Robot-influencers, Hotell Diplomat och gravidmage

Vi håller på med en så rolig sak just nu. Vi bygger egna sociala media-kloner av mig för Löwengrips räkning. Det finns en hel del robot-influencers men jag har en vision om hur vi kan göra de bättre och idag började vi bygga allt. Det är som The Sims all over igen – Jag vill inte sluta! Hon kommer inte se ut som på bilden nedan men det är mer för att visa vad man kan göra.

Jag har döpt min första klon till Gabrielle. Snart ska ni få träffa henne! Min framtidsspaning är att om några år fram kommer det inte spela någon roll om det man ser i sitt flöde är på riktigt eller inte, människa eller robot – så länge som flödet inspirerar. Jag har en stor vision kring mina kloner och jag ser fram emot att lansera dom. Det kanske låter galet i vissas öron men jag älskar att min 69åriga vice VD förstod idéen direkt. Teknik är bara en inställning, inte ålder.

Men mer om klonerna senare 🙂

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag bor på Hotell Diplomat under veckan, det är röjigt hemma under flytten samt att larmet ska flyttas så då får jag inte bo hemma. Hampus bor ett stenkast bort och jag hade såklart kunnat vara där men jag behöver min egna tid. Dessutom har vi precis haft en vecka tillsammans. Jag reser mycket denna vecka men på torsdag har vi date night det ser jag fram emot!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Köpte med mig middag från Pepstop. Älskar verkligen det stället, allt är veganskt. Blev pepstop-rullar och en extrasallad till. Jag älskar grönt och kall mat. Någon sa till mig att det beror på att jag är en eldig Pitta-person, eller så gillar bara grönt.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Eftersom jag åker till Manchester imorgon och spelar in content för vår återförsäljare Beauty Bay så behövde jag ha fina naglar. Det blev mörkrött på händer och fötter. Jag gör mani och pedi varannan måndag.

Jobbade under behandlingen – Kolla här! Nordic Tech House blivit nominerad av Consid till Årets Equalizer, det väntar en stor gala i Blå Hallen i november. Det är inte många tech-bolag som har så många kvinnliga anställda som vi (50/50).

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Nu väntar jobb och sedan jag försöka somna tidigt, klockan är ställd på 05.00. Jag har så ont i magen och har haft det till och från i veckor. Värre blir det. Jag har en cysta som krånglar på min ena äggstock. Magen blir helt uppsvälld och jag får frågan om jag är gravid regelbundet (hur man nu vågar ställa den frågan till en kvinna). På onsdag ska jag titta till den igen och förhoppningvis få operera bort. Usch. Jag kommer aldrig att glömma smärtan från den förra som sprack. Värre än att föda barn. Så det blir bra med en operation.

Kram på er.

 1. Oj det var mycket reklam utan märkning. Konstigt att inte kunna sitt ”jobb” efter så många år. Skattesmitare som pappa?

 2. Alltså, det gör mig så förbannad.
  Hur kan någon fortfarande fråga om man är gravid när de inte vet??
  Min syster som gått igenom en massa missfall och ivf fick vid senaste missfallet en käck fråga, när är det dags? Barnet dog i vecka 8 så ingen gravidmage att tala om och så blev hon bara så sjukt trött på denna fråga som hon fött säkert 20ggr i sitt liv. Så hon svarade bara, Näe jag fick missfall igår. Så blev person i fråga skapligt chockad iaf. Men usch!

 3. Är folk så okäsnliga att de frågar om folk är gravida? Hade brytit ihop. Läste en tråd förut i en stor tjej grupp när en tjej med ätstörning försökte få fram ett budskap om att det borde vars mer varierande storleksr på modeller. Men det lät bara taskigt, som att ”så smal kan man inte vara naturligt” är så trött på att folk sla hålla på och kommentera om kroppar?
  http://Www.caloveline.com

 4. Ush den frågan alltså! Vet inte hur många gånger jag fått den, i ”ogravid-tillstånd” och tillslut ledsnade jag också.
  ”Är det inte dags för en till för dig snart?” Sa en person som inte alls känner mig så väl, och blickade lite menande mot min post-semester-mage, när min dotter var ungefär ett år, och jag inte ens hade börjat tänka tanken på syskon. Varpå jag svarade
  ”Det är inte alla som kan få barn bara-så-där så det kan man liksom inte bara förutsätta!” Hen såg väldigt snopen ut o pratade inte med mig på flera månader…..

  1. Fattar inte varför folk tar så illa upp över den frågan? Slappna av lite! Ja får frågan titt som tätt om när nästa barn kommer o ja har svarat ärligt att jo jag vill verkligen ha en till nu men min man vill vänta. Sen fick ja cellförändringar o har opererats o har då svarat att jo men först efter att jag gjort ett nytt cellprov som inte visar på cellförändringar. Inget konstigt

 5. Fast du hade väl epiduralbedövning på de värsta centimetrarna? Jag har haft EDA på alla mina förlossningar och skulle inte påstå att jag vet hur ont det gör att föda barn… 😉

  1. Från en där EDA:n inte fungerade som den skulle: de sista cm gjorde inte mer ont än de tidigare. Så det vet du nog visst. Möjligtvis är man mer trött men man kan ju ha kämpat längre innan man får EDA än vad någon annans hela förlossning tar.

