ANNONS

Halloween 2018 del 1

/

I samarbete med Storyhouse, Uber, mat.se,Westinbuss & Buttericks

Jag är så lycklig! Jag har haft så mycket endorfiner i kroppen som studsat runt. Jag har haft det så roligt det senaste dygnet. Halloweenfesten blev otroligt lyckad. 150 gäster var bjuda, alla anställda, vänner, grannar och folk jag jobbar med. 16 av mina närmsta stannade kvar över natten vilket blev himla mysigt. Det är så mycket bilder så jag delar upp inlägget i två tänkte jag:

Slottet hade en otroligt fin och spöklik miljö som passade perfekt för halloween. Vi hyrde slottet av Storyhouse, via Airnb som är själva eventarrangören. Man hyr lokalerna bara och tillåts ta in egen personal, catering, bar, DJ och dekoration vilket gör festen mer personlig. Jag ville att det fortfarande skulle kännas som förra halloweenfesten som jag hade hemma.

Vi var ju ett gäng som sov över och till oss hade det bokats lyxiga Uber bilar. Så vid kl 17:00 anlände dem hemma hos alla. Jag älskar verkligen Uber! Deras tjänst ”multi destinations” är grym när man vill samåka och ska göra stopp på vägen o hämta upp/släppa av vänner. Jag och Hampus blev upplockades av Sheila och Rasmus och det var härligt att få komma in i stämning tillsammans. Min allra bästa vän!

När vi anlände hade UberEats levererat veganska sallader och annat snacks till alla (från Sally Voltaire & Systrar). Det levererades 80(!) kassar från mat.se med allt möjligt till festen. Så smidigt att kunna beställa allt när det var så mycket som skulle handlas in. Fräscha snittar beställdes från Pontus Catering (Pontus Group).

Vid nio-tiden anlände alla gäster gäster med transport som ordnat tillsammans med Westinbuss. Vi hade även ordnat transport hem, så alla skulle komma tryggt hem.

Vi hade världens bästa Buttericks på plats som fixade denna fest tillsammans med oss. De dekorerade hela slottet och gjorde min fantastiska dräkt. En av dem var även utklädda och gick runt och skrämde folk.

Så roligt! Mer bilder kommer senare ikväll!

I samarbete med Storyhouse, Uber, mat.se,Westinbuss & Buttericks

34
189

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00