Äntligen hemma

Det var så stort för mig att komma hem igår. Att öppna dörren till mitt nya hem. Allt finns på instastory om ni vill se. Huset var så fint trots att teamet fick nycklarna i fredags.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag kunde inte låta bli att lägga mig på soffan och bara njuta av ögonblicket. Det var precis samma känsla som när jag köpte min första etta. Att ”jag grejade det!” 28 år gammal och ordna detta hem på Lidingö till mig och mina två barn. Sedan började jag gråta och kände mig trött. Som att jag sprang i mål. Konstigt men förståeligt.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag vaknade upp med denna utsikt. Fantastiskt. Tyvärr fick jag migrän, jag mådde dåligt hela morgonen men tog en tablett, hoppade in i duschen och gjorde ordning mig för att åka till kontoret. Dock fick jag vända i dörren. Jag kräktes och sedan fick jag ligga i ett mörkt rum tills det släppte några timmar senare. Usch.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag valde att boka av dagens möten och jobba hemma istället. Huvudvärken är kvar men inte lika extremt och synen är normal. Snart ska jag till förskolan, jag är så pepp på att visa barnen huset! Yey!

 1. Hanna skriver:

  Grattis till ditt nya hem! 🙂

 2. Fina Isabella,
  Visa inte för mycket av huset, please!
  Var rädd om dig.
  Och varmaste gratulationer, lycka till!😊

 3. Niat skriver:

  DU ÄR EN SÅN JÄKLA COOL KVINNA!!! Inte för att du tjänar pengar utan för att DU VÅGAR VISA ATT DU GÖR DET!!!!!! Vill att alla tjejer och kvinnor ska läsa din blogg och inspireras och våga sticka ut hakan!!! Fler som Isabella behövs!!!

  1. Linda skriver:

   Hahahahhahaha…..

 4. Cecilia skriver:

  Fantastisk utsikt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..