En dag i UK

Puh! Nu är jag trött! Jag har varit igång i 15 timmar och det märks i fötterna. Nu är vi klara för dagen i Manchester och är påväg hem. Vi landar strax innan midnatt. Dagen hos Beauty Bay har varit lyckad i alla fall, utbildning för personalen om Löwengrip, strategimöte och content till deras instagram (700 000 följare).

Utbildning…

Fantastiska Dinah! Hon har nästan varit med oss från start. Hon jobbade först som hudterapeut på Yasuragi, startade sedan eget men hamnade hos oss tillslut. Idag är hon ansvarig för alla utbildningar. När hon började var det lite tufft att prata inför folk, idag stor hon och höll utbildning på engelska i två timmar. Hon är så cool!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Med vår nya Overnight hairmask!

När vi var klara hade vi några timmar på oss att äta middag, vi åkte till deras shoppingcenter och åt middag på italiensk restaurang. Bra avslut på dagen.

Jag gick ett sms av en kompis som skrev ”Hallå, här reser du iväg till UK till en stor återförsäljare av Löwengrip med fyra anställda, hur stort är inte det?!”. Vår bolagsresa går så fort så jag glömmer att ta in allt som händer. Likaså att vi faktiskt lanserar på MYER i Australien om någon vecka (Pingis är där nu). Det är nu det händer, ketchup-effekten! Heja!

 1. Wow så häftigt! För att inte tala om Dinah! Jag har just nu en gratiskurs online för folk som vill bli stjärnor framför kameran, och precis som Dinah så är det många som känner sig obekväma, men som också har som mål att känna sig trygga och göra det som om det vore världens enklaste grej.

  Heja Dinah och alla andra som utmanar sig själva för att nå sina drömmar!

  1. Vad jag mest tänker på att inte någon har sett effekten på huden efter 40-50 år. Bella är en försökskanin.

   1. Precis som Malin skriver, det är väl inte så konstigt att hon är brun? Hon kom hem från en solsemester i söndags. När jag varit iväg en vecka i solen brukar jag också vara väldigt brun.

  1. Ketchupeffekten = först händer inget, sen händer inget men så plötsligt händer allt på en gång. Typ som när man försöker få ut ketchup ur Heinz klassiska glasflaska.

  2. Det är ett etablerat begrepp som beskriver när allt kommer på en gång, precis som ketchup gör när man skakar ner det. Lugna ner dig.

  3. Det kallas ketchupeffekten när, precis som en ketchupflaska, ingenting händer till att börja med och sedan kommer allt samtidigt.
   Nu blir jag dock lite nyfiken på vad catch up effekten är för något?

   En helt annan sak, är det någon annan som har problem att se kommentarerna i Internet Explorer?

   Utlandslansering i all ära, men kommer ni att kunna räkna hem de dyra transportkostnaderna? Att skeppa till t ex Australien kan ju inte vara billigt.

   1. Sofia hur rolig är inte du? Eller not..
    Vad tänker du att hon ska svara på din kommentar?
    Typ ” ahhh, just det, transportkostnaderna…just det, dom är ju dyra…tack Sofia, vilken tur att du sa det. Det tääänkte vi inte på. Vi skippar Australien”

  4. Men alltså, nej… ”Med ketchupeffekt menas att det först inte kommer någonting, sedan väldigt mycket.” Har du verkligen aldrig hört talas om det? Bella menar verkligen ketchupeffekt, INTE catch up, nåt helt annat.

   Så chilla med attityden. Jag är inte Bellas största fan direkt men nån måtta får det vara.

  5. Ketchupeffekten är ett av Bella korrekt använt uttryck för när det går trögt till en början varpå sedan mycket händer på en gång, som när man försöker få ut ketchup ur flaskan. Hur menar du att begreppet catch up-effekten som används inom nationalekonomin skulle passa in här?

  6. Jadu Stina, ska man påpeka fel bör man nog vara lite allmänbildad innan man försöker, blir lätt fånigt annars. Ketchupeffekt betyder ”först kommer ingenting, sedan ingenting, och sedan allting på en gång” Har du aldrig prövat att få Ketchup ur en glasflaska från Heinz??

