På en annan plats

Jag blev totalt grundlurad av en person som jag älskade. Under 1,5 år har H fått oss alla att tro att han är någon annan. Alla dessa lögner. Jag förstår inte hur han har lyckats somna om natten. Det är ett så stort svek. Jag är fortfarande i chock. Hur kunde han tro att han skulle lyckas? Låna miljontals kronor av olika ljusskygga människor för att handla dom till ett högre värde. Ett alldeles för högt spel med fel personer. Något som idag spiller över på mig och mina barn.

Förra veckan, samma dag som jag fick ett besök jag tyvärr kommer att minnas för livet, hade jag frågat honom om han kunde hjälpa mig att hämta barnen på förskolan nästa vecka, för att jag skulle bli sen från min London-flight. ”Självklart” blev svaret. Det svaret ekar i mitt huvud. Hur kan man ställa upp på att hämta sin flickväns barn när man vet att man är jagad?

Jag har enorma skuldkänslor.

Jag känner mig korkad och att jag är en dålig förälder som utsatte mina barn för fara. Att jag inte såg något. Förstod något. Ibland sa min intuition åt mig att lämna honom, vilket jag gjorde tre gånger under vår relation på 18 månader. Något stämde inte men jag kunde inte sätta fingret på vad det var. Var det mitt intensiva liv som vanligt ställde till det i relationer? På något sätt tryckte han sig in i mitt liv igen, en väldigt intensiv kärlek från hans håll som jag idag inser inte var på riktigt. Jag var en perfekt pusselbit i hans påhittade liv. Jag antar att mitt namn gjorde det legitimt för honom att låna så höga belopp från människor.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Det har varit mörka dagar sedan i onsdags. Vi har bevakning dygnet runt, det är omöjligt att sova och äta. Jag mår fruktansvärt illa och varenda del i min kropp värker av ångest. Jag har kämpat i mig mat, klivit upp ur sängen och tagit mig igenom ett jobbschema. Intervjuer, möten, galor och middagar. Träffat barnen (odd blev också förflyttad) och försökt vara stark med dom. Men nu är vi på en ny plats för att få lite lugn och ro.

Jag har ingen kontakt med H och skulle aldrig hjälpa honom i denna situation. Det är viktigt att poängtera. Jag vet inte var han befinner runt om i världen och får heller inte veta. Jag såg honom antagligen för sista gången i mitt liv i onsdag och de ögonblicket gör så fruktansvärt ont.

Jag försöker att hitta en styrka för att orka allt det här, men nu är det tungt.

Tack för ert stöd.

 1. Fy vad hemskt.. klandra inte dig själv.. han var väl ”skicklig” på att spela ett spel och ljuga,såsom många människor tyvärr är-det är obehagligt! Men klandra inte dig själv.. ta det lugnt med dig själv nu och dina barn-det blir bättre! Kram,Becca

  1. Nästa gång du mår dåligt hoppas jag att du har någon bredvid dig som försöker trycka dig lite längre ner. Fy vilken rutten kommentar!!!!!!!

 2. All styrka till dig.. du är inte en dålig mamma, du hade ju ingen aning! Gud vad sorgligt. Allt löser sig tillslut ❤️

 3. Vilken tur ändå att du fick reda på det nu och du slapp lösa massa år på en idiot. Jag tyckte det var konstigt att han köpte så dyra presenter när du tidigare lämnat honpm plus att han sa att han älskade barnen så pass tidigt.

  Du är ingen dålig mamma..Vad är det man säger ”kärleken är blind”.
  Ta hand om er nu. Jag hoppas på att du och Odd hittar tillbaka till varandra. Ni var fina ihop!

  1. oj oj oj, man läser inte hennes blogg på några veckor och då man får en läs-impuls o slår upp den igen så e det värsta grejjerna på gång hos löwengrip. jeklar, stackars ungar mitt i allt. gah, hoppas det löser sig och håller med förre talare, Odd-boll gobit verkade va en sån fin o trevlig gubbe (utifrån sett alltså). Dock gissar jag på att han vart lite less hetsen och just riskerna med kändisskapet (?) så kanske svårt o lappa ihop det. klem klem dock

 4. Kan inte ens föreställa mig hur det måste kännas. Hoppas att barnen mår bra och att ni tar er igenom detta. Kram.

 5. Hemsk situation. Ryser.
  Försök gör så gott du kan trots eländet vilket vi alla vet att du gör, om inte mer.
  Styrkekram 🌸

 6. Mitt hjärta går sönder när jag läser detta.. Blir så otroligt ledsen över att du ska behöva gå igenom detta! Det är som om i en film.. hur kan en människa vara såhär ond? Fy fan rent ut sagt! Skyll inte detta på dig.. hur skulle du kunna veta? Jag hoppas verkligen från varenda cell i min kropp att du hämtar dig ifrån detta
  Och kommer ut starkare än någonsin på andra sidan❤️ Ta hand om dig, du har många bakom dig (som du förmodligen aldrig ens träffat) som backar dig och tänker på dig !! Många kramar!!

 7. Men hjärtar Isabella….så fruktansvärt. Försök, försök att ta hand om Er.
  All styrka till till dig, barnen och faktiskt oxå till Odd, alla har ju blivit involverade i detta fruktansvärda. Vidriga människor det finns där ute. Bamse kram❤️❤️❤️❤️

 8. Känner igen mig i det du skriver.
  Träffade också en man för flera årsen som grundlurade mig totalt och skulle blåsa mig på pengar. Utgav sig att vara en person han inte var. Vet än idag inte vem han är. Det som jag ångrar mest var att jag lät honom komma nära min dotter och min familj.

  Ta hand om er nu!
  ❤❤

 9. Kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det känns, men lägg ingen skuld på dig själv, du kunde inte veta något, hur skulle du göra det? Man tror oftast på manipulerande människor, sköt om er! ❤️

 10. Åh all kärlek till dig. Kan inte ens föreställa mig vilken mardröm du går igenom. Kom ihåg att du är fantastisk & likaså verkar du vara en alldeles underbar mamma åt dina barn. Du visste inte att detta skedde, det är inte ditt fel. Försök borsta bort ångesten & fokusera på att läka. Stor kram & all styrka ❤️

 11. Kan inte med ord beskriva det svek du måste känna, fruktansvärt. Men du är ingen dålig förälder! Tycker att du gång på gång visat att du satt dig och dina barn först, oavsett vad er relationsstatus har varit. Men jag förstår att du känner så, även om det inte är sant. Du är en superkvinna och en supermamma – vi är ca 1 miljon som kan skriva under det. All styrka till dig! <3

 12. Så hemskt! Klandra inte dig själv, alla kan bli lurad av en skicklig psykopat. Du kommer att ta dig igenom detta! Stor kram

 13. Du är inget annat än människa. Du är inte en dålig förälder och ska heller inte lyssna på den röst som försöker att intala dig själv det. Det som har hänt är fruktansvärt och när folk har trott att H är en tofflande kärlekskrank kille som verkligen älskar dig så har han uppenbarligen egentligen utnyttjat och manipulerat dig och det är INTE ditt fel. Det obehagliga är att han med all säkerhet rent av har sökt upp dig med planen att dra nytta av dig. Hur skulle du veta? Omöjligt. Hoppas att du och Odd kan stötta varandra igenom det här svåra. Han verkar vara en stabil pelare som alltid kommer att finnas där och stötta dig och er gemensamma familj. Håller alla tummar för att det här ska lösa sig. Klandra inte dig själv.

 14. Vad som hjälpte mig, i mycket liknande situation, var att läsa om ”Cluster B personality disorder” . Vad jag tror det handlar om är en personlighets störning så som narcissism, borderline, histrionic mm. På svenska finns inte så mycket information men mycket på engelska. (Dessa var det man kallade förr psykopater, sociopater). De har förmågan att göra sig till just din drömprins.
  En stor varm kram till er!

  1. Det finns en bok ”Omgiven av psykopater”. Jag har för mig att du Isabella har läst boken ”Omgiven av idioter” el sk färgboken. Det är samma författare. Kanske kan vara en hjälp och förstå om H var en.
   Var rädd om er.

 15. All styrka till dig Isabella!!❤
  Du är en underbar person och fantastisk mamma! Kämpa på, fokusera på det du är tacksam över även i dessa mörka tider.
  Vi är många som vill dig väl, önskar ditt bästa och har dig som förebild. Du klarar att ta dig igenom detta också och kommer ut från det starkare än någonsin! Kramar

 16. Fyfan. Allt du berättat låter så vidrigt. Som en mardröm som du också beskrivit. Du är inte dum här. Hur kunde du ha kunnat vetat att sånt här händer? I livet måste man ibland välja att lita på människor även om man aldrig kan veta vad som är sant och vad som inte är sant. Tilliten bygger man på det man vet. Du har inte gjort fel här. Han har.

  En minut i taget. En dag blir det ljust igen. Du är en superkvinna, glöm aldrig det.

  1. Superkvinna eller inte, det hjälper inte ett skit i detta läget. Är ju tyvärr inte så att hon har riktiga superkrafter, utan jagade av farliga riktiga människor..

   Lycka till Bella!

 17. Till alla som skriver/undrar hur Isabella inte kunnat veta vad som pagick; nar man alskar nagon sa har man oftast tillit, och karlek kan aven gora en blind. Jag var i en relation i tre ar med nagon som tyvarr inte var en bra person. Som lyckades lura mig pa manga olika satt, som fick mig att lana ut pengar, som gav mig otroliga skuldkanslor om jag ifragasatte vad som pagick. Jag hade inte en aning om hur mycket problem han hade ekonomiskt. Varfor? For att han var manipulativ och otroligt bra pa att ljuga. For att han sa allt han visste att jag ville och behovde hora. I tre ar forstod jag ingenting tills en dag da det gick for langt och allt sprack. Har man inte funnit sig i en sadan har situation forstar jag att det maste vara svart att forestalla sig. Men att ga in har med en massa negativitet och elaka, domande kommentarer nar Isabella och hennes barn finner sig i en sadan fruktansvard situation – det ar inte schysst och tank till nasta gang innan ni kommenterar. Ha medkansla.

 18. All styrka till dig! Förstår dina skuldkänslor, men samtidigt är det inte ditt fel! Du har blivit lurad!! Den enda som ska ha skuldkänslor är H. Jag hoppad att han har det! Så hemskt att bli lurad av en person man älskar och som man tror har motsvarande känslor… Jag kan inte äns nästan förstå hur du känner i detta.. Hemskt! All kärlek till dig och dina barn (och Odd) i denna svåra tid!

 19. Hemskt ledsen.. men jag förstod från dag 1 att något var knas. Du skrev en gång till oss läsare att man ska kolla upp sin käresta. Dyra gåvor i ett sånt tidigt skede av en relation är en varningsklocka..

  Önskar dig all styrka i framtiden.

 20. Åh, det känns tungt nu, låt det göra det ett tag. Men sedan kommer du hitta din styrka även i detta, vi lär av svåra stunder och vi blir någon ny. ❤️

 21. Hur kommer man tillbaka från detta? Hur får man de kriminella världen att fatta att du inte är inblandad? Fy fan säger jag . Vilket svin!

 22. För det första Isabella, så ska du absolut inte anklaga dig själv att det är ditt fel för det är det inte. All skuld och ansvar ligger på Hampus, han har gjort något fruktansvärt och brottsligt till och med. Jag tycker det är synd att du har fått gå igenom så här mycket skit under höst, först med stalkern och sen Hampus idiotiska sak. Ska jag vara ärlig så hoppas jag på att du och Odd kan hitta tillbaka till varandra, jag har den uppfattningen att Odd ser dig för den du är, inte pengarna…

  Det där med Hampus, jag är så förbannad hur man kan göra så här, när man vet att det finns 2 oskyldiga barn i bilden och du förstås. Antagligen var han jävligt avundsjuk på dig och ville sabba din karriär genom att göra så här, eller var hans dröm att va lika rik som du är (lyckas tjäna egna pengar) utan lån.

  Eller är han en golddigger helt enkelt…

  Jag hoppas att du och Odd och barnen är på samma plats så ni 4 kan ta hand om varandra och återhämta er. ❤️

 23. Jag tycker så fruktansvärt synd om dig. Att bli lurad på det sättet är inte någon människa värd, vilket svin! Hoppas att du och din familj kan hitta lugn och lycka igen. All kärlek till er!

 24. Du har blivit lurad och det är absolut inte ditt fel eller din skam att känna. Ladda batterierna på en annan plats och va hur ledsen du vill, det är ett enormt svek att ta sig vidare ifrån och det får ta den tid det tar innan du känner dig trygg igen.

 25. Ta hånd om seg selv og barna nå. Helt forferdelig og uforståelig det som har skjedd, men du har og vil finne styrken til å komme deg gjennom dette! Stor styrkekram

 26. Har du lämnat in presenterna du fick av honom till polisen? Dessa är säkert köpta för stulna pengar så om du inte vill ha ngt samröre med honom så lämna in dem. Eller skänk dem till välgörenhet. Du behöver knappast dem eftersom du har råd att köpa egna, eller hur?

