ANNONS

Tuff morgon

/

Jag fick feber igår kväll och vaknade upp med feber. Så segt. Dessutom hade jag en tuff morgon med barnen. Odd är iväg på en jobbresa så jag och barnens farmor och farfar pusslar under veckan. Imorse gick allt fel, ett av barnen gick i baklås. Totalvägrade allt. Åkte taxi till förskolan för att bilen ska få vinterdäck idag, ett barn snubblade i en vattenpöl och landade med ansiktet nere. Trösta i regnet samtidigt som vi skulle säga hejdå eftersom de är hos farmor och farfar i två dagar. Usch. Jag var nära på att börja gråta jag med, avskyr ledsna hejdå.

I taxibilen till jobbet så somnade jag. Febertrött. 

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Varmt vatten, honung och citron

Jag är bokad på tre jobb på västkusten så det är bara att bita ihop. Kroppen klarar av att göra det men sedan får man vila efteråt. Jag har två föredrag på scen ikväll i Göteborg och sedan väntar en dag i Tylösand där jag kan vila och så en frukostföreläsning tidigt på torsdag i Halmstad. Det kommer att gå trots febern, jag har kan alltid pusha mig själv och vila efteråt.

64
143

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00