ANNONS

Han är gripen

/

Igår åkte jag hem till Hampus efter att jag har jobbat klart hemma. Egentligen brukar jag alltid köra ett jobbpass på kvällen men jag beslutade mig för att skippa att ta fram datorn och ha en kväll ihop. Min jobbdag hade ändå börjat 06.30 på morgonen. Vi beställde mat från Nyko Kitchen (så bra vegan-alternativ) och så pratade vi länge.

Under kvällen fick vi reda på att min stalker hade gripits:

Img 0898.jpg

Själva gripandet hade inget med mig att göra utan det gällde ofredande av en annan person. Så hemskt. Jag hoppas att polisen håller honom frihetsberövad nu. Jag har inte velat skriva ut det men han har varit förbi mig varje dag den senaste tiden. Nu står han inte utanför dörren längre utan på gatan och tittar in mot huset. Han står där i någon minut och sedan går han iväg. Både jag och grannarna har fotat varje gång.  Jag har försökt leva på som vanligt trots att jag ser honom utanför huset. Jag släcker lampan och så går vi upp på övervåningen istället där det inte är någon insyn. Jag hoppas att allt det här kommer att leda till besöksförbud, ärendet är igång.

Hur som helst. Imorse valde jag att gå och träna. Inget tungt men fokus på rörlighet och stretch med min PT. Min kropp var så stel. Nu väntar en fredag på kontoret med alla kollegor, det var så länge sedan jag var här. Ikväll väntar middag och biomys med Hampus. Fantastiskt härligt med fredag!

23
239

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00