ANNONS

Hemförsäkring

/

I samarbete med If Försäkring

Det tar ju lite tid att komma på plats i ett nytt hus men jag tycker ändå att vi kommer framåt med snabb takt. Mitt hemma-team har gjort en fantastiskt jobb. I samband med att jag flyttade fick jag kontakt med If försäkringar och det kändes kul att göra ett samarbete tillsammans med dem här på bloggen. Jag har även tecknat en ny hemförsäkring på If nu när jag flyttade till det nya huset. Ifs koncept är att det ska vara enkelt att välja vilken hemförsäkring man ska ha, och det går att räkna på väldigt smidigt här. If vill att det ska vara lika enkelt att välja försäkring som att välja film på Netflix – roligt koncept tycker jag! När du står på morgonen och försöker välja kläder för dagen behöver du i alla fall inte fundera över din hemförsäkring samtidigt.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Ett tips är att ha en bra koll på vad du har för hemförsäkring och vad den faktiskt täcker. Skulle det mot förmodan hända något hemma när jag är iväg på en resa eller liknande, tycker jag att det känns bra att veta att man har ett ordentligt skydd. Med rätt hemförsäkring blir livet lite enklare och tryggare – den gäller för ditt hem, dig, de du bor med och saker som du äger, hyr eller lånar. Själv valde jag en produkt som heter ”Stor Villa” där utökat reseskydd ingår. Passar mig perfekt nu i det nya huset, och särskilt i och med att jag reser så pass mycket. Då känner jag mig trygg både hemma som när jag är iväg.

Här kan du enkelt att räkna fram ditt pris och bli rätt försäkrad.

I samarbete med If Försäkring

14
74

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00