Manchester

Klockan ringde tidigt imorse, klev upp och duschade. Halv sex kom Emelie till mitt hotellrum och gjorde ordning mig. Sedan åkte vi till Arlanda. Jag landade på Arlanda i söndags och är här idag tisdag, onsdag, torsdag, fredag och söndag. När man har så många resdagar på ett år är det bekvämt med Arlanda VIP, slippa den stora säkerhetskontrollen och alla människor. Men för mig är Arlanda VIP ett mellansteg inför att jag bara kan flyga från Bromma privat men det dröjer några månader dit.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Frukosten imorse! Så länge sedan jag åt kaviar, hade glömt hur gott det är.

Idag väntar en dag i Manchester. Vi som flyger är jag, Emelie som är min MUA, Lukas som är ansvarig får våra egna E-handel men även vår sida hos alla våra återförsäljare, Dinah som är vår hudterapeut och utbildningsansvarig samt Julia som är contentansvarig på Löwengrip. Idag ska vi till vår återförsäljare Beauty Bay för utbildning om Löwengrip samt göra content för deras sida och kanaler. Väldigt roligt. Vi är där hela dagen och landar vid midnatt.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Ha en bra tisdag, kram!

 1. Mina äggmackor ser sällan ut sådär haha! Det är väl en av de bästa grejerna med att bo på hotell, att de har en förmåga att få mat att se så himla god ut.

  Jag tipsar om enkla och nyttiga mellanmål hos mig idag, kanske lite inspiration för den som behöver det?

 2. Tycker att du är grym som kommit så långt i din karriär för att vara så ung. Tycker dock att det är tråkigt att du inte använder dina stora kanaler till att sprida nånting positivt .. Förr i tiden så var du en bra förebild för unga tjejer men nu har det verkligen spårat . Minns när du gjorde egoboost o vek ut dig och ville få ut budskapet att alla ska vara nöjda med sig själva m.m… Nu är det bara pengar,pengar och åter pengar.. Kom ner på jorden till oss andra ..Man kan vara rik men samtidigt ödmjuk och jordnära.

  1. Oj jag håller inte alls med. Jag tycker Isabella är en förebild på många sätt, både för tjejer och för oss kvinnor.
   Tycker kanske du har lite väl höga krav på henne, är du själv i en förebild i allt vad du gör? Jag är tex ganska bra på många saker, men tjuvröker när barnen inte ser på fester – idiotiskt jag vet, men vad fan man är inte mer än människa och kan inte vara bra på allt.

   Jag håller inte med henne i allt – o framförallt inte i det tramsiga provocerandet. Å andra sidan – jag förstår ju att det driver trafik o att hon tjänar pengar på det så jag får väl acceptera det som en avigsida för mig som trogen läsare.

   Hon är möjligtvis en usel förebild vad gäller miljön, men å andra sidan är hon en förebild på många andra plan. Tycker det positiva klart överväger det negativa.

   hls

 3. Jag får sådan ångest av att läsa om din inställning till flygande och konsumtion. Om det är någon som känner likadant som läser din blogg så vill jag tipsa om att kolla in http://www.vihållerosspåjorden.se och skriva upp sitt namn där. Ta till er informationen som finns om hur klimatförändringarna ser ut, vi kan hålla tummarna för att det ser annorlunda ut i framtiden men just nu måste alla ta sitt personliga ansvar och göra vad vi kan. Detta är ingen lek och det finns mycket information på nätet om hur vi kan göra skillnad. Läs på fast det känns lättare i stunden att blunda.

 4. Hur kan privatflyg vara ett mål för dig när vi dagligen får rapporter om att vårt resande med flyg inte är hållbart för vår planet? Vad ska du göra med alla pengar när du inte har nån planet att göra av med dom på? Detta är seriösa frågor jag tycker att du duckar konstant för och det är svårt att ställa dom utan att få mothugg från andra läsare, men jag är genuint nyfiken på hur du rättfärdigar resandet? Och nu menar jag inte för ditt företag utan för oss andra?

  1. Agree! Jag har följt Isabellas blogg i några år och imponerats över den karriär och framgång kring sina bolag som hon har byggt upp. Men med detta följer också ansvar, att bygga upp bolagen och företagen kring ett hållbarhetstänk och hållbarhetsagenda. Det borde ju verkligen ses som en positiv utmaning där företagen aktivt kan arbeta för att ligga i framkant och därmed kunna se detta som en väl värd investering för framtiden. I förra veckan kunde vi se bilder från en kraftig översvämning i Italien, samtidigt som människor vadade genom vattnet med stora shoppingpåsar. Det om något är en wake-up call. Är vi så fixerade vid att tillfredsställa våra egna behov kring konsumtion/ resor/ mängder av mat/ bilar osv. att vi blir helt blinda för vad som faktiskt sker med klimatet och vår planet?

