ANNONS

Halloween 2018 del 2

/

I samarbete med Törnell & Bar, DJ Patrick Leksell, Uber & Fotograf Rikard Landrin

Här kommer fler bilder:

Och så några gäster…

Min syster och hennes kille var Grease!

Under kvällen bjöds det på fri bar som verkligen förgyllde kvällen. Valde att anlita Törnell & Bar igen. Vi tog tillsammans fram fem cocktails innan som gästerna kunde välja ifrån. Klassiska Whiskey sour men också andra syrliga och fräscha.Törnell & Bar har även en fantastik tjänst där man kan beställa is till festen som de gjorde fint hantverk på. Älskar små detaljer som gör det lilla extra. Dessutom bjöd vi såklart även på alkoholfria alternativ. Jag drack virgin Mary hela kvällen men dock inte så många, kunde nämligen inte kissa i min dräkt! Höll mig i sex timmar!

Patrick Leksell var DJ under kvällen och spelade grym musik (känd DJ och spelar på Stockholms största klubbar). Det blev en härlig mix av musik som alla kände igen vilket jag älskar. Att hyra in en DJ när man styr en stor fest är blir verkligen otroligt effektfullt och tar stämningen till nästa nivå.

Fotografen under kvällen hette Rikard Landrin. Han var så duktig! Vi hade även två sharingboxes (photo booth) på plats som blev en riktigt succé!

De flesta gästerna åkte vid 01 med bussen tillbaka. Men vi som bodde på slottet hade efterfest fram till tre. Det var så mysigt när jag skulle sova och jag smög förbi min lillasyster och hennes pojkvän som sov i rummet bredvid (man var tvungen att gå igenom det). Så kul att ha en syster som fyllt 18 år! Efter att ha njutit av en mysig frukost tillsammans på söndagen blev vi upphämtade av fina Uberbilar igen för att bekvämt ta oss tillbaka hem igen.

Vilken Halloweenfest!

I samarbete med Törnell & Bar, DJ Patrick Leksell, Uber & Fotograf Rikard Landrin

28
173

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00