ANNONS

Dag två

/

Det är inte många knop här borta. Idag har vi vara hängt på hotellet och badat hela dagen. Pool halva tiden och i havet andra halvan. Igår besökte vi Dubai Mall för att shoppa leksaker. Jag sa att de fick välja vad de ville i hela butiken. Var var nog där inne i en timma och provade det mesta. Gillis köpte en robot och Sally en docka med en massa tillbehör. Sedan fick hon barnmanikyr med lack som går bort med tvål (Gillis ville inte och gick med Hampus för att pröva robotar) och så köpte vi klackar och örhängen. Hon tycker att det är så roligt att få se ut som sin mamma.

Jag hade kunnat gå in på könsroller och huruvida Sally påverkas av ideal men jag orkar faktiskt inte just nu. Barnen sitter och leker och jag vill uppdatera er och gå igenom min mail på så kort tid jag kan för att istället joina barnens lek :- )

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Baddräkt Ia Bon, sjal Hermes

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Lunchrestaurangen, vi åt dock lunch vid halv fyra för vi klev upp elva och åt en sen frukost. Semestertider.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Herregud vad de växer!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Dubai Mall

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

ÄLSKADE kappan och skorna! Sally tycker att det är så roligt att shoppa kläder. Hon var i himmelriket igår.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Utbudet med dockor….

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Vi åt en sen middag på Cheesecake factory i Dubai Mall, beställde en morotskaka till efterrätt och jag blev smått gråtfärdig av hur god den var. Så god var även ostkakan med nutella och den med kolasås. Gah! Det har varit våra två dagar här. Det vi vill besöka är Legoland och Jurassic Park. Har någon av er varit där med barn? Tipsa gärna om fler barnaktiviteter!

Förresten, jag fick en fråga om Hayley är med och det är hon inte. Hon skulle följt med mig till Australien med barnen men eftersom lanseringen blev framflyttad så sköt vi på resan för min del (Pingis och Hannah är där) så bestämde jag mig för att åka till Dubai över höstlovet istället med barnen och Hampus. Det är vår första resa alla fyra och vi har det väldigt mysigt. Jag älskar mitt team hemma men jag tror att det är bra med liten egentid ihop ibland.

75
284

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00