Stalker gripen hemma

Tuff kväll med polispådrag här hemma. Stalkern kom hit till mitt nya hus och gav sig inte. Jag fick ringa min livvakt och 112, Magnus var på plats först. Han fick jaga honom en lång stund men fick tillslut fast honom och sedan kom polisen och grep honom. Tre polisbilar utanför, oroliga barn och personal hemma som mådde dåligt. Norrmalmspolisen gjorde ett jättefint jobb, tog det på allvar och var så gulliga mot mina barn. Ena gänget stannade en stund medan några åkte iväg med stalkern. Nu är han alltså gripen men vi får se hur länge. Antagligen släpps han imorgonbitti.

Luften gick lite ur mig idag.

Vi hörs imorgon.

 1. Jag ger dig en styrkekram!

 2. Susanne skriver:

  Han samlar poäng nu. Bör ej vara svårt för rättsapparaten att få honom inlåst efter detta!!! Andas och ta det lugnt. Fanskapet har span på sig.

 3. Anita skriver:

  Nu är jag inte jurist men måste man inte få bruka våld i försvar på egen mark?
  Ex elpistol? Luftpistol? Fällor? Finns ju massor av kreativa lösningar för att trycka åt idioten…

  1. E skriver:

   Man får försvara sig med så mycket våld som man mottar. Alltså lite förenklat kan man säga att om nån attackerar dig med en pinne så får du försvara dig med en pinne, men du får inte skjuta någon som attackerar dig med en pinne. Så om en stalker står utanför ditt hus men inte gör ”mer” än så, så får du liksom inte skjuta honom med luftpistol… tyvärr… sen är det en hel vetenskap det där med juridik. Tex om du skjuter nån som slår dig med en pinne ändå så kan omständigheter som att du blev rädd, du har barn, etc vara förmildrande omständigheter som tas i beaktande.

 4. Lena skriver:

  Min vilja att öka säkerhet och trygghet för framför allt kvinnor och barn genom tex högre straff – ex i fall som detta – är exakt varför jag valde att rösta på kd. Jag är liberal i hjärtat men det är kd och M som verkligen driver dessa frågor. S, V och MP gör det verkligen inte. Om någon är nyfiken på varför det är så slappa lagar, så lite omtanke om offret och så mycket daltande med brottslingar – googla på KRUM. Bered er på att bli arga. Det är en sjuk, sjuk reform som resulterat i många tusen offer av ex pedofili, misshandelsbrott mm.

 5. chris skriver:

  Man kunde ana,men trodde han skulle backa nu,ska Du behöva ha honom around i all evighet?? Måste ju stoppas!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..