ANNONS

Vardagslyx

/

I samarbete med Ellos

Det är så mysigt att komma hem till det nya huset och det känns som det blir bättre och bättre för varje dag som går. Nu i dagarna har jag fått hem en hel del fina saker från Ellos. Det var bland annat mjuka handdukar och badrock från Lexington och lyxigt lakanset till sovrummet. Jag vill ju att mitt hem vara inrett och kännas som ett hotell. Då tycker jag viktiga delar är hur lakanen och handdukarna i badrummet känns. Att få hotellkänslan i sängen är verkligen vardagslyx. Tänk att ha härligt söndagsspa hemma med ansiktsmask, skrubba kroppen, massera in body lotion och sen lägga sig i en nybäddad hotellsäng. Helt fantastiskt.

IMG_4148

IMG_4149

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Underbart att krypa ner här! Fint överkast i beige sammet.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Älskar verkligen mitt nya badrum! Bänk, kruka och ljustaken, även från Ellos Home.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Nu finns faktiskt Löwengrip på Ellos också. Klicka här för att komma till våra produkter. Jag tänkte att några av er också skulle få njuta av den här lyxiga hotellkänslan hemma så jag har just nu en tävling tillsammans med Ellos. Gå på Ellos instagram för att tävla. Du har chansen att vinna ett kit med några av mina favoritprodukter från Löwengrip samt ett badlakan från Lexington.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Ni hittar alla mina Ellos-favoriter här, om ni är nyfikna!

I samarbete med Ellos

18
102

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00