ANNONS

Göteborg

/

Simon och jag är påväg till Göteborg, ikväll har jag ett talaruppdrag för en advokatbyrå och sedan ska jag närvara på Kicks Kick Off. Vi säljer ju Löwengrip där. Vi stannar över natten i Göteborg på ett favorithotell och sedan imorgon åker vi till Tylösand. Mitt nästa talaruppdrag är vid frukost på torsdag i Halmstad så vi bokade in team-häng för Löwengrip Invest under onsdagen där. Vi ska spa:a och äta middag ihop. Det är viktigt att regelbundet hitta på mysiga saker med alla kollegor. Utöver spa på Tylösand så väntar min Halloween-fest på lördag (alla anställda är så klart bjudna till slottet), sedan julbord i december och nästa år reser vi till Dubai för att sparka igång 2019.

Copyright 2018. All rights reserved.

Sascha knäppte två snabba bilder på mig innan vi lämnade kontoret, så fint ljus. Med lite smink ser jag plötsligt frisk ut. Jag är så kär i klockan som jag fick av Hampus. Blusen är ifrån FWSS och byxor Zara.

Copyright 2018. All rights reserved.

Tänk, nu har mer än halva terminen gått. Jag visste att det skulle bli ett högt tempot och det har varit stora utmaningar som väntat efter sommaren men allt har gått bra tillslut. Jag ser fram emot att jobba veckan ut, fira Halloween och sedan checka ut för att åka till Dubai med barnen en vecka. Planen är att ladda batterierna så att jag kan hålla nivån hög och spurta in i julledigheten och stänga året. Heja heja!

Receptet för att orka: Vara hård på att inte sippra ut energi på onödiga saker. Träna regelbundet, vara ute så mycket som det går. Skippa alkoholen, sömnen blir bättre direkt. Jag äter hälsosam mat, mer kolhydrater (bränsle) och öka mellanmålen. Jag brukar alltid gå upp i vikt 2-3 kilo under terminen när vi har som mest att göra men det är för att jag äter mer för orkens skull. Ett litet överskott på nyttig energi gör att jag orkar lite extra varje dag. Dessutom har jag blivit ännu starkare i lyft vilket är kul. När jag kommer i lugnare perioder blir behovet av alla mellanmål inte lika stora (inte samma hunger) och då går jag tillbaka i vikt. Kroppen sköter allt sånt där själv om man lyssnar på den. Så häftigt.

Ett litet råd till kvinnor som fastnat i mat/vikt-träsket: Det är omöjligt att bli framgångsrik och spurta i sin karriär om man ständigt är hungrig eller tänker på mat. 1. Du kommer aldrig ha lika mycket energi långsiktigt. 2. Du slösar värdefull tankekraft. Ät dig mätt på vettig mat och rör på dig istället. Det är det enda hållbara sättet.

20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00