  2. Absolut har du en poäng, men entreprenörer som reser i syfte att företaga skapar arbetstillfällen. Ekonomin driver oss framåt och det är företagsamhet som som kommer att rädda planeten. Det är knappast sånna som du som tycker att alla ska sitta hemma å odla egna grönsaker. Tycker du bara att alla Svenssons ska få nöjes-resa till Thailand årligen? DET förstör miljön. Finns en anledning till att många semesterparadis begränsar turismen mer och det beror inte på att några förmögna har privatjet.

   1. Vart nämner ovanstående att vi ska sitta hemma och odla grönsaker? Lägg inte ord i munnen på andra människor. Ha en dialog som en vuxen människa istället för att komma med dåliga mothugg.

   2. Nej, företagsamhet i allmänhet kommer inte att rädda dig när luften blivit så varm att du inte kan andas in den. Företagsamhet i allmänhet kommer inte att rädda dig när vattnet du ska dricka blivit förorenat av att ytvatten flödat in till grundvattenmagasin. Det som fortfarande, även om vi inte har många år på oss, kan rädda världen så att det i alla fall går att praktiskt överleva i den (det kommer att vara svårt att överleva bra, där är vi redan) är naturvetare som kommer med nya metoder, tekniker och uppfinningar. Samt de av oss som förstår att klimatförändringar inte är ett nytt roligt modeord – utan det hittills största hotet mot människan som art.

    1. vilken nytta gör du med att ”förstå att klimatförändringar inte är ett nytt modeord”? Vad hjälper det att sitta här och skriva hur andra ska göra för att minska sin klimatpåverkan? Skippa ditt eget resande om det är något du tror på då. Det är vad gemene man gör som verkligen gör skillnad eftersom att efterfrågan styr vad företagen säljer, det är knappast tvärtom. I framtiden kommer det med största sannolikhet bli svårare/omöjligt att sälja icke-miljömärkta produkter eftersom att efterfrågan drar ditåt.

     1. Jag har redan ”skippat” allt vad flygresor heter – sedan många år, dessutom. Jag reser med tåg ut i Europa. Resor som inte fungerar med tåg avstår jag från. Och precis som du så klokt skriver så är det precis just vad vi alla, gemene man, måste göra.

   3. ”Alla Svenssons” vad menar du med det ? Alla icke rika som kanske får spara pengar i ett helt år för att kunna åka på sin nöjes-resa till thailand ? Fattade verkligen inte vad du mena med din kommentar förklara gärna 🙂

    1. Jag menade de med vanlig ekonomi, mig själv inräknad. Att miljoner åker till värmen från Sverige årligen förstör miljön mer än vad Bella gör.

     1. Vad tycker du att jag som har mina döttrar boende i Australien ska göra då? Skita i att besöka dem? Det går inte att ta tåget dit

 5. Du är fantastisk i ditt driv och inspirerar till hårt jobb och höga mål. MEN tycker att det här med privatflyg du gärna nämner är helt vansinnigt. Finns ingen logik med det alls. Jag flyger själv ibland vilket egentligen inte känns okej men att ha ett flygplan som endast lyfter pga mig? Vansinne i dessa tider när vi är medvetna om vad som händer i klimatfrågan.
  Hoppas du tänker om just när det gäller detta. Eller åtminstone tar upp den frågan? I övrigt är du en stor inspiration!

 6. En fråga till er som blir så väldigt provocerade och upprörda av att Isabella flyger. Hur menar ni att man ska resa? Eller man ska helt skippa resandet och därmed inte kunna uppleva nya platser och möta nya människor och få nya impulser och ny kunskap? Flyg är ju trots allt det snabbaste och mest effektiva sättet att förflytta sig på. Vi har alla begränsat med tid. Tid som ska fördelas på det man tycker är viktigt; jobb, barn, familj, vänner, fritidssysselsättningar. Att då lägga 5 timmar på ett tåg är inget alternativ, om det tar 1 timme att flyga samma sträcka. Det märkliga är hur miljöfundamentalisterna lyckas indoktrinera så många av er att helt okritiskt svälja deras argument. Ni köper deras skräckscenaorion utan att ifrågsätta om det är rätt eller ej. När det gäller flyg så handlar det om att påverka flygbolagen att jobba mer med miljövänligt bränsle; inte om att sluta flyga. Det handlar om att utveckla miljötekniska lösningar; det gör man inte genom att förbjuda och svartmåla. Sluta att tillåta att miljöfundamentaliserna ger er ångest. Ha inte det; se möjligheterna istället för bara hoten.

