn med honom. Då hade du ju aldrig blivit av med honom.

  Hoppas du klarat dig undan inblandning i hans affärer i övrigt. Så kan du förhoppningsvis gå fri ur detta så småningom.

  Så svårt att bryta i destruktiva relationer. Man dras in i dem igen och igen. Se upp så du inte hamnar i liknande relation igen.

 12. På över 10 år har jag aldrig kommenterat. Du är ju som en trygg men ändå galen (positivt sett) syrra som bara hänger med vart man än går? Skickar så mycket kärlek.

 13. Kramar!! Du kommer att precis som med allt annat klara detta också. Och bli ännu starkare. Klandra inte dig själv vad du än gör. Låt det ta tid. Du är bäst. Glöm aldrig det 😘

 14. Är ledsen för din skull och tycker du är både modig, klok och stark som resonerar som du gör redan nu. Försök vara snäll mot dig själv, att vara människa är inte alltid lätt och många av oss blir bedragna av andra människor på olika sätt.

  Jag tror H inte trodde att han ”räckte till”, det är INTE en ursäkt men kan vara en förklaring till att det spårade ut. Vill inte förminska fet han gjort men samtidigt kan detta vara mer komplext.

  Du är frisk, är älskad, har två friska barn och en imponerande karriär. Du kommer bli förkastad igen och du kommer kanske se detta som en lärdom en dag.

  1. Men han hade nog aina ekpnomiska problem redan innan han träffade Isabella. Jag tycker det låter som spelmissbruk. Så han behöver nog hjälp i form av rehab. Jag tror han utnyttjade Bella för att hon har pengar, något han själv ville ha. Hon är en aktiedrottning och han handlade med aktier.

   Det jag blir rädd för är hur Bella ska våga släppa in kärlek i sitt liv i framtiden efter detta svek. Hur litar man på någon igen efter detta. Hur gör hon som offentligt rik för att träffa någon som inte är intresserad av det jetset-liv hon lever utan faktiskt är genuint intresserad av bara Bella?

   Jag hoppas fortfarande på att Bella och Odd kan hitta tillbaka till varandra. ❤

 15. Herregud så hemskt. Men vad stark du varit som ändå innerst inne litat på din intuition. Klandra dig inte för det du inte kunde sätta fingret på. Kärlek kan twista om rätt och fel. Jag har också blivit utsatt för en kille, mitt livs kärlek som visade sig vara helt fel ute med pengar, lät honom aldrig köpa in sig i miitt hus tack och lov. Psykiskt våld som bröt ner mig i två års tid sakta men säkert. Ett barn är resultatet av vår kärlek men också den som hamnat i kläm pga allt han utsatt mig för. Du är inte ensam om att tro gott om någon, men visst gör det fruktansvärt ont när allt klarnar. All styrka till dig!!

 16. Bra att du inte köpt bitcoin. Jag skulle aldrig våga köpa det då det verkar så komplicerat och jag är inte tillräckligt påläst för att våga satsa på det. Känns inte som någon investering utan mer som spekulation. Om du inte är säker så köp inte några aktier eller kryptovalutor. Jag skulle aldrig satsa på några warranter, hedgefonder, derivat, valutro eller råvaror. Det ska va lätt att förstå och inte komplicerat för då är det något som är fel och svårt att ha koll på. Så jag har köpt mest svenska investmentbolag och aktiva indexfonder som Spiltan, Lannebo, Didner & Gerge. Du är ju duktig på fastigheter, satsa på det! En kapitalförsäkring kan vara väldigt dyr. Men på nätmäklaren Avanza kostar den inget extra förutom schablonskatten.

  Det är tur att allt uppdagades nu, det kunde ha blivit värre. Härligt att du är i solen. Bra att du kan pusta ut.
  Styrkekram!

 17. Så skönt att du hela tiden gick på din magkänsla. Falska människor som är manipulativa är den värsta sorten. Sanningen kommer ALLTID fram till slut och ska man leva nära varandra är tillit och ärlighet grundläggande faktorer för att både kärlek och allt annat ska bli bra.

  Kämpa på <3 Du tar dig igenom detta också. Tror du ska fortsätta att gå på din magkänsla, och aldrig blanda din privata och företagets ekonomi med någon som du har en privat kärleksrelation med. All kärlek till dig, barnen och Odd.

 18. Usch vad otroligt otäckt hur en person kan lura så många genom att framställa sig som någon helt annat. Hur många på Twitter som på riktigt har trott att han är en stor finansprofil som är duktig på det han gör, sen visar det sig att han inte har en aning om vad han gör och har totalt tappat bort sig själv. Otroligt sorgligt men som du säger var glad att det uppdagades nu och klanda aldrig dig själv!

 19. Vilken berättelse! Alltid lätt att vara efterklok men när man är mitt i det så är det inte alltid lika uppenbart även om magkänslan finns att inte allt står rätt till. Lägg ingen skuld på dig själv, det kunde ha hänt vem som helst, dessutom när kärlek är inblandat!
  All kärlek till dig och din fina familj! Du kommer ut på andra sidan ännu starkare och med än mer erfarenheter.
  //Berith

 20. Du har inte alls dig själv att skylla. All skuld är hans. Jag kan också se tydliga varningssignaler nu i efterhand när det gäller mitt psykopat-ex. Men när man är mitt uppe i det och blir manipulerad dagligen är det absurt svårt att se klart. Psykopater är mästare på det där. Och man vill liksom inte tro så illa om någon man älskar, det är så otänkbart att kärleken inte är besvarad utan att det ligger annat bakom…

  Minns det, allt är hans fel. Precis allt i detta. Du blev lurad, men du kommer att lära dig av detta och komma ut starkare på andra sidan. I framtiden kommer du ha lättare att se varningssignalerna. Lovar.

  Kram.

 21. Hej Isabella
  Jag hoppas att du framöver kommer att må bättre.
  Du ÄR stark ska du veta.

  Jag önskar dig verkligen lycka till.

  /Paula

 22. Fina Isabella, du är en sån förebild för många och verkligen en stark kvinna! hoppas du och barnen kommer ur denna storm snart 💙 Att läsa din blogg gör mig glad och motiverad till livet. Stor Kram

 23. Man skall alltid vara försiktig med andras ekonomiska råd. Framförallt när de tipsar om branscher som är extremt volatila (crypto mm). Var inte rädd att vara feg med investeringarna.

  I all skit har du uppenbarligen lärt dig ett å annat.

 24. Tror inte alls att det är ngn hotbild över dig. Däremot kanske du skulle ta och kolla upp din livvakt, han verkar inte sköta sitt jobb som ett proffs. Kolla bara hans uttalanden till pressen…

  1. Vi kan inte veta vems version som stämmer. Att livvakten och Isabella inte strider för sin rätt i sak är kanske av medlidande och att inte bidra till att röra till det för mycket för H.

 25. ❤️ Tack för att du delar med dig! Du är så stark, du kommer ta dig igenom det här och vara ännu starkare efteråt. ❤️

 26. Det är så otroligt sorgligt att läsa om hur han verkligen gått bakom ryggen på dig.

  Samtidigt är det fantastiskt att läsa att du varit så självsäker, litat på din egen intuition och inte lyckats falla i hans fällor rent ekonomiskt. Det ska du tacka dig själv för.

  uppenbarligen är han inget att förlora, och det är tack vare dig själv som du räddat dig själv och dina barn i denna situation. All cred till dig och jag hoppas att du kommer på benen snart igen. Önskar all lycka till dig!

 27. Har själv varit utsatt av H’s påtryckande personlighet. Dock när jag var 16 år och han 20 så det var ett tag sedan. Trodde att han blivit en bättre människa men tydligen inte. Jag beklagar innerligt att han kommit dig så nära, men är oerhört glad att du följde din magkänsla. Ta hand om dig Isabella ❤

 28. All styrka till dig och din familj i denna galna situation. Hoppas att du, barnen och Odd kan återgå till era resp vardagar och att ni kan, med distans av detta sedan få den vardag med glädje och lycka som ni så förtjänar.

 29. Kära Isabella, Kämpa! Hoppas du och familjen kommer ur detta starka tillsammans! Se till och umgås med barnen och få tillbaka krafterna ❤️Du är min inspiration. Kramar Linn Örebro

 30. ”Jag har bara mig själv att skylla.” – Nej. Det är så lätt att skuldbelägga sig själv i sådana här situationer men enda som kan beskyllas för detta är han. Skulden ligger hos honom, inte hos dig.

