ANNONS

Han är ute igen

/

Jag var så glad idag. Jag tänkte ta en vända på stan i min ensamhet för att fira att min stalker är frihetsberövad. Fredags-strosa lite. Men så får vi veta att han har släppts och han vistas runt Sturegallerian igen (nära kontoret) så det var bara för Magnus (livvakt) att komma in till kontoret. Hur man kan man gripas för ofredande, ha en polisanmälan mot sig innan för stalking och ändå släppas några timmar senare?

Det är förfärligt.

Processed with VSCO with dog1 preset Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jaja, jag har ju bara behövt bita ihop och springa mellan möten oavsett. Jag har lyssnat på bolag som vill ta in kapital, varit med i Breakit podcast samt träffat två bolag som flög till Sverige för ett möte med oss. Ett gäng från Danmark och så några fransmän. Ett teknikbolag och så ett privat flygbolag, äntligen är det dags.

Img 0914.jpg

Dagens look. Tröja från New House. Kjol från Hugo Boss och kappa från Andiata. Som jag älskar min klocka. Nu väntar kontorstid, jag ska signera årsredovisning och stämma av med alla kollegor. Jag är ju borta hela nästa vecka i Dubai.

Jag ser fram emot en date night med Hampus och imorgon väntar min stora Halloweenfest ute på Wenngarn slott. 150 utklädda gäster, fri bar, DJ och 16 av oss ska sova över på slottet. Kommer bli så kul!

93
228

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00