ANNONS

Gant Talks

/

.. Ingen rast och ingen ro var jag nära på att skriva men det låter så negativt. Jag älskar ju tempot. Imorse stod klockan på 05.45, Emelie var här vid 06.00. Hon och jag ses ju varje dag, man får en speciell relation när man umgås så ofta under privata tillfällen. Imorse satt vi helt tysta och bara njöt av Norah Jones i högtalarna och tända ljus i hela huset medan det var mörkt ute. Mysigt.

Vid sju körde jag in till stan för att medverka i Gant talks igen. Förra gången var vi i Malmö och imorse i Stockholm. Det var ett helt galet tryck på biljetterna, över 400 personer stod på väntelista. Knäppt.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Img 4038.jpg
Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag älskar blusen jag har på mig från Gant. Jag har den i storlek 38.

Nu väntar en späckad dag! Vi har content-dag hemma i mitt hus och sedan väntar ledningsmöte och intervju.

13
123

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00