 31. Är det bara jag som tänker på alla personer H lurade och som faktiskt förlorat alla sina besparingar? Isabella kan komma över ett svek, men att ’komma över’ en pension är svårare..@Isabella, jag hoppas att du försöker lämna tillbaks alla dyra saker du fick av H så att personerna som ’betalade’ dem åtminstone delvis kan få tillbaka sina pengar.
  Även om det är svårt, tror jag att det är viktigt att kolla bortom sig själv- ja, Isabella har blivit sviken. Men jag tror att det finns andra som mår ännu sämre just nu pga H.

  1. Tror du på riktigt att en endaste människa skulle få en krona om Isabella lämnade tillbaka nånting till H? Herregud vakna upp…

  2. Men är du på riktig nu?
   Detta är ju Isabellas blogg och hon måste få uttrycka sig bäst hon vill.
   Sen så är det väl hon som har blivit hotad med kidnappning, tror du det är något man kommer över på en dag?

   1. Ja, jag är på riktigt att jag tror att det är väldigt jobbigt att förlora sin pension. Absolut att hon får det- har jag sagt något annat?

  3. Det går inte att jämföra smärta, gör det förbannat ont så gör det förbannat ont. Den ena lider inte mindre än den andra.

 32. Precis som många har skrivit här i kommentarsfältet så är inte något av det här ditt fel överhuvudtaget. Vem som helst kan råka ut för psykopater. Sen att du var extra sårbar efter skilsmässan sätter en ännu mer i riskzonen. Jag blev också totalt grundlurad av mitt ex, som jag levde med i tre år. Han lyckades dessutom komma åt stora delar av mina besparingar.

  Jag hoppas verkligen att du mår bättre snart, och att du får mycket stöd från din omgivning! Ni kommer att repa er och mer därtill❤

 33. Hoppas att du en dag vågar lita på en man igen. Magkänslan är verkligen inget man ska förbise utan ta med bland sina övriga känslor 💕

 34. Tydliga psykopatiska drag. Läskigt. Manipulativa människor som * är mästare på att verka ”normala”, det är därför de kan gå otroligt långt i att sakta bryta ner en person. Han är en klockren psykopat. Han har spelat på dina känslor, manipulerat, ljugit, vill låna stora summor pengar.

  Isabella, jag önskar dig ett liv i frihet med ärliga människor, äkta människor som vill dig väl. Tyvärr kanske framgång tenderar att dra till sig en och annan oärlig människa.

  Jag hoppas du och dina barn får leva i fred hädan efter och får ett liv med kärlek och ärliga relationer.

 35. Tack för att du delar detta, jag läste din blogg först när Cissi Wallin lade upp en text om det som har hänt dig. Det måste vara oerhört svårt när det är någon man har känslor för som vill en ont, men du måste någonstans i ditt medvetande ändå anat någonting eftersom du var väldigt tydlig med att inte låta honom ta hand om din ekonomi. Du verkar vara en stark kvinna med skinn på näsan, tror att du kommer att klara dig igenom detta, och må bättre. Lite mer erfarnare och lite mer klokare 😍🙏🏼😄

 36. Du har ju varit grymt stark som inte gått in i några av de fällor han försökt locka in dig i rent ekonomiskt. Fokusera på att glädja dig över det istället för att gräma dig över att du tog in honom i ditt liv. Med tiden tror jag du kommer vara mest tacksam över att han inte lyckades åsamka dig/er mer skada än han gjorde. Fram tills dess är det bara att tillåta sig själv att sörja, landa och grunda sig igen.

 37. Kämpa❤️ Gud give att detta hände nu, får rysningar an vart de kunde slutat🙈 ta hand om er nu och försök återhämta er.
  Låt inte han sno din lilla energi du har kvar just nu, den har du betydligt viktigare saker att lägga på. Styrke kramar❣️

 38. Jag förstår att du är besviken, ledsen, arg och allt möjligt, men var snäll och tänk på vad du skriver om honom. Du kan göra dig skyldig till förtal, vilket är ett brott. Sedan hoppas jag att du lämnar tillbaka alla de dyra presenter du har fått av honom, så att de som har förlorat sina pengar kan få tillbaka en del.

  1. Tror inte det funkar så vid trading, att man får tillbaka pengarna på det sättet. Det finns ju alltid en risk att förlora de kapital man satsat….
   Men håller med dej att hon borde tagga ner lite med att smutskasta honom totalt här även om hon är ledsen och sviken. Visst, han hade kanske inte den kunskapen att ”förvalta” andras pengar och få dem att växa, men tycker inte han förtjänar att bli totalt uthängd för det. Känns inte rättvist eller rimligt.

 39. Det är imponerande hur du orkar att skriva om det här så nära i änpå. Du är så otroligt ärlig och jag hoppas verkligen du och barnen finner er vardag igen. Ingen ska ha rätten att ta ifrån en ens trygghet!
  Vila, känn efter och reparera dig från grunden.
  Alla är inte som honom även fast det är svårt att se för alla idioter nu.

  Många kramar.

 40. Du skriver att du betala för alla resor, varför gjorde du det? Han visa ju sitt konto där det fanns stora summor. Så varför betala inte han isf sin del? Får inte ihop det.

  1. Kanske kan vara så att det inte alls är så att det var hon som betalade för resorna. Men för att få hotbilden mot henne att minska så är det enklast att skriva sådär. Hur skulle det se ut om dom rest på ”hans” pengar?

 41. Kära Isabella.
  Känn ingen skuld. Skuld tar dig ingenstans. När tiden gjort sitt kommer du att vara tacksam över de insikter du fått genom det du genomlever nu. Värdefulla insikter. 💙

 42. Lider med dig måste jag säga. Däremot är det intressant hur du målar upp relationer medan dom pågår för att sen efteråt helt såga dom. Om du flera gånger under tiden tyckte saker kändes fel, varför då måla upp H som världens bästa och mest förstående kille i bloggen? Förstår helt enkelt inte.

   1. Vem tror du skriver inför hundatusentals människor att doms kille beter sig shady och man misstänker att något är fel?? Hahah jag vågade inte ens berätta åt mina vänner att något kändes fel, herregud

   2. Det gäller ju även relationen med odd. Allt var helst fantastiakt och de var värdens bästa team, sen när de skiljde sig var allt sämst.

  1. Åh, det kan jag förstå. Speciellt i en destruktiv relation. Då är det väldigt svårt att sätta ord på vad som är fel. En manipulerande kille, som ju H verkar vara, kan få en att känna sig fantastisk ena sekunden och sedan trycka ned en helt till botten nästa stund. Väldigt svårt att se detta mönster när man är mitt i det.

   Samt att identifiera hur de trycker ned en och förklara. Hur kan en person ena stunden behandla en fantastiskt för att nästa gång få en att må skit? Svårt att se och dessutom blir man helt knäpp av det och litar tillslut inte på sina egna känslor längre. De blir ju hela tiden manipulerade i olika riktningar. Hon gjorde ju slut tre gånger.

 43. Du har INTE INTE INTE dig själv att skylla!! Ansvaret är helt hans och du verkar ha agerat så rätt du har kunnat. Han är psykopat/narcissist och du kan aldrig aldrig ändra på honom. Stackars dig, men tur att det inte blev värre!! Du delar öde med tusentals kvinnor som inte heller har sig själva att skylla. Det läskiga är att exakt som du beskriver det höll mitt ex på (även om det inte gällde kryptovalutor, utan annat mer vardagligt). Man bryts ned och vänjer sig gradvis och det onormala blir normalt. Även jag lyckades bryta upp men han har satt mig i ekonomisk skit och kräver ensam vårdnad om vår bebis som han aldrig träffar. Du har alltså rätt i att H hade kunnat kontrollera dig perfekt om du hunnit få hans barn.

  Du får försöka ”trösta” dig med att han älskade aldrig dig. Sådana människor kan inte älska. I alla fall ingen annan än sig själva. Han lurade dig på ett fruktansvärt sätt och det ansvaret är bara hans. Vem som helst kan trilla dit på samma grej. kram till dig!

 44. Massa styrkekramar💕 Du kommer ta dig förbi det här en dag, även fast det inte känns så just nu kommer allt bli bra till slut💕

 45. Jag tycker att det är dags att lägga ned sociala medier ett tag nu och sluta skriva om detta, det gagnar ingen av de inblandade, framför allt inte dig. Det göder bara en massa fantasifulla spekulationer som inte är bra för någon av er i långa loppet. Om dina skriverier i ämnet syftar till att begränsa eventuell skada är jag rädd att det håller på att bli precis tvärt om.