  Stackars dina barn och Odd som är helt oskyldiga och tvingas dras in i denna karusell pga din offentlighet som du vill ha och valt som livstil. Makt pengar och jakten på stjärnglans gör folk fartblinda. Det är inte värt det… Ta en skön promenad i skogen och njut av livet istället för att ständigt jaga pengar.

  1. Fyfan, vilken röten, vidrig och osmaklig kommentar! Hur fan kan du leva med dig själv? Alltså på riktigt. Det är sjukt hur folk tycks få bete sig idag, vad folk tycker de har tillåtelse att säga till andra människor. Hemska människa!

   1. Jag tycker att ni tanter här uppvisar sektbeteende. Vari ligger problemet om någon frågar eller anmärker om Löwengrip inte kunde ana, vem hon bodde med, eller om presenter eller om…? Även med stöd så kommer även hennes terapeut att fråga samma fråga. Så slappna av Löwengrip kommer inte att dö av en enkel fråga…

    Isabella, tiden läker…eller kanske inte…ta hand om dig själv nu. Du behövs för dina barn….

 27. Hej Isabella!
  Vet inte om du läser det här men jag träffade dig i början av din karriär tillsammans med Per Frykman och vi pratade b.la Ditt professionella rykte ( Vill bara skriva det så du kanske vet vem jag är )
  Jag har varit med om liknade som du och jag gick på det i 3 år och förlorade och satsade exakt allt jag ägde. Jag är dessutom vuxen klok och helt oattraktiv vad gäller karriär och pengar…..men jag tappade allt framförallt tilliten till livet och mig själv och skuldkänslorna som du skriver om fattar jag helt…för jag trodde dessutom jag hade lurat alla ink mina barn fast jag inget visste.
  Nog om mig <3 Jag vill bara att du ska veta att om jag kan göra något eller bara finnas så finns jag OCH DU har inte gjort något fel genom att tro på en annat människa. Men skiiit vad det gör ont!
  Ta dig tid, var snäll med dig själv och hör av dig om jag kan göra något för dig
  Skickar en stor Kram <3
  Karin Sandin

 28. Den där klockan kanske behövs för honom att betala tillbaka sina skulder. Inser att han är ett svin, men inte ens svin vill man skall bli jagade av kriminella.
  lider med er

 29. Du är stark och du tar dig ur detta ❤️ Du är min stora förebild och kommer inspirera mig även i hur du tacklar detta. Han är boven, inte du. Du tar avstånd och allt kommer att bli bra. Dom är inte ute efter dig längre hoppas jag. All styrka och många kramar ❤️❤️

 30. Isabella massvis med Styrkekramar till dig och barnen ❤️❤️❤️
  Hoppas och tror att ni får all den stöttning som krävs i denna otroligt tuffa situation.
  Du ska veta att vi är många som skulle blivit totalt grundlurade av en psykopat som X.
  Ta nu hand om er och se till att inte klandra dig själv, du är en fantastisk mamma och förebild ❤️ Dina barn kan vara ofantligt stolta och trygga som har dig. Du har fattat helt rätt beslut!
  Ta hand om er, ser fram emot att höra från dig när ni mår bättre ❤️
  Styrkekramar från en tvåbarnsmamma i Värmland

 31. Det tar tid att laga ett brustet hjärta. Jag är inte säker på att han gjorde allt det han gjorde av illvilja.Han var bara inte stark nog att vara ärlig och satte sig skiten ordentligt på grund av det. Han har lärt sig en läxa. Du har lärt dig en läxa. Ge inte upp nu och bli inte bitter. Kämpa på nu så som du brukar göra.

 32. Usch vad hemskt… som många misstänkte! Alla tankar till dig och din små♥️
  Sluta följ honom på insta också Isabella!! Radera alla spår från honom..

 33. Vet inte vad jag ska skriva.. det är så hemskt!! Fy fan!! All styrka till dig. Vi finns här när du behöver oss. Stor kram till dig och hela familjen!

 34. Alltså det är som en film. Aldrig träffat dig, känner inte dig, men jag är ledsen för din skull. Men även för hans. Ingen föds ond och han har säkert gjort det han trodde var rätt just där och då.

 35. Tänker på dig<3
  Kom ihåg att du är en grym Mamma! Inget är ditt fel. Skönt att ni är i säkerhet. Krama Gillis och Sally lite extra länge. Kramar

 36. Fina du, har varit med om mycket liknande. Vad som hjälpte mig var att läsa om ”Cluster B personality disorder” dessa personer är de man kallade psykopater, sociopater förr, nu är det narcissism, borderline, histrionic mm. Finns mycket information på engelska
  Ta hand om dig!
  Stora värme kramar från Lissabon

  1. Nej, det stämmer inte, ingen av de personlighetssyndromen är detsamma som psykopat. Det som ligger närmast skulle ev vara antisocial personlighetsstörning, men om inte saker ändrats sedan jag tog psykologexamen så finns inte psykopat som en vedertagen personlighetsstörning (numera prrsonlighetssyndrom).
   (Kan folk sluta hobby-diagnosticera eller sprida osanning..?)

   Över till det viktiga- det låter fruktansvärt det du tvingats genomlida, Isabella. Du har vår sympati.

   1. För att inte missvisa de andra som kan behöva denna info. Det jag skrev stämmer. Anti-social tillhör också Cluster-B personlighets störnings gruppen. Jag skrev mm för att betona just detta. Sedan skriver jag också at Förr kallades dessa psykopater och sociopater. Det bör ocksà betonas att för Borderliner har nu Dialectical Behavior Therapy varit helt avgörande och de blir hjälpta.

    1. Nja, nu var det inte riktigt så du skrev, du skrev ”…cluster b-personality disorders/../är de man kallade psykopater, sociopater förr, nu är det narcissism, borderline, histronic mm”
     Jag tolkade det som att du ville säga att alla ovan nämnda kluster B ”förr kallades psykopater”. Vilket inte stämmer. Den enda ur kluster B som på något sätt kopplats ihop med det är antisocial och den nämnde du ju inte av någon anledning.
     Men- Psykopat är dock inte en vedertagen personlighetsstörning.

     Helt rätt det du skriver om borderline (emotionellt instabil personlighetsstörning) och DBT som terapiform (även om jag frågar mig varför du nämner det).

     1. Varför blanda in Borderline i detta? Den som har borderline är inte psykopat eller sociopat! Sprid inte sådan osanning. Det är sådana här formuleringar som gör att människor med denna diagnos drar sig för att prata om det med folk, för att de är rädda för att bli stämplade som opålitliga, psykopater, narcissister osv. Vilket är helt felaktigt.

  2. För att inte missdleda de andra som kan få hjälp av infon. Så Jo, det jag skriver stämmer och anti-social är en bland Cluster B- personality disorders. Jag skrev mm. för att betona att flera personlighets störningar ingår i B-gruppen.Jag skriver också att FÖRR kallades de för psykopater, sociopater.

 37. DU HAR ABSOLUT INTE GJORT NÅGOT FEL! Det är ok att bli kär, det är han som är en idiot. Du är en otrolig stark mamma och gör allt för dina barn. Han har mist en chans i livet med en underbar kvinna. Styrkekramar till dig❤️❤️❤️ Du har inspirerat mig i livet som ingen annan har gjort❤️

 38. Jag beklagar ❤️ ”Tur” att det händer en så stark person som dig, är det någon som klarar av en sån här sak så är det du, trots att ingen någonsin ska behöva gå igenom något liknande.

 39. Oj! Tråkigt att höra! Glad det inte gick för långt. Bra du berättar så folk förstår och andra kanske kan bli hjälpta, gillar när du är mer personlig för då lär man känna dig mer. Kärlek till dig

 40. Mitt hjärta värker för din skull! Fina människa. Hur skulle du kunna veta? Personer som handlar på de här sätten har allt för ofta skills som gör det omöjligt att se. Man kan få en känsla av att något inte stämmer, men med din bakgrund och allt du jobbat med har du också den känslan väldigt nära och istället har du varit modig att satsa på kärleken. Det du trodde att du visste var kärleken!

  Isabella, du är en fantastisk mamma. Jag känner inte dig men jag har följt dig, dina värderingar, ditt förhållningssätt och det du står för i över 10 år. Du är en stor förebild även där, säkerligen även dina sämsta dagar och sådana har vi alla.

  Förebild hit och förebild dit, inbillar mig att det måste vara tungt att vara det i de mer tuffa situationerna. Den här situationen går dock inte att jämföra med nåt annat. Ingen som vet vem du är via din blogg dömer dig. Det skulle vara dem som medvetet eller omedvetet missförstår dig dagligen, men det är också dem som tycker det är värt att tjafsa om saker och ting är rosa eller blått, risken över att dina barn blir bortskämda i en grund av avundsjuka och hur du kan kalla dig vegan men ändå åka flygplan (ja, du vet vilka jag menar – vem bryr sig liksom).

  Jag hoppas att dessa människor håller sig till sökandet efter H och att du inte ska behöva oroa dig allt för länge över hur den här typen av människor som du kallar för ljusskygga ska påverka ditt liv. Det hoppas jag innerligt!

  Du har många som stöttar dig. Finns det något vi kan göra så låt oss veta <3

 41. Kära Isabella, så oerhört skrämmande. Just nu är molnen mörka på himlen men de kommer så småningom att skingras och ljus bryta fram. Tänker på dig och ber för dig.

 42. All styrka och kärlek till dig Isabella. Fy f… vad hemskt.
  Du är inte en dålig mamma, allt löser sig <3 Ta hand om er och du kommer ut stärkare än någonsin. Kärlek och styrkekramar <3

 43. Han är en psykopat. De kan lura vem som helst. Precis vem som helst. Jag lider nåt så fruktansvärt med dig. Vi är med dig, Bella ❤️

 44. Men herregud! Hemskt! Det är så lätt att bli lurad speciellt när man är förälskad! Vissa människor är experter på att hålla upp fasader, lura, manipulera! Hur skulle du kunna veta?! Tur i oturen är han nu borta ur ditt liv- även om jag kan tänka mig det är obeskrivligt tufft speciellt när man litat och älskat! Styrke kram!

 45. Herregud<3 jag tänker på dej och hoppas att du så småningom kan gå vidare o lita på någon ny igen, även om det inte känns så nu, så blir det bättre. All styrka till dej. / en bloggläsare sen mååånga år tillbaka som aldrig kommenterar men som alltid finns där.

 46. Blir så sjukt berörd av att läsa det här. Vad stark du är Bella!! Ingen hade kunnat veta, han var skicklig på att spela. Ta hand om dig och dina fina barn och tänk inte på att komma tillbaka till jobb och blogg, ta bara hand om dig och din familj <3

 47. Du är inte en dålig förälder eller människa , det klart man tror de bästa om den man älskar . Ta hand om er , vila ut och hoppas att de istället ger sig på rätt person och låter er vara ifred

 48. Att han ens lyckades såhär långt, att han fick de här typernas förtroende, och lyckades dölja sina gärningar från alla i flera år, visar att människan är kraftigt manipulativ och bra på att ljuga. Om man inte har stött på en sådan person förut så vet man nog inte hur lätt det är att falla för lögnerna. Det här är ju uppenbarligen en talang han slipat på i åratal. Så nej, du är inte korkad och du är inte en dålig mamma. Man måste ofta vara en bullshitter själv eller ha haft mycket att göra med någon sådan förut för att verkligen se och våga tro på varningstecknen. Och även om man får en dålig magkänsla så ska det mycket till innan man misstänker att en person som man är nära ska befinna sig så djupt nere i något så mörkt och farligt.

  Håller tummarna för att saker och ting ska lugna sig snart för dig, dina barn, Odd och alla andra som påverkas av detta.

 49. All styrka till dig. En minut i taget. En timme. Två timmar. En förmiddag. En dag. En dag till. En till. En till. En vecka. En till.
  Du har inte gjort något fel. Du blev kär. 🧡

 50. Fy vad lågt. Du ska inte känna dig som en dålig mamma, du har som de allra flesta gör letat efter kärlek och det kunde hänt vem som helst. Du är extra utsatt med ditt kändisskap. Men det gör det såklart inte mindre jobbigt. Tänker på dig ❤️

 51. Du är INTE en dålig förälder! Det är så lätt att bli lurad, speciellt när man är kär.
  Denna typ av människor är dessutom mästare på att lura människor.
  Efteråt lägger man skulden på sig själv och tycker att man borde ha fattat, att man är jävligt korkad rent ut sagt. Men det är inte så jävla lätt. Jag förstår dig till 110%.
  Kämpa❤️

 52. Så hemsk läsning, kan inte ens föreställa mig hur det måste kännas för dig. Kram på dig bella och hoppas att du och dina barn snart kan få lugn och ro. Ni förtjänar det verkligen.

 53. Det är tyvärr så en psykopat fungerar. Du kommer så småningom förstå att det inte är ditt fel men det är fullt förståeligt att du klandrar dig själv.

