Minnen från Malmö, efterfester och hemliga besök i Lund

… Hej från Malmö! Jag har så mycket minnen från denna stad. Dels när jag var 20 år åkte runt för att signera min första bok Egoboost, då var jag här några gånger och eftersom min vän Linus pluggade i Lund blev det alltid fester efteråt. Vi hade stökiga efterfester på mina hotellrum sent in på natten. På morgonen klev jag upp och signerade böcker eller föreläste. Det hade jag aldrig klarat idag, alkohol plus lite sömn. Nu blir det alltid roomservice, ansiktsmask, svara på mail och en bok.

Sedan har jag fina minnen från när började dejta Hampus för snart 1,5 år sedan. Han bodde i Lund och jag flög hit på sommaren. Jag var så nervös första gången jag skulle hem till honom och även träffa hans föräldrar. Vi åkte ut en bit utanför Lund till en mysig villa, där skulle jag presenteras som flickvän samtidigt som det stod i varenda tidning att jag befann mig i en skilsmässa. Dessutom hade jag ju två barn! Hampus ju lika gammal som jag, vad skulle hans föräldrar tycka…

Men det blev en fin helg i Lund. Frukost på Café Love, lunch på Skissernas, middag på Mat och Destillat, praliner på Ahlgrens konfektyr och långa promenader i alla parker. Jag såg hur folk tittade på oss med nyfikna ögon men som tur var det sommar och studentstaden Lund var hyfsad tom. Jag kunde vara rätt anonym ändå.

Efter sommaren valde jag att ta en paus för att det gick lite fort fram och det har ju som sagt upprepats ett par gånger (vilket inte är så konstigt när man precis var gift i flera år) men nu är vi fruktansvärt kära. Det är en kravlös relation som vi både trivs med. Imorgon har vi date night, det ser jag fram emot. Men jag var uppe på hans kontor idag för att pussas lite efter att jag hade gått en vända på stan med Sascha. Lyxigt att ha kontoren nära varandra.

Nu ska jag läsa och sedan sova. Klockan är ställd på 05.45. Långa dagar denna vecka.

LOADING..