Gant Talks

.. Ingen rast och ingen ro var jag nära på att skriva men det låter så negativt. Jag älskar ju tempot. Imorse stod klockan på 05.45, Emelie var här vid 06.00. Hon och jag ses ju varje dag, man får en speciell relation när man umgås så ofta under privata tillfällen. Imorse satt vi helt tysta och bara njöt av Norah Jones i högtalarna och tända ljus i hela huset medan det var mörkt ute. Mysigt.

Vid sju körde jag in till stan för att medverka i Gant talks igen. Förra gången var vi i Malmö och imorse i Stockholm. Det var ett helt galet tryck på biljetterna, över 400 personer stod på väntelista. Knäppt.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Img 4038.jpg
Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag älskar blusen jag har på mig från Gant. Jag har den i storlek 38.

Nu väntar en späckad dag! Vi har content-dag hemma i mitt hus och sedan väntar ledningsmöte och intervju.

 1. Hej, jag var med och arrangerade Anders Wall föreläsningen igår. Du var väldigt uppskattad! Jag var inne och läste bloggbevakning, jag blir galen! Det är inte okej vad hon skriver om dig. Ettflertal av hennes följare har börjat påpeka det i kommentarsfälten också. Det måste upphöra!

 2. Håller med ovan! Du inspirerar verkligen.
  vet inte vem Emelie är men antar att hon är sminkös eller någon du skulle få fix av med tanke på den tidiga tiden.

  Hoppas du får en jättefin dag idag och resten av veckan.
  KRAM! <3

 3. STORT tack för ännu en inspirerande föreläsning! Du har varit stor inspo källa i 14 år nu. Det får mig att våga mera, utvecklas och längta efter att uppfylla mina egna mål. HEJA dig!

 4. Håller med angående tempot, har en jättelugn vecka framför mig och det bara kliar i kroppen! Vill åka på jobbresor och vara igång hela dagarna.

 5. Jag undrar om någon vet vart man kan hitta den ”jordgloben” (eller vad man ska kalla det) som syns i bakgrunden på bilden? Tycker den var väldigt fin!

 6. Vad händer om Ida är sjuk några dagar? Har du en back-up sminkös då eller tvingas du sminka dig själv? Antar att hon har rätt att vara sjuk liksom.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..