  Ta hand om dig!

 54. Hej! Läs våra tre sista böcker så kommer du förstå och kanske får du insikt och hjälp. Var rädda om er.

 55. Jag blir helt skakig när jag läser detta. Så fruktansvärt för dig och din familj. Det är så otroligt ledsamt att det finns personer som utnyttjar den framgång du byggt upp för sina egna dunkla syften. Kram!

 56. Skickar massa styrkekramar till dig Isabella!❤️ Blir så ledsen o arg att någon kan behandla en annan människa på det sättet. Ta hand om dig o din familj❤️

 57. Blev otroligt berörd av din text. Har själv varit med om människor i min närhet som inte visade sig var den man trodde. Man tror att man känner människor men man gör ju verkligen inte det! Försök vara stark och ge det tid det blir bättre. Ta hand om dig och barnen nu, skickar styrkekramar till dig!

 58. Fina du! <3 Du har blivit utsatt för någonting hemskt och jag är så otroligt ledsen över att du behöver gå genom detta. Du är inte en dålig människa eller förälder, det är han som är en manipulativ, hemsk människa.

 59. Vad hemskt att bli utsatt för detta. Du är absolut ingen dålig människa eller mamma.
  Att en människa kan göra såhär är helt ofattbart.

  Kämpa på och kom tillbaka lika stark som innan. Du är en fighter.

  Hoppas du, barnen och Odd får vara ifred!

  Varma kramar till er. Ta hand om er ❤

 60. Du är ingen dålig förälder, men förstår att du känner skuldkänslor. All styrka till dig nu när livet suger som mest <3

 61. Ber att skyddsänglar och att Guds frid som övergår allt förstånd ska omsluta dig och familjen. Tänker på er. Stor kram.

 62. Du har råkat ut för en psykopat helt enkelt!
  Vet exakt hur dom ska smörja sina offer. Ingen empati,
  Inte ditt fel , nästan omöjligt att skydda sig emot en skicklig psykopat. Han gillade säkert dig på sitt eget sätt men dom har inte full möjlighet att älska eftersom som har empatistörningar
  Du kan trösta dig med att du aldrig igen kommer gå på en psykopats trick
  All kärlek till dig och dina barn <3

 63. Nu kanske du väntar lite längre nästa gång, innan du introducerar en man för barnen?

  Har du träffat Hampus 1,5 år? Dvs på Odd tiden? Ni var ju på semester förra jul/nyår. Får inte ihop det där…?! Då var du ju ihop med Odd….

  1. Hon kan ju ha känt H innan de började dejta, de kanske började som vänner?

   Otroligt tråkig och skuldbeläggande kommentar som känns fruktansvärt okänslig.

  2. För den här kommentaren kändes ju nödvändig. Så trött på kvinnor som slänger ur sig spydiga kommentarer. Stötta och sprid kärlek istället!

  3. Vad är det du inte får ihop.
   Isabella och Odd gick isär våren -17. Hon och H var på Maldiverna över nyår förra året.
   Hon träffade H ganska fort efter att hon och Odd gick isär.

  4. Är detta verkligen vad du reagerar på i allt detta? Låter som att du behöver få lite mer medmänsklighet.
   De gick ut med skiljsmässan maj 2017. Var bara en snabb googling iväg, räkna sedan själv. Och vad har du för den delen ens med det att göra?

  5. Snälla, lägg bara ner. Man slutar aldrig förvånas över hur oförstående människor kan vara inför andras situationer..

 64. Du får absolut inte skuldbelägga dig själv, det är bara hans fel – inte ditt! Jag kan inte ens föreställa mig hur du och din familj mår just nu. All styrka till er ❤

 65. Tänker på dig, barnen och alla andra som påverkats! Ingenting av det här är ditt fel. Du ska inte ha skuldkänslor. Tillåt dig att vara ledsen.

  Livet kommer snart kännas så mycket bättre ❤️

 66. Isabella du har troligtvis blivit utsatt för en psykopat . Jag var själv gift med en i 25 år som fullkomligt grundlurade mig på alla sett. Jag tycker du borde läsa om psykopater finns en del litteratur. Man känner sig kränkt och som en idiot på alla sätt och vis efter en psykopats framfart.

  Du verkar vara en fantastisk kvinna. Nu behöver du läka och det kommer att ta tid.

  All min styrka till dig och dina barn.

  Mvh
  Isabelle

 67. Kära Isabella, du har absolut inget att skämmas för! De flesta hade nog låtit sig luras, den typen av manipulativa personer/psykopater är experter på att charmera sin omgivning. Så bra att ni kan vara tillsammans utan att känna er hotade, även om det givetvis är en speciell situation att vara under skydd. Jag hoppas att ni snart kan återvända hem och få njuta av ert fina hem i lugn och ro och se fram emot julen med nära och kära. Jag ser fram emot att fortsätta läsa din blogg när du är redo, men nu är det du och barnen som är viktigast. Stor kram! Käthe

 68. Många många styrkekramar till dig. Du är en förebild och aldeig en dålig föräldrar. Alla människor kan bli grundlurade av psykopater. ❤️

 69. Så fruktansvärt!! Lider verkligen med dig. Försök så gott du kan att inte känna skuld. Det är verkligen inte ditt fel. Du har haft oturen att träffa en sjuk människa. Kram

 70. Du kunde inte veta..allt ligger på honom!
  Måste vara fruktansvärt att inse/försöka förstå..hur allt låg till 😔
  Se till att omge dig & barnen, med nära vänner som kan ta hand om, stötta & hjälpa dig/er att få en trygg tillvaro igen ♥️
  Sätt jobbet på onhold ett tag, dom klarar sig utan dig, tills du blir lite starkare. Unna dig tid med barnen, det är ni som är viktigast just nu ♥️
  Och förutom all hjälp du får, kanske lugn yoga kan vara nåt att testa, för att bryta alla tankar & sakta få kroppen ner i varv..
  Kram till er ♥️♥️♥️

 71. Och en sak till! Du är INTE en dålig förälder! Inget av det här är ditt fel, det är enbart H’s fel. Glöm inte det!

  Man ska kunna lita på någon som man släpper in i sitt liv och den personen ska inte svika en.

 72. Blir berörd av det du skriver. Så hemskt! Otäckt hur snabbt livet kan vända. Som många skriver så är det givetvis inte ditt fel, men skuldkänslor tenderar att komma ändå tyvärr. Jag kommenterar väldigt sällan, vill passa på att tacka för en sak. Jag blev för ett par år sedan inspirerad av dig att söka ett jobb som jag var osäker på om jag skulle klara av. Jag kommenterade ditt inlägg och fick ett peppande svar från dig. Jag fick sedan jobbet och är väldigt nöjd med att jag vågade. Tack för att du inspirerade och peppade mig att våga! Du har betytt mycket för många unga kvinnor! Önskar dig det bästa!

 73. Åhhhh, jag lider med er. Så fruktansvärt. Ett sådant svek. Är så ledsen för er skull. Hoppas verkligen att du ska få lite lugn runtomkring dig. Kramar

 74. Fyfan alltså. Vilken jävel. Hur skulle du ha kunnat veta? Dålig mamma hade man kanske kunnat prata om ifall du fått veta, men försvarat honom och stannat kvar, trots fara för dina barn. Så fort du fick veta prioriterade du barn, säkerhet och trygghet för alla, även din exman som inte är ditt ansvar. Det om något kännetecknar en bra person och mamma. Beklagar att detta hände dig, ska skicka styrka din väg. Stor kram.

 75. Så fruktansvärt! Men lägg inte någon skuld på dig själv. En dag i taget. Du kommer må bättre. Kram ❤️❤️❤️

 76. Jag brukar inte kommentera men vill verkligen göra det nu. Du är fantastisk ❤️ All styrka till dig. Många kramar

 77. Jag blir så otroligt ledsen för din familjs skull när jag läser detta.. jag fattar inte hur man kan göra andra människor så illa. Ofattbart att vissa människor saknar samvete!
  Hoppas verkligen att ni finner inre ro och kommer tillbaka starkare ❤

 78. Så sorglig situation, beklagar er alla.
  Egentligen vet du att du inte är en dålig förälder men jag kan förstå att du känner så nu.
  Håll i. Håll om. Håll ut.

 79. Det sägs att kärleken är blind, därför har du inte märkt något.
  Du älskade honom. Du kommer att repa dig från detta! Vi är många som tänker på dig & barnen.

 80. ❤️❤️❤️❤️ hoppas du finner styrka, du är FANTASTISK och det är absolut inte ditt fel. Kram fina fina ❤️

 81. Inget av detta är ditt fel! Jag tycker att du verkar vara en toppenförälder och dina barn är lyckliga som har dig. Tids nog kommer allting bli bra igen ❤️

  1. Så onödig kommentar, vad vet du om hennes liv?! Sköt ditt och skit i andra.. det brukar alla få lära sig av sina föräldrar! Om du inte respekterar henne så var iaf man nog att respektera hennes barn och håll dina åsikter för dig själv.

 82. Stor styrkekram till er! ❤️ Jag gillar verkligen att läsa din blogg men det här var ju verkligen hemsk läsning, sånt som man tänker händer på film. Ta en dag i taget och låt inte ett sånt pucko få förstöra för er!

 83. Det finns inga ord som kan beskriva detta.

  Ett totalt svek av någon som man har älskat.
  En fara för en själv och ens käraste familjemedlemmar.

  Du är en jättefin människa, på ALLA sätt!
  Det gör ont att veta att du har drabbats så hårt.

  ❤❤❤❤

 84. Sorgligt, läskigt, är han psykopat så kan det vara svårt värja sig. Synd att du inte stod på dig när du gjort slut, men han nästlade in sig ändå. Psykopater brukar se andras svagheter. Har du träffat hans familj föräldrar.

 85. Fy vilken mardröm. All kärlek till dig Isabella, glöm inte bort hur bra du är. Du har varit min största förebild under en lång tid tack vare din självständighet och din power. Du kommer klara dig genom detta också. Kram ❤️

 86. Kära Isabella! Jag hoppas av hela mitt hjärta att du och din familj ska kunna få leva ett tryggt och stabilt liv som vanligt igen. Och jag är säker på att det kommer bli så! Utifrån de 10 åren som jag fått läsa din livsresa och framgångssaga i din blogg. Där man har fått se vilken kämparglöd du har och hur du kan forma tankar och idėer till fantastiska verk. Men även utifrån hur mycket kärlek du ger och har till din familj och nära vänner. Din positiva energi ska aldrig någonsin låtas slockna utan ska bara fortsätta att brinna starkare och klarare även i det mörkaste mörker. Mina tankar går idag till dig och din familj. Och jag hoppas att dina närmaste finns där för dig och din familj och kan ge er allt stöd ni behöver just nu. Kramar!

 87. Tror ärligt talat inte det känns mer tröstande för Isabella för att folk här kallar honom saker som sjuk och psykopat, och menar att han lurat henne. Bara för att han inte berättade om detta, hur kan det vara så säkert att hans känslor inte va lika äkta som hennes?😕 Jag kanske inte hänger med bara.

  1. Jag tänker likadant som du. Vi vet ingenting om H. Det finns många omständigheter bakom att någon hamnat i en sådan situation och agerat såsom H gjort. Observera att jag inte försvarar hans agerande. Men Bella älskade trots allt den här mannen, och att vi sitter här och tillskriver honom psykiatriska störningar etc. är såklart sårande för Bella, trots att han utsatt henne och barnen för fara och även sårat henne.

   Bella, jag vet inte om du läser det här (och jag vet inte riktigt varför jag skriver, har endast följt dig sporadiskt genom åren, men den här situationen berör mig på något vis), jag vill säga att vi förstår alla att du har skuldkänslor. Men du är inte en dålig mamma. Du är bara en människa. Kärleken är blind, och känslor grumlar – och även ibland trumfar – det rationella tänkandet. Fortsätt kämpa. Det kommer bli bra en dag. Klyscha, jag vet, men den klyschan är förvånande ofta sann.

 88. Fruktansvärt!
  Du är i n t e en dålig mamma. Han är uppenbarligen mycket manipulativ och du har blivit lurad. Det är inget du ska känna skuld för.
  All stryka till er <3

 89. Detta är fruktansvärt att läsa, vilka människor det finns..blir äcklad. Hoppas han får smaka på det själv och att din tro till människor kommer tillbaka 💕 ta hand om dina barn 💕

 90. Jag vet att det antagligen inte finns något att säga i denna stund, men jag ger det ett försök. Det han har gjort mot dig är så genomruttet, själviskt, slimmigt, äckligt, livsfarligt, idiotiskt, skurkaktigt, parasiterande att dessa ord inte räcker till. En dag hoppas jag att du kommer kunna behandla honom och minnena av detta så som han är värd- utan hat, utan skuldkänslor, utan oro- utan några känslor alls för han är inte värd det! Tills dess: det är okej att känna en massa känslor, han hade säkert kunna lura många andra (du hade otur att han valde just dig) och du verkar vara en oerhört stark och omtänksam person som kommer att ta dig igenom detta.

