ANNONS

Hotell Tylösand

/

Det är lite häftigt ändå hur man kan planera in sjukdomstid. Efter gårdagens scenframträdanden så kom förkylningen direkt tillbaka och idag ligger den tjockt i huvudet på mig. Passar på att vila hela dagen och verkligen göra noll. Imorgon ska jag nämligen upp 04.45 för att hinna med en frukostföreläsning för 500 personer i Halmstad. Det går inte att boka av jobb som ovan, det är för mycket planering bakom hos arrangören så det är bara att bita ihop.

Jag minns när jag skulle få priset Sveriges mäktigaste näringslivskvinna. Jag låg hemma i hög feber och utan röst. Framför mig väntade en gala, intervjuer och en tidig morgon i tv från 05.00. Alltså två fullspäckade dagar. Det var bara att stoppa i sig höga doser av kortison och köra. Jag har med mig kortison om det skulle bli värre (de skjuter upp sjukdomen) men jag tror att denna lugna dag räcker.

Simon och jag befinner oss på Hotell Tylösand. Strax kommer Sascha, Emelie, Ida och Charlotte hit. De har precis landat. Vi planerade sedan länge en teamdag här i samband med föreläsningen. Alla har bokat spa-behandlingar och ikväll ska vi äta en middag ihop. Det ska bli mysigt.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Men tills det är dags för middag så stannar jag här under täcket med min bok! Utsikten från mitt rum är helt fantastisk.

31
175

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00