Content alla förmiddagar året om

Jag skulle egentligen på ett pass på Barrys med FitnessCollection imorse men jag somnade så sent. Magnus, min livvakt, hämtade mig vid midnatt vid flyget, somnade i hans bil men sedan hade jag svårt att somna om på hotellet. Vid två slocknade jag men valde att sova vidare när klockan ringde 6.45, sömn måste alltid gå först. Annars faller allt snabbt.

Vid nio kom mitt team hem till hotellet och vi har haft inspelning fram till 14.00. Idag gjorde vi en kampanj för Dyson (som jag ÄLSKAR deras airwrap) samt Nextstory. Nextory läser jag och mina barn via jämt så det är väldigt kul att jobba ihop med dom. Boken som jag läser nu är Jordan B Petersons 12 livsregler. En väldigt kontroversiell men spännande bok.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Imorse använde jag Löwengrips Silver Hair mask. Det är helt otroligt vilken glans hårinpackningen ger samt tar bort varma toner. Helt klart min favoritprodukt.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Paus för lunch

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Eftersom jag i stort sätt gör content varje förmiddag året om så har jag fått ihop mitt egna team jag jämt jobbar med. Filmare Pontus och Joseph eller fotograf Sascha eller Martin. Och alltid Emelie. Tryggt!

Nu väntar efterlängtad kontorstid innan jag flyger till Malmö ikväll.

LOADING..