 91. Så tråkigt! Ni var verkligen så fina tillsammans, förstår inte hur han kan göra så. Har mött honom flera gånger i Lund då jag gick gymnasiet där och han verkade trevlig, men skenet bedrar.
  Det kan hända vem som helst, du är en bra mamma så låt inte något eller någon trycka ner dig!!!
  Stora kramar!!!

 92. Det är INTE ditt fel. Du älskar dina barn och vill alltid deras bästa. Det är HAN som är förövaren här. Lider med dig. Hoppas du och dina barn finner trygghet och på sikt även lycka och glädje. Kram 💛

 93. Tycker du ska ligga lågt och inte dela med dig så mycket.
  Jag förstår verkligen att du vill vara tydlig med att du inte är involverad i ”nåt”.
  Anlita en advokat och låt hen sköta ev uttalanden.

 94. Hoppas inget händer din familj och att ni får va ifred och att denna fuck up till man ställs inför rätta och får ta sitt straff.
  Hoppas du hittar din drömprinsen en dag 🙂

 95. Det som händer dig drabbade mig och min familj dock var denna person min pappa som satte oss i en situation där vi kunde inte känna oss trygga i vårt egna hem! För han hade ljugit om allt och tagit pengar från människor med kriminell bakgrund. Detta skedde exakt förra året. Var stark det kommer passera förbi. Styrke kramar till dig och din familj💙

 96. Usch så hemskt.. lider med dig! Detta är som en hemsk och dålig film.. hoppas att ni får lugn och ro där ni är och att allt detta lugnar ner sig snabbt..
  Du är en sådan inspirerande människa och jag har hämtat så mycket energi ifrån dig och dina inlägg länge nu.. stor kram o ta hand om varandra!!

 97. Du är INTE en dålig mamma.
  Du FÅR INTE klandra dig själv för något utav detta.
  Du är människa och så jävla perfekt på många plan.
  Du blev lurad och felet är inte ditt, du är snarare ett offer.

  Tänker på er. Ta den tid du behöver för att läka. Kram<3

 98. Hej Isabella,

  Du behöver någon som är ett strategiskt PR proffs i din närhet.

  Läste hela din intervju i Expressen och noterade att du säger saker som ”Samtidigt har jag också sett de här beloppen på hans konto…” och ”Det har varit en god ekonomi på hans konto…” och
  ”Jag har försökt att råda honom. Han har ju taxerat noll och handlat allt på ett ISK-konto och jag sa det ser konstigt ut för Skatteverket.”

  Även om hela intervjun med Expressen är ämnad för bland annat att du ska framstå som ett oskyldigt offer i hans närhet får det dig att låta väldigt insyltad i det hela eftersom det kanske inte är jättevanligt att man kollar kontot på någon man träffat i enbart 1,5 år eller tar emot gåvor över ett visst värde utan att ifrågasätta någonting alls.

  Var försiktig med vad du uttalar dig om och hur, eftersom det enkelt kan ändras till din nackdel.

  Kramar till dig och dina barn, hoppas du lär dig något av denna situation och att saker och ting snabbt blir bättre!

 99. Isabella. Du är inte ditt fel att du har blivit lurad och förd bakom ljuset. Det är obegripligt att förstå hur någon som står en nära kan göra så här om man försöker förstå deras handlade utifrån de ramar man själv lever sitt liv. Det gör fruktansvärt ont men i efterhand kommer du kunna se att du har lärt dig att hädanefter genomskåda sådana personer. Omtanke till dig från en som varit där, i en liknande situation och upplevt chocken.

 100. Det är tyvärr lätt att skjuta undan magkänslan ibland, speciellt när man så gärna vill tro det bästa om den man faktiskt är med och älskar. Du har inte för en sekund utsatt dina barn för någon fara, det har HAN gjort!
  Jag blev tex lämnad med min son när han var endast 3 veckor gammal, han är lite drygt 8 år idag, och jag har tidigare haft enormt ångest och skuldkänslor för att jag ”valde” en sådan hjärtlös man som far till mitt barn men jag har släppt det nu, för det var ju HAN som valde att lämna.
  Snälla ha inga skuldkänslor. Gråt, var besviken, arg och jätteledsen men inga skuldkänslor.
  Ta hand om dig och dina barn.
  Stor kram i denna jobbiga stund

 101. Många kramar till er Isabella! Måste var fruktansvärt hemskt. Lägg inte allt ansvar på dig själv. Allt är Hs fel, faktiskt. Du kunde omöjligt veta. ❤️

 102. Men usch, mår illa när jag läser om er situation. Det är aldrig ens eget fel att en psykopat lurar en, det är därför de är så farliga, eftersom de just är experter på manipulation. En fras som jag brukar tänka i tuffa situationer är ”this shall pass too”, allt som känns outhärdligt går över och är snart blott ett minne. Ni kommer ur även detta, lite starkare och lite visare.

 103. Isabella, vi är många som tänker på dig och lider med dig. Du har inte gjort någonting fel och får aldrig ta på dig skulden för det som hänt. Många styrkekramar till dig!

 104. Kan inte låta bli att kommentera igen men det känns så sorgligt.
  Har själv varit med om liknande men då att jag har varit naiv och trott att killen har varit bra/den rätte men totalt omvänt.
  Minns den läskiga känslan men minnen bleknar med tiden.

 105. Blev gripen av din text då jag också varit i en en relation med någon som kändes som en enda bluff. Det ör orättvist och så elakt att någon gör som den gör. Det tar tid att gå igenom allt. Och den där känslan att allt inte är rätt är nog det viktigaste jag lärt mig. Magen har alltid rätt.
  Du är inte ensam! Vi är många som känt att hur lyckades vi inte se det och det är tungt, oerhört tungt för huvudet snurrar av att man måste tänka om de senate året/åren. Men jag lärde mig att förlåta mig själv. Jag hade alltid goda intutioner och jag kan sova vetandes att jag är starkare än den andra personen. Jag vågar älska utan att ha en agenda.
  Han kommer behövda deal with himself för resten av livet och det är hans problem. Du är fri från honom. Och det gör ont, det är tungt men hur jobbigt det än är så kommer du våga lita på andra och hitta tillbaka till lyckan. Du är inte ensam.

 106. Jag lämnade en psykopat/narcissist för 1,5 år sedan. Han levde också dubbelliv och sysslade med allt möjligt men på ytan var han en städad man i kostym, charmig och omtyckt. Men han skadade mig enormt mycket.

  Vad jag vill säga är att du inte är ensam. Du blev lurad, det är honom det är fel på. Känn inte skuld, för du har ingen.

  Sök efter serien ”red flags of a narcissist” på youtube. Jag tror det bästa man kan göra är att utbilda sig för att kunna se varningstecken när det gäller knepiga typer. Så man har ett lite bättre skydd.

  Ta hand om dig. Allt kommer läka och bli bra igen, jag lovar. Kram.

 107. Otroligt att någon man tror man känner kan leva ett sådant dubbelliv. Och att det i slutändan gör att du känner skuldkänslor gentemot dina barn, du som inte gjort något annat än att vara världens bästa mamma (och flickvän!).

  Det måste vara en surrealistisk verkligen att komma från ”ingenting” som du gjort, och skapat dig ett sånt häftigt imperium att personer utnyttjar dig på det här sättet. Otroligt att man kan ha ett förhållande med en person bara för egen vinning, som H verkar ha haft.

  Tyvärr är det varken första eller sista gången en stark och framgångsrik kvinna blir utnyttjad av någon de tycker om, kanske till och med älskar. Men tack vare att du delar med dig av detta, vilket verkligen inte kan förväntas, så tror jag att du hjälper många kvinnor som är eller kommer hamna i liknande situationer.

  Stor kram till dig Isabella, Sveriges mäktigaste näringslivskvinna och världens bästa mamma ❤️

 108. Inte ditt fel att charmiga människor och skumma typer luras

  Där har vi grubd problemet med just mig alla tar avstånd just pga mitt första intryck ‘: )

  Aha klandra inte dig själv shit

 109. Människor som sätter sig i den situationen blir väl desperata och det drabbar ju tyvärr många andra. MEN det är INTE ditt fel. Ta hand om dig och barnen ❤

  1. Hmm vad ska prioteras? Att få henne själv och barnen i säkerhet och få någon form av ordning på sitt liv igen…eller rensa på instagram? Kom igen Leo, finns en viss prioriteringsordning.

 110. Oh… Fyfan. Kram!!!
  Det är han som gjort er illa, han som ska bära skulden. Ingenting är ditt fel!

  DU är fantastisk!

 111. Har själv varit gift med en psykopat som lurade mig och hela hans familj. Det var en chock och med tiden så kunde jag läka…har vissa ärr kvar men valde att öppna mig för kärleken igen. Skickar all min kärlek till dig!

  Ett tips: ser att du följer H på insta…du kanske bör ta bort det?

   1. Hmm, vad är viktigast? Att få sig själv och sina barn i säkerhet? Eller att rensa på instagram? Kom igen nu, det finns ju en uppenbar prioriteringsordning.

 112. Hur funkar det med att bli förflyttad? Är det polisen som ordnar och beslutar om det eller Isabellas privata stab?
  Vem beslutar?
  Får man hjälp av samhället insatser om hotbilden är tillräckligt stor? Vet nån?

 113. DU är inte korkad eller dum som trodde på honom. En Narcissist /Psykopat lurar VEM SOM HELST. Hur vet man att dom ljuger? Jo, läpparna rör sig.
  /All kärlek till dig och dina barn. /Kram ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 114. Lider verkligen med dig❤️ Vet hur det känns. Jag har själv blivit utsatt och det är tungt och det gör ont att förstå vad som hänt. Att den man älskar så och blivit älskad av kan göra något sådant. Det enda man kan önska är att Karman slår in. Var glad att det inte gick längre tid. Ta hand om dig och dina barn💕

 115. Herregud. Går inte att förstå vad du går igenom just nu. Orden du sätter på din och dina barns (och självklart Odds) situation är så skrämmande. Ta hand om dig och de som betyder mest ❤️❤️❤️

 116. Men OJ ! Så trist att höra ! Varma Styrkekramar till dig och din familj ! Ta hand om varandra och ta dig nu tillbaka långsamt ! Du har inte gjort fel, glöm inte det!! Kram

 117. Jag är egentligen ingen bloggläsare, men har läst om det här på andra ställen och kände att jag ville lämna lite kärlek. Vilken fruktansvärd situation! All kärlek och stöttning till dig och familjen ❤️

  1. Precis, man får aldrig känna skuld själv utan allt detta är helt och hållet hans fel! Hoppas ni mår bättre snart, massa styrkekramar!

 118. Ber för dej Bella
  Detta är ju bland det värsta mankan råka ut för, vilken hjältinna du är, ber om lugn och trygghet och skydd
  Kramar från hela landet! 💖💖💖

   1. Varför är du i kommentarsfältet och kommentarer negativt på allas fina kommentarer till Isabella? Sluta läs bloggen.

 119. Men fy fan vad vidrigt Bella. Herre Gud, vad hemskt för dig som mamma att utsätta dina barn för sånt. Men alltså NEJ du har inte varit en dålig mamma, du har inte att känna dig dum över, du har gjort det du kunnat för dig och dina barn, blivit grundlurad och jag hoppas att detta inte gör att du inte kan lita på folk längre, längre fram.
  Fina du, du ska och får bara inte ta på dig skulden över något som en annan person, en kriminell har gjort. Det är inte ditt fel.

  Tack Bella, för att du delar med dig av något sånt här som du absolut inte behöver eller måste. Men tack för att du berättar så att man vet vad som händer med dig. Förstod inte om det var polis eller andra typer som kom och hälsade på men det låter läskigt så det borde nog kanske vara läskigare typer än trygga polisen…

  Ta det lugnt nu, fokusera på att må bra, sömn och mat är viktigt nu.
  Må bäst, ta hand om er och stor kram. <3

 120. ”I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they’re right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.”
  Citat av Marilyn Monroe
  Kram till dig. Du har inte gjort något fel och du kommer att resa dig igen, även om det är tungt nu. Ge dig själv tid bara.

 121. Åh, jag förstår din oro, rädsla och dina skuldkänslor! Kastas tillbaka till mina upplevelser för 1,5 år sedan. När jag fick veta att mitt nyblivna ex, pappan till mina barn, hade enorma skulder till den ”undre världen”. Folk som ringde och knackade på hos mig och frågade efter honom, medan han gömde sig och absolut inte fick träffa barnen. Även om polisen inte bedömde att det fanns något akut uttryckt hot mot mig och barnen så uppmanade de mig att ringa 112 direkt om jag fick ”oväntat besök”. Som jag klandrade mig själv – hur kunde jag vara så naiv och godtrogen?! I vårt fall löste det sig genom att hans föräldrar till slut betalade skulden pga oron för sina barnbarn…

  Men det är inte ditt fel! All skuld ligger på honom! Vissa personer är otroligt manipulativa och man vill ju lita på en person man älskar. Jag hoppas att ni ska få tillbaka lugnet och tryggheten snart, även om det är svårt. Kan inte föreställa mig den där extra otryggheten det innebär att alla vet vem man är. Varma kramar till dig, barnen och Odd!

