ANNONS

Hong Kong 2017

/

För ett år sedan var jag och Pingis i Hong Kong för att träffa återförsäljare till Löwengrip under en skönhetsmässa, vi var för små för att landa i något kontrakt där och då men det var en viktig erfarenhet för oss. I samband med skönhetsmässan så hängde Emma och Joseph på för att filma Hong Kong till mina kanaler. Vi tog fram en # och tanken var att samla alla mina reseguider där men som ni märker så hinner jag inte göra guider under mina resor utan det är späckade dagar. Vi fick lägga ner guide-konceptet men tanken var kul. Här kommer i alla fall materialet vi fick ihop efter tre dagar i Hong Kong, mellan möten…

21
120

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00