En levande mardröm

När livet känns komplett vänder det plötsligt och blir becksvart. Det har inträffat en sak som gjort att Hampus och jag inte ses mer och av vissa anledningar behöver jag gå ut med det nu. Jag vet inte vad jag ska skriva mer. Nu behöver jag fokusera på att inte fastna i min säng och inte kunna resa på mig. Egentligen vill jag sova mig igenom smärtan. När jag vaknade imorse trodde jag allt var en mardröm men det var det inte. Jag har kämpat mig upp, tagit en dusch och fått skjuts in av Magnus till kontoret.

Vi hörs senare ❤️

 1. Åh.. Styrkekram!
  Du klarar det här, men kom ihåg att det är okej att inte orka ibland. Menat att det är okej att du luta sig på andra när det är tufft. <3

 2. Nu får du ta hjälp av alla dina fina vänner. Du har många som bryr sig om dig och vill hjälpa till genom att ge dig kärlek.
  Kram från Lena

 3. Fy vad jobbigt Isabella, det finns inget värre känslomässigt än problem kring kärlek. En stor klump i magen och tusen tankar snurrar i huvudet, jag själv var med om en uppbrott förra sommaren. Med tiden blir det bättre. Ta hand om dig själv nu och stor kram till dig! <3

 4. tänk dig ett stort rum med alla som älskar dig! det kan vara en klen tröst, men du har många följare som vill dig väl och andra människor i din närhet. och tillåt dig själv att vara ledsen ett tag <3

 5. Då är det väl skönt att ni hade ett helt öppet förhållande utan förpliktelser och inte var bundna till varandra? Kram

  1. Jag skrollar neråt för att läsa kommentarerna. Tänker kan jag hitta någon som mer än gärna lite subtilt trampar på någon som verkar ligga ner? Japp där kom du! Grattis! Ett tips, jobba på dig själv så mår du nog bättre och blir säkert en mer behaglig människa för folk runt omkring dig! Lycka till!

  2. Ett öppet förhållande innebär INTE att man inte har känslor för varandra eller att det på något vis är mindre seriöst. Man kan vara känslomässigt bunden till någon man har ett öppet förhållande med och bli enormt krossad när det tar slut. Tro mig. Se utanför din pyttelilla normativa box eller var tyst.

   Kram till bella.

   1. Precis som Ing sa! Att ha ett öppet förhållande innebär inte att man är mindre ihop, det innebär bara att man har definierat sitt förhållande på ett annat sätt än utifrån den monogama normen.

 6. Fina du, skickar all kärlek till dig!! Ta hand om dig, omge dig med vänner och saker som får dig att må bra <3 <3 <3

 7. Alltså din intervju i Schulman show har helt gjort att jag har tappat empati för dig. När såna här inlägg kommer tänker jag bara ”Japp, nu kommer det snart en nyansering så vi ska köpa saker för att det är synd om dig”. Så himla tråkigt pga är säkert tragiskt men jag kan inte köpa det.

  1. Hmmm, fast detta säger ju bara mer om vad du är för människa än något som har med Isabella att göra. Du har nog en hel del att jobba på verkar det som. Önskar dig all lycka till i livet!

  2. Varför läser du bloggen då? Varför slösa energi på någon du inte känner minsta empati för? Förstår mig inte på människor ibland.

  3. Har man inget trevligt att säga behöver man inte säga någonting alls!! Du känner inte henne och väljer ändå att prata illa om henne på detta offentliga sätt. Jag undrar hur du skulle känna om någon behandlade dig så som du behandlar henne.

   1. Håller med det som så många andra beskriver. Ni som stör er, eller endast vill ge dåliga kommentarer – sluta läsa/följa bloggen. Ni lägger er energi på fel saker och gör noll nytta i detta forum, utan förstår och sårar. Hur svårt kan det vara(?)

    Skickar styrekramar! 💜

 8. Sorgligt med krossat hjärta, låt det ta sin tid att få läka.
  Varför behöver du gå ut med det så snabbt? kan ju vara skönt att slippa kommentarer och jagande av de som vill veta mer? Ta hand om dig…..

