Ny checkpoint i livet

Jag pratade med mamma idag som också berättade hur hon fick migränanfall efter en flytt. Även fler av er känner igen sig. Det måste ju handla om att det kräver lite av själen att göra en flytt, alltid mycket som står på spel. För min del var det också som jag skrev i förra inlägget, att jag nådde en ny checkpoint i livet. Och efter en checkpoint kan man få slappna av lite grann. Jag har varit vansinnigt trött idag och kommer säkert vara det hela veckan. Jag blir alltid det när ett nytt kapitel ska börja, för det krävde mycket av mig att avsluta det gamla. Men, det går inte att förflytta sig framåt utan att bli trött. Det är en del av processen. Nu gäller det att ha några lugna veckor framför mig och låta själen komma ikapp lite.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Mysa i min stora säng innan läggdags, vi kollade på SVT:s Biss och Kajs.

Jag fick en fråga om jag köpte huset privat eller på bolaget. Självklart köpte jag huset privat. Jag kommer inte ens dra av för kontor hemma eftersom det rummet inte har en egen igång. Jag har bett revisorn vara extra hård mot mig på mina avdrag eftersom media skulle älska dom rubrikerna. Jag har alltid gjort lite extra för skatteverkets skull, tex alla gåvor man får måste ju skattas för, även dom man får och väljer att ge bort till vänner. Vi skickar alltid tillbaka alla gåvor som vi inte väljer att ta upp förmånsbeskattning på. Mina sociala kanaler omsätter snart 2 miljoner kronor i månaden så att skippa en liten skatt kortsiktigt är bara idiotiskt.

Föresten, jag vet inte om ni minns men förut (under många år) hade jag intäkter på 500 000 kronor i månaden på bloggen, visst är det häftigt hur vi har kunnat öka intäkterna till 1.5-2 miljoner i månaden istället? Som vi har kämpat. När vi lämnade United Influencers stod vi med noll kronor in men istället för att lägga sig platt, drog vi ner på alla kostnader, bad banken om en checkkredit på en halv miljon och vågade investera i personal. Löwengrip Invest hade kunnat gå i konkurs då men vi vände skutan. Helt. Simon gjorde ett fantastiskt jobb. Dock är det såklart inte samma vinst eftersom jag har anställt fler. Men jag är stolt över att mina kanaler ger människor jobb och att jag har kunnat köpa detta fantastiska hus efter 13 år av bloggande :- )

 1. Intressant att världen (eller Sverige i detta fall) har sååå många människor som bryr sej om miljö, barn o är avundsjuka på andra!!!
  Tråkigt m alla så kallade snusförnuftiga personer💕💕💕💕

 2. Emelie skriver:

  Du är en sann Power Woman! All credd till dig🤛🏻

 3. Sofia skriver:

  Det är helt otroligt, grymt jobbat! Och huset ser fantastiskt fint ut, njut av vad du själv har skapat – det är du värd! Kram!

 4. Hej jag vet hur det ær med migræn har haft det øver 50 år, som du førstår ær jag en gammal tant. Ett bra råd från meg ær att nær du kænner att migræn ær på gång och du inte har tillgång till tabletter drick en kopp stærk espresso. Den tar inte bort allt men toppen. Værd ett førsøk. Lycka till och så hoppas jag migrænen slipper taket på deg. Jag får ofta migræn nær man glædjer sej till något. 👍

 5. Kerstin skriver:

  Grattis till hus och flytt! Förstår din trötthet totalt, blir precis lika slut efter en flytt hur roligt det än är. Stora förändringar = stress. Kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..