ANNONS

Alla samlade

/

Jag mår sådär men det är ingen idé att försöka pigga upp mig, jag tillåter mig själv att vara lite ledsen och bearbeta allt. Idag kom både pappa, mamma, styvmamma, styvpappa, lillasyster Julia och mina två yngre syskon (13 och 11 år) över. Det var bara min lillebror Daniel (26 år) som saknades. Det var flera år sedan hela gänget träffades tillsammans. Det blev en fin dag och kul för mina barn att få umgås med mormor och morfar på samma gång. För några år sedan trodde jag aldrig att det skulle hända. Varje gång jag träffar min pappa känner jag hur det smärtar av saknad och kärlek, vi är så lika.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Vi var ute vid vår brygga idag, det var viktigt för mig att komma ut (med sällskap) och inte känna mig instängd av rädsla.

Hoppas ni haft en bra lördag.

29
434

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00