ANNONS

Vi söker en kock!

/

Jag älskar våra dagar hemma i huset. Löwengrip Invest försöker ha en halvdag i veckan hemma för att dels jobba lite ostört men också göra content för alla samarbeten. Idag kunde vi tända brasan så det var extra mysigt att vara i huset.

Det finns ju ett säg som går ”behind every successful man there’s a woman”. I mitt fall har jag ett helt gäng otroliga kvinnor som får allt att gå runt i mitt liv. Två av dom saknas på bilden men här är fyra av dom:

Team bild från idag. Charlotte, Emelie, Ida och Sascha – Ni är fantastiska.

… Ida och Lovisa sköter allt på hemmaplan. Lovisa sköter städ och Ida är ansvarig för allt som rör mig privat samt hemmet. Det är en hel cirkus med barn, mitt jobb, aktiviteter, skönhetsfix, fylla kylen, all inredning, pool som ska byggas, allas bilar och säkerheten. Bara på fredag är det en presslunch hemma för 20 journalister från hela Norden. Nu letar Ida efter en kock till mig och barnen, är du intresserad så kan du maila henne på Ida@lowengripinvest.se – Vi letar efter en person som kan vara hos mig middagstid måndag-fredag på mina barnveckor samt ibland under middagar med jobb/vänner hemma. Vi äter hälsosamt och vegetariskt (ibland fisk till mig och Sally) men du får gärna kunna göra goda hälsosamma efterrätter också :- )

53
235

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00