Måndagen

Måndag! Dagen började fantastiskt. Vid halv sju slog vi upp ögonen, smög ner och Gillis låtsas att somna om en stund.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Gillis önskade sig Gataue:s klassiska chokladmousse-tårta..

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Vi sjöng, Gillis fick blåsa ut ljus, ta första biten och sedan öppna två paket. Det var lego i ett och så ett par nycklar…

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Som ledde till…

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

En motorcykel! Sally fick självklart en också. Sedan brummade dom runt här hemma. Det finns ju bra med ytor.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Gillis hade önskat sig en bilbana. Vi lekte länge och jag lämnade inte barnen på förskolan förens halv tio. Lyxigt.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

På jobbet var det en lugn kontorsdag, interna möten och vid lunch tog Pingis och jag en promenad. Hälsade på våra produkter inne på Åhlens. Varje vinter drar vi igång en tävling på kontoret, om att gå flest lunch-promenader (för att få D-vitamin) och vinnaren om en månad får ett tränings-sett från Björn Borg.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Efter jobbet köpte jag middag i Saluhallen, det finns ett så bra fisk-utbud där.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Kom hem och fick manikyr, pedikyr och en Spraytan. Smidigt med allt på hemmaplan.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Fiskburgare med bläckfisksallad och sjögrässallad. Mums.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Favvoplatsen i huset!

Nu väntar kvällsjobb, kram.

 1. anonym skriver:

  vilka störda kommentarer om varför bella gav present till dottern med, Har inte med pengar att göra till er idioter som fällt konstiga kommentRer. Hon hade gett en också även om de va en billig present. Jag växte inte upp rik eller fattig, men min pappas mentalitet var när vi brukade fira våra bästa vänners barns födelsedagar som hade tjejer i min ålder (två familjer) då fick ja också present av min pappa. Han va väldigt givmild och ville ha rättvist så alla blev glada. Ja glömmer aldrig dom coola ankfötteena till stranden vi alla tjejern fick på vår famileväns födelsedag. de va coolt. Då kunde vi alla ha på oss dom och ha kul!!! Precis som bellas dotter kan åka o ha kul brevid sin bror istället för att plåga ihjäl sin bror om att hon ska testa den hela tiden!! haha!! I know the struggle!!!

 2. Maria skriver:

  Hej,

  Solen står inte tillräckligt högt för att vi ska kunna tillgodose oss D-vitamin under vintern. Det är därför som en stor del av Sveriges befolkning lider av D-vitaminbrist under denna period. Så det spelar ingen roll hur mycket ni är ute och går. Däremot är det ju bra att vara ute och motionera av andra skäl.

 3. Ingen som har funderat på att det nog känns svårt för Isabella att inte riktigt våga gå ut med barnen? De körde ofta ut med barnens bil förut. Med de här kan de åka inne, blir något de kan pyssla med inomhus istället, klart att det är kul om båda kan göra det. Isabella skrev ju om hur dåligt de alla mådde efter stalkern och sin oro för om de ska våga gå ut. I det läget skulle jag också köpa roliga inneleksaker till barnen som hör till den nya platsen för att glömma den upplevelsen och kunna satsa mer på lek inne.

 4. Ida skriver:

  Du gillar ju inte att kramas?

 5. Ingrid skriver:

  Fantastisk koselig bursdagsmorgen. Og veldig hyggelig at Sally også får gave, fatter ikke hvorfor så mange her inne skal lage noe stor nummer ut av det🤣 Og så er det jo mye hyggeligere for barna å kjøre sammen rundt. Regner med alle her inne som har flere barn skjønner det…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..