Robot-influencers, Hotell Diplomat och gravidmage

Vi håller på med en så rolig sak just nu. Vi bygger egna sociala media-kloner av mig för Löwengrips räkning. Det finns en hel del robot-influencers men jag har en vision om hur vi kan göra de bättre och idag började vi bygga allt. Det är som The Sims all over igen – Jag vill inte sluta! Hon kommer inte se ut som på bilden nedan men det är mer för att visa vad man kan göra.

Jag har döpt min första klon till Gabrielle. Snart ska ni få träffa henne! Min framtidsspaning är att om några år fram kommer det inte spela någon roll om det man ser i sitt flöde är på riktigt eller inte, människa eller robot – så länge som flödet inspirerar. Jag har en stor vision kring mina kloner och jag ser fram emot att lansera dom. Det kanske låter galet i vissas öron men jag älskar att min 69åriga vice VD förstod idéen direkt. Teknik är bara en inställning, inte ålder.

Men mer om klonerna senare 🙂

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag bor på Hotell Diplomat under veckan, det är röjigt hemma under flytten samt att larmet ska flyttas så då får jag inte bo hemma. Hampus bor ett stenkast bort och jag hade såklart kunnat vara där men jag behöver min egna tid. Dessutom har vi precis haft en vecka tillsammans. Jag reser mycket denna vecka men på torsdag har vi date night det ser jag fram emot!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Köpte med mig middag från Pepstop. Älskar verkligen det stället, allt är veganskt. Blev pepstop-rullar och en extrasallad till. Jag älskar grönt och kall mat. Någon sa till mig att det beror på att jag är en eldig Pitta-person, eller så gillar bara grönt.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Eftersom jag åker till Manchester imorgon och spelar in content för vår återförsäljare Beauty Bay så behövde jag ha fina naglar. Det blev mörkrött på händer och fötter. Jag gör mani och pedi varannan måndag.

Jobbade under behandlingen – Kolla här! Nordic Tech House blivit nominerad av Consid till Årets Equalizer, det väntar en stor gala i Blå Hallen i november. Det är inte många tech-bolag som har så många kvinnliga anställda som vi (50/50).

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Nu väntar jobb och sedan jag försöka somna tidigt, klockan är ställd på 05.00. Jag har så ont i magen och har haft det till och från i veckor. Värre blir det. Jag har en cysta som krånglar på min ena äggstock. Magen blir helt uppsvälld och jag får frågan om jag är gravid regelbundet (hur man nu vågar ställa den frågan till en kvinna). På onsdag ska jag titta till den igen och förhoppningvis få operera bort. Usch. Jag kommer aldrig att glömma smärtan från den förra som sprack. Värre än att föda barn. Så det blir bra med en operation.

Kram på er.

 1. Hej Isabella,

  Har du övervägt att använda din kraft att påverka till att människor ska konsumera mer tjänster och upplevelser som inte påverkar miljön på samma sätt som överkonsumtionen gör? Istället för att de ska köpa produkter och kläder som de inte behöver så kan de engagera sig och använda sin uppmärksamhet och sin köpkraft till att unna sig och göra saker som gör gott för världen. Då skulle ditt varumärke bli maximalt!

 2. Sara skriver:

  Hej. Det är intressant att du nämner pitta. Jag har också diagnosen adhd men har även fått reda på att jag är extremt mycket pitta. Min adhd har ju blivit otroligt mkt bättre sedan jag började balansera mig själv genom meditation och andningsövningar. Jag funderar mer o mer om adhd ”verkligen finns” eller är det bara för mkt pitta som faktisk går att balansera med yoga. Det skulle vara intressant o höra vad du tror.

 3. Intressant det där med klon, men för mig är bara tanken på en robotblogg helt avskyvärd 🙁 Jag hoppas inte att det är något som går hem. Jag tänker att det lika väl kan gå åt motsatt håll; att folk vill bara vill läsa sådant som är riktigt välarbetat och på djupet med en genuin person bakom som en slags motreaktion i framtiden?

 4. Ida skriver:

  Hemskt att få kommentarer som är du gravid. Fick den frågan en gång i somras (av en okänd kvinna) när jag hade en stor klänning på mig och min mage syntes lite (är inte smal mer normalviktig skulle jag säga) blev så ledsen efteråt. Så ni kvinnor och män som säger dessa kommentarerna sluta upp!

 5. K skriver:

  Den s k klonidén fanns ju hos boo.com på sin tid men det gick inte så bra. Boken om företaget samt deras krasch är intressant att läsa. De kanske låg 20 år före sin tid Kajsa och Ernst?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..