ANNONS

Gillis fotbollsavslutning och en familj som älskar att tävla

/

Söndag! Gillis hade fotbollsavslutning (trix-fotboll) imorse så jag, Sally och Odd var där och tittade. Vi har inte fått vara i lokalen under terminen så det var så spännande att se vad de hade övat på under hösten. Herregud så rörd man blir när man ser sitt barn känna sig stolt och få visa upp något. Gillis såg så stor ut, tänk att han blir fem år imorgon. Fem år är stort!

Img 3606.jpg

Båda barnen är två tävlingsmänniskor (vi klockar allt som går att klocka), inte så konstigt när man har en pappa som har tävlingssimmat hela ungdomen och så jag som tävlar om allt (men mest mot mig själv). Här är en bild från när Pingis och jag vann ”Årets Kvinnliga stjärnskott” Jag ställde mig upp och skrek JAAA…

Ödmjukhet är inte min starkaste sida :- )

Img 3571.jpg

En lite mer vanlig bild på oss. Båda i Stylein

När jag och barnen kom hem från fotbollen så åkte jag och tränade och de fick lunch. Nu ska vi snart iväg till ett lekland där Gillis ska ha ett kompiskalas. Vi behövde verkligen en rolig söndag efter allt!

21
221

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00