Manchester

Klockan ringde tidigt imorse, klev upp och duschade. Halv sex kom Emelie till mitt hotellrum och gjorde ordning mig. Sedan åkte vi till Arlanda. Jag landade på Arlanda i söndags och är här idag tisdag, onsdag, torsdag, fredag och söndag. När man har så många resdagar på ett år är det bekvämt med Arlanda VIP, slippa den stora säkerhetskontrollen och alla människor. Men för mig är Arlanda VIP ett mellansteg inför att jag bara kan flyga från Bromma privat men det dröjer några månader dit.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Frukosten imorse! Så länge sedan jag åt kaviar, hade glömt hur gott det är.

Idag väntar en dag i Manchester. Vi som flyger är jag, Emelie som är min MUA, Lukas som är ansvarig får våra egna E-handel men även vår sida hos alla våra återförsäljare, Dinah som är vår hudterapeut och utbildningsansvarig samt Julia som är contentansvarig på Löwengrip. Idag ska vi till vår återförsäljare Beauty Bay för utbildning om Löwengrip samt göra content för deras sida och kanaler. Väldigt roligt. Vi är där hela dagen och landar vid midnatt.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Ha en bra tisdag, kram!

 1. anita skriver:

  Vilken lyxdonna! Inte trovärdig för fem öre.

 2. Maria skriver:

  Ägg och kaviarmacka är så gott 🙂 En favorit som glöms bort.

 3. Ella skriver:

  Är du sponsrad på något vis så att du måste nämna Arlandas VIP? 🙂 man kan ju annars utgå från det så du behöver inte ta upp det varje gång du flyger…

 4. Hanna skriver:

  Jag tycker din blogg är intessant att läsa, av många olika själ men jag tror liksom många här inne att du förlorar på att skriva om dina flygresor som du för. Dessvärre börjar dina märken förknippas med en miljömedvetenhet. Jag kände det själv senast på apoteket. Något skavde i mig när jag såg ditt sortiment. Det känns inte längre ok för mig att köpa dina märken när jag vet hur verkligheten bakom märkena ser ut. Med det inflytande du har idag hade jag så önskat att du tog ett större ansvar för vår miljö än att indirekt främja miljöförstöring.

 5. Lindas skriver:

  Bromma har också säkerhetskontroll och inte alls en lika glamorös VIP

  1. Sluggo skriver:

   Privatflygen använder väl Grafairs terminal?

   1. Lindas skriver:

    Japp, men verkligen inte glamorös.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..