  1. Tror du inte Hampus blivit hotad av stalkern då? Och därför behöver hon gå ut med att dom gjort slut så att stalkern slutar förfölja Hampus?

   1. Åh, är också rädd för det… Hoppas verkligen att det inte är så allvarligt – eller allvarligare. Hjärtesorg är tufft nog💔

 9. Ganska säker på att Hampus har spelat bort pengar och de är ute efter flickvännen. Nu behöver Isabelle berätta att de inte har en reaktion längre

 10. Men, vad är det som hänt??! Låter så dramatiskt och väldigt plötsligt. Har han gjort något hemskt mot dig eller dina barn? Vad det än är, så löser det sig. Men det tar tid. Träning är bra.

 11. Trodde ni hade ett öppet förhållande?
  Eller gäller det ngn nylansering/kampanj inför Black Friday och du därför vill ha sympati så att vi ska handla mer? Eller har han inlett en relation med din klon? 🤪

  1. Hur hade du känt om du fått din kommentar?!?! Hon är en riktig människa som är ledsen. Har man inget trevligt att säga behöver man inte säga någonting alls

  2. Vilken tråkig, sjuk kommentar. Undrar vilken slags person du är och hur du pratar med människor runtomkring dig. Tragiskt om din kommentar liknar hur du är i verkligheten.

  3. Alltså hur dålig koll har folk på vad ett öppet förhållande innebär? Ni verkar tro att det typ betyder att man bara datear och inte bryr sig jättemycket om varandra. Jag och min sambo lever i ett öppet förhållande, utifrån vår definition betyder det att det är okej att ha sexuella möten med andra människor men vi tycker inte att det är okej att ha ett förhållande med någon annan. Det är ju inte som att jag skulle bli mindre ledsen om han lämnade mig för att vi inte ser på casual sex som otrohet? Sakerna har ju inte ens någonting med varandra att göra??

   1. Ella: jag håller med, tror inte att folk förstår den här grejen med öppna förhållanden, det har blivit lite mode att använda den termen. Jag tror inte att Isabella tänkt igenom och var förberedd på hur det kan kännas när den andre varit intim med någon annan.

    Tror inte ett dugg på att det är Hs affärer som gått fel, nylansering eller stalkern som hotat, som många skriver. Hon var inte mogen för ett öppet förhållande helt enkelt.

 12. Jahapp. Nu lämnar Hampus. Tacka för det nu när Annie Lööf skall flytta in och promota sig själv inför nyvalet hon orsakat.

  1. Så du tkr allt är Annies fel?
   Intressant inläsning av det som pågår i riksdagen. Hon har ju inte ett ensamt, styrande mandat precis….

 13. Hampus är daytrader, det är ganska uppenbart att det här handlar om en insideraffär som har gått fel. Snart kommer det ut att han har begått en kriminell gärning och innan dess måste Isabella frånsäga sig alla kontakter med Hampus.

  1. Wow. Förvånad över att den här kommentaren gick igenom😱 Man kan ju inte peka ut någon för kriminalitet innan man ens vet något?

  2. Tror verkligen att det är detta som hänt! Inte nödvändigtvis att Hampus själv begått något brottsligt men att hans och Isabellas relation kan väcka misstanke om var viss information kring köp etc kommit ifrån. Förstår inte varför folk tror att det har varit hot mot honom? Då skulle hon knappast uttrycka sig så. Snarare att Finansinspektionen knackat på… Kan ju vara hotfullt det med kanske.

 14. Nä fy vad jag fick ont i magen av att läsa ditt inlägg. Vet inte vad som hänt men blir så ledsen för din skull. Fy att du ska vara med om allt! Styrkekramar till dig! ❤️❤️❤️

 15. jag känner igen den där smärtan. Innan förstod jag inte att det kunde göra så fysiskt ont att få brustet hjärta. Det tar tid att komma igenom. Låt det ta tid också.

