Stockholm i 20 timmar och en tryffelmiddag

När vi landade vid fyra på Arlanda åkte Sascha och Emelie hem med en taxi och Simon och jag tog min bil in till kontoret. Jag tog ett möte vid fem med Hannah som är varumärkeschef för Löwengrip och pratade om nästa produktplåtning:

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Vi har även tagit en ny kvinna som modell för Löwengrip, det ska bli så spännande att fota med henne! Efter det väntade avstämning med bästa Charlotte. Jag är så stolt över mitt team. Sedan bytte jag om för att gå ut och äta med Hampus:

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Vi åt middag på mitt hotell som jag bor på i Stockholm – Hotell Diplomat. Albatryffel med svamp till förrätt och albatryffel med pilgrimsmusslor och risotto till varmrätt. Fantastiskt gott! Vi åt efterrätt på mitt rum, vi sover ihop inatt eftersom jag reser bort imorgon. Lyxigt med kvalitetstid.

Ha en bra kväll :- )

LOADING..