ANNONS

Cysta

/

Igår var Hampus och jag ute och åt på Jim & Jacob, fantastiskt gott. Det blev dock en snabb middag för sedan ville jag köpa praliner på NK innan de stängde och popcorn inför filmen a star is born.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Biogodis

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Filmen var helt fantastisk! Som jag grät.

Hela dagen idag har spenderats i Hampus säng. Vi har beställt mat och tittat på Who is America. Jag har tyvärr haft fruktansvärt ont i magen och tror att det är en cysta som krånglar. Jag var hos min gynekolog för ett tag sedan och då såg dom en stor cysta på ena äggstocken. Planen då var att låta den vara men nu sväller hela magen upp och det gör hemskt ont. Jag har haft problem med dom genom åren och det gör fruktansvärt ont när de spricker. Jag hoppas att jag klarar mig under semestern, så fort jag är hemma igen får vi kika på att ta bort den. Har någon av er gjort det?

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Hur som helst, ikväll väntar något roligt. Nämligen min Halloweenfest! Ni får följa med på min story under dagen :- )

46
196

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00