ANNONS

Äntligen hemma

/

Det var så stort för mig att komma hem igår. Att öppna dörren till mitt nya hem. Allt finns på instastory om ni vill se. Huset var så fint trots att teamet fick nycklarna i fredags.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag kunde inte låta bli att lägga mig på soffan och bara njuta av ögonblicket. Det var precis samma känsla som när jag köpte min första etta. Att ”jag grejade det!” 28 år gammal och ordna detta hem på Lidingö till mig och mina två barn. Sedan började jag gråta och kände mig trött. Som att jag sprang i mål. Konstigt men förståeligt.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag vaknade upp med denna utsikt. Fantastiskt. Tyvärr fick jag migrän, jag mådde dåligt hela morgonen men tog en tablett, hoppade in i duschen och gjorde ordning mig för att åka till kontoret. Dock fick jag vända i dörren. Jag kräktes och sedan fick jag ligga i ett mörkt rum tills det släppte några timmar senare. Usch.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag valde att boka av dagens möten och jobba hemma istället. Huvudvärken är kvar men inte lika extremt och synen är normal. Snart ska jag till förskolan, jag är så pepp på att visa barnen huset! Yey!

39
321

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00