Collagen!

I samarbete med Oslo Skin Lab

Nu ska jag berätta om något spännande som jag har börjat testa. Jag har nämligen fått hem en stor ask med portionspulver av Collagen från Oslo Skin Lab som heter The Solution. Jag jobbar ju i skönhetsbranschen och jag syns hela tiden. Självklart är jag mån om mitt utseende. Idag är jag 28 år och faktiskt så känner jag mig äldre. Snarare 38 än 28. Jag tränar, ligger inte i solen och har slutat med alkohol. Ändå ser jag skymten av fina linjer trots att jag är 28 år. Jag ser även celluliter på rumpa och lår så det ska bli spännande att se om det kan bli någon skillnad. Det har gjorts placebokontrollerade studier på just det här collagenet som visade mätbara resultat. Spännande som sagt att se vad skillnaden kan bli.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Collagen finns naturligt i kroppen men man ser att dosen sjunker från ungefär 30-årsåldern så därför kan man tillföra kroppen mera collagen på egen hand, med Oslo Skin Labs collagenpulver. Det går att blanda pulvret i vilken mat eller dryck som helst och det ger ingen smak. Jag älskar gröna smoothies så det passar perfekt att blanda i pulvret på morgonen.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Vad spelar det då för roll om man har fina linjer och celluliter? Självklart förstår jag att det kan vara provokativt att vilja få bort det men jag vill hellre förebygga än att låta det gå några år och sen behandla i efterhand. Det är det mest vänliga mot kroppen. Jag vill vara min finaste version av mig själv och bästa knepet är, precis som med privatekonomi, att börja i tid.

Om du också vill testa Oslo Skin Labs collagenpulver så har de nu ett erbjudande där du får 50% rabatt på första köpet. Klicka här för Sverige, Norge, Danmark eller Finland.

I samarbete med Oslo Skin Lab

  1. Nu blev ju detta inlägg ganska skönhetsfokuserat men det finns massor med hälsofördelar med kollagen. Tycker det rimmar väldigt väl med ditt hälsofokus Isabella att också ta kollagen! Framför allt pga alla positiva effekter på hjärnan och sömnen.

  2. Detta känns som något du aldrig skulle gjort reklam för för några år sedan då du pratade mycket om att en ska vara nöjd som en är och att celluliter, bristningar mm är fint! Vissa säger att en får göra som en vill men att som en offentlig person göra reklam för något som ska ta bort rynkor och celluliter bidrar ju till mer utseendehets. Jag tänker att det är åt motsatt riktning som vi ska sträva mot.

  3. Linnéa skriver:

    Celluliter har jag haft sedan tonåren. Har väl inget med åldern att göra väl?

  4. Ana skriver:

    Jag förstår dig Isabella men vad hände med att vara naturlig klart att man ska ta hand om sig själv men var kommer hetsen ifrån som du aldrig hade innan? Lite synd att se någon bli fördärvad på det sättet bara för att man blir lite känd utomlands. Hälsan är viktigast ja och just nu står du inte för det som du predikar om. Tråkigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..