Gillis fotbollsavslutning och en familj som älskar att tävla

Söndag! Gillis hade fotbollsavslutning (trix-fotboll) imorse så jag, Sally och Odd var där och tittade. Vi har inte fått vara i lokalen under terminen så det var så spännande att se vad de hade övat på under hösten. Herregud så rörd man blir när man ser sitt barn känna sig stolt och få visa upp något. Gillis såg så stor ut, tänk att han blir fem år imorgon. Fem år är stort!

Img 3606.jpg

Båda barnen är två tävlingsmänniskor (vi klockar allt som går att klocka), inte så konstigt när man har en pappa som har tävlingssimmat hela ungdomen och så jag som tävlar om allt (men mest mot mig själv). Här är en bild från när Pingis och jag vann ”Årets Kvinnliga stjärnskott” Jag ställde mig upp och skrek JAAA…

Ödmjukhet är inte min starkaste sida :- )

Img 3571.jpg

En lite mer vanlig bild på oss. Båda i Stylein

När jag och barnen kom hem från fotbollen så åkte jag och tränade och de fick lunch. Nu ska vi snart iväg till ett lekland där Gillis ska ha ett kompiskalas. Vi behövde verkligen en rolig söndag efter allt!

 1. malin skriver:

  får rysningar av texten ”Årets Kvinnliga stjärnskott” Jag ställde mig upp och skrek JAAA…” och bilden på dig, så jävla härligt!

 2. anna skriver:

  Och jag som hela tiden försöker få min 7-åriga son att förstå att det inte är vinna som är det viktigaste utan att man alltid gör sitt bästa!

 3. Anna skriver:

  Hahaaa, vilken rolig bild på dig!

 4. Malin skriver:

  Hoppas du lär dina barn att vara ödmjuka inom idrotten.

  Vi har en dotter som satsar inom simning och är väldigt duktig inom sin åldersklass. Hennes tränare är SÅ tydliga med att ödmjukhet är viktigare än resultat.

 5. Emma skriver:

  Vad har du tävlat i när du var ung? visste inte att du hade tävlat

  1. L skriver:

   Det har hon inte skrivit?

  1. Malin skriver:

   Behöver ju inte tävla i en sport? Tävlandet mot sig själv kan ju innebära allt? Att bli bättre i matte, få ihop vardagen bättre än förra veckan, klara tenta på första försöket osv osv. Behöver inte handla om bollar…

  1. Pia skriver:

   Att tävla kan man göra mot sig själv, behöver inte vara idrott.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..