 16. Utan att veta vad som hänt tänker jag ändå att ibland tar kärleken underliga vägar. Något allvarligt hände mellan min man och mig innan vi gifte oss och allt var nattsvart, jag trodde allt var förbi men båda VILLE och vi jobbade oss igenom det. Det tog lång tid och gjorde fruktansvärt ont. Jag vet inte hur många timmar vi grät i varandras armar men vi tog oss stärkta ur det, gifte oss för sju år sedan och är (fortfarande) väldigt lyckliga.

  Med tanke på klimatet i kommentarsfältet kommer jag säkert få skit för att jag skriver detta men det allra mesta går att ta sig igenom om man VILL. Vill man inte ska man inte men när de upprörda känslorna lagt sig och man VILL är det helt okej att göra vad som krävs.

  Önskar dig allt gott.

  1. Håller med dig fullt ut. Jag och maken hade en rejäl kris när vårt barn var omkring året. Det var verkligen nära en skilsmässa, känslorna var borta i princip. Men vi kom överens om ett avtal som gick ut på att vi skulle ge det tre månader. Under den tiden skulle vi tvångsumgås (låter vidrigt men det var inte så hemskt). Vi kramades och pussades och pratade massor. Vi gick på dejt och avsatte minst 20 min varje kväll till varandra. Vissa kvällar tittade vi bara på varandra.

   Vi lyckades och insåg att känslorna bara var borttappade, inte döda. Småbarnslivet gjorde att vi båda prioriterade barnet och glömde varandra. Till slut var det som att bo med en främling. Numera är vi noga med att lägga märke till när vi är på väg åt fel håll.

   Alla saker kan såklart inte lösas på det sättet men jag upplever att man ger upp alltför lätt idag i många lägen, men som du säger, det är ett val var och en får göra själv.

   1. Tack Mai och L. för att ni delar med er! Kan verkligen relatera. Det är en ständigt pågående process. Känns tyvärr ofta som att många tror att ”bara om jag hittar rätt person, då kommer allt bara flyta på och alltid vara bra och lyckligt”. Men i verkligheten är vi ju alla bara människor med allt vad det innebär. Livet går upp och det går ner. Både för oss själva och för de människor vi har omkring oss.

    Att kommunicera med varandra utan att anklaga och döma, det har sannerligen varit ett tydligt verktyg framåt. Sedan att kunna acceptera att ”just nu är det en tuffare tid” med allt vad det kan innebära. Tufft på jobbet, kämpigt med barnen eller släktingar/vänner som tar kraft eller inte mår bra etcetera. Känns viktigt då att kunna sänka kraven och ribban på sin relation och kunna komma överens om att det är en våg som kommer att ebba ut. För det gör dem tillslut. Att känna att man gör även det svåra tillsammans.

    Vi lever med så sjukt höga krav och förväntningar idag på att alltid vara ”lyckliga”. Samtidigt skenar sjukskrivningar och varningar för att allt fler mår dåligt i ett rasande tempo. ”Verkligheter” som vi alla tar del av och matas med i olika sociala medier och tidningar visar nästan enbart det lyckliga och roliga i folks liv. Ens ”vanliga” liv utanför skärmen verkar fort ganska grått och tråkigt i jämförelse.

    Året består av olika cykler. Från spirande vår till gråa vintrar. Så även livet…och det är okej. Dag och natt. Ljus och mörker. Glädje och sorg..hand i hand. Livet. Ibland måste det få vara lite tråkigt också. Det betyder inte att något är fel, utan kanske att det är som det ska vara i den verkliga verkligheten.

 17. Så tråkigt att det inte bara kan flyta på och kärleken kan vara enkel. Jag hoppas att du tar hand om dig, våga be om hjälp 24/7 av dina nära vänner. De verkar så fina med stora hjärtan! Stor kram

 18. Då släppa det nog en ny produkt inom kort. kanske köper en för att jag tycker lite synd om dig då. Ja för det är väl så hela upplägget med bloggen är?

  1. Men vilken vidrig syn du har på saker och ting! Låt bli att säga något istället! Vad exakt bidrar din negativa kommentar till?