  1. Jag hoppas en dag Cia, att någonting ont händer dig och att någon i din närhet uttrycker sig som du gör just nu. Sparkar på någon som redan ligger ner. Tycka vad du tycka vill om Isabella, du kanske inte tycker om henne (ändå läser du haha) men hennes b a r n är också i fara, tror du inte Isabella ångrar varje sekund? har du egna barn? Stackars dem som har en sådan mor som dig, innerligt.

   Kram Isabella ♥️

   1. Hon menar väl att Hampus är psykopat? Och det är därför Bella ska läsa boken? Så jag fattade det… ser inget direkt fel i kommentaren om den var menad så som jag förklarade.

   2. Vad menar du, Patricia? 🤔
    Fattar nada av din kommentar.
    Hur 17 kan man önska någon annan att något ont ska hända den personen?
    Cia gav ett boktips, that’s all.

   3. Usch Patricia! Verkligen fult och elakt skrivet av dig!!!Cia tipsar bara henne om en bok som kan vara värdefull for henne att läsa.
    Du borde tänka innan du skriver inlägg och så som du uttrycker dig, borde få dig att skämmas ordentligt. Cia menade uppenbarligen inget illa.
    Lågt Patricia… riktigt lågt!

   4. Varför skriver du att du önskar att onda saker ska hända Cia? CIA tipsar om en bok som kanske kan ge Isabella förståelse för varför det är så lätt att bli lurad av en psykopat, att man själv inte bär skulden men att man inte behöver vara rädd för alla resten av livet (lätt hänt) för att man råkat ut för en psykopat. Man kan lära sig känna igen dem. Det betyder inte att man har nån skuld för att man blev lurad.

   5. Oj det här var hårt skrivet. Är du säker på att Cia menade något illa? Visst att det kanske inte är läge att läsa boken just i detta nu, men min bästa vän som blivit sviken och lurad av sin pappa läste boken och den hjälpte henne att förstå att hon inte bar skuld. Så tror inte att det nödvändigtvis var menat som en elak kommentar.

   6. Fast nu uttrycker du dig minst lika omoget själv… ska vi inte stötta varandra?

    Det gör så ont i magen att läsa detta… kan inte ens föreställa mig hur mycket du måste rannsaka dig själv med facit i hand men i slutändan har du inte gjort någonting fel alls. Du trodde innerligt på att ge kärleken en chans och ville få det att fungera så som alla oss andra hade gjort. Det ligger någonting fint i det men det gör ont att du och dina närmsta blivit så hårt drabbade… ta hand om varandra, det är okej att bryta ihop totalt oavsett hur stark en är van att vara utåt.

   7. Din kommentar är genomvidrig Patricia. Du är i så fall samma skrot och korn som du påstår att Cia är, som du uttrycker dig. Förstår inte hur ett boktips kan få dig att yttra sådana hemska ord? Ett boktips som dessutom är helt legitimt eftersom Hampus med all säkerhet är en psykopat :).

   8. Gud vilken otäck kommentar.. och att önska nån annan ondska för att det dom ger ett boktips, I’m in chock…
    Tror ”Cia” bara menade väl med sin kommentar .. hon ville väl helt enkelt tipsa Isabella om en bok för att det verkar som att hon har råkat ut för en psykopat.

   9. Här var inte läsförståelsen på topp..

    CIA tipsar om en bok som kan hjälpa Isabella att förstå vilken typ av människa hon stött på. Du har ett behov av att näthata och sprida ilska. Käkat taggtråd till frukost? Att önska nån annan ont? Jag vet ju vilka barn jag rycker synd om….

   10. ”Hoppas en dag Cia att något ont händer dig” menar du helt seriöst att du är en bättre människa när du uttrycker dig såhär!? Fy på dig Patricia!!!

 122. Många styrkekramar, jag tycker du är en fantastisk mama. Jag hoppas du mår bättre snabbt och inser det här kunde hända till oss alla. Läser ditt blogg över 11 år redan, och kommenterade aldrig förut för att mitt svenska är inte så bra, men du har varit, och är, en riktigt förebild för mig. Tack för det! <3

 123. Stor kram Isabella 😥 Vi är många, många läsare som står bakom dig. Som tänker på dig och som stöttar dig! ❤️

 124. Vilken fruktansvärd situation du och din familj befinner er i. Du har ingen skuld i det som har hänt. Jag hoppas ni får lugn och ro snart <3

 125. Fruktansvärt!
  Jag tänker, har du inte träffat hans föräldrar/kompisar/ övrig släkt. Har inte de vetat vad han hållit på med heller? De borde ju verkligen anat något!

 126. Det jag läste trodde ALDRIG jag skulle få läsa.Tyvärr så händer det bland oss mäniskor som är ärliga snälla och godhjärtat att man råkar ut för detta drägel.Hoppas för guds skull att du trampar upp dej till ytan igen.

 127. Herregud vad sjukt man kan inte tro att sånna människor existerar, som på film ju! Massa kärlek ni klarar detta ❤️

  1. Såna människor? Herregud ”bara” pengar det handlar om. Betydligt värre människor finns som pedofiler mördare etc.. du verkar så förvånad.

 128. Läste Expressen tidigare ikväll och jag fick så ont i magen! Så fruktansvärt att behöva gå igenom detta. Men du fixar det! Du är krigaren! Men låt saker och ting ta sin tid. Landa. Var med familjen och försök läka, så gott det går! Du är fantastisk Isabella! Han kommer få äta sitt eget skit den där killen. Kram ♡

 129. Du ska inte känna någon skuld, du visste ju inte. Och hur skulle du kunnat veta? Man tror ju på att dom som står en närmast är 100% ärliga. Den enda som ska skämmas å känna sig dum är H, ingen annan! Om jag såg honom skulle jag fan spöa skiten ur honom.

  Jag hoppas att allt snart ordnar sig så att ni kan leva utan rädsla igen❤

 130. Människor med spelberoende är väldigt manipulerande, man kommer alltid att klandra sig själv men det är enklare att vara efterklok. Give your self a break och döm inte dig själv så hårt. Du har det tufft som det är, självkritiska människor som är perfektionister har oftast sig själv som fiende i ångest. Var snäll mot ditt inre jag, låt hjärtat hitta vägen till hjärnan och magkänslan falla på plats så ska du se att allting kommer lösa sig. Det för det alltid för du nöjer dig inte med annat ❤️

 131. Säger som flera andra har sagt. Det är bara, bara, bara hans skuld! Hur skulle du i din vildaste fantasi kunna förutse att någon bara är ute för att lura och bedra.
  Ta hand om dig och de dina, vila, fokusera på det som är äkta och fint i ditt liv, det som gör gott. Stor kram

 132. Åh, klandra inte dig själv ❤️ Det finns tyvärr gott om psykopater och det är så typiskt och tråkigt att just du råkat ut för en. Du är en fantastisk mamma, kan inte tänka mig annat. Har själv två små barn och hjärtat värker när jag tänker på vad ni måste gå igenom. Kram

 133. Vissa saker kan man bara inte tro. Detta är ofattbart. Att bli lurad av den man älskar är bland de värsta känslorna i världen. Man ifrågasätter ALLT och undrar vad som var på riktigt och vad som var fejk. Så många frågor, så få svar. Förstår nu verkligen vad du menar med en levande mardröm. Du har uppenbarligen haft en person vid din sida som frestats av lyx och flärd så till den grad att han riskerat andras liv och även förstört sitt eget. En sådan tragedi för alla inblandade. Ta hand om dina och Odds barn nu, det finns inget viktigare i hela världen. Och du, oftast är det den som lärde känna en innan all lyx kom in i bilden som är den enda man kan förlita sig på. Framgång har sina negativa baksidor och är trots allt inte värd det till varje pris… Jag hoppas ni går ro inom en snar framtid.

 134. Hej Isabella!

  Sista bilden du la på dig och H, fick jag en extrem dålig känsla i mitt inre, att något med honom inte är helt korrekt. Hans leende kändes mysko, hans ansikte utstålade något märkligt..dock har jag alltid tyckt det men det skrek ännu tydligare inom mig, om det på sista bilden du la upp på er och jag var så nära på att kommentera det, att något är märkligt med honom. Men tänkte att jag troligen har en fel känsla.. och så läser jag detta nu. Oh fy! Blev helt paff över att jag kände det på mig. Över det han höll på med. Över det du får gå igenom. Allt. Hur kan man göra så asså?!

  Det är nog mitt första inlägg här och måste då även få säga.
  Du är en fantastisk kvinna. Stark och vacker på alla sätt. Du kommer ta dig ur detta. Du kommer stå ännu starkare än tidigare. Allt kommer att bli bra, även om det är svårt att se det när allt känns mörkt omkring en. Men det kommer, dagarna där ljuset visar sig igen. Man ska bara hålla ut, kämpa och inte ge upp hoppet.

  En person som honom, förtjänar inte en sekund av dina tankar eller känslor, i någon form. Inte ens i negativ form!
  Låt inte en sådan mytoman ta din lycka ifrån dig. Inte ens för en sekund. Låt honom få ta konsekvenserna över sitt eget skit, sina vidrigheter, helt för sig själv.

  Bamsekram till dig och barnen 👩‍👧‍👦

 135. Har inte läst kommentarerna ovan men gissar och hoppas att många har nämnt att den här typen av människa är oerhört manipulativ och svår att inte bli förälskad i när de sätter igång. De har inget samvete och de kör sitt race och övertygar en om att allt är precis som det ska osv…så även om det är oerhört tufft just nu så var snäll mot dig själv, det här kan hända vem som helst❤️❤️❤️ Massa styrkekramar till dig ❤️❤️❤️

 136. Verkligen helt fruktansvärt!! Vilken mardröm. Förstår att ni inte är okej, all styrka till dig Isabella ❤️

 137. Det är fruktansvärt när sådant händer som får en att ifrågasätta a.l.l.t. 💔 som att hela verkligheten rämnar… Styrka till dig och jag hoppas att du kan ta vara på krisresurserna omkring dig 💕 kanske inte nu på en gång, men så småningom kan du få hjälp att reda ut vad dom var verkligt, vad som var luftslott och bubbla

 138. Jisses, gud vad äcklad jag blir av den människan. Du kunde inte veta, ingen skuld, kärleken är tyvärr blind. All styrka till dig och din familj, hoppas ni mår bra trots omständigheterna.

 139. Jag har läst din blogg sen jag gick i 8an (07/08) och du har alltid vart en förebild för mig. Kommer ihåg en gång jag såg dig gå på Mall of Scandinavia med O och barnen och bara, wow! Hon är pondus även där! Kände att jag och min lilla Zara påse har mycket kvar att kämpa på! Och med det tog jag mig in på civilingenjörs utbildning i Linköping och var på din ”talkshow” på Linköpings Universitet i september nu och bara wow, villke kvinna och kände att jag ändå är snart där!
  Så vill bara säga att detta gör ändå mer att jag känner att wow vilken kvinna du är! Att du orkar skriva ut detta och trycka på publicera, det är verkligen wow! och visst att mellan raderna kan man läsa om hur dåligt du mår, men att du ändå publicerar ett inlägg, är något enormt!

  Ta nu en paus och hitta ett lugn för dig och barnen och kanske du kommer tillbaka med flaggan i topp eller med något helt annat. Tror ändå att flera än jag kan skriva under på att du kommer vara vår powerbrud oavsett vad du väljer att göra!
  Du är starkast! ❤️

 140. Tror inte H är en dålig människa. Jag tror han är en bra person som vill väl. Visst har han svikigt genom att undanhålla och inte berätta. Visst har han utsatt dig och barnen för fara. Nu tror jag främst dess personer vill ha tag i honom, inte göra något mot er.

  Han ville spela och leva en livsstil på en högre nivå och han tog en genväg för att uppnå detta. Det gick tyvärr väldigt fel av någon anledning. Han borde ha tänkt efter innan på konsekvensera och riskerna. Bättre att vara ärlig och erkänna för sig själv och andra att man ännu inte kan än att bygga en falsk fasad och ta genvägar.

  Sen dom i kommentarerna som påstår att han är en narcissist, psykopat, sociopat, etc. Hur kan ni säga så när ni inte känner människan i det verkliga livet, ni vet ju ingenting om vem han är som person.

  1. Inte är en dålig människa, bra person. Vad lägger du i det begreppet?
   Han har fifflat bort människors besparingar och kapital genom lögn! Han har byggt en fasad att fått andra att tro att han är någon han inte är. Om du någonsin jobbat hårt för pengarna och drivit bolag med eller utan lång akademisk utbildning med svett och tårar så är det ens totala mardröm att bli av med allt en tjänat ihop.

