ANNONS

Gant Talk i Malmö

/

Herregud, jag måste berätta en sak. Inatt 23.30 så fick jag för mig att det började låta läskiga saker i mitt rum. Det slutade inte så jag bestämde mig att messa Simon och fråga om han inte kunde sova hos mig. Inte så proffsigt kanske som chef men vi bodde vägg i vägg och vi känner ju varandra bra. Han var vaken så han kom över mitt i natten i morgonrock och tog andra sidan av dubbelsängen. Världens snällaste. Jag tror inte på spöken men det var något obehagligt i luften på mitt rum på Mayfair.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Vid åtta imorse befann vi oss på Malmö konsthall för att prata på Gant Talks. Det är Gants era version av Ted Talks. Gant är sprunget ur universitetsmiljön i USA så deras slogan Never Stop Learning passar in på märket. Både jag och Simon var inbjuda för att prata tillsammans, så kul!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Favoritskjortan

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Skaka hand med 150 personer

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Våra kläder är såklart från Gant, min skjorta hittar du här, jeans här och scarfen här. Jag använder nästan uteslutande Gants vita skjortor, de är perfekta i mitt jobb. Egentligen är jag ingen jeans-tjej men dessa tycker jag har en sån fin tvätt!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Vi pratar om bolagsresan och hur man håller orken uppe!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Tack alla ni som kom så tidigt på morgonen för att lyssna på oss! Nästa Gant Talk är i Stocholm, för att boka en plats och bli medlem i Gant så går ni in här.

Efter Gant talk kilade jag förbi Kicks i Hansa Gallerian (wow vilken vacker butik!) och höll utbildning om Löwengrip. Fantastisk personal! Efter det åt jag och mitt team lunch på svensk-koreanska Namu. Nu ska vi snart flyga tillbaka, vi landar strax innan fyra. Då väntar avstämning på kontoret och sedan checkar jag ut för helg. Imorgon väntar Marbella med min bästis.

45
142

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00