ANNONS

Födelsedags-dygn

/

Jag har alltid kämpat med känslan av ensamhet, det sitter djupt inom mig. Antagligen för att jag har varit mobbad och behövt klara mig mycket själv genom åren. Jag har alltid varit en outsider som inte riktigt passat in någonstans. Därför blev jag helt skakig och rörd när många av mina vänner hade samlats för att fira min 28:e födelsedag. Det kändes mer som en 30-års fest. Jag trodde att jag skulle på en mindre lunch på Nosh and Chow men istället hade de lånat hela ”vardagsrummet” på plats och där stod hela gänget och sjöng när jag kom. Sedan väntade en lunch med fantastiska tal av Sheila, Linus, Simon och Pingis. Som jag grät. Älskade, älskade vänner.

Varför ska det behöva ta år att förstå att dom finns kvar där? Att de inte lämnar mig och att de faktiskt tycker om mig. 

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Mina närmsta vänner, Sheila och Linus. Linus höll ett väldigt rörande tal om hur vi lärde känna varandra som 13 åringar och hur vi har hållit ihop under åren trots att jag ville bli vuxen tidigt och han ville vara ung länge. Vi har aldrig levt så skilda liv som när jag kom med en stor mage och han levde ett studentliv runt om i världen. Men vi har alltid hållit i hop i vårt och torrt. Linus är en sån fin människa. Tänk att jag idag får träffa honom varje dag och driva NTH.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

David, Pingis fantastiska sambo hade arrangerat allt så fint. 20 vänner kom och firade mig med pompa och ståt!

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Bästa Pingis (hjärnan bakom hela firandet misstänker jag), Sheila, Nicole och Tara. Först hade det varit klädkod på inbjudan, ”Great Gatsby ” men gänget hade glömt att meddela Tara att det ändrades till ”mysig lunch”. Så hon kom mest uppklädd (fantastiskt vacker) av alla haha :- )

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag fick en enorm tårta! En pokal!

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Efter fyra timmars lunch (!) åkte Hampus och jag till Ett Hem. Jag var helt rörd och fylld av kärlek. Älskade älskade vänner.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Rummet vi fick på Ett Hem var helt fantastiskt. Jag slängde av mig skorna direkt, hoppade in i morgonrocken och kröp ner i sängen och bara njöt av tacksamhets-ruset. Sedan öppnade jag alla paket från vännerna och grät ännu mer. Alla fina brev.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

… Fantastiskt badrum!

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Vid åtta tog jag på mig min Balmain-klänning, målade läpparna och..

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

.. Gick ner i köket för att äta middag ihop. Att äta middag på Ett hem är som ett vara hemma hos någon, så mysigt. Jag drack en god torr äppelmust till middagen, att vara utan alkohol är nog det bästa val jag gjort. Vid tolv var vi tillbaka till rummet, sedan låg och vi och pratade till o2. Hampus får mig att skratta så att det gör ont i magen. Som jag älskar honom.

Jag vaknade 05.50 kunde verkligen inte somna om. Jag var som ett barn som liksom var spänd på dagen. Typiskt, jag som behövde sova ut. Drog mig till åtta men sedan beställde vi frukost. Allt kom när jag var inne i badrummet och jag fick en rejält chock, Hampus hade nämligen beställt de största ballonger jag sett!

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Det var enorma ballonger överallt! Och vilken frukost! Vackra rosor och min favorit Frank Sinatra spelades i högtalarna. Han hade ordnat så fint.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Omelett, smörgåsar, pannkakor och tårta. Men det som tog all uppmärksamhet var Hampus födelsedagspresent:

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

En Patek Philippe. Jag älskar den! På baksidan hade han graverat ”För nuet vi delar, H”.

<3

47F44C74-CDE1-46A8-8705-AA3A109C7E99

Sedan väntade en fantastisk söndag. Lunch på Långängen (personalen kom ut med alkoholfri bubbel bara sådär, TACK). Jag hämtade Sally som var hos min mamma på mormors-mys och där hade de bakat en Toscakaka som vi firade med. Därefter körde vi hem och hämtade Gillis hos Odd och plockade upp thaimat och åt hemma.  Hela kvällen har spenderats med lek, vi har busat runt i hela huset.

Det här var den bästa födelsedag som jag har haft i hela mitt liv. Nu är jag 28 år och jag ser fram emot allt som väntar. 

64
555

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00