  2. Tyvärr använder vissa personer närstående individer för utpressning mot den de egentligen vill åt. De bryr sig inte om att de närstående individerna de använder sig av är totalt oskyldiga.. Det är det som är det farliga. I det här fallet är det ju även så att isabella har pengar, vilket säkert passar förövarna som handen i handsken. Fixar H inte fram pengar kan de köra utpressning mot isabella och hennes barn och kräva pengar mot att de ska lämna dem ifred. Enkel ekvation. Antingen är väl H korkad som inte förstod att den risken fanns, eller så är han sjuk på ngt sätt.

   Hoppas allt löser sig på ett tryggt sätt för dig Isabella!

 141. Jag förstår dig och dina känslor, jag förstår att du har haft några riktigt jobbiga dygn och det kan ingen ta ifeån dig, dina känslor är dina och du har rätt till dom, mitt enda råd är att su inte behöver förklara för oss hur hemsk Hampus var och varit mot dig, tror alla inser hans svek, men att outa han på detta sätt, förminska dina känslor och hans kärlek till dig är inte den rätta vägen, du ska handskas med detta själv inte 9 miljoner andra människor, vi läser din blogg ja men vi behöver inte veta i detalj vad du känner, han älskar nog dig och du han, gå igenom detta i lugn och ro, bearbeta allt utan att skriva av dig här öven om många är nyfikna! Må gott.

 142. Du har hela Sverige bakom dig och du har inte gjort något fel!!! Kämpa på och fokusera på familjen så kommer det att bli bättre dag för dag.

 143. Psykopati deluxe. Tyvärr, såg det komma. Tragiskt och sorgligt och mycket smärtsamt.
  Se till att få hjälp att bearbeta skuldkänslorna och skaffa kunskap om hur psykopati fungerar.
  Detta kommer bli en av livets tuffaste lärdom. Men det kommer inte alltid göra lika ont.

  1. ”Tyvärr, såg detta komma” Känns det verkligen som en upplyftande kommenterar just nu, tycker du? Eller ens en sannolikt? Att du har haft en sån inblick i deras liv att du har vetat om detta? Varför har du då inte sagt något? Larmat någon om att detta kommer ske? Skärp dig.

 144. Wow! Låter fruktansvärt..! Vi är så många som står bakom dig Isabella. Backar dig & tror på dig! Du kommer ta dig igenom det. Jag ska verkligen be för er! 🙏🏼

  // xx Blessings Elin

 145. Har läst din blogg i över tio års tid. Den enda bloggen jag läst så länge. Du inspirerar mig som ingen annan och jag ser otroligt mycket upp till dig. Brukar sällan kommentera men nu kände jag att jag ville så att du förstår hur många som stödjer dig. Vi alla har din rygg. Klandra inte dig själv, du har blivit grundlurad. Hur skulle du kunna förutse en sådan sak? Ta hand om dig själv och barnen och ta all hjälp du kan få för att komma över detta ❤️

 146. Fina Isabella… Detta är så hemskt att läsa men du ska veta att alla sår läker, en dag kommer du känna ett lugn inombords. Jag blev utsatt av min far, som lurade min mamma under hela vår uppväxt och tog alla pengar, satte oss i en fruktansvärd situation och vi fick hot mot oss. Både från honom, hans släkt och andra.

  Några år senare lär min mamma känna en FANTASTISK vännina (yeah right) och jag och väninnas son blir ett par. Mammas nya vännina aka mitt ex mamma lånar stora summor pengar från väldigt många människor och utnyttjar min mamma på ett högre belopp och sedan försvinner hon under jorden. Där stod vi igen. Små och ensamma. Men allt har gjort mig så mycket starkare. Jag känner mig som en superwoman, jag klarar allt och känner mig otroligt trygg. Inte rädd för någon eller något. Vände det till något bra. Varit med om allt detta och är närmare 20 än 30. Jag hoppas att allt ordnar sig för dig också. Och det tror jag också. Vi är väldigt lika i våra sätt. Kram!

 147. Jag får ont i magen och blir så ledsen för din skull!

  Jag vet att det är tufft just nu, speciellt skuldkänslorna gentemot barnen, men INGEN är immun mot sådana människor. Du är en INTELLIGENT kvinna, en fantastisk mamma och någon jag fortfarande imponeras utav, respekterar och känner värme och glädje för. Och nu en stor ledsamhet också.
  Det här är en värdefull lärdom i livet, och jag lovar att du kommer att komma ut från den här dimman starkare än någonsin. Om någon klarar det här, så är det just du.

  Skickar dig och barnen massor utav kärlek.

 148. Det är ju som en otäck film detta! Skönt att ni är i säkerhet nu.
  Får känslan av att H trodde han behövde vara rik för att duga tillsammans med Isabella. Sorgligt, då hans liv nu är helt förstört. Han egen skuld givetvis men ändå en tragedi för alla

 149. Anklaga inte dig själv för att du litar på människor. Det är en naturlig egenskap. Sorgligt nog har du en position som lockar bedrägliga människor och framgång kommer med problem man aldrig anat. Det är horribelt, vad människor kan göra i sin ärelystnad, ego och rikedomsjakt.

 150. Har varit med om en liknande situation. Det var överjävligt.. Jag fann styrkan genom alla fantastiska vänner och min familj som slöt upp kring mig. Sedan försökte jag lägga skulden där den hör hemma – hos honom. För skammen var den starkaste känslan och det svåraste för mig att bearbeta. Jag, som många andra ”duktiga flickor”, har enorma krav på mig själv. Och jag klandrade mig själv hela tiden. Hur kunde jag inte se? Det var en hemskt period, men man kommer ur det med rätt hjälp. Det ledde till slut att jag blev en mer ödmjuk människa med större förståelse för andra människor. Ta hand om dig och ta inte på dig skulden ❤️

 151. Usch 😢 jag blir både arg och ledsen när jag läser ditt inlägg. Först för att en person du litat på lurat dig så grundligt men ännu mer pga att han satt både dig, barnen och Odd i en fruktansvärt utsatt position. Du får tillåta dig att vara ledsen, orolig, arg och besviken ett tag. Klokt att ni sätter er i trygghet för en tid. Tillåt dig att känna allt du gör, hoppas du har någon bra samtalsterapeut eller psykolog att prata med om detta, så du får ur dig allt kring hur han och denna händelse – som måste va en hemsk chock – fått dig att må. Sen får du ta ett steg i taget tillbaka mot mer glädje, tillit och stabilitet i livet igen på sikt. Du har all styrka inom dig så du kommer klara även detta! Önskar dig och barnen allt gott, du är en fin och omtänksam mamma så lägg enbart skulden på honom. Man kan inte alltid se igenom en ”välputsad” fasad. Men din magkänsla sa dig att något inte stämde så var glad att du har den och att den visar dig om/när något är fel. Allt gott till dig, många varma styrkekramar!

 152. En väldigt tråkig situation, hoppas att du tar det lugnt och kanske inte läser allt som skrivs. En del kanske skriver taskiga saker när det enda som behövs är ett vänligt ord. Ta hand om er.

 153. Dina ord träffade mig rätt i hjärtat ♥️

  Snälla, klandra dig inte!!
  Jag har själv blivit totalt grundlurad av en man som utgav sig för att vara någon helt annan än den han va. Han ljög om precis allt. Han lurade både mig & min familj. Han ljög om så sjuka saker som att han hade diabetes, en tvillingsyster som dött, hennes begravning i detalj, om sitt jobb, familj, han hyrde ett stort hus varje gång jag va på besök och sa att de va hans. Han lurade en barncancer fond.. Han ljög om precis ALLT. Jag va i total chock när allt uppdagades och jag hade fruktansvärda ångest & skuldkänslor efteråt. Jag kände mig både korkad och lättlurad, hur kunde jag inte se detta? Så mycket frågor & tankar som snurrade i huvet. Jag anser mig ändå vara väldigt försiktig & ha bra person kännedom. men tydligen inte..
  jag träffade till och med hans familj & enstaka vänner och kan än idag undra om dom visste om att han lurade mig eller om han faktiskt lyckats lura även dom.
  Ju mer bearbetning jag gjorde och när första chocken la sig insåg jag hur fruktansvärt sjuk denna mannen va. hur försiktig man än är, så kan precis vem som helst luras av en psykopat. Oftast tror dom så stenhårt på sig själva och därför är dom så övertygande, och svåra att genomskåda.

  Jag lider med dig & förstår din oerhört tuffa situation, speciellt eftersom de drabbat dina fina barn ♥️ Önskar dig all lycka och ser fram emot att få läsa i framtiden att du lyckats gå vidare i livet & mår bra igen.
  ♥️♥️♥️

 154. Brukar aldrig kommentera i vanliga fall, men måste ge dig en stor styrkekram nu. Du är en fantastisk inspiration för så många och ger så mycket till oss läsare varje dag. Hoppas att du kan få åtminstone en gnutta av all den energi du ger oss dagligen tillbaka från oss nu när allt är så tungt.
  Du kommer att komma ur det här så småningom, även om det känns hopplöst nu. Och du har så många som hejar på dig.
  ❤❤ Kram! ❤❤

 155. Hej,

  Har följt din blogg i många år och i svåra perioder i mitt liv när ovisshet och osäkerhet har infunnit sig har du varit som en stöttande syster. Vi är i samma ålder och därför har jag ofta kunnat relatera till din resa då jag själv också vuxit upp och bildat familj.

  Vill att du ska veta att du inte är ensam. Våra berättelser kanske skiljer sig åt men jag kan också identifiera mig i de känslor som jag tror att du går igenom.

  Svek vet jag mycket av. Det första sveket kom när våran son var tre månader gammal. Min själsfrände, drömman hade stora skulder som han aldrig berättat om. Under hela våran relation hade han låtsas om att de inte fanns, han hade ansträngt sitt yttersta för att hålla dem undan sig. Jag fick reda på det av ett misstag och sedan förstod jag vad magkänslan inom mig hade betytt. Det var något som inte stod rätt till. Jag var helt hjärtekrossad och hamnade i en sådan kris men jag stannade, stälde stora krav, fick förklaringar som jag godtog och såg verkligen hur min sambo tog tag i sin ekonomi. Gjorde avbetalningsplaner osv. Livet tuffade på och var bra nya planer inför framtiden började smidas då jag vågade lita på min sambo igen att han hade tagit ansvar. För lite mer än ett år sedan kraschade våra liv helt. Ytterligare ett misstag från min sambos sida och jag åter igen avslöjade ett stort svek. Min sambo hade spelat bort hundratusentals kronor. Detta fick kag resa på en vecka efter att vi berättat för vår familj att vi nu väntade en lillasyster till vår son. Historian är lång, så mycket komplexa känslor och så många relationer runt om oss som har påverkats.

  Bland det värsta är att allt man har gjort tillsammans, stunder som vart så speciella och lyckliga tappar all betydelse. Framtidsdrömmarna blir krossade och vetskapen om att han gjort detta och utsatt sin familj för detta ekonomiska haveri trotts att haft vetskapen om konsekvenswrna har varit förödande. Jag har aldrig varit med om en större smärta. Jag har aldrig känt en större sorg. Mitt hjärta har aldrig gjort så ont.

  Den första tiden är värst, glöm inte att andas. Ta dig igenom en dag i taget. Du har säkert många klocka och älskvärda människor runt om dig. Låt dem få ta hand om dig.

  Det kommer komma så mycket ilska, sorg, bitterhet och misstänksamhet. Glöm inte att du måste gå igenom dem alla. Men se till att inte stanna där för länge, för du ska igenom dem och du kommer bli starkare som människa. Tillslut känner man sig oövervinnlig över att ha hanterat och överlevt den smärtan hjärtekrossarn medfört.

  Kram

 156. All kärlek till dig Bella. Var inte för hård mot dig själv. Min allra smartaste vän blev grundlurad av sin kille i 1,5 år. Det kan hända vem kan helst. <3 du kommer komma tillbaka starkare än någonsin. Håll ut vännen!

 157. Usch va hemskt! Hoppas för all del att ni på något sätt lyckas ta igenom detta och att H håller sig borta från er. Ni förtjänar att få leva i fred. ❤️

  PS. Började fundera när jag läste inlägget. Du har ju haft en stalker under tiden som du var med H. Har ni kollat upp ifall att den mannen på något sätt var inblandad i H’s affärer och att han kanske därför isåfall varit så obehaglig utanför ditt hem och ditt kontor?

  1. Stalkern gjorde ju också att hon anställde en säkerhetsvakt vilket ju försvårar det för H:s förföljare. Hade ju säkert varit lättare att göra något hos henne utan vakt så det känns ju inte helt rätt tänkt……….

