Hemförsäkring

I samarbete med If Försäkring

Det tar ju lite tid att komma på plats i ett nytt hus men jag tycker ändå att vi kommer framåt med snabb takt. Mitt hemma-team har gjort en fantastiskt jobb. I samband med att jag flyttade fick jag kontakt med If försäkringar och det kändes kul att göra ett samarbete tillsammans med dem här på bloggen. Jag har även tecknat en ny hemförsäkring på If nu när jag flyttade till det nya huset. Ifs koncept är att det ska vara enkelt att välja vilken hemförsäkring man ska ha, och det går att räkna på väldigt smidigt här. If vill att det ska vara lika enkelt att välja försäkring som att välja film på Netflix – roligt koncept tycker jag! När du står på morgonen och försöker välja kläder för dagen behöver du i alla fall inte fundera över din hemförsäkring samtidigt.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Ett tips är att ha en bra koll på vad du har för hemförsäkring och vad den faktiskt täcker. Skulle det mot förmodan hända något hemma när jag är iväg på en resa eller liknande, tycker jag att det känns bra att veta att man har ett ordentligt skydd. Med rätt hemförsäkring blir livet lite enklare och tryggare – den gäller för ditt hem, dig, de du bor med och saker som du äger, hyr eller lånar. Själv valde jag en produkt som heter ”Stor Villa” där utökat reseskydd ingår. Passar mig perfekt nu i det nya huset, och särskilt i och med att jag reser så pass mycket. Då känner jag mig trygg både hemma som när jag är iväg.

Här kan du enkelt att räkna fram ditt pris och bli rätt försäkrad.

I samarbete med If Försäkring

 1. Bra tips gällande hemförsäkring hos If, det är helt klart en av våra favoriter. Innan man tecknar hemförsäkring är det verkligen jätteviktigt att veta vad som ingår och inte. Vissa hemförsäkringar täcker tex olyckor på din semester och andra inte. Så det är bra att ha i åtanke vad man ska välja. En bra jämförelse samt ännu fler tips hittar du här:
  https://www.econello.com/sv/forsakringar/hemforsakring/

 2. Ellen skriver:

  If (och alla andra försäkringsbolag) är negativt inställda till att man öppet berättar när man är bortrest.

  Du kan ju kanske skryta med att din livvakt eller din så kallade ”personal” bor i ditt hus när du är på Maldiverna men tänk på att du måste kunna bevisa det också om något skulle hända.

 3. Diana skriver:

  Grymt bra tips, jag har varit inne på att kolla runt lite och det här lät bra. Kommer inte ihåg vad jag har på hemförsäkringen idag men ska kolla upp om jag kan byta. 🙂

  Vad fin du är på bilderna.
  Hoppas du trivs i bostaden

  1. H skriver:

   Ok?

 4. Lovisa skriver:

  Hej Isabella,
  Vilken inspiratör och förebild du är!
  Ser fram att höra ditt föredrag imorgon!
  Välkommen till Dalarna😊
  /Med vänlig hälsning,
  Lovisa

 5. Elena skriver:

  Är det verkligen många som funderar på sin hemförsäkring när de klär på sig??

  1. Ellen skriver:

   Ja jag gör det varje morgon – eller inte för jag har ”personal” som täcker upp för sånt och dom funderande samtidigt på detta ärende medans dom tvättar mig i rumpan:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..