ANNONS

Fem-års kalas!

/

Idag fick Gillis bjuda sina närmsta killkompisar samt deras småsyskon för att fira hans fem-årsdag. Gillis fick välja valfritt ställe och han valde Bounce. Barnen började med att hoppa i en timma, sedan blev det pizza och tårta. Dagens höjdpunkt var de två unga tjejerna som var barnens lekledare, dom skötte hela kalaset och tjejerna var underbara. Fantastisk rekrytering av Bounce. Vi är supernöjda med kalaset och Sally sa i bilen påväg hem att hon också ville fira födelsedagen där.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Efter kalaset blev det middag på stammis-stället Agnes på Kungsholmen. Pasta och glass till alla fyra. Ett bra avslut på en fin söndag. Gillis hade lite svårt att somna när han kom hem, det är ju nämligen så att han fyller år på riktigt imorgon.

Här är jag för fem år sedan. Det var så häftigt att få föda barn. Jag älskade det. Jag valde ju all bedövning som gick så jag tyckte inte att det gjorde så ont som alla hade skrämt upp mig om. Samtidigt så hade jag två enkla hyfsat snabba förlossningar så jag hade energin kvar. Med Gillis krystade jag på alla fyra men födde ut honom på sidan, jag minns att jag var så mån om att inte spricka och då sa dom att sidan var skonsammast. Men med Sally stod jag på alla fyra och drog ut henne själv (och tappade henne…) och jag fick ingen spricka på någon av ställningarna så det har nog inte med det att göra. Däremot, den första amningen var det smärtsammaste jag varit med om. Fy! Men jag kämpade på med en amnings-napp (den där i gul förpackning) som jag behöll under de fem månader som jag ammade och då gick det.

Hur som helst, att få Gillis ansikte för första gången är det största som hänt mig i livet. Det knockade mig totalt i kärlek. Idag är han fem år gammal. Galet! Nu ska jag ner och lägga fram alla paket och fixa inför imorgon. Jag har inte möte för ens 10.00 imorgon så vi tar en lugn födelsdagsmorgon ihop.

46
297

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00