ANNONS

Tomten lever farligt

/

Idag när jag hämtade på förskolan fick jag denna teckning av ett av barnen:

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

En bild på vårt hus. Jag blev så rörd. Vi åkte hem och åt middag med Hayley. Hon hade gjort popcorn cauliflower igen, det är så gott! Jag tror bara att det är blomkål som man rostar med ströbröd i ugnen.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Efter middagen fick barnen öppna ett paket från min kollega Dinah:

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

… Där i väntade varsitt lego! Gillis älskar att bygga. Han har förmågan att följa instruktioner. För mig är instruktioner det värsta jag vet, jag har så svårt att följa dom utan att tappa koncentrationen. Men däremot gillar jag att bygga så Gillis brukar ropa till mig vad jag ska leta efter.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Nya tofflor från Flattered. Egentligen behövs de inte för alla golv har värme och på ovanvåningen är det heltäckningsmatta i alla rum. Men jag älskar inomhusskor.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Det är mycket som saknas, det tar tid att fylla ett stort hus men det får ta lite tid.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Vill man ha ett bord i mitten kanske? Sally är som jag skrev för ett tag sedan stressad kring jultomten. Förut handlade det om att han inte skulle hitta hit men idag sa hon ”Mamma vad du än gör, tänd INTE elden. Då kommer han att bränna rumpan”.

Gullunge.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Barnens rum är inte klara. Ovan ser ni lekrummet. Jag vill ha ett kreativt lekrum där det går att pyssla ordentligt. Stora stafflier att måla på, kladda med lera etc. Ser fram emot när det är klart!

Nu ska jag jobba. Jag har deadline 21.30. Min psykolog påminde mig om att varva ner två timmar innan läggdags. Jag har inte behövt det innan men ska prova nu när jag har lite svårt att somna på kvällen. Jag gillar inte att titta på film/serier men böcker älskar jag ju. Dock gillar jag ju att läsa via min app, visst är det ljuset okej? (svart skärm).

God natt allihopa!

31

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00