Hong Kong 2017

För ett år sedan var jag och Pingis i Hong Kong för att träffa återförsäljare till Löwengrip under en skönhetsmässa, vi var för små för att landa i något kontrakt där och då men det var en viktig erfarenhet för oss. I samband med skönhetsmässan så hängde Emma och Joseph på för att filma Hong Kong till mina kanaler. Vi tog fram en # och tanken var att samla alla mina reseguider där men som ni märker så hinner jag inte göra guider under mina resor utan det är späckade dagar. Vi fick lägga ner guide-konceptet men tanken var kul. Här kommer i alla fall materialet vi fick ihop efter tre dagar i Hong Kong, mellan möten…

  1. Fin film! Blir resesugen!

  2. Lovisa skriver:

    Bara ett årsen, ändå ser du så annorlunda ut mot idag, och ovanligt att se dig i mönstrat! Kände inte igen dig i den där blommiga blusen.

  3. Kul med Hongkong, är jättesugen på att åka dit under det kommande året.

  4. Kakan skriver:

    När jag har varit på en resa kan jag lätt tipsa om en massa roliga sevärdheter, promenadstråk, mysigt torg, lokala designbutiker, museum, utställningar, prisvärda restauranger med landets specialiteter och häftiga barer eller caféer. Det finns så mycket att upptäcka och dela med sig till andra som är nyfikna på resmålet. Jag tror att Emma var mer av en upptäckare än dig och var nog den som gärna ville göra reseguider. Stannar man mest på hotellet, gör spabehandlingar och äter på fina restauranger blir det inte så inspirerande för läsarna tyvärr.

  5. Superfin, kul att se mer av resan i filmformat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..