 46. Jag har ingen aning om du varit involverad i H:s tradinghandel. Men du ger definitivt intryck av att vara väl insatt i, och positivt inställd, till den typen av handel.

  Nedanstående är saxat från en intervju med Kerstin Hessius och dig i samband med utnämningen ”2018 mäktigaste affärskvinna” (publicerad 2018-03-06):

  Ulf Skarin, Veckans Affärer:
  ”Ja, om du har makt måste du också våga använda den för att göra skillnad. Hur vill ni göra skillnad?”

  Isabella Löwengrip:
  … ”Jag har till exempel byggt upp Skandinaviens största aktiegrupp på nätet för kvinnor. Jag kunde stå på egna finansiella ben redan när jag var sexton år, jag har alltid varit duktig på att investera mina pengar. Det är också någonting som vi ser att kvinnor inte är lika duktiga på som män. Just nu håller jag på och planerar för ett stort kryptovalutaevent och vad tekniken blockchain innebär för möjligheter.” …

  1. Kommer ihåg när hon skrev om bitcoin m m och inte var det negativt.

   Min varningsklockor började ringa när hon fick födelsedagspresenten varför få en sådan dyr present.

 47. Jag har följt allt som har skrivits om detta och känner igen mig i allt som har hänt!
  Jag har själv varit med om en manipulativ psykopat som gjorde så sjuka grejer!
  Va stark, inte bara för din skull utan även för dina barns skull!
  Som du nämner, tur att det inte gick för långt! Det finns ett ljus i tunneln, tro mig jag vet! ❤️❤️❤️

 48. Bra att du berättar så inte fler behöver trilla ditt nu vet man vad han går för om det är någon som skulle falla för honom.

 49. Du har inte alls dig själv att skylla. Lägg ned de självanklagande tankarna. Som att utgå från att man är en idiot om man är god, om man vågar lita på andra, om man lever ärligt. Det är man verkligen inte.

  Den enda som ska skyllas på är H. Att manipulera och dupera och psykiskt bryta ned en annan människa – framförallt med kärlek som mask – är bland det värsta man kan göra.
  Låter som att han är psykopat, men å andra sidan vet jag inte mycket mer om honom än det du skrivit. Bra ledord tycker jag är: Om det verkar vara för bra för att vara sant, så är det oftast det.

  Ingen man är perfekt. Om han verkar helt perfekt, som hand i handske, så kan det vara värt att lära sig reagera. Sorgligt att man ska behöva göra så, men människor är djur och hjärnor kan ha många variationer.

  All styrka till dig!

 50. Nästan som en dålig film alltihop. Fruktansvärt på alla sätt men tur i oturen att allt uppdagades innan du blev mer insyltad. Man känner så med dig och ännu mer för barnen. Vad har du sagt till dom? De älskade ju Hampus.

  Man hoppas på ett sätt att det blir ett uppvaknande för dig och att du tar lärdom. Du skrev på din story när du fått klockan att han måste älska mig mycket, eller något liknande. Kanske du nu inser att kärlek inte handlar om dyra gåvor.

   1. Han ljuger, han ljuger tusen gånger. Han verkar manipulativ. Dessutom om man tänker efter om varför ingen har anmält honom till polisen efter dessa förlorade pengar .. ju för att det är inte riktigt friska pengar…

    1. Ni är ju helt jävla tätta i huvudet. Allvarligt? Ni skriver som att ni faktiskt vet??? Hon har ju själv bekräftat på annat ställe att det va Hampus som betalade hotellet i Köpenhamn, bara en sån sak. Man behöver inte ta någons sida, men sluta ställ diagnoser på honom, sluta smutskasta. Ni har väl INGEN aning om ifall hans känslor är äkta? Det LIKNAR någon annan situation ni hört talas om och då är det fritt fram att kalla honom precis vad man vill. Visa stöd, absolut. Men skäms på er, vuxna människor.

  1. Det är så såna som H jobbar. Och får dessutom folk att tro på det dom säger. Riktigt läskigt.
   Varför skulle Isabellas version vara fel och lögn för att H säger tvärsom??

  2. Nej det är väl klart att han gör allt i sin makt för att skydda sig själv. Tror du verkligen Bella skulle ljuga om detta? Hon har barn som påverkar negativt om detta + att det är alldeles för stor risk för henne bolag. Sluta skuldlägga.

  3. Han försöker bara rädda sitt egna skinn!
   Varför var han tvungen att fly om det inte var så ”farliga” människor ? Han snackar strunt

  4. Det är väl klart att han vill skydda sig själv och ge en annan bild. Men hade det inte varit allvarligt lär han ju inte behövt fly landet som han nu gjort..

  5. Han skulle för dom flesta inte kännas så trovärdig för närvarande… men självklart har ett mynt två sidor. Men det som hänt Isabella är fruktansvärt!

 51. Jag förstår bara inte vad det kriminella är..? Jobbar inte traders med att ta investeringar och sedan försöka öka dem? Handlar det här bara om att han misslyckats? Hade gärna velat ha en förklaring kring detta. Är det förskingring det handlar om eller ett misstag?

  1. Inget kriminellt, investeringar/trades som gått galet och eskalerat till stora förluster som ej kan betalas tillbaka till långivarna.

  2. Han har förlorat andras pengar. Klassisk gangsterfilm? Spelat bort kriminellas pengar på börsen och nu vill de ha tillbaka dem och hotar inblandade/familj.

   1. Men H har ju gått ut och dementerat att det rör sig om kriminella affärer utan enbart vita transaktioner som gått fel. Då förstår iallafall inte jag vad det är han gjort som är så hemskt mer än att han satt sig själv i skiten ekonomiskt.. vad är det han ljugit om? Dont get it

 52. Vad H utsatt dig för finns inga ursäkter för, kan dock inte låta bli att bli så illa berörd över det faktum att du hänger ut honom här och hur det påverkar hans familj. Dom har garanterat blivit minst lika utsatta för H:s görande för att du inte ska behöva sparka på hans nära och kära ännu mer.

  1. Det gör hon nog för sin säkerhets skull. För att de personerna aom alkt honom ska att deras pengar finns inte hos Bella. Hon är ju rädd. Det är två barn med i denna bild.

  2. Det är väl hennes blogg och hennes upplevelse och inte hennes uppgift att skydda hans familj. Om han var rädd om sina nära och kära skulle han gjort bättre val i livet…..

   1. Trots att all skuld är H:s håller jag med om att det är fel att hänga ut honom på detta vis. H har fortfarande familj och föräldrar som troligtvis mår fruktansvärt dåligt över vad deras familjemedlem har gjort. Att då dessutom se han hängas ut på detta sätt. Det finns ingen anledning för Isabella att orsaka hans familj ännu mer skada än vad H redan gjort. Kan bara tänka mig hur hans föräldrar måste må just nu…

    Tänk lite.

   2. Visa hans familj lite respekt. Oavsett vad H gjort så finns det ingen anledning att hänga ut honom på det här sättet.

  3. Nu får du ge dig, Isabella sparkar inte på H’s familj, det har H skött så bra på egen hand. Är du en av de som anser att våldtäktsoffer ska bli anmälda för förtal när de outar våldtäktsmannen också? Bara undrar.

 53. Jobbigt nu men skönt att det kom fram och att du stod på dig och det du i magen kände var rätt och att du följde det. Det kommer gå över och du går stärkt ur det. Men som sagt jobbigt nu. Kramar till er

  1. Men hon följde ju inte sin magkänsla. I en interbju med expressen sa hon att hon kände att nåt inte var rätt men körde på ändå. Herregud vad är det med alla som sägre att det var bra att hon följde sin magkänsla? Det var ju precis inte det hon gjorde.

 54. Det låter liksom som en roman… sånt här händer inte men ändå hände det er och dig. Så otroligt tråkigt och jag hoppas att din familj får vara ifred. Man kan inte ens säga något men hoppas du ser alla som känner för din situation.

  1. Snalla sluta. Bara sluta skuldbelagga en kvinna som fatt ga igenom sa mycket de senaste manaderna.

   Inget ar hennes fel. Sluta leta fel bara for att gotta dig sjalv i vad skvallerbloggar och pressen sager.

   Inga offer for manipulation och psykopati ska behova kanna att de har gjort fel eller att de fortjanar det. Oavsett hur kan man ar. Tycker det ar sa vidrigt hur sadana som du och pa CamCam blogg driver en haxjakt mot Isabella.

   Ni borde skarpa er och skammas.

