ANNONS

Manchester

/

Klockan ringde tidigt imorse, klev upp och duschade. Halv sex kom Emelie till mitt hotellrum och gjorde ordning mig. Sedan åkte vi till Arlanda. Jag landade på Arlanda i söndags och är här idag tisdag, onsdag, torsdag, fredag och söndag. När man har så många resdagar på ett år är det bekvämt med Arlanda VIP, slippa den stora säkerhetskontrollen och alla människor. Men för mig är Arlanda VIP ett mellansteg inför att jag bara kan flyga från Bromma privat men det dröjer några månader dit.

Copyright 2018. All rights reserved.

Frukosten imorse! Så länge sedan jag åt kaviar, hade glömt hur gott det är.Idag väntar en dag i Manchester. Vi som flyger är jag, Emelie som är min MUA, Lukas som är ansvarig får våra egna E-handel men även vår sida hos alla våra återförsäljare, Dinah som är vår hudterapeut och utbildningsansvarig samt Julia som är contentansvarig på Löwengrip. Idag ska vi till vår återförsäljare Beauty Bay för utbildning om Löwengrip samt göra content för deras sida och kanaler. Väldigt roligt. Vi är där hela dagen och landar vid midnatt.

Copyright 2018. All rights reserved.

Ha en bra tisdag, kram!

56

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00