ANNONS

Nya Fundler!

/

I samarbete med Fundler

Trots att allt är lite påfrestande nu så behöver jobbet fortsätta. När jag var i Almedalen förra året och var med på en paneldebatt om ekonomi träffade jag Fundlers medgrundare Ulf Ahrner. Vi talade om Fundler och att sparande är något vi båda brinner för. Jag har alltid velat uppmuntra mina följare att sätta sig in i sitt sparande och lära sig mer om aktier och fonder. Jag föreslog för Ulf att Fundler inte bara borde förklara vad det innebär med t ex låg och hög risk utan även föreslå vad användaren bör spara till och på vilket sätt.

IMG_4165

I praktiken går det till så sätt att användaren får svara på några frågor om sin ekonomiska situation och får baserat på sina svar en rekommendation om sparmål som innehåller anpassade fonder och risknivåer. Det kan vara sparmål som pension, barnsparande, bostad eller bara att investera sitt kapital. Det är väldigt roligt att Ulf fick inspiration av det samtalet och nu har de faktiskt utvecklat appen så att den gör just det. Fundler har fått ett helt nytt utseende de senaste veckorna för att det ska vara enkelt att förstå och roligare att placera sina pengar. Det ser nästan ut som ett spel vilket är roligt.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Barnsparande t.ex är perfekt att göra med Fundler. Många som sparar till sina barn sätter över barnbidraget på ett vanligt sparkonto på banken och det är det sämsta man kan göra om man vill se pengarna växa. Om du väljer att sätta in barnbidraget på 1250 kronor i månaden med 0% ränta har du efter 18 år 270 000kr. Om du istället investerar med 7% tillväxt per år så kommer du på 18 år ha sparat ihop drygt 529.000 kronor. Klicka här för räkna på ditt sparande på Fundlers hemsida.

Skärmavbild 2018-11-22 kl. 09.54.20

Om du aldrig har testat appen förut så gör det. Jag har sedan tidigare ett sparande i Fundler som är avsatt för min framtid och nu är det dags att komma igång åt barnen. Jag är supertaggad!

Klicka här för att ladda ner Fundler

I samarbete med Fundler

Alla pengar hos Fundler förvaras tryggt hos SEB och omfattas av Svenska Riksgäldens insättningsgaranti. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Hos Fundler investeras dina pengar i fonder som är utvalda med omsorg för att du ska få så hög avkastning som möjligt utan att ta onödiga risker.

29
91

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00