  1. Följt sin magkänsla? Men det är ju precis det hon INTE har gjort? I många inlägg har hon pratat om att alltid följa den för att den säger vad som är rätt. Häromdagen i en intervju med Expressen sa hon att hon hade det på känn att nåt inte var rätt, men varför följde hon inte sin magkänsla denna gång kan man ju fråga. Tecknen fanns ju där precis hela tiden. Att följa sin magkänsla var ju precis det hon inte gjorde.

 55. Trist för dig.. men snart är du på banan igen. Det här är en period i ditt liv som inte kommer vara förevigt! Hoppas att dina affärer inte drabbas allt för hårt nu eller dina samarbetspartners. Men det grejer du.

  Men du nämnde på din blogg för ett år sedan om bitcoins och framtiden.. bara en tanke.
  Du måste själv fundera på hur ditt bloggande kan upplevas lika manupulativt som er relation. Du är en sådan förebild för så många personer och bär ett sådant ansvar av vad du förmedlar. H. må ha betett sig otroligt taskigt, men du har lika mycket varit hög på hans person och dessutom gjort alla dina läsare höga på allt i ditt liv. Det kanske inte går att förklara. Men många saknar isabella, den jordnära personen som fokuserade på det som finns i allas vår tillvaro. Sådär ärligt som det kändes att du var iallafall. Du har gått från tjejen som bar Lindex kläder till att bära klocka för 100 000 kr och en massa andra dyra saker. Pratat yta yta yta… Du var hög på all framgång och alla strålar. Hoppas nu att du hittar DIG. Allt i livet är relativt och så som vi är och ser ut så ändras de med åren. Ja, vi blir gamla och får hängpattar, större näsor och vette fan allt. Men lycka är inte Ytan, MEN Innehållet! klart du kan vara framgångsrik och rik, men var ärlig mot dig själv. Det finns så mycket i livet som verkar som droger gör för en missbrukare. Var inte beroende av snabba kickar, vilket är lätt när man har ADHD. Det är alla med ADHDs akilleshäl. Snabba belöningar och känslan av att vara i eufori.

  Ta hand om dig!

 56. Skickar dig massor med styrkekramar! ❤️ Du är en fantastisk förebild för många inklusive mig själv såklart, glöm aldrig det! ❤️❤️

 57. Tråkigt att lära sig The Hard Way att allt inte är guld som glimmar. Dyra skor, klockor och bilar förlorar sin glans när man vänder på dem och hittar skulder och fula pengar. Ibland blodspengar. Ibland personlig ruin och olycka. Vet allt för många förmögna människor som är förmögna just för sin förmåga att vara hänsynslösa och brist på moral. Donald Trump är väl ett lysande exempel på det. Av den anledningen beundrar jag aldrig människor för att de har snygga bilar eller dyra klockor, för man vet aldrig vad som ligger bakom.

 58. Detta påminner mig så mycket om vad som hände min syster.

  Hon var tillsammans med en person i över 2 år, som påstod sig vara allt från duktig fotbollsspelare till att ha mycket pengar. Personen försvann ganska ofta hemifrån med olika ursäkter, allt från jobb till träningar. Jag var till och med med denna person på en påstådd träning, men just den dagen så satt hon på läktaren pga förkylning…
  I efterhand är det lättare att förstå hur enkelt man egentligen hade kunnat upptäcka saker, och det är SÅ lätt för andra att säga men folk förstår inte hur blind man blir och hur många ursäkter man bygger i sitt huvud.

  Personen i fråga försökte, efter att min syster brutit upp när alla lögner kom fram , kontakta ALLA i min systers närhet för att istället hända oss mot vår syster.
  Precis innan de bröt upp försvann även smycken etc från min systers lägenhet. Ej samma grova situation som du har , såklart, men fortfarande ett exempel på hur fler människor kan låtsas vara någon helt annan än de är..

  Psykopater finns överrallt, och det värsta är att tillslut tror de själva att de är dem de utgör sig för att vara. De är fantastiskt duktiga på att manipulera och jag önskar att nån i vår familj gjort research tidigare. Trots mycket kaos så finns denna människa inte alls i min systers liv och jag hoppas verkligen att du får samma utfall för sådana personer har varit värre än otrogna! Det verkar ju som att du redan gjort det beslutet och det indikerar bara hur stark du är! Du imponerar mig hela tiden, tycker verkligen du är amazing!
  Kramar Sofia

  1. Jag förstår inte heller det. Är det inte just människor som tar risker som Bells beundrar? Att våga ta risk och våga misslyckas. Det här är vad misslyckas ser ut som för den som inte har en blogg som backar upp. Man förlorar antingen sina egna eller andras pengar.

  2. Det handlar ju inte om att han har gjort dåliga affärer och förlorat pengar. Det handlar ju faktiskt om att han har ljugit totalt.

 59. Låter tyvärr som du träffat på en riktig Sol och Vårare!
  Hoppas att du och dina barn snart får tillbaka er vardag och kan lämna allt detta trista bakom er. Var inte direkt ngn drömstart ni fick i ert nya hus 😞

 60. Det är några saker jag inte förstår. Hur kunde du ta emot, och än mer glädjas åt Hs presenter när H hade som du själv skriver bett att få låna pengar för trading som gått fel. Var trodde du att hans pengar till presenter (och Bentley) plötsligt kom ifrån? Trading som gått rätt? För vilka pengar?

 61. Jag tänker att H har blivit helt galet fartblind. Att vara så ung och spekulera med så ofattbart mycket pengar. Det vill till att man har en fot rejält i marken annars är det nog lätt att allt snurrar på fortare och fortare och att man totalt tappar fattningen och kontrollen. Man blir van vid en lyx som vardagsmat man blir också van vid att ta allt större risker. Det är ingen ursäkt men det är en förklaring till hur man kan bära sig så illa åt mot någon. Du ska inte ta på dig något Isabella. Det är så vanligt att kvinnor som blir utnyttjade gör det. Skulden är aldrig den som drabbas. Den skyldige är den som begått eländet. En sådan förskräcklig tur att du inte blandade in dina pengar i hans affärer. Jag hoppas innerligt att du inte är bränd för all framtid. Tag nu din klokskap i bruk och låt inte honom ta mer av din energi. Det är han inte värd. Du har lärt dig något väldigt viktigt. Allt är inte guld som glimmar. Och du hade faktiskt ett nätverk runt om dig som funkade och slog till innan allt gick komplett åt skogen. Gråt ett tag. Var stolt över att det är över. Borsta av dig och hopp upp på hästen igen. Det var inte ditt fel att han utnyttjade din kärlek. Men det var din förtjänst att det tog slut. Stor styrkekram ❤️

 62. Älskade älskade du! Säg aldrig igen ”Jag har mig själv att skylla”. Det får du absolut inte tycka! Jag är väldigt driven som person och på ett sätt mycket lik dig, går fortfarande gymnasiet, men om det någon gång kommer till kritan för mig att göra något stort är det utan tvekan dig jag kommer kämpa för att få bjuda på en kaffe. Jag ser så upp till dig, du är en sån powerkvinna jag själv hoppas kunna bli. Skickar styrka och kramar i tusen. Älskade Isabella, meditera och låt dig själv sörja så tar du dig genom detta! Kram!

 63. Bästa du❤️Ingen är perfekt, långt ifrån! Tänker på dig & ta nu den här tiden samt förvalta den väl med dina barn! Låt det ta den tid det tar✨👌

 64. Jag tror att många hade kunnat luras av detta, jag själv bland annat. Det otäckaste är väl att man när som helst kan stöta på en sådan här person, eftersom de är så manipulerande och svåra att upptäcka.

 65. Inte schysst att hänga ut honom med ett sånt här detaljerat inlägg.
  Inte heller schysst av Åsa Lindeborg att skriva krönikan om dig i Aftonbladet som i min mening är vuxenmobbing.

  1. Ja, märklig krönika. Vad är syftet? Ska det vara en slags samtidsobservation? Eller är det bara något man kallar det för att komma undan med det egentliga syftet, att lyfta fram sig själv? Kan det handla om något iboende i oss människor som önskar att tillhöra en grupp, och försök att placera sig själv högre upp i en slags hierarki? Om det så är materiellt eller intellektuellt…🤷🏼‍♀️ Känns oavsett inte bra att en människa stämplas på det viset.