  1. Det handlar väl inte om att sluta flyga, utan mer om att försöka värna om vår miljö. Att försöka ta vissa möten över skype eller ibland semestra på hemmaplan. Och kanske inte drömma om privatplan och att växelvis bo i olika länder varannan vecka.

  2. Man ska resa med måtta, om det verkligen behövs inte privatjet och inte 5 dagar i veckan. Tåg när det är möjligt

  3. Vad är viktigast – att var och en får förverkliga sig själva genom att uppleva världen (och prioritera flyg för att tjäna in några) eller att stå tillbaka och hitta en mer hållbar livsstil för att rädda jordklotet?

  4. ”Det märkliga är hur miljöfundamentalisterna lyckas indoktrinera så många av er att helt okritiskt svälja deras argument. Ni köper deras skräckscenaorion utan att ifrågsätta om det är rätt eller ej.” Du gör en hel del antaganden i dina tvärsäkra uttalanden. Vi är många som har förmåga till kritiskt tänkande och som läst en hel del forskningsrapporter inom ämnet.

   Det vore jättebra om det i framtiden fanns möjlighet till miljövänligt bränsle, men fram tills dess kan vi inte leva på samma sätt som nu för då är konsekvenserna ödesdigra. Absolut behöver miljötekniska lösningar utvecklas men det går inte att sitta med armarna i kors och vänta på det. Om man förstår allvaret i den situation vi befinner oss i så har man ångest, den går dock att använda till att bidra till lösningar istället för att smutskasta de som försöker göra detta.Det finns både möjligheter och hot men det är våra val som påverkar vad som får störst effekt.

  5. Hur hade du tänkt att man skulle visa för flygbolagen att det behövs om inte via sin konsumentmakt? Tror att enda sättet att tvinga fram något sådant är att inte lägga pengar på resor som är klimatdåliga. Att flyga är inte en mänsklig rättighet. Tycker inte att fem timmar tåg låter så fasligt, med tanke på all väntetid och transport när man flyger.

 7. Läsvärt i tidningen idag. En familj i Göteborg driver ett upprop för att få så många som möjligt att inte flyga nästa år. Båda är läkare och hon har tagit tjänstledigt ett år för att arbeta med att sprida miljötänk.
  Fantastiskt att det finns så engagerade människor. Jag själv gör mitt bästa men har ändå flugit en gång om året.
  Vore intressant om Bella någon gång vill bemöta den kritik som framförs angående hennes resande.

 8. Det är väldigt tydligt hur miljömedvetna läsarna här är. Det ifrågasätts i varje kommentarsfält huruvida Isabella gör vad hon kan för vår miljö. Befogade frågor till en företagsledare tycker jag.

  Isabella fortsätter att tiga och jag tror att du Isabella förlorar otroligt mycket på det. Om det inte är så att ditt enda syfte är att provocera dina läsare. Jag är i så fall övertygad om att du kan provocera på andra sätt för detta är bara dumt.

  1. Hej!

   Jag tror majoriteten av läsarna här inte är miljömedvetna utan avundsjuka. Kanske cyniskt – men det är min övertygelse.

    1. @m: ha ha! ja kanske så 🙂

     nej jag är inte avis, jag har ärligt talat inga synpunkter på att hon flyger ofta. ingår i hennes jobb tänker jag. perfekt när hon har kloner sen, de kan flyga på låtsas, men tills dess – nu får hon flyga, hon är ju företaget

   1. Jag är inte avundsjuk, men nyfiken. Jag har ett otroligt bra jobb med bra lön men som någon annan skrev drar jag mig för att köpa Isabellas produkter pga hennes val att inte kommentera.

 9. Hur kan du tycka att det är försvarbart att flyga så mycket som du gör med tanke på senaste klimatrapporten? Du som har möjligheten att påverka så många människor, tänk om du bestämde dig för ett flygfritt år!? Eller ens halverade dina resor!

 10. Jag tycker din blogg är intessant att läsa, av många olika själ men jag tror liksom många här inne att du förlorar på att skriva om dina flygresor som du för. Dessvärre börjar dina märken förknippas med en miljömedvetenhet. Jag kände det själv senast på apoteket. Något skavde i mig när jag såg ditt sortiment. Det känns inte längre ok för mig att köpa dina märken när jag vet hur verkligheten bakom märkena ser ut. Med det inflytande du har idag hade jag så önskat att du tog ett större ansvar för vår miljö än att indirekt främja miljöförstöring.

 11. Är du sponsrad på något vis så att du måste nämna Arlandas VIP? 🙂 man kan ju annars utgå från det så du behöver inte ta upp det varje gång du flyger…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..