Vardagslyx

I samarbete med Ellos

Det är så mysigt att komma hem till det nya huset och det känns som det blir bättre och bättre för varje dag som går. Nu i dagarna har jag fått hem en hel del fina saker från Ellos. Det var bland annat mjuka handdukar och badrock från Lexington och lyxigt lakanset till sovrummet. Jag vill ju att mitt hem vara inrett och kännas som ett hotell. Då tycker jag viktiga delar är hur lakanen och handdukarna i badrummet känns. Att få hotellkänslan i sängen är verkligen vardagslyx. Tänk att ha härligt söndagsspa hemma med ansiktsmask, skrubba kroppen, massera in body lotion och sen lägga sig i en nybäddad hotellsäng. Helt fantastiskt.

IMG_4148

IMG_4149

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Underbart att krypa ner här! Fint överkast i beige sammet.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Älskar verkligen mitt nya badrum! Bänk, kruka och ljustaken, även från Ellos Home.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Nu finns faktiskt Löwengrip på Ellos också. Klicka här för att komma till våra produkter. Jag tänkte att några av er också skulle få njuta av den här lyxiga hotellkänslan hemma så jag har just nu en tävling tillsammans med Ellos. Gå på Ellos instagram för att tävla. Du har chansen att vinna ett kit med några av mina favoritprodukter från Löwengrip samt ett badlakan från Lexington.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Ni hittar alla mina Ellos-favoriter här, om ni är nyfikna!

I samarbete med Ellos

 1. Så fina bilder och jaaaa det är magsikt härligt att få hotellkänsla i hemmet. Det är något jag alltid strävat efter i mina badrum. Jag vill ha det fint och fräscht både för mig och gäster. 🙂
  Fina produkter ni tagit ut, hoppas på att prova de inom en snar framtid. 😀

 2. Reser inte lika mycket som du, bara 75 dagar on året, men jag föredrar att bo hemma mit hotell. De flesta som har många nätter borta brukar tycka det. Däremot gillar jag små boutiquehotell där jag känner riktig hemkänsla på semestern.

 3. Bara en fundering. Finns några planer på att göra om huset invändigt? Allt är ju relativt nytt men smaken varierar. Jag personligen är inte förtjust i den något ”manliga” inredningen med mycket mörkt trä. Lyxproblem absolut men är bara nyfiken på hur du tänker

  1. Manligt? Inte särskilt, huset är däremot snyggt retrolyxigt, helt rätt stil idag, mycket elegant. Hoppas verkligen hon inte gör några stora förändringar, men det vore ju märkligt när det redan är så genomtänkt.

 4. Så härligt och viktigt! Vi har jobbat hårt med att få till hotellkänsla i vårt sovrum och längtar nästan alltid hem till det, oavsett hur lyxiga hotell vi bor på 🙂

 5. Hittade inte innehållsförteckning för produkterna hos Ellos. Men googlade och fann det på apotea. Där var det dessutom billigare. Tips till den som vill köpa. Köp på apotea istället.

  1. Står att lakansetet består av Tencel® som är ett förnyelsebart material och där tillverkningsprocessen sker i ett slutet system där alla resurser återvinns och återanvänds igen. Tencel® tillverkas av träslag från hållbara skogsplantager. Den har lägre miljöpåverkan och kräver mindre mängd vatten än bomull.

   Oeko-tex certifierad 12.HIN.13300 vilket innebär att produkten har testats och uppfyller Oeko-tex krav på att det inte förekommer hälsofarliga kemikalier som finns på Oeko-tex lista, som kan orsaka allergiska besvär eller andra hälsoproblem.

 6. Hej, jag har barn i samma ålder som dina och skulle gärna se ett inlägg med vad du funderar på eller kanske redan har köpt till dina barn i julklapp 😊

  1. Isabella köper väl inte presenter och julklappar själv. Har för mig att hon har skrivit att hennes ”hemma team” gör allt sånt.

  2. Tror inte du får något svar tyvärr. Isabella är inte så noga med att besvara sina läsare vilket är synd för en trevlig blogg är det rots allt.

 7. Och jag som älskar mitt hem som är just ett hem och inget hotell som jag bor på alla mina resdagar i jobbet.

  Men måste säg att du lyckats med hotell känslan. Men inte direkt hemkänslan.

  Tur vi alla är olika.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..