 66. Jag kan inte förstå hur du kan lämna ut ditt privatliv och personen H på detta vis.
  Dina barn kommer en dag att kunna läsa det här.
  Förhoppningsvis mognar du med åren och förstår att allt inte går / lämpar sig att sälja för pengar. Jag tycker synd om er alla

  1. Håller med! Att man ens kan lämna ut sån information. Hon sa en gång att barnen älskar Hampus och sen skriver hon ut sånt här.

   1. Hon har blivit grundlurad, sviken och sårad.. Dessutom har hon antytt att de blivit utsatta för livsfara på grund av H’s agerande/affärer.

    Tro fan att hon tar avstånd ifrån honom! Jag kan absolut förstå att hon går ut med sådan information här. Tänk om de blivit hotade, pressade på pengar?! Klart hon måste sätta ner foten och göra klart för alla att hon inte har med det att göra och att hon inte hjälper H med pengar.

    Det spelar ingen roll om barnen älskar H, just nu är deras säkerhet viktigast. H visade ju sig vara en helt annan person än han utgett sig för att vara…

   2. Men antagligen för att hon blivit hotad, är skiträdd och där med måste vara offentlig med att relationen är över? Alltså herregud tror liksom detta är jätteallvarligt och att Isabella verkligen varit (är) rädd

    1. Hon har inte alls blivit hotad?
     Vad vet du om hon är rädd eller inte?

     Du tror inte att man kan manipulera människor i skrift eller?
     Eller tror du att hon skulle framställa sig själv på ett dåligt sätt på hennes egna plattform?

     All credd till Eva.

     Det är i princip ord mot ord.

     1. Vet du vad…
      När jag pratar med en människa, eller när jag läser vad en människa skriver, så tänker jag inte att h*n ljuger.
      Vet du vad, Isabella säger att hon är rädd, då tror jag på det.

 67. Vilken mardröm. Hoppas innerligt att du och barnen mår bra. Tur att du följde din instinkt och inte gick på hela storyn.
  Ta hand om er!

 68. ❤️ Låt det ta tid! Du har inte gjort något fel! Hur många douchebags har alla vi andra här inte träffat?!
  Kram på dig, ta det lite lugnt ett tag och njut av att hänga med barnen själva och att det faktiskt, hur det än känns nu, ligger bakom dig!

 69. Ursäkta, men vilken jäkla tragisk karl det där verkar vara. Snacka om att ha kört sitt liv i botten. Var glad att du tog dig ur det och det är ju också lättare att komma över någon när nåt sånt där sker.
  Ta hand om dig och barnen nu. Kram. ❤

 70. Usch vilken vidrig människa den där H visade sig vara! Tur att sanningen kom fram! Isabella du är stark, kämpa vidare!

 71. Hemskt det du är med om just nu MEN hur kan du hänga ut någon annan människa så mycket, alla andra och media behöver inte gotta sig i vad H har gjort. Han vet att han har gjort fel och det är bara hemskt om det blir en massa felskrivningar. Tänk om han verkligen inte menade att förstöra så för dig, kan ditt samvete över vad du skriver nu kännas ok då? Kan inte nån i ditt TEAM tala om att du ska sluta skriva om honom. Visa RESPEKT.

  1. Men alltså va? Han har grundlurat henne. Hon är en enormt stor profil och som du själv säger så gottar sig media i detta. Ska Isabella få en massa spekulationer och felskrivningar istället tycker du? Klart hennes självbevarelsedrift kommer fram och hon har ett behov av rättelse!

  2. Visa respekt? Det här är en man som utsatte Isabella och hennes barn för rejäl fara. Varför ska vi alltid skydda och respektera den som betett sig illa? Det är bra att allmänheten får ytterligare ett exempel på hur en psykopat fungerar. De parasiterar på andra människor, saknar samvete och han lär därmed klara sig fint i livet tyvärr. Han hoppar vidare till nästa person.

  3. Troligtvis för att tydligt markera att relationen är över och där med slippa otrevliga hembesök? Hade hon ”bara” blivit rejält sviken utan tillhörande hot och otrygghet hade vi antagligen knappt kunnat läsa om det i bloggen.

  4. Men herregud. Ska du snacka om RESPEKT mot H?
   Visade han respekt när han gått bakom ryggen på Bella under hela deras förhållande? Visade han respekt när han gjorde åt alla ”investerares” pengar? Nej, det gjorde han inte.

   Han förtjänar ingen respekt från någon.

  5. Fattar du vad H har utsatt bella, hennes barn & varumärke för? När man blir utsatt för något äger man sin historia. Ville H ej att det ska komma fram, ja då kanske han ej skulle gjort som han gjorde. Han ska stå för sitt kast & Isabella äger sin historia kring vad som hänt vilket betyder att hon får säga precis hur mycket hon vill.

  6. Oj hur galet kan man tänka? Ska Isabella visa respekt?
   Han har uppenbarligen gjort henne väldigt illa så respekt kan han ju knappast förtjäna.

 72. Skammen och skulden är hans. Han försökte lura dig, han försökte täcka sina misstag med dåliga lösningar. Trots att han (låter det som) är duktig på att argumentera och övertyga så köpte du inte hans argument för att du har affärshuvudet på skaft.
  Folk som aldrig har varit med om manipulativa människor fattar inte att det kan hända vem som helst – förr kallades sånt sol- och vårare. Det är så inihelvete fult och lågt just för att de utnyttjar tjar människors omtanke och vilja att hjälpa/ stötta.
  Skammen är hans, inte din. Var snäll mot dig! ❤️

 73. Extrem brist på opartiskhet här inne. Visst, jag förstår att detta är Isabellas plattform och (mestadels) pro-Bella-personer hänger här inne. Men allvarligt.. Det har kommit fram noll och ingen fakta mer än ord mot ord, och ni sväljer varenda ett, så länge de kommer från henne?

  Jag säger inte att Isabella ljuger, och om det är som hon säger är det såklart fruktansvärt. Men att måla upp någon som psykopat/narcisist/brottsling baserat på 3 blogginlägg.. Hur fan tänker ni?

  (Säger inget emot de som endast visar sitt stöd för Isabella, utan det är den lilla skaran ”NU JÄVLAR LYNCHAR VI HONOM” jag riktar mig till.. Otroligt)

 74. Så skönt att höra att allt ändå är väl med dig och barnen! Du kände detta på dig! Intuitionen är en viktig del i ens liv! När jag första gången såg H och dig på bild fick jag en magkänsla att nej!!!! Men sen var det inte mer med det. Sedan försvann den känslan.
  Kram till dig!

 75. Jag brukar inte ge kommenterar ofta men jag läser nu på alla kommenterar som de inte verkar tro p¨å dig vad du skrev efter de lyssnade på H på expressen. Jag var tillsammans med en kille i många år. Han var så duktig att ljuga. Lånade massa pengar , betalade aldrig tillbaka men jag hoppades varje chans att han skulle betala tillbaka men älskade honom för mkt. Mina killkompisar trodde inte på mig för de umgicks mycket men hade svårt att tro att han gjorde mot mig men mina tjejkompisar gillade inte honom. Övertalade mig att göra slut men det var så svårt. En dag bestämde jag kasta ut honom. Han försökte smörja.. Killkompisarna började förstå att han ljög för dem. Jag tror på dig!!! Idag är jag mycket starkare och vågar ifrån, avslutar snabbt med nån person om beter sig som min fd. Jag vet hur folk manipulerar. H som gjorde precis.. Han skulle kunna passa på att säga inför alla att han är ångestfull att göra så mot er men han försökte försvara sig… Han ljuger för att rädda sitt eget skinn…

  Stort kram till dig och er med nära och kära… ( är så tacksam att mina vänner och familjen som jag har kvar. De visade att de fanns för där när jag var redo)

 76. Du är för smart! Magkänsla säger nog allt. Du gjorde helt rätt då du flög hem efter att han velat låna pengar av dig. Där och då visste du nog vilka avsikter han hade. Man vill ju alltid tro gott om människor..Han verkar helt sjuk och manipulerande. Tur att allt kommit fram nu. 💗