 158. Tänk vad du som framstående, stark kvinna ska behöva gå igenom. Det är helt jävla sjukt att folk tar sig frihet att utnyttja dig, eller som andra gör – hota och skrämma. Byta in hela bunten😡 Tror på dig och tycker du är en fantastisk förebild för unga entreprenörskvinnor 👊🏻 Hoppas du och din familj mår bättre snart 🧡

   1. Fast lugn nu. Det gör det väl ändå inte. Hon är ju mångmiljonär och han blev kär i henne och ville vifta med ett likadant lyxliv. Han hade förhoppningsvis inte varit i samma skit om han träffat en medelsvensson med 15 000 i lön. Oavsett är det Isabella som hamnat i en vidrig situation oavsett pengar och liv. I slutändan är hon bara människa med två barn. Hoppas att hon orkar släppa in en människa i framtiden igen. Vi mår alla bra av kärlek. Men jag kan förstå att det kommer bli svårt. All styrka till henne. Vår superwoman!

    1. Hej! 🙂

     Jag är helt lugn, men DETTA FINNS PÅ ALLA NIVÅER, tyvärr.
     Håller helt med alla som skriver att det inte är Isabellas fel som blir utnyttjad, utan H som utnyttjar bär skulden.
     Men sol och vårare och killar (och tjejer) som utnyttjar andra finns överallt, jag har också råkat ut för en. Förstår precis vad ni menar med att man känner att något inte stämmer, men man kan inte riktigt sätta fingret på det.

     För eller senare falerar förhoppningsvis fasaden, men det tog fyra månader för mig att komma på personen och 18 för Isabella.
     Jag litar på människor, men försöker att inte vara lika naiv längre.

     Ha en fin dag!

 159. Stor styrkekram till dig! Jag förstår att du söker svar på alla miljoner frågor. Det ligger i människans natur att vilja ha svar, man VILL förstå. Hur är det möjligt? När man springer på en sådan här människa, så måste man räkna med att de, tyvärr, har lärt sig under livets gång vad som är rätt att säga. De har lärt sig vad man ska säga, vad vi ”vanligt funtade” människor vill höra. Så var det säkerligen under ert förhållande och kommer vara även nu efteråt, om du möter honom. Det spelar ingen roll hur många frågor du ställer, HUR du ställer dem – de kan inte förmå sig att förstå din situation, hur du känner och tänker. Han skulle säkerligen klämma fram tårar, till och med hulka – men endast för att han känner sig utsatt, liten och har tappat kontrollen. Ja, det finns otaliga böcker om den här sorten, om man vill läsa på och förstår hur de fungerar. Mina sista ord blir: klandra inte dig själv för tusan gubbar! Kärleken gör en blind. Kärleken gör att man VILL tro! Dra lärdom av resan, du kommer 7 resor starkare ur detta och kommer bli lycklig igen! Kram!

 160. Hur kan man veta med dessa människor? det går inte. All styrka till dig och de dina. Önskar dig all lycka att få livet tillbaka som det skall vara och du verkar ha ett nätverk som arbetar med dig i detta och hoppas du snart kan få sova lugnt om natten, vila behövs i tunga stunder. Kram / en mamma, mormor och medmänniska.

 161. Du verkar ha haft så snälla och reko pojkvänner i ditt liv, det är jättefint och något bra att du vågar lita på folk. Hoppas att du kommer våga det igen. Det här kan hända vem som helst. Hoppas barnen mår okej efter omständigheterna!

 162. Skuldbelägg inte dig själv. Detta är inte ditt fel. Jag förstår hur du tänker men det är inte ditt fel. Det är hemskt att läsa om vad som hänt och mins tankar går till dig, dina barn och nära som påverkas men även till de nära runt honom.

 163. Fy vilken mardröm.
  Som någon annan också skrivit- det kan hända vem som helst.
  Att bli kär i en person är inte fel och det gör inte dig till en dålig person eller förälder. Hade du vetat att han levde i en lögn och var kriminell (?) Så hade du ju inte fallit för honom.
  Dagligen faller människor (både män, kvinnor och barn i samhällets alla ”klasser”) in i dåligt umgänge och drabbas/utsätts för tråkigheter som andra gjort sig skyldig till – det är inget unikt. Det enda man kan göra är att stänga dörren dit och gå vidare.
  Hoppas innerligt att du finner styrkan till det och att du och barnen inte behöver drabbas mer än ni redan gjort.
  Stor kram

 164. Brukar sällan kommentera bloggar alls, men nu vill ändå skicka med dig: Lägg inte skulden på dig själv! Hur du än lever ditt liv sätter du alltid barnen främst, det framgår alltid. Du är världens bästa mamma till dina barn! Ibland blir det inte som man tänkt sig alls men man får ”bryta ihop och komma igen”. Det gör du också, låt det ta den tid det tar och använd alla dina möjligheter till att underlätta det! Ta hand om dig och barnen! Kram

 165. Hej,

  Jag läste ditt blogginlägg och fick en stor klump i magen. Vet precis hur det känns och vilken situation du sitter i nu för har varit där själv. Och det jobbigaste var inte ens egna känslor där någon man verkligen har tyckt om har ljugit och svikit utan att man även presenterat sitt barn för denna person.
  Lägg Aldrig skulden på dig själv, för vet du vad dessa människor är experter på att fånga in en i ens nät och vet precis hur de skall charma sönder en. Och även om man många gånger kanske har fått en känsla av att något inte stämmer så är det ändå lätt att dras med. För dessa personer är verkligen experter att få en att känna sig älskad, speciell, behövd osv. Jag lovar att det kommer bli lättare med tiden och jag hoppas att H åker fast och att han inte kontaktar dig igen.

  För mig har det nästan tagit ett år att komma tillbaka men detta berodde mest på att denna person fortsatte att hota mig, mina kollegor, hotade med att hämta min son på förskolan osv. Han blev polisanmäl men fortsatte men så en dag blev det tyst och det var så oerhört skönt. Och vet du idag tänker jag sällan på honom. Han höll på med kriminalitet bakom min rygg och bara gudarna vet vad han höll på med och jag vill inte ens veta.

  Men jag vet en sak och det är att du är och alltid kommer vara den bästa mamman för dina söta barn. Och att du kommer komma ut på den ljusa sidan en dag även om det inte känns så nu.

  Tillåt dig själv att vara arg, ledsen, besviken och alla dessa känslor. Men försök att inte skuldbelägga dig, för det är Inte ditt fel och kommer aldrig vara det. Skönt att du har ett stort team bakom dig som stöttar dig. Jag önskar dig all lycka och lovar att det kommer bli bättre. Jag lovar verkligen det.

  Kramar från en läsare som känner med dig

 166. Jag tänker på dig,barnen och Odd och önskar er styrka att orka igenom det här.Sen önskar jag att vi alla slutar skriva fula saker om H,han är hotad till livet och hade enligt media sagt att han ”knappast kommer levande ur det här”.Inget blir ogjort för att folk skriver illa om honom här.Visa respekt för alla.Hoppas du snart kan bo i ditt drömhus igen med barnen.Kramar

 167. Massa styrke kramar till dig och familjen fina du <3 Detta kan hända den bästa och inget som du ska skuldbelägga dig med! Tack för du delar med dig, detta är en varning alla borde ta till sig! Verkligen helt ofattbart och obegripligt att förstå, man blir rädd för all ondska som finns i denna värld!

  Stay strong-du klarar detta om någon! Få som är så inspirerande och självständiga som just DU är <3 Glöm aldrig det! Kärlek!

 168. Jag kan inte föreställa mig att vara i din situation men jag kan relatera till att hela kroppen värker av ångest och den paniken. Jag tänker på dig och skickar massa positivitet och styrka!

 169. Han har betett sig som en typisk scammer (tidigare sol och vårare), dessa är slipade och svåra att genomskåda. Lider med Odd och dig som hamnat i denna soppa.

 170. Bästa Isabella!
  Har aldrig kommenterat förr men följer dig och ser upp till många av dina egenskaper. Jag själv är total motsats till dig, blyg och mår bäst när inga ser mig. Det är inte alltid så bra och jag fick råd av en psykolog att försöka hitta en person som har egenskaper jag skulle vilja ha mer av och det blev du. Det är inte så att jag vill vara du och jag kan faktiskt kritisera vissa saker du gör men i mina ögon är du ”powerwoman” och mitt ”alter-ego”!:) En låt jag har ibland lyssnat på när jag har stora saker på gång där min ”alter-ego” bara måste komma fram är Unstoppable med Sia. Jag är nästan säker på att du har lyssnat på den och korrelerad.
  Just nu går jag igenom svåra saker… dock absolut mer på ”Svenson” nivå än dina svåra saker just nu. Jag lider med dig och tycker fruktansvärt synd om dig. Man kan kritisera dig hur mycket som helst men detta förtjänar du inte. Men du är en ”powerwoman” och du kommer ta dig igenom detta till slut och detta kommer troligtvis även göra dig ännu starkare. Men just nu måste du ta det lugnt, tänka inåt och låta dina nära och kära omfamna dig och ge dig kärlek. Du är mamma till två underbara barn som älskar dig utan några som helst villkor, låt deras kårlek få läka dina sår. Nu får du vara den svaga ett tag.
  Senaste dagar har jag valt att lyssna på en annan låt än Unstoppable, en låt som passar mer i situationen just nu. För faktumet är att man kan inte alltid vara ”unstoppable”. Jag låter den följa med här, https://youtu.be/-rKwPblSdQA
  All kärlek till dig Isabella!
  Valkyrjan

  1. Bästa av allt är alla som VET exakt hur Bella känner och ska känna och hur deras relation har varit….fantastiskt. 😉

 171. Sänder styrkekramar. Det kräver ett stort mod att gå ut och berätta om det du drabbats av. Bra att du löst frågan om skydd och bevakning. Förstår att många saker som händer nu är rent av en surrealistisk mardröm. Särskilt känsligt när man haft en privat relation. Det blir så personligt riktat. När det blir personligt blir det som att lägga ytterligare last på bördan.

  Jag fick ett arbete hos en arbetsgivare en gång som visade sig vara kriminellt belastad. Det visade sig att de drev ett tjugotal bulvanföretag runt om i världen. Det tog fem år av mitt liv med alla rättsliga följder som blev. Alla vi som vittnade hade personskydd under en tid. Jag skämdes oerhört och det tog flera år för mig att komma över. Det var oerhört jobbigt men aldrig personligt.

  Du har absolut inte någon skuld i någon annans lögn. Det är lätt att döma sig själv för hårt. Det är inte fel att lita på någon. Felet ligger hos den som utnyttjar ens tillit. Det är svårt nog att lita på någon och ännu svårare att släppa in någon efter ett svek.
  Önskar dig allt gott. // 🍏 Nanda.se

 172. Brukar aldrig kommentera på bloggar eller liknande men detta var hjärtskärande. Det finns inget jag kan säga som kommer förändra det som hänt till det bättre. Lider med dig och din familj. Vill bara påpeka en sak, som i mörka tider och mörka beslut är bra att komma ihåg som jag hörde en gång och föll för: ”You are the sum total of the decision you make, but here’s the secret… your last bad decision doesn’t have to define you”.

  Jag har imponerats av dig i många år, din styrka och ditt driv, även om det känns hopplöst nu så vet jag att du en dag kommer stå på ännu starkare ben som den självständiga kvinna du är. Styrkekramar i mängder.

 173. Fy faaan. Känner med dig extra mycket pga av egna erfarenheter. Så fruktansvärt att bli lurad under en lång tid av den man älskar.

 174. Usch vad jag fick ont i magen av att läsa det här inlägget. Det påminner så mycket om min fd pojkbän som visade sig vara någon helt annan person, detta efter 3-4 år ihop. Allt började med att okända personer knackade på vår dörr och frågsde var han var någonstans. När jag sa att han var på jobbet och undrade varför de sökte efter honom så kände jag mig så misstänksam. Han hade lurat flera flera människor på pengar (hade en firma där han sålde bilar, sålde en och samma bil till flera personer och behöll pengarna och kunderna fick inte sina bilar). Jag hade såklart inte en aning om att detta pågick. Han fotade även bröllop men levererade aldrig bilder till kunder, tro fan att folk var förbannade. När jag tog upp allt detta med honom fick han det att låta som att kunderna försökte blåsa honom istället. Alltså, det var en mardröm och jag lyckades efter mycket men och om ta mig därifrån. Tur det för bara några veckor sedan hade han fått besök av ett kriminellt gäng som skulle ha ihjäl honom.

  Förstår verkligen din ångest Isabella. Det är inte ditt fel. Och nej, man är helt blind och vem som helst kan råka ut för detta.

  Stor kram!

 175. Han är fan inte klok, den här människan. Blir så arg så att det kryper i kroppen. Att han inte förstår att hans handlingar får konsekvenser för människor som håller av honom!? Trodde det var en ny förändrad H som man läst om här men han är fan samma idiot som han var för några år sen! Att vissa människor inte lär sig!

  Jag hoppas innerligen Isabella, att du inte beskyller dig själv för det här. Det är han som har gjort alla fel i boken, du har inte gjort ett enda. Kärleken är blind, det är ju så sant som det är sagt. Önskar dig all lycka å hoppas å tror innerligen att du kommer ta dig igenom detta å komma ut på andra sidan starkare än någonsin.