  7. Ja vet du inte vad ketchupeffekt innebär är det väl du som inte hänger med. Det är ett tämligen vedertaget talesätt för att man kämpar och sen kommer allt på en och samma gång.

  8. Men herregud. Man skakar flaskan och ingen ketchup kommer ut, sedan kommer plötsligt mycket på en gång. Ett allmänt vedertaget uttryck på svenska. Du kan googla innan du förlöjligar någon och skriver i versaler. Det kan vara så att uttrycket catch up effekt myntades i ett engelsktalande land, men vi bor i Sverige och kan säga något annat om vi vill. Ketchupeffekten är ett mycket roligare uttryck.

  9. Catch up effekten verkar ju dessutom vara ett nationalekonomiskt begrepp som förklarar hur fattiga länder ska hinna ikapp rika länder. Vad har det med Bella att göra?

  10. ”Catch up effect, alternatively called the theory of convergence, states that poor or developing economies grow faster compared to economies with a higher per capita income and gradually reach similar high levels of per capita income. ” ? 🙂

   Bella menar nog ”först trögt sen allt på en gång”

  11. Nej. Det heter ketchupeffekten, dvs. att det går trögt i början och sen kommer allting på en gång… precis som när man försöker skaka ut ketchup (ut typ en Heinz-flaska) och det inte kommer nästan nått först men sen kommer jättemycket.

  12. @Stina
   Inte för att jag är en Bella-Warrior som många här, men har du aldrig ätit ketchup? Särskilt den sorten i glasflaska.

 2. Kom precis att tänka på att Isabella ser lite ut som Donatella Versace när hon var ung. Är det bara jag som tycker det? Isabella kommer nog att bli lika framgångsrik som henne också!

 3. Im a Swedish girl living in Aussie and for those who does not know what MYER is … It’s Australia’s biggest retail store (can only sort of compare it to NK) with one of the largest cosmetic section there is with brands from all over the world. This is HUGE! Congratulations. Looking forward to see your products over here!

   1. Hon säger att butiken kedjan kan typ jämföras med NK ingenstans skriver hon om att det finns NK där i Australien. 🙂

    1. Tror Kakan menar att NK bara har två varuhus, inte var de finns. Kanske att NK räknas som exklusivt men två varuhus är ju inte så stort.

  1. Hmm Tia, varför skriver du på engelska på en svensk blogg, när du själv är svensk?
   Och du, Aussie, är slang för folket som lever i Australien, inte själva landet.

 4. Vad stort att du kommit så långt, att du har nått en sån framgång. Du ser glad ut, hoppas smärtan från cystan släppt nu eller hur gör du för att orka med så många arbetstimmar och smärta? Du är verkligen powerwoman. 😀 lycka till med resten av resan nu <3

 5. Vad grym du är Isabella! 💪🏼 Blir SÅ inspirerad och peppad av dig. Nu har jag startat min egen lilla webshop! Dream come true! 🙌🏼✨💫 kram du fantastiska kvinna

 6. Åh så underbart allt låter. Skönt att du hinner stanna upp och se hur långt du faktiskt tagit dig också ibland, man glömmer ofta bort det. Tack för att du är en inspiration! Besök gärna min blogg där jag skriver om bland annat psykisk ohälsa för ett mer öppet samhälle. Kram <3

 7. Jag önskar verkligen att ni kunde åka runt i städerna (och då menar jag inte Sthlm, Gbg och Malmö) och ha utbildning för apotekspersonalen (precis som de andra stora märkena ACO, Eucerin, Vichy m.m gör) Jag och många med mig känner att man inte kan/vet något om produkterna och rekommenderar därför annat till kunderna. Bara ett litet tips 🙂

 8. Fotoshoppa inte bilderna för mycket… det blir onaturliga drag på dig eller är de allt smink o lysterglow? Lycka till med allt flyg o flängjobb men glöm inte att vila o landa. Hälsn från Finland

 9. Hej!
  Brukar läsa din blogg varje dag men kommenterar sällan. Jag vill inte vara något hemskt nättroll men snälla tagga ned på brun utan sol /spraytan som du använder. Det ser onaturligt ut och nästan som en morot. Du är mycket vackrare när du har din naturliga hudfärg!
  Må gott.
  Mvh
  Sofia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..