 77. När jag först började läsa detta inlägg tänkte jag – nej, nej, nej – nu blir allt mer infekterat och det är inte värt att hänga ut H mer. Men det är svårt att känna fullt ut att du borde hålla inne med detta. Dels är man väldigt nyfiken och man sympatiserar med dig att du borde få berätta din sida och över huvud taget processa vad som hänt. Men nu när man ser Bloggbevakning och vad H skriver på sin instagram och att han måste bemöta saker via tidningar… så tänker jag att det nog vore bättre för dig Isabella att försöka dra ett streck över historien. Nu märker man ju att H åtminstone känner sig kränkt och är villig att göra vad som går för att kriga tillbaka. Detta kan bli onödigt infekterat. OM han är lite psykopatiskt lagd så vill man inte ha något mer med situationen att göra. Personen kommer aldrig ge sig. Jag reagerar lite på att H till viss del erkänner men inte tar något som helst ansvar för det han utsatt Isabella för. Han verkar bara inställd på att gå till mot-attack, försvara sig, men inte någonstans beklaga allt som Isabella känner och går igenom nu. Man anar att det inte finns så mycket empati där under ytan. Isabella – jag tror det är bäst för dig att försöka avsluta denna sak och hålla den borta från offentligheten. Ett sånt här inlägg ger honom massor av mer saker att strida kring. Jag tycker dock det är svårt att ”ge detta råd”, för jag tycker det känns orättvist om du måste vara tyst… men det kan vara nödvändigt. Och med tanke på den situation H är i nu så borde han få försöka lösa den bäst han kan utan skriverier. Jag önskar dock att han ska inse att han själv försatt sig i den här situationen, och även om han på en eller annan punkt känner att han beskrivs felaktigt så behöver han se till helheten av allt sitt agerande och hur han levt och att Isabella inte har råd att vara beblandad med det utifrån den situation hon är i. Det borde han kunnat förstå. Det bekymrar mig oerhört mycket att han ingenstans beklagar vad Isabella går igenom och känner efter allt detta. Det tyder på att han inte fungerar riktigt som man ska. Snälla H, dra lärdom och sluta lev för pengar. Det som har hänt nu har du själv orsakat med alla dina livsval. Önskar att livet ska öppna en ny väg för dig, när du är redo att leva livet med en ödmjuk tacksamhet över det som är viktigt.

  1. Det här är så märkligt. Men jag håller nog fast lite till i att anklagelserna inte kan stämma på honom. Han är genomsnäll. Jag hade blivit extremt chockad om det motbevisades.

 78. Blir så ledsen och förbannad hur man kan bete sig mot andra. Förstår att det är tufft men du är stark. Du sa nej och du kommer klara detta också. Han har kört ner sig totalt och kommer ha en lång våg tillbaka till ett normalt liv igen. Fortsätt vara stark och ta hand om er.

 79. Du har absolut inte dig själv att skylla, du har blivit manipulerad på vad som måste liknas med professionell nivå. Tack för att du berättar och delar med dig, så att kvinnor i liknande situationer kan lära sig att se mönstret och avslöja innan det går på tok för långt, så som du verkar ha gjort.

  Ta hand om dig och glöm inte att du är världens bästa mamma ❤️

 80. Men du. Heja, heja, heja dig. Känn alla känslor. Låt dem komma och gå. Gång efter annan. Det finns forskning som säger att också de starkaste känslor klingar av efter 90 sekunder om du låter dem strömma genom dig. Alltså varken mota undan eller elda på känslan. Han kom åt dig när du var sårbar och i behov av kontakt efter separationen från barnens pappa. Allt kommer läka. Säkert kommer de relationer du har, förutom honom, stärkas nu. Klapp klapp på dig och de dina:)

 81. För att tona ner uppmärksamheten, skriverierna som för mig måste skapa mer påminnelse o sorg för dig så är
  Ett tips att sluta skriva om händelserna i era liv som varit ihop.

 82. Så fruktansvärt läskigt det du varit med om. Och så starkt av dig att lyckas stå emot alla hans (antagligen) dåliga ekonomiska affärsförslag – detta mitt i ett kärleksrus. Bevisar bara än en gång vilken grym affärskvinna du är!
  Ta hand om dig själv och barnen och var tacksam för livet! Kram

 83. Alla ni som undrar hur man kan bli så grundlurad av någon.
  Kolla bara på alla som läst i Expressen att H säger att ”detta stämmer inte” -och folk tror honom?!
  Seriöst. Han är en psykopat som lever på alla lura alla runt omkring honom.
  Hur kan ni ens överväga att tro på honom?

  1. …. och du utgår från att han är PSYKOPAT efter några blogginlägg (och hur man ens kan slänga ur sig något sånt om någon är ofattbart). Pinsamt.

  2. Vad är det som säger att Isabella talar sanning då? Vem har bestämt det? H har visat upp sms konversationer där Isabella Ber honom om råd angående sånt där Reading och grejer med bitcoins och allt. Hon ber honom. Han säger inte pt henne. Han har visst upp kontodragning på hotellet hon påstod att hon fick betala.
   Jag menar inte att han inte gjort fel i något läge men varför ska Isabella framställas som den perfekta kvinnan som bara gör rätt och bara talar sanning hela tiden. Livet är inte så enkelt och svart/vitt.

   1. Du är hjärntvättad av den andra bloggen märker jag! Det enda den andra bloggen sysslar med är att sänka Bella på alla sätt som går!

 84. Isabella, är det inte på tiden att du kanske hittar en genuin och äkta man istället för en kille som ska ”passa in” i ditt perfekta överklass liv där mannen ständigt har kostym och florerar på Stureplan? Förstår verkligen inte varför detta är så viktigt för dig som redan har pengar. Varför skulle det vara så jobbigt för dig med en kille som har ett ”vanligt jobb” eller bara en lägre inkomst? Är det så viktigt med att få och visa upp materiella saker man fått från sin kille när man själv har råd att köpa det själv? Du verkar tända mer på kläderna och fasaden de uppehåller än personligheten med all säkerhet. Skärp dig.

  1. Det kanske inte alls var fasaden hon föll för? Det har väl du ingen aning om? Det kanske bara råkade vara en kille i kostym? Han kanske lika väl kunde haft jeans och t-shirt och Bella kanske hade blivit lika förälskad ändå? Du talar ju om saker som du inte har en aning om. Och Bella behöver nog absolut inga förmaningar från någon, allra minst dig. Sköt ditt egna o håll tyst om du inte kan komma med något vettigt.

  2. Andrew, jag tror du missförstått kontexten här. Ditt meddelande känns inte riktigt relevant. Kan vara bra att läsa på och tänka lite på vad du skriver. Skärp dig.

  3. Galet löjlig kommentar.. Men nu när vi är inne på ämnet så kan man fråga varför hon INTE skulle få tända på sådana ytliga attribut? För att DU tycker så? Låter onekligen som att du tar dig självpå större allvar än vad andra gör

  4. För att män är så jävla fåfänga att dom inte kan leva i skuggan av en kvinna. Dom klarar inte av att hon tjänar mer, reser mer, har dyrare hus och att hon faktiskt inte behöver honom.

   Våga inte vända strålkastarn mot Isabella, detta är BARA Hampus fel. #NMFTG

 85. Skönt att du inte är arg och att du tar eget ansvar över situationen, att välja att inte vara offer för det som hänt är att behålla makten över sig själv så sjukt snyggt jobbat. Och SKÖNT att du var så trygg och stark i dig själv att du agerade på din egna vilja och erfarenheter gällande de ekonomiska delarna, det är verkligen värdefullt!

  Det finns ju alltid två sidor av ett mynt så det ska bli intressant att höra hans story i framtiden.

  Ta hand om dig!

 86. Ett råd i all välmening: logga ut från sociala medier. Det är din plattform, megafon och mediekanal. Men.
  Ta in hjälp utifrån för krishantering, både för din egen skull och för Löwengrips skull. Du och ditt team är för insyltade för att kunna se på situationen på ett klart sätt. Saker eskalerar snabbt och inlägg som detta är inte alltid det klokaste – även om jag förstår din ilska, sorg, förtvivlan över vad som hänt. Nu handlar det om krishantering och skademinimering. Att rida ut stormen, både på ett personligt plan och för ditt varumärke. Då är eftertanke ett viktigt ledord.
  Ta hand om dig!

  1. Men vad tror du hon gör just nu? Att hon sitter i solen, dricker drinkar och tycker livet är gött? Självklart håller detta på att redas ut på alla sätta, både privat och i företaget. Tänk lite..

 87. Kära Isabella, jag tillhör en annan generation (70) men har läst din blogg iom denna händelse och vill bara säga att du är en stark och bra förebild för många unga kvinnor som lätt kan hamna i samma situation. Detta kommer så småningom att plana ut, du kommer att leva ett rikt liv med dina barn, allting har sin tid – tro mig. Du har blivit en obehaglig erfarenhet rikare. Lycka till och allt gott önskar jag dig!

