Dubai på måndag

Landade på Arlanda för en stund sedan, blev hämtad vid flyget av min livvakt Magnus och så åkte vi direkt ut från flygområdet och sedan hem. Vid hallen hemma fick jag syn på detta:

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

… Barnens resväskor, packade och klara för Dubai på måndag! Det är så ljuvligt att ha hjälp hemma. Barnen är ju hos Odd fram till på måndag morgon men på eftermiddagen flyger vi till Dubai. Det blir barnen, jag och Hampus som åker och det är första resan Hampus gör med oss. Vi stannar bara till på söndagen men det ska bli härligt med några dagar sol, lek och bad.

Nu ska jag göra mellis, sätta mig och jobba en stund hemma och sedan åka hem till Hampus. Jag tänkte sova där i helgen. Det är lite lyxigt att få ha stan-häng ibland på helgerna hos honom och villa-livet här.

 1. Jag har ingenting emot att du åker på semester med dina barn, det jag inte förstår, och blir lika chockad av varenda gång du gör det, är att du väljer att åka till Dubai! Nu kanske ni håller er på ”fina” områden och därför inte drabbas men man läser hela tiden om hur olika turister blir arresterade för allt möjligt. Det är hemskt att stödja det landets ekonomi med att resa dit.

  Kan ni inte åka någon annanstans?

 2. AL skriver:

  Hej! Kan du inte berätta lite i ett inlägg hur du tänker kring klimatet. Du flyger otroligt mycket vilket har en så dålig inverkan. Många resor är säkert nödvändiga för ditt jobb men inte alla. Du känns så skarp på så många sätt men just inom klimatområdet känns det som du ligger efter. Du som är en av Sveriges mäktigaste kvinna inom näringslivet kan väl inspirera och arbeta för en mer hållbar framtid? För dina och våra barn skull.

 3. K skriver:

  Varsin iPad? Förstår att det är framtiden men kan ändå tycka det är lite skrämmande.

  1. Linda skriver:

   På vilket sätt är de skrämmande? Är en ny generation. ljudböcker och olika appar för barnens lärande är en vardag för de flesta barn idag så som telefon och tv var en annan generations vardag och utvecklande.

  1. Ummmm vi har varsin iPad i min familj 😎

 4. Ullis skriver:

  Är resan till Dubai ett samarbete?

 5. Låter helt underbart att åka iväg några dagar! Hoppas att ni får en härlig resa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..