 19. Isabella! Fy så hemskt att läsa allt detta, det är aldrig kul när det enbart är motvind. Jag vet att du är en stark kvinna som klarar allt, men det är också viktigt och BRA att känna mycket och låta sig vara på botten ibland.

  Alla styrkekramar till dig <3

 20. Vackra och begåvade Isabella. Du är en fab kvinna som många med mig ser upp till. Och jag kan tänka mig att även män har svårt att ”anpassa” sig in ditt liv och din energi som är så medveten, kärleksfull och så speciell. Så oavsett vad människor säger och gör och tycker om dig så kom ihåg vilken fin människa du ÄR! Du är en inspiration, du skapar jobb till människor och du utstrålar en positivitet och anda som behövs hos oss idag.
  Allt ordnar sig!
  Kram!

 21. Åh… är så ledsen för din skull! Man behöver inte vara super woman jämt, man får visa sig svag och känna sorg. All kraft till dig, finn glädjen i dina fantastiska barn 💕

 22. Alltså du är bäst Bella. Glöm aldrig det. Shit vad du kämpar och är stark. Det är okej att falla ibland. Det är okej att må dåligt, det måste man tillåta sig göra för att orka leva livet. Skickar kärlek och kramar till dig. <3

 23. Fy fan, folk är hemska. Varför känner ni att ni har rätt å skriva så sjuka saker? Är det för att ni är så säkra på att detta är fejk? Eller saknar ni bara totalt empati? Usch.

 24. Vad tråkigt att läsa! Kan känna känslan du beskriver om att vakna upp på morgonen och tro att allt bara är en mardröm, men när man inser att det inte är det så går man bara sönder inombords. Ta hand om dig och tillåt dig att vara ledsen, om ett tag så lovar jag att det kommer att kännas bättre och man hittar tillbaka till sin egen vardag igen utan den personen man saknar. Du har berättat om nygamla relationer som du byggt upp igen, att du hade hela familjen på besök i ditt nya fina hus som du aldrig trodde skulle ske, kärleken till dina barn. Sug åt dig av känslan av det så mycket det bara går!
  Kram

 25. Känner så väl igen de där sekunderna varje morgon innan verkligheten hinner ikapp och det känns som ett hugg i hela kroppen när minnet kommer.

  1. Det går över- har haft det några gånger i mitt liv… mest på grund av brustet hjärta. Nu är jag sedan 6 år gift med världens coolaste kille och en dotter och livet är toppen! Allt blir bättre! Många människor spm får en att vakna sådär hör hemma i garderoben! #fact

 26. Fina Isabella, jag känner inte dig och vet inte vad som hänt men känner med dig och är ledsen för din skull.
  Stor kram ❤️❤️❤️❤️

 27. Har lärt mig under årens lopp att försöka tänka på det bra i livet.
  Försöka placera annat i en låda.
  Får hitta inre verktyg att kunna gå vidare och må bra.
  Styrkekram vad det nu än är som har inträffat. 🙏🌸

 28. Stor kram Isabella! Så sorgligt att läsa och jag hoppas att det som hänt kan ordna sig tillslut och att du och barnen är säker <3 Kom ihåg att man måste inte alltid vara så stark. Du har viktiga möten ofta och saker inbokade, men frågan är om man kan prestera så bra ändå om du mår så dåligt? Tillåt dig själv att vara hemma en dag, snälla lyssna på kroppen. Du som redan har så fullt upp kan verkligen behöva ta det lugnt när det stormar inombords. Kram.

 29. Söta Bella en stor kram till dig💕
  Jag tror att du i framtiden skulle må mycket bättre av en något äldre mogen man att ha ett förhållande med.

 30. Nu är stalkern igång igen, stod utanför hennes kontor idag. Hur länge ska han få hålla på utan att någon kan göra något?!