 88. Vilken typ alltså! Helt ofattbart.
  Heja dig som tog dig ur det!! 💪 Jag tycker att du gör helt rätt som är öppen med vad han gjort framförallt för att du ska kunna släppa eventuella skamkänslor och du gör samtidigt en insats för att öka medvetenheten om att vi alla kan bli manipulerade av en psykopat. Du kunde inte veta!

  1. Varför ens skriva denna negativa och klandrade kommentar? Exakt på vilket sätt hjälper det? Snälla, var tyst istället

 89. Vilken jäkla powerwomen du är som stått på dig och ändå varit bestämd över hur du vill styra dina pengar! Så jäkla grym affärskvinna som bara växer och är en förebild för alla kvinnor. Han kunde inte lura dig och de ska du vara stolt över! Du har dina fina barn, ditt hus och ditt företag och du har sett till att ingen man har förstört de, du lyckades! Njut av solen och vad livet ger, du kommer träffa en underbar man i framtiden som vill ha dig och inte din förmögenhet. Ta hand om dig!

  1. PowerwomAn = syftar till en kvinna
   PowerwomEn = syftar till flera kvinnor

   Bella ”är” en powerwoman, en bland många powerwomen

 90. Döm inte dig själv för hårt. Maningar inte en chans att avslöja den här sortens människor förrän något ”stort” händer. I ditt fall var det avgörande dock otäckt fysiskt.
  Var rädd om dig❤️

 91. Jag har upplevt samma sak, med en man som hade ett dolt liv där jag hade en känsla i magen som jag valde att ignorera. När allt kom till ytan var det som din psykolog sa, tid att pusta ut. Fortsätt vara öppen och bli för guds skull inte bitter. Man är lite trasig en stund men kommer ut av kaoset som en starkare person. Min tyngsta lärdom var att alltid lita på min intuition och den lever jag fortfarande efter. Lev, älska, njut och lita på magen.❤️

 92. Isabella, jag vet ingenting om skräcken för ens familj och egen säkerhet. Men jag vet mycket om manipulativa män. Jag skickar massa styrka. Även om du kanske ändå aldrig komma läsa detta. Jag ömmar för dig och önskar att det löser sig illa kvickt. Så att du kan gå vidare och komma ut starkare på andra sidan. Du förtjänar endast det bästa =)

 93. Vad Isabella än skriver eller inte skriver blir hon kritiserad. Förra veckan fick hon skit för att hon höll inne med vad som hänt och inte bara berättade som det var. När detta inlägg väl kommer är det för mycket.
  Skärp er för fan.

 94. Så KLOK!! Och, så stark och insiktsfull människa du är som, när kärleken blommade (då är det sannerligen lätt att bli ”blind”) höll dig till det som kändes bra och rätt för dig. Förmågor som kommer att räcka SÅ långt i livet. Heja dig! Samtidigt vill jag komma med en filt, en kopp te och en påse godis till dig och bara hålla om dig❤️.

 95. det jag inte förstår är hur du kan vara så förvånad. om han nu har frågat flera ggr om din ekonomi och om att låna pengar som du säger.
  Sen tycker jag att du bör hålla detta privat, det ser mer ut som att du försöker dra fler läsare till bloggen, jag säger inte att det är så(!) Men det kan uppfattas som det. För dina barns och odd skull skulle du inte ha sagt något alls från början. och om kriminella människor är efter dig, varför är inte polisen inblandad? Är man hotad som kvinna brukar man få skyddat boende, inte åker man på solsemester då, men vad vet jag.
  Hur mycket jag än vill tro på det du skriver så vet man hur du målat upp saker förut, samt överdrivit.
  aja hur som, det löser sig tillslut

  1. Men snälla.

   Att hon skriver om det handlar om att offentligt ta avstånd om det är så att Hampus är misstänkt för något brottsligt. Om det är så ljusskygga personer som Isabella skriver så kommer snart en åklagare hantera ärendet och då måste hon tydligt visa att hon inte har med det att göra. Därav offentligheten.

   Baserat på det som hon berättat är Isabella – i juridisk mening – inget brottsoffer. Det är så klart otäckt att skumma människor kommer hem till en vid ett tillfälle, men det är inget brott att knacka på och fråga om en person är hemma. Men polisen är med största sannolikhet inkopplad, i alla fall för att få råd om hur de ska hantera situationen och vilken hotbild som finns. Tror inte hon lämnat landet om det inte var så att det fanns ett konkret hot mot henne.

   Skyddade boenden är främst till för personer som utsätts för brott i nära relation, så hade Hampus slagit henne hade det kanske blivit aktuellt. Dessutom ges det till personer som inte själva har förmågan att fly. Isabella har ju det, så vi ska väl vara tacksamma att hon inte utnyttjar systemet när hon kan klara det ekonomiskt själv. Tror många kvinnor som behövt skydd skulle valt längre solsemester än skyddat boende.

   Du skriver ”vad vet jag?” Och på det skulle jag vilja svara: inte mycket.

  2. Det verkar som om du uppenbarligen ALDRIG varit förälskad !
   Annars hade du förstått att man kan gå på ”vad som helst” i ett kärleksrus.
   Tar man tillbaka någon flera gånger i ett förhållande, dessutom kort, så är man kär och vill inte riktigt kännas vid det där som gnager i bakhuvudet och man hoppas på att allt ska bli bra och bättre med tiden.
   Så skäms på dig att du ens kan kommentera som du gör, tror knappast att ”dra fler läsare till bloggen” är Isabellas prioritering just nu.

 96. Tror inte att Isabella riskerar sitt liv som företagare med lögner.
  Hon har ansvar för anställda,leverantörer osv.
  Ligger i sakens natur att mannen förnekar att Isabella
  hotats. Hans liv i solen har ju kraschat.
  Svårt för personer som denna man att själv förstå
  sin del i det hela.
  Har en person i min närmaste krets som lider av psykisk ohälsa och han
  har utsatts för en komplott. Hen ser inte sitt eget ansvar.

 97. Jag kollade på serien Nashville häromdan & en karaktär i den serien blev nästan utsatt för samma sak, hon blev kär, litade på honom, efter ett par månade fick han hjälpa henne med konto, privata, affärsmässiga mm & stack sen med flera miljoner. Hoppas du inte lyssnar på allt negativt som skriva, jag tror på dig & ser ingen anledning för dig att ljuga <3

 98. ❤ Du är stark och värd såå mycket bättre Bella! Fokusera på dig och dina barn nu, det är du värd! ❤ Styrkekramar

 99. Du är sån jävla powerwoman, så jävla stark som stod på dig och gick på det DU ville och trodde på. Din magkänsla. Världens eloge till dig för det. Och världens kram. ❤️

 100. Det är helt otroligt vilket helvete du fått utstå den senaste tiden. Du känns trots det så jäkla stark och jag tror mycket beror på din positiva livssyn och ditt unika driv!!!

  Kommenterar aldrig på bloggar, ser egentligen ingen mening med det, men känner mig så berörd av din situation och sänder dig all min värme.

  Glöm inte bort att ingenting är ditt fel, man kan inte alltid förutspå allt och det är okej.

  Stå ut! Bättre tider kommer!

  All kärlek.

 101. Hej Isabella. Detta är nog första gången jag skriver en kommentar. Har följt din blogg i några år. Bra att du stod upp för dig och inte lyssnade på vad H sa. Du kommer starkare ur detta. Bra att du samlar kraft. Önskar dig mycket styrka! Kram Lina

 102. Alla styrkekramar i världen till dig! ❤️ Herregud vilken grej att få gå igenom, men är det någon som klarar det helskinnad så är det du! Njut av solen, lekar med barnen och god mat sp känns allt snart mycket lättare ❤️

 103. Hej,

  Jag förstår att detta varit en chock, så svår att förstå. Det är verkligen en mardröm som du råkat ut för men du kommer ut ur detta hemska. Jag har vänner som råkat ut för liknande saker och det är verkligen fasansfullt, men tiden läker det mesta tack o lov. Ta en dag i sänder och omge dig med människor som du litar/tycker om och allt kommer att bli bra.Du är stark och otroligt modig tycker jag. Stor kram till Dig

 104. Jag får ont i magen. Ingen ska behöva bli behandlad så. Önskar att jag hade vetat och kunde göra för dig som jag gör för mina vänner, stå upp för dom när de inte fixar att säga ifrån eller vill se personer de tycker om från ett annat perspektiv. Jag får ont i magen och förstår din känsla för dina barn, när jag tänker på mina egna. Naturligt för en mamma. Skönt att det är slut och du kan få fokusera på dig. Önskar dig lycka till med allt och hoppas att någon i din närhet kan i framtiden varna dig för lyxsökande kräk, när du själv ser någon annan. Kram!

