Alla samlade

Jag mår sådär men det är ingen idé att försöka pigga upp mig, jag tillåter mig själv att vara lite ledsen och bearbeta allt. Idag kom både pappa, mamma, styvmamma, styvpappa, lillasyster Julia och mina två yngre syskon (13 och 11 år) över. Det var bara min lillebror Daniel (26 år) som saknades. Det var flera år sedan hela gänget träffades tillsammans. Det blev en fin dag och kul för mina barn att få umgås med mormor och morfar på samma gång. För några år sedan trodde jag aldrig att det skulle hända. Varje gång jag träffar min pappa känner jag hur det smärtar av saknad och kärlek, vi är så lika.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Vi var ute vid vår brygga idag, det var viktigt för mig att komma ut (med sällskap) och inte känna mig instängd av rädsla.

Hoppas ni haft en bra lördag.

 1. Anna skriver:

  Så härligt att träffa familjen och ha familjen hos dig. Så roligt att ni alla kunde samlas och ses efter så lång tid, härligt.

 2. Så fint att du hade hela familjen hemma hos dig!

 3. Det är en fråga om inställning. Om du har inställningen att du är rädd så blir du det

 4. Oskar skriver:

  Kram och varma tankar till dig. <3

 5. Louise skriver:

  Jag önskar att jag vore lika stark som du är i olika situationer, stora som små.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..