 31. Usch vad ledsen jag blir av att läsa detta 😞 Hoppas inte det har hänt honom något. Ni verkade ju så kära. Hoppas allt löser sig vad det än må vara. Styrkekram ❤️

 32. Varför skriver du på din instagram att du inte FÅR träffa hampus längre, eller kan du inte prata engelska och menar att ni gjort slut?

 33. Tycker det är så tråkigt att läsa. Men Hampus har gjort många dumma val och måste nu stå för konsekvenserna. Hoppas du kan gå vidare.

 34. Skickar all min kärlek och mina tankar till dig Isabella <3 Gick igenom liknande sak nyligen och det gör så fruktansvärt ont, kan inte föreställa mig hur det känns när man är en offentlig person. Men du är stark och fantastisk och du kommer att fixa detta, försök bara härda ut de närmaste veckorna. Kram <3

 35. Fy vad jobbigt och ledsamt! Måste vara jättetufft ❤️ Må så bra som du kan med människor runt om som du trivs med och sug åt dig styrkan som dina barn ger dig. Glöm inte bort att det viktigaste är att DU mår bra och tillåt dig själv att ligga kvar i sängen, äta choklad och gråta också. Stor kram

 36. Det enda jag kan tänka på är att H skulle sitta anhållen för något. För det är typ enda som gör att anhöriga/nära inte FÅR prata med personen i fråga.

  Hoppas allt löser sig!

 37. Bästa Isabella. Önskar jag kunde ta en del av din börda. Jag förstår inte att du orkar med trots dessa motgångar. Jag kan bara vara tacksam att jag har en sån fantastiskt förebild som dig och jag önskar dig all lycka och välmående, det är du värd. Tänker på dig ❤️

 38. Jag vill skänka dig en styrkekram vet själv hur det känns när det tar slut man orkar inte göra något gör sådant som du blir glad va men glöm inte man får faktiskt vara ledsen. Va rädd om dig och jag blir alldeles rörd av alla fina kommentarer här du har verkligen fina läsare. Och dom som skriver negativt är bara avendsjuka tyvärr kommer det alltid finnas sådana människor men ta inte åt dig läs det posetiva massa kramar och kärlek till dig

  1. Verkar ju inte vara så att de gjort slut när hon skriver på IG att hon inte får träffa honom just nu………..hon har inte skrivit att de gjort slut? mer att det hänt något som gör att de inte ses.

 39. Usch så tråkigt! Du kommer att fixa det, som så mycket annat. Ge det några dagar. Du har många som tänker på dig. Kram!

  1. Hur kan du vara så naiv? Nu har Isabella och Hampus gjort slut två gånger. Att försöka en tredje gång? Knappast va? Säker på att Isabella är så pass förståndig att detta aldrig kommer ske.

 40. Det gör ont i mig när jag läser detta.. jag hoppas allt löser sig till det bästa. Skickar många styrkekramar till dig och barnen ❤

 41. Men Isabella!! Vad hemskt, vad trist, vad kan det vara? Du som mådde så bra, du som hade hittat lyckan och den härliga balansen i livet. Jag beklagar det så, men du kommer att ta dig igenom det, du kommer att klara det, du kommer alltid ut starkare ur allt du går igenom. Hemskt att alltid behöva vara så stark och inte kunna få falla någon gång men du klarar det, det vet jag.
  Kram finaste, kram verkligen!! <3

 42. Nu när det kommit fram vad det rör sig om:

  Inte alls säkert att det var fel på Hampus’ känslor för dig men man kan inte leva på en lögn och utsätta andra för fara. Hoppas du kan hantera detta som du brukar, borsta av dammet och gå vidare med nya lärdomar. Det klarar du!

  Du vill säkert inte ha kvar dyra gåvor som köpts för andras pengar och som blir en tråkig påminnelse. Varför inte sälja så dyrt som möjligt och lämna till konkursboet (låter iaf som det är aktuellt med konkurs)? Bara en idé.

  Det värsta känns ändå sveket mot barnen. Där behöver du och Odd hjälpas åt så att de inte förlorar sin tillit till andra vuxna. De allra flesta är trots allt ärliga och vill väl.

  Lycka till i allt elände!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..