 105. Det Camilla gör på sin blogg är att förtala dig. Hon vill sänka dig så jäkla mycket att hon i denna situation backar H och ger honom en plattform att tala i. Dessutom hänger hon ut aftonbladet där hon påstår att de är dumma mot lille H. Blir så arg. Dessutom gör hon förtal. Hon skrev bland annat detta:

  ” men med tanke på att det med största sannolikhet handlar om en helt felaktig bild, tagen ur luften från rent fabricerade berättelser från Isabella Löwengrip ”

  Snälla anmäl denna kvinna för förtal. Du förtjänar bättre. Att man i en situation som denna backar mannen men inte kvinnan… absurd

   1. Förstår faktiskt inte hur du får det till kvinnohat. Får man inte ifrågasätta det en kvinna säger bara för att det är just en kvinna? Tycker logiken är lite märklig.

   2. Varför har inte kvinnor rätt att ifrågasätta kvinnor? Jag kommer aldrig backa eller stå upp för en person enkom på den grund att hon är kvinna? Helt sjukt tankesätt.

   1. Det felaktiga är väl inte att han yttrar sig utan att Camilla sedan länge är känd för att hata Isabella och det syns i alla hennes texter

  1. Ja jag håller med, den där C.G. borde anmälas för förtal och det borde gjorts för längesen. Det är inte klokt att hon får hålla på med sina lögner, vinklingar och hån. Vidrigt. Ni MÅSTE anmäla henne. Det är små lortar som läser den bloggen och hänger med på C:s hån och mobbing och letar fel. Folk som blir totalt manipulerade och hjärntvättade, det är inte klokt.

 106. Du är en sådan förebild, så stark och klok! Jag hoppas du mår bättre och bättre, och att du lyckas hålla fokus på att du är omgiven av folk som älskar dig i din absoluta närhet, och folk som beundrar dig i resten av världen.

   1. Absolut!
    Skrev en lite mer kritisk och ifrågasättande kommentar gällande detta men den kom inte med. Därför ändrade jag den till lite mer… Bella-vänlig

  1. Är du seriös? Såvida du inte var med i relationen dem emellan så tvivlar jag på att du har mer koll än Isabella. Jesus, man blir ju mörkrädd för vissa människor…!

 107. Eller så stämmer det helt enkelt inte. Bara för att en person säger något så är det inte en sanning i slutänden.

 108. Denna pajkastning kan inte vara bra för ditt varumärke. All publicity is good PR? Nu har jag läst andra bloggen och fått lite av H’s version och tror att han aldrig menade dig illa. Konsekvenserna av hans misstag är disaster men han är ingen ond människa, kanske lite psykopatiska drag genom att inte ha spärr eller inte förstå konsekvenser men han vill ta ansvar för hans misstag annars hade han ju inte varit här. Bra att du tog avstånd men all denna rabalder var onödigt. Jag förstår din rädsla och frustration men det här är karaktärsmord och jag ser inte hur detta kan gynna ditt varumärke. Sluta ge skandalen uppmärksamhet och fokusera på världslanSeringen. Jag vill att du ska bli stor som the rituals och anastasia. Tänk inte tillbaka tänk framåt Isabella ❤️

 109. Men ha lite logiskt tänkande nu. VAD skulle Isabella få ut av att dikta ihop en sån här historia? VARFÖR skulle Odd och hennes livvakt hänga på lögnen? VEM har mest anledning av att ljuga i det här fallet, H förstås

  1. Hon har väl jättemycket att förlora på att dras med i H:s affärer? Hon är ansiktet utåt för sina företag och klart hon då inte vill förknippas med skumma affärer…

  1. Och vad hjälper det? Då ska vi hata alla kvinnor och ickebinära som mördar, utnyttjar, ljuger, sprider falska rykten , våldtar m.m Jämlikt ska det vara…

 110. Du verkar se det som att nu när han har förstört ditt liv så ska du förstöra hans genom att outa honom på detta sätt. Det finns två versioner av händelsen, han har lagt fram bevis som styrker det han säger. Det känns som att du förlitar dig på blåögda läsares oförmåga till källkritik. Du kan ju skriva vad som helst. Step up girl, jag vet att du är bättre än såhär. Önskar dig ingen sorg, jag vill dig väl och är bedrövad över att du behöver gå igenom detta. Men sluta förstöra hans karaktär, han är ju bara människa han också, du vet ju vilken makt du sitter på.

   1. hoppas du mår bättre snart, Isabella! Detta måste vara hemskt 🙁

    Tycker kommentarerna börjar spåra ur? Tänk er för innan ni skriver så dumma saker, vad ger er rätt att skriva sådana fräcka/elaka kommentarer? Att ni sitter gömda bakom datorn kanske?

    oavsett så hoppas jag att du mår bättre snart!
    ser ingen anledning varför Isabella och hennes team skulle ljuga om detta som vissa av er påstår.

    Allt gott.

  1. Vad är det för bevis vi pratar om? En bild på en konversation som inte visar vilka det är som pratar? Det är inget bevis att lägga fram. Menar du konto utdraget? Det visar ju inget heller att det stämmer som han säger. Är man duktig data kunnig person kan man fixa en sån bild lätt. Nej, han har inte lagt fram någon bevis som styrker det han säger och det gäller även Isabella. Vi vet egentligen inget vad som har hänt.

 111. Hei! Barbara her og alene mamma til 3 utrolig fantastisk barn. Jeg har et mål, en drøm og letter etter hvordan jeg setter i gang med det livet jeg ønsker og vil leve. Ditt liv er inspirerende for meg. Hva er hemmeligheten til å oppnå suksessen? Hva er dine råd? Hvilken dør banker man på.
  Hilsen fra håpefulle som skal også få det til<3

 112. Isabella
  Jag bryr mig inte om den pajkastning som verkar pågå. Jag hoppas att du och din familj är okej och att en sanning kommer fram.
  Jag ser att du ska ha ett event/gala i NYC nästa vecka. Innebär det att mycket av det som hänt, hot mm nu är något som ligger bakom och att ett ”stillestånd ”/förlikning skett. Lycka till i NYC.

 113. Hoppas verkligen att han skäms! 🙁 Har barn själv så jag kan verkligen förstå hur hemskt det måste kännas att ha haft en sån person nära de♥️🌸men tro aldrig att det var ditt fel eller att du var lättlurad på något sätt! Det var bara han som var bra på att manipulera. Tur att du fick reda på detta och all lycka till dig och din familj♥️

    1. Snälla gör dig själv och alla andra en tjänst och sluta sprida rykten! Vet du ens vad Ekobrottsmyndigheten sysslar med? Skäms på dig.

 114. Visst är det hemskt det som hänt, men trots allt är denna man inte så gamamal, relativt ung och har säkert ånger och mår inte så bra över hela situtaionen utöver detta som hänt.. han kommer att bli äldre och jag tycker det är oerhört tråkigt att hänga ut någon så pass mycket. nä usch för att skriva såhär pass mycket om honom.

  1. Det är väll bättre det innan han hinner lura någon annan stackars kvinna som inte har ett helt säkerhetsteam runt sig.

 115. Gillar att du är så ärlig och öppen med det som har hänt och inte hymlar med hur han har bettet sig! Tycker inte alls att du hänger ut honom. Många andra bloggare skulle säkert inte våga vara lika öppna och ärliga som du är. Respekt! Bränt barn skyr elden heter det ju, så det tråkiga med detta är nog att du kommer få ännu svårare att lita på nya bekantskaper i fortsättningen, speciellt män! Kram

 116. Huvudsaken är att alla är säkra. Idioter finns det gott om och du ska vara så stolt över att du stod på dig och höll en distans när det inte kändes rätt! Kram

 117. Med tanke på omständigheterna är det tacksamt att ni är säkra och mår bra. Idioter finns överallt som flera tidigare sagt. Det är inte ditt fel. Önskar dig bara allt gott och hoppas att allt skit lägger sig snart. Kram

 118. Det är inte ditt fel, han fann dig när du var svag och spelade på dina känslor.
  Jag var med om samma sak, en manipulativ person hittade mig när jag var instabil och gjorde sig själv till min tröst i tillvaron.

  Jag kände mig så himla korkad och idiotisk efteråt som inte sett de uppenbara tecknen, men hur skulle jag kunnat det när han spelade på mina känslor?
  Jag hoppas du och alla ni som varit med om liknande kan vara snälla mot er själva i detta, det var inte vårt fel <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..