Legoland!

Här kommer dagens bildskörd:

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Underbart att få vakna upp såhär. I villan har vi en stor dubbelsäng och så två mindre sängar (ni ser Gillis på bild). Villan står på vattnet och har glasgolv på vissa delar. Jag tycker dock att det är lite läskigt att gå på, speciellt när det är mörkt…

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Mys efter frukost

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Idag bestämde vi oss för att skippa och bada och ta oss till Legoland istället! Vi lekte i timmar och jag rekommenderar verkligen parken. Det enda var att de var så hårda på regler, Sally saknade 0,5 cm (!) för att kunna åka 105 cm-attraktionerna och jag brukar kunna övertala eller muta till mig min vilja igenom (ni ska bara veta vad långt man kommer med några sedlar i sin hand) men här tog det fullständigt stopp. Jag blev lite irriterad men släppte det sen. Det fanns massa saker att göra. Favoriten var 4D biofilm med Ninjago. På hemvägen köpte Gillis en massa Ninjago-lego, ser fram emot att få bygga ihop!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Efter det åkte vi till Souk Madinat. Sally fortsatte att shoppa skor. Det var så vackert där! Middagen blev på hotellet (sex restauranger att välja på), vi åt arabisk och indisk mat. Supergott och enkelt när man är vegetarian. Jag insåg att det här är min första semester i solen utan alkohol och jag har inte ens reflekterat över det. I vanliga fall hade jag på semestern druckit ett glas vin till lunch och ett till middagen, hela veckan. Det är så befriande att slippa! Jag sover bättre på semestern och jag har mer en jämn energi. Jag har så svårt att se mig själv gå tillbaka till alkohol igen. Det och att skippa kött kan vara mina livs bästa beslut!

 1. Hanna skriver:

  Hej!
  Jobbar själv på nöjespark sen många år tillbaka. Alla nöjesparker har ett tillstånd för att bedriva den typ av verksamhet, samt en försäkring om något skulle gå snett. Om det sker en olycka och det visar sig att barnet är för kort täcker inte försäkringen, och tillståndet att bedriva nöjespark kan återkallas. Förstår därför till 100% att det måste vara stenhårda med reglerna. Att barnet ”bara var någon centimeter för kort” duger antagligen inte hos försäkringsbolag och i domstolen!

  Förutom detta hoppas jag att ni hade en trevlig dag!!

 2. Amanda skriver:

  Det känns super tråkigt att du tycker att korruption är okej? Särskilt när det har så fruktasvärda konsekvenser för samhällen världen över. Trodde att du var en smartare affärskvinna än så, känns inte direkt som den bästa reklamen för Löwngrip att säga ”ni ska bara veta vad långt man kommer med några seglar i sin hand”.

  Överlag undrar jag. Om de hade gått med på det. Och Sally hade skadat sig. Hade du tagit ansvar för det då? Eftersom du isådant fall hade betalat för att hon skulle få åka, trots att hon inte fick? Eller hade du skyllt på personalen på legoland?

 3. Amanda skriver:

  Härliga bilder! 🙂
  Men tänk på att längdgränser på karuseller/bergochdalbanor är till för att säkerställa att nacken på barnen inte skadas under åket. Jag skulle aldrig låta mina barn åka om de inte har längden inne!

 4. Ida skriver:

  Blir stressad av att se huset du hyr. Minsta ögonblick du ej har koll på barnen…. för små för att bo sådär. Livsfarligt. Ditt säkerhetstänk med pool och hav är lågt….. klättta lite, bara titta… oj, plums… NEJ! Du lär ju ha fokus på Hampus med. Nej. Säger jag till det boendet. Ingen avkopplinga- måste SE barnen hela tiden…

  Och nya huset? Hade aldrig velat ha pool med så små barn. Även om man har skydd, staket och lugna barn… när ni har gäster… som inte är lika lugna…. Barn utforskar….

  1. Va bra Ida! Då vet alla att du inte vill ha det så. Tack för infon!

 5. Ann skriver:

  Oerhört osmakligt och o-professionellt att tycka att mutor är ok.
  Det finns regler av en anledning…personalen sköter sitt jobb när de följer reglerna.
  Hur skulle du reagera om någon av dina anställda tog emot mutor respektive inte följde det regelverk som gäller på arbetsplatsen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..