  STOR KRAM

 176. Hejj. Inget av det som hänt är ditt fel. Du har bara blivit lurad och duperad. De vet exakt hur man ska göra. Läs på och utbilda dig i ämnet psykopat och narcissist.
  Kram A

  1. Hur vet du vad som hänt? Har du andra uppgfter än det Bella hävdar så får du gärna dela med dig. Än så länge är det inte en ord mot ord situation, utan en version från en enda person. Inga andra eventuellt inblandade har höjt sina röster (än).

 177. Sååå fruktansvärt för er.
  Känslan att inte känna sig trygg måste vara hemsk. Hoppas allt löser sig till det bästa för dig och barnen.
  Stor kram ❤️

 178. Önskar man kunde hjälpa dig i denna situation. Ingen ska behöva fara illa på det här sättet. Tänker på dig och barnen. Det är ett enda stort mörker nu, men det kommer ljusna, du kommer klara dig igenom detta, du är en otroligt stark person, och du har många människors stöd. Karma har redan tagit honom.

 179. Jag tänker att H kanske inte alls menade något illa. Han kanske bara var så kär och verkligen ville göra allt för att imponera på Isabella och skämma bort henne. Och nu blev det så fel. Vi vet inte alls om han är en psykopat eller vad ni nu kallar honom. Ibland blir man kär och tappar omdömet och vill göra allt för en person, och så blir det fel. Han är hotad till livet och mår nog inte så bra. Och att skriva till Bella att han är en psykopat kan öka på hennes ångest. Det kanske han inte alls är. Vi vet ingenting. Tänk efter…

  1. Tänker lite samma där. Kanske att H blev fartblind mitt i förälskelsen till Isabella och så gick det som det gick.

  2. Precis så tänker jag med, han tog väldigt dåliga beslut men det berodde nog på att han hade rosa kärleksglasögon på sig och nu betalar han ett högt pris. Många som betalar ett högt pris…

 180. Vilken mardröm för dig och dina barn. Jag beklagar verkligen att ni hamnat mitt i detta. Önskar att läget stabiliserar sig för er del så fort som möjligt. Skickar lite kramar sålänge! Ta hand om er ❤️

 181. Var stark! Med tiden kommer detta lägga sig och du kan se tillbaka på det med stor erfarenhet. I min tro säger vi att Gud inte ger dig mer än du klarar av och att de starkaste utsätts för störst prövningar!
  Stor kram!

 182. Så fruktansvärt. Jag kan inte heller förstå hur någon kan blanda in två barn i något sådant här, har han inget samvete? Klandra inte dig själv, sådant folk kan manipulera vem som helst. Hoppas att de som är ute efter honom här någo heder nog och låter er vara ifred nu när det är uppenbart att du inte har med honom att göra. Vill sända styrka och omtanke till dig och dina barn ❤🙏

 183. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 184. Hade jag varit Isabella hade jag gjort allt för att få lugn och ro.
  Flyttat till Schweiz, haft barnen på internatskolor och levt en mer skyddad miljö.

  1. Barnen är 5 och 3 år, lite tidigt med internatskola, kanske? och även om det fanns internatskolor för så små barn vore det ett fruktansvärt sätt att straffa dem för något de är totalt oskyldiga till.

   1. Vanligt med internatskolor. Personlighet har jag många vänner som gått på sådana skolor både i Sverige och utomlands. Inget underligt med det men klart att det är lite för ungt i just dem åldrarna.

 185. Du är varken korkad eller en dålig förälder! Jag förstår att det är så det känns. Men allt du gjort är att blivit kär. Hur i helvete ska man veta att han inte är den man tror när han uppenbarligen gjort ett bra jobb att dölja det.

  Allt kommer bli bra. Håll ut. Snart är familjen ute på andra sidan mörkret. Dina murar kommer vara uppe under lång tid. Den man som lyckas ta sig innanför dem kommer att vara bra. Både för dig och barnen.

  All kärlek!

 186. Åh, fina underbara Isabella.
  Gråter med dig, kan känna din ångest ända hit.
  Jag var i tio år gift med en man som grundlurade mig. Gång på gång. Han ljög om precis allt. Bedrog mig gång på gång.
  Han var som Hampus – oerhört charmig, snygg och vältalig. Inte konstigt jag föll pladask.
  Det gjorde oerhört ont att lämna honom, för känslor försvinner inte bara så där. Jag älskade ju honom.
  Men jag var tvungen att göra mig fri för att överleva känslomässigt.
  Var så hemskt att inse att man nog aldrig hade blivit älskad på riktigt, allt var bara en lögn.
  Och den man jag trodde jag kände visade sig vara någon helt annan.
  Om Hampus är det minsta lik mitt x kommer han fortsätta ljuga för dig. Tro mig.
  Var glad att ni inte hann gifta er eller skaffa barn tillsammans. Nu kan du bryta och förhoppningsvis aldrig mer behöva ses.
  Själv måste jag ha kontakt med mitt x då vi har barn tillsammans.
  Har tagit många år för mig att våga lita på en man igen, men nu har jag gift om mig med en underbar man som alltid är ärlig mot mig. Kanske inte är lika charmig som mitt x. Men så snäll och omtänksam. Ärlighet är faktiskt mycket viktigare än all charm i världen!
  Du är värd en trygg och stabil man som älskar dig precis som du är. ❤️

  Låten ”Starkare” av Sara Löfgren gav mig en massa styrka när det var som mörkast. Lyssna på den!

  Kram ❤️

 187. Åh, Isabella. En sak är säker: du är INTE korkad.
  Alla mina styrkekramar till dig!!!!!!! Ta hand om dig och döm inte dig själv!! ❤️❤️
  Kram!!

 188. Det här kommer låta lite kontroversiellt men jag tycker verkligen synd om honom.

  Han har helt klart problem och har hamnat i en situation på det ena eller det andra sättet som har blivit värre och värre och svårare att ta sig ur.

  Jag vet bara om att det var min man som hade hamnat i ekonomisk knipa med ”ljusskygga människor” så är det sista jag skulle göra att lämna honom. Det låter som att han behöver få hjälp och stöd och inte att alla hans nära vänder honom ryggen. Jag säger inte att hjälpa honom ekonomiskt men psykiskt. Få honom att träffa en psykolog eller rådgivare?

  Vad han har gjort är såklart hemskt men vad du gör-att outa honom på det här viset kan förstöra hans liv.

  1. Vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag läser din kommentar. Det han utsatt Isabella och hennes barn för är hemskt och hon är livrädd. Hon behöver gå ut med detta för att de kriminella ska förstå att hon inte har något med hans business att göra. Hon måste tänka på sig själv och sina barn. INTE på att stötta och hjälpa han som utsatt dem för fara.

  2. Jag antar och hoppas att du inte har barn, med en annan man än den som klantat sig och det är synd om dessutom. Barnen och till viss del respekten för deras närvarande far går väl ändå alltid före?!
   / Johanna 2

  3. Jag har tänkt samma sak! Han har tabbat sig i sik yrkesroll men det har ju inte med hur han är mot dig och barnen att göra.
   Om du älskar honom så kanske det finns ett sätt att hjälpa honom? Inte betala tillbaka hans skulder men finnas där..

   1. Men farliga personer är ute efter honom. Om Isabella skulle ”finnas där” för honom är det stor risk att dom råkar illa ut, även om det är Hampus dom vill åt. Läs artikeln på Expressen så får ni mer insikt om vad som hänt.
    Han har liksom FLYTT utomlands för han står i stor skuld till en eller flera personer. Isabella hade nog inte mycket till val.

  4. Han har förstört sitt eget liv. Satt både sig själv och sina nära i en livsfarlig situation. Det är INTE kvinnors ansvar att ta hand om dessa män. Kvinnor ska INTE beskyllas för dessa mäns handlingar. Kvinnor ska INTE bli skuldbelagda för att lämna män som behandlat dem illa och/eller inte tar hand om sig själva. Det är inte vårt ansvar att städa upp de spillror de lämnar efter sig. Speciellt inte när de utnyttjat, bedragit och varit kriminella. I denna situationen är det dessutom barn inblandade. Lägg skulden där skulden hör hemma – på honom.

   Välkänt citat angående mäns sociala, ekonomiska, fysiska och psykiska våld mot kvinnor: Dom säger ”detta kommer förstöra hans liv” utan att ta hänsyn till att det redan förstört hennes.

  5. Om du fick välja mellan att ”stötta” din man som ljugit i 1,5år och utsatt dig för fara eller skydda resten av dina nära och kära: barn, föräldrar, vänner… vad hade du valt?

   I och med hennes kändisskap och öppna ekonomi osv och dessa ljusskygga människor så tror inte jag att Isabella ens har valet att hjälpa honom ”endast” psykiskt

  6. Det är väl för hennes och barnens säkerhet hon gör detta, tar tydligt avstånd. Det måste ju ändå vara prio ett, framför att stötta någon som precis bedragit henne å det grövsta? Det är upp till honom att söka den hjälp han behöver, det ska inte Isabella behöva belastas med.

  7. Men snälla någon. Det är en sak att tabba sig i sin yrkesroll, men det är inte alls vad som (verkar ha) hänt här. Att ljuga sig igenom 1,5 år och låta det gå så långt att någon kanske planerar att KIDNAPPA Isabella eller hennes barn – det är inte att tabba sig. Och att utsätta dem för fara har absolut att göra med hur han är med dem! Ja, han måste haft stora problem och det är säkert synd om honom, men det är givetvis helt rätt av Isabella att lämna för att inte utsätta sig själv och sina barn i ytterligare fara. Och hans rykte ska med all rätt grusas så han inte kan slarva bort fler människors pengar, ser inget fel med att outa honom på den fronten.

 189. Hände mig, mötte narcopath. Läste om personlighetsstörningen 1.5 år flera timmar varje dag, fler på helgen, fick svar på alla frågor. Var med i stödgrupper på fb och läste vad som hänt andra och om hur narren agerat. Det lät som om vi träffat samme man. Ex var en text book narc. Fick PTSD efteråt som varade i 2 år. Relatioen börjar med love bombing. När det är över släpper de inte taget, de kan hålla på med hoovering i flera år. Enda sättet att läka sig är NC, no contact.

 190. ”Jag känner mig korkad och att jag är en dålig förälder som utsatte mina barn för fara. Att jag inte såg något. Förstod något. Ibland sa min intuition åt mig att lämna honom, vilket jag gjorde tre gånger under vår relation på 18 månader.”

  Det högg i min mage av att läsa detta, jag är så otroligt ledsen för din skull. Anklaga inte dig själv, du kunde inte veta. Det som är viktigast är vad du gör nu när du vet. Ta hand om dig själv, om 2 år kommer detta inte vara något mer än ett sorgfyllt minne, men du har tagit dig vidare och är på en annan plats i livet. Stor kram

 191. Styrkekram! ❤ Och var snäll med dig själv! Det viktiga är att du och dina barn är säkra. Du kommer att komma starkare ur detta. Livet lär ❤ Men förlåt dig själv❤

 192. Skickar massa Styrkekramar till dig och dina barn.

  Jag undrar dock om det är någon som kan förklara vad hon menar? Jag förstår inte på vilket sätt H lurat henne?

 193. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Et knust hjerte i seg selv er ulidelig vondt, men sammen med et så stort svik kan jeg tenke meg det blir nesten umulig å bære❤️ Jeg håper du får hjelp og støtte nå og har gode mennesker rundt deg. Jeg vet jo at du har hatt vanskelig med nære relasjoner og dette hjelper jo virkelig ikke på. Jeg har ikke opplevd det samme som deg, men har blitt sviktet grovt i nære relasjoner flere ganger og vet hvor ødeleggende det kan være. Jeg håper du får helet deg selv nå uten å bli hard og avstengt. Sjokket må få tid til å gå over først❤️ Mange styrkeklemmer.

 194. Jag väntar spänt på att Exet ska bevisa att Bella ljuger om de kriminella som varit hos henne. Han påstår ju att det är en snubbe som bara frågat efter honom och presenterat sig med sitt riktiga namn som varit där. Om det är ärliga affärer så bör han väl bevisa detta snabbt som ögat genom att kunna visa sina ”vita transaktioner” som han hänvisar till i Expressen.

 195. Älskar att folk verkar veta exakt vad som hänt.
  Jag har läst två historier om detta och vet naturligtvis inte heller vad som är helt sant, men försöker se det från ett annat perspektiv 🤗

 196. Stor kram. Vad modigt av dig att berätta allt. Tänk vad många andra kvinnor som förhoppningsvis får styrka av ditt sätt att agera och prata om det. En förebild för utsatta kvinnor. Lycka till ❤️

 197. Hampus bestrider dina uppgifter Ang att kriminella ska ha besökt dig. Hur tänker du kring det? Vem ljuger, du eller han?

 198. Blir häpen när jag läser, att det finns sånna människor! 😞 Fortsätter att be och skicka styrkekramar till dig och din familj 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..