ANNONS

Dubai på måndag

/

Landade på Arlanda för en stund sedan, blev hämtad vid flyget av min livvakt Magnus och så åkte vi direkt ut från flygområdet och sedan hem. Vid hallen hemma fick jag syn på detta:

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

… Barnens resväskor, packade och klara för Dubai på måndag! Det är så ljuvligt att ha hjälp hemma. Barnen är ju hos Odd fram till på måndag morgon men på eftermiddagen flyger vi till Dubai. Det blir barnen, jag och Hampus som åker och det är första resan Hampus gör med oss. Vi stannar bara till på söndagen men det ska bli härligt med några dagar sol, lek och bad.

Nu ska jag göra mellis, sätta mig och jobba en stund hemma och sedan åka hem till Hampus. Jag tänkte sova där i helgen. Det är lite lyxigt att få ha stan-häng ibland på helgerna hos honom och villa-livet här.

23
260

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00