ANNONS

Dubai

/

Idag väntar Dubai! Barnen lämnades här imorse av Odd. Jag har haft hjälp med mitt team hemma för att få ihop packningen, frukost och lunch till alla. Med min ADHD så fixar inte jag det. Strax åker vi mot flygplatsen. Barnen har fått egna resväskor och är så stolta över dom, de har övat att dra runt dom på morgonen. Det enda jag är orolig över är Sallys pass. Hon är 6 månader på det, det finns en risk att det kommer att krånglas om. Det är ju giltigt och hon är sig lik men det är frågan är om personalen på Dubais flygplats tycker det. Vi får hålla tummarna.

Barnens väskor är ifrån Jollyroom

Det ska bli skönt att åka iväg. Stalkern var här igen igår så jag vill bort. Vi hörs imorgon på bloggen men följ mig gärna på instastory under tiden. Kram på er!

83
248

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00