   1. Haha, den var rolig 😅😂
    Från en som fött både med eda och utan, det gör visst betydligt mer ont sista biten.

  2. Lo din kommentar är otroligt korkad.
   Menar du på fullt allvar att det är ”centimeterna” som är värst vid en förlossning?

   1. Det känns rätt onödigt att diskutera vad som är ”värst” eller gör ondast under en förlossning eller hur ont en förlossning gör då det upplevs så otroligt olika för alla kvinnor. Det som gjorde ondast för mig behöver ju absolut inte vara samma som för någon annan. Känns som en onödig diskussion och knepigt att säga till Isabella att hon det är fel att hon tyckte det ena gjorde ondare än det andra 🙂

  1. Två tankar på ditt svar.

   a) En tanke är – fan vad vad gött! Slippa jobba!
   b) En annan tanke – ngn kanske måste utveckla klonen, underhålla den och vidareutveckla den

   Du verkar vara en person som inte tänker mer än att du är avis

 6. Usch för kloner. Det märks att det pushas för denna ide i många medier nu och att det ska normaliseras med icke-människor. Glad att jag bor i en konservativ och nationalistisk provins och kan välja bort medieinslag av den sorten.

 7. Jeg er også en pitta-person med masse masse ild! Forstår godt at du trenger kald og grønn mat! Jeg lærte også nettopp av en dame som er spesialist i kinesisk medisin, at mye ild i magen bidrar til akne. Og at man skal ha lite sterk mat, lite kanel, og ikke så altfor mye koffein. Og selvsagt ikke sukker 😉 Jeg tester ut, huden har blitt bedre. I likhet med det du har beskrevet tidligere så får jeg også problematisk hud, spesielt i perioder med stress.

 8. Jag förstår din tanke, att eftersom det mesta du gör och skriver ändå är fejk och yta, så gör det ingen skillnad om det är fejk rakt igenom.

  Men jag är övertygad om att du har fel, människans förmåga till självbedrägeri är förvisso häpnadsväckande, men vi vill ändå tro eller kunna lura oss själva att det är på riktigt.

  1. Intressant infallsvinkel! Har funderat så mycket på det där med inspiration och influencer. Det är bara placerad och riktad reklam rakt igenom hos de stora ”aktörerna”. Förut valde jag magasin för att istället följa en riktig person, nu väljer jag bort de för att magasinen upplevs som mer äkta.

 9. Vem är din coola Vice VD, blir väldigt nyfiken. Låter som en kanonbra inställning vid den åldern. 🙂 Sant att teknik är en inställning, inte en ålder. Ser fram emot att se hur det kommer att bli med dina kloner. Jag har svårt att se hur du menar och det låter kallt och opersonligt, vilket är lite tvärtemot vad man söker på bloggarna. Men det låter spännande.

  Usch, hoppas den där cystan släpper snart eller kan opereras bort. Jag hade en vän förut som ofta åkte på såna problem och det var inte skoj.
  jag är skonad. Vad får man det av?

 10. Fy för kommentarer och frågor om någon är gravid bara sådär. Hur svårt ska det vara? Man har ingen aning om ifall personen kämpar för att få barn, precis har fått missfall eller inte ens vill ha barn. Så tröttsamt med denna urdumma fråga. OM det är meningen att du ska veta att någon är gravid, så kommer du definitivt få veta det när den personen är redo och vill.

 11. Den s k klonidén fanns ju hos boo.com på sin tid men det gick inte så bra. Boken om företaget samt deras krasch är intressant att läsa. De kanske låg 20 år före sin tid Kajsa och Ernst?!

 12. Hemskt att få kommentarer som är du gravid. Fick den frågan en gång i somras (av en okänd kvinna) när jag hade en stor klänning på mig och min mage syntes lite (är inte smal mer normalviktig skulle jag säga) blev så ledsen efteråt. Så ni kvinnor och män som säger dessa kommentarerna sluta upp!

 13. Intressant det där med klon, men för mig är bara tanken på en robotblogg helt avskyvärd 🙁 Jag hoppas inte att det är något som går hem. Jag tänker att det lika väl kan gå åt motsatt håll; att folk vill bara vill läsa sådant som är riktigt välarbetat och på djupet med en genuin person bakom som en slags motreaktion i framtiden?

 14. Hej. Det är intressant att du nämner pitta. Jag har också diagnosen adhd men har även fått reda på att jag är extremt mycket pitta. Min adhd har ju blivit otroligt mkt bättre sedan jag började balansera mig själv genom meditation och andningsövningar. Jag funderar mer o mer om adhd ”verkligen finns” eller är det bara för mkt pitta som faktisk går att balansera med yoga. Det skulle vara intressant o höra vad du tror.

 15. Hej Isabella,

  Har du övervägt att använda din kraft att påverka till att människor ska konsumera mer tjänster och upplevelser som inte påverkar miljön på samma sätt som överkonsumtionen gör? Istället för att de ska köpa produkter och kläder som de inte behöver så kan de engagera sig och använda sin uppmärksamhet och sin köpkraft till att unna sig och göra saker som gör gott för världen. Då skulle ditt varumärke bli maximalt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..