ANNONS
Integritet på Tailsweep

När håret doftar kanelbulle

/

God morgon,

Jag älskar att ha mina barn hemma såklart men herregud vad lyxigt det är att ha en natt och morgon själv hemma. Ingen fot hårt i ansiktet eller diskutera alla kläder. Gillis har lärt sig ordet kompromiss vilket han ständigt använder ”Mamma vi gör en kompromiss, du väljer tröja och  jag byxor”. Han vill alltid ha mjukisbyxor på sig men jag tycker att han är lite för stor för att alltid ha det. Nu är det dags för mjuka jeans och dylikt. Sally älskar dock kläder och det är alltid lika spännande att se morgonens kombination. Regeln är att så länge färgerna matchar så är det bara att gå all in.

Hur som helst, imorse klev jag upp halv sju, gjorde en frukost bestående av keso, färska blåbär och Katrins granola och sedan körde jag mot Sturebadet för att träna med Pontus. När jag tränar styrketräning äter jag helst frukost innan för annars orkar jag inte. Efter brukar jag äta ett ägg. Träningen gick jättebra, när jag tränar bröst med hantlar så har jag nu 12 kilo i varje hantel. Så kul!

Copyright 2018. All rights reserved.

Dagens look. Klänning från Hugo Boss och klackar från Mango (dom jag använder allra mest men också mina skönaste). Idag väntar ett föredrag för Anders Walls dag i Uppsala. Jag åt middag med Anders Wall i våras och han är en fantastisk människa. Men innan vi sätter oss i bilen väntar produktmöte och jobb med min robot Gabrielle. Jag bestämmer hela hennes värld, det är precis som att spela The Sims.

Just det! Vår Holiday Gift Set (adlink) har släpps nu. Det är våra torrschampoon fast med tre limiterade dofter och jag älskar dom alla! Hot Cocoa, Cinnamon Bun och Candy Cane. Perfekt Julklapp.

Doften av kanelbullar är min stora favorit!

99

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00