När håret doftar kanelbulle

God morgon,

Jag älskar att ha mina barn hemma såklart men herregud vad lyxigt det är att ha en natt och morgon själv hemma. Ingen fot hårt i ansiktet eller diskutera alla kläder. Gillis har lärt sig ordet kompromiss vilket han ständigt använder ”Mamma vi gör en kompromiss, du väljer tröja och  jag byxor”. Han vill alltid ha mjukisbyxor på sig men jag tycker att han är lite för stor för att alltid ha det. Nu är det dags för mjuka jeans och dylikt. Sally älskar dock kläder och det är alltid lika spännande att se morgonens kombination. Regeln är att så länge färgerna matchar så är det bara att gå all in.

Hur som helst, imorse klev jag upp halv sju, gjorde en frukost bestående av keso, färska blåbär och Katrins granola och sedan körde jag mot Sturebadet för att träna med Pontus. När jag tränar styrketräning äter jag helst frukost innan för annars orkar jag inte. Efter brukar jag äta ett ägg. Träningen gick jättebra, när jag tränar bröst med hantlar så har jag nu 12 kilo i varje hantel. Så kul!

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Dagens look. Klänning från Hugo Boss och klackar från Mango (dom jag använder allra mest men också mina skönaste). Idag väntar ett föredrag för Anders Walls dag i Uppsala. Jag åt middag med Anders Wall i våras och han är en fantastisk människa. Men innan vi sätter oss i bilen väntar produktmöte och jobb med min robot Gabrielle. Jag bestämmer hela hennes värld, det är precis som att spela The Sims.

Img 3919.jpg

Just det! Vår Holiday Gift Set (adlink) har släpps nu. Det är våra torrschampoon fast med tre limiterade dofter och jag älskar dom alla! Hot Cocoa, Cinnamon Bun och Candy Cane. Perfekt Julklapp.

Img 3920.jpg

Doften av kanelbullar är min stora favorit!

 1. Karin skriver:

  Alla tänker väl olika. Mina barn har aldrig någonsin använt mjukisbyxor annat än när det har varit fysiska aktiviteter. I min värld är det träningskläder och inte vardagskläder. Och jag tycker att det är viktigt att kläderna matchar. Det betyder inte att barnen går runt i obekväma kläder eller att jag dödar deras fantasi…

 2. L skriver:

  Ännu mer sjukt är det ju med er vuxna kvinnor som ”alltid går i mjukisbyxor”…

  1. Milla skriver:

   Varför är det ”sjukare” än att alltid gå i jeans, klänning eller annat? Vissa klarar inte av att göra ett bra jobb om dem inte är bekväma. Det är sjukt att gå runt med tighta byxor som klämmer åt nerver däremot. Det kan leda till skador i kroppen.

 3. Malin skriver:

  Jag är 28 och har enbart mjukisbyxor. Sen kanske jag ibland har finare varianter men alltid mjuka. Mer ofta även de typiska mjukisarna med adidas ränder på sidorna. Jag kommer aldrig gå i något annat. Hade min mamma tvingat mig i kläder som sitter obekvämt hade jag antagligen slått henne i ansiktet.

 4. carina skriver:

  Låt barnen bestämma vad dom vill ha,det har mina fått göra,så länge det inte var smutsigt. Min yngsta dotter(vuxen idag) hatade att ha klänning på sig,hon kunde börja med det under fester eller högtider,men efter någon timma så hade hon bytt till byxor och en tröja,och då fick det vara så. Hon var ju fin oavsett. Och fortfarande så har jag inte sett henne i klänning många ggr som vuxen heller.

 5. Milla skriver:

  Många barn och vuxna har högkänslighet. Det innebär bland annat att känslan av många klädsmaterial, åka fordon, storlekslappen där bak, parfym, stekt matlukt m.m inte bara känns obehagligt utan det påverkar ens produktivitet och allmänna välmående. Man får sämre livskvalitet av det. Nu säger inte jag alls att just Isabellas son har denna högkänslighet men det är värt att vara uppmärksam när barn föredrar vissa material över andra. Önskar själv att jag kände till varför jag alltid var obekväm i skolan. Då hade man kunnat ta åtgärder genom att endast köpa kläder i material man tål, skippa parfym, välja en närmare skola som inte kräver att man åker tunnelbana i 35 minuter morgon och 35 minuter eftermiddag.

  Ni föräldrar som läser här, va gärna uppmärksamma om era barn exempelvis irriteras av jeans eller nummerlappen där bak på tröjor. Att få förståelse för det hemma kommer med största sannolikhet att avgöra hur tryggt, bekväm m.m ert barn känner sig som vuxen om hen nu skulle vara högkänslig. Det här sätter sina spår annars.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..