Hotell Tylösand

Det är lite häftigt ändå hur man kan planera in sjukdomstid. Efter gårdagens scenframträdanden så kom förkylningen direkt tillbaka och idag ligger den tjockt i huvudet på mig. Passar på att vila hela dagen och verkligen göra noll. Imorgon ska jag nämligen upp 04.45 för att hinna med en frukostföreläsning för 500 personer i Halmstad. Det går inte att boka av jobb som ovan, det är för mycket planering bakom hos arrangören så det är bara att bita ihop.

Jag minns när jag skulle få priset Sveriges mäktigaste näringslivskvinna. Jag låg hemma i hög feber och utan röst. Framför mig väntade en gala, intervjuer och en tidig morgon i tv från 05.00. Alltså två fullspäckade dagar. Det var bara att stoppa i sig höga doser av kortison och köra. Jag har med mig kortison om det skulle bli värre (de skjuter upp sjukdomen) men jag tror att denna lugna dag räcker.

Simon och jag befinner oss på Hotell Tylösand. Strax kommer Sascha, Emelie, Ida och Charlotte hit. De har precis landat. Vi planerade sedan länge en teamdag här i samband med föreläsningen. Alla har bokat spa-behandlingar och ikväll ska vi äta en middag ihop. Det ska bli mysigt.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Men tills det är dags för middag så stannar jag här under täcket med min bok! Utsikten från mitt rum är helt fantastisk.

 1. Ååh men så underbart, Tylösand är fantastiskt! <3
  Krya på Dig! KRAM!

 2. johanna skriver:

  Vill bara påpeka för er som sätter sambandet sjuk med antiinflammatorisk kost; när man går över till en antiinflammatorisk kost så börjar kroppen att rensa ut skit som den har samlat på sig, man kan då få en massa olustiga besvär som ökad acne, magproblem, eksem mm allt detta pga skiten ska ut ur kroppen. Hur mkt symptom man får beror på hur dålig kroppen är och hur snabbt man går på med utrensningen.

  När man sedan har en frisk kropp, så är det sunt att ha feber ett par ggr om året och gärna hög feber, det är ett tecken på en frisk kropp.

  Tyvärr är i princip gemene man i vårt samhälle idag fullproppade med inflammationer i tarmen, vi får därför inte lika hög feber och vi är mest småsjuka med diverse kramper/trötthet/utslag mm, det är inte en frisk kropp.

  Däremot skulle jag råda Isabella att läsa på om kortison och dess inverkan på tarmen (vilket hon säkert redan gör med tanke på hennes lästörst) då kortison är en av i-länders största orsak till att befolkningen mår dåligt. Så långt det går ska man undvika kortison, penicillin. Det är fantastiska mediciner vid riktigt akuta besvär, men ska inte missbrukas som vården låter oss göra idag. Det bryter ner hela tarmfloran (vilket ger massa symptom) och det tar lång tid att reparera.

 3. Milis skriver:

  Jag känner igen det där med att jobba fast man är sjuk, man vill inte förstöra för andra genom sin bortavaro. Samtidigt så är det inte schysst mot sig själv och inte heller för de man riskerar att smitta.
  Sen känner man givetvis bäst själv vilken kapacitet man har och hur mycket man orkar. Men jag skulle önska att fler, där även jag själv, oftare tänkte på att man kanske gör mer skada för fler när man kör på med jobb och möten trots att kroppen egentligen säger ifrån.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..