Produktfredag

Vid lunch idag kilade jag till Matbaren…

.. I en superfin kappa från Finska Andiata

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Där väntade presslunch för Löwengrip. Vi bjöd in journalister från Kosmetik, Damernas Värld, Style By och Kicks att lyssna in våra nyheter och berätta lite vad som har hänt i bolaget sedan sist. Löwengrip har sedan en månad tillbaka en ny marknadschef som heter Sara, hon jobbade med Chanel Beauty tidigare och vi är så glada över att hon har velat komma till oss. Väldigt givande att jobba ihop!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Matbarens fantastiska mat

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Med Anja och Maria

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Rush tillbaka…

40DCACA0-134E-4238-8FB3-B41C97D2FE1E
CDEFB746-1588-4042-BB09-BF00E1AEC59F

Jag fick rusa in i nästa möte. Produkt-genomgång för våra anställda. Varje månad ses vi hela gänget och Hannah och jag delar ut testar på allt vi håller på att ta fram så alla får vara delaktiga.

2425F6C9-9D0E-4D3A-BB51-AABE07E35297

Vi fikade med RAW-godsaker

4AA51C6A-B0FF-4A60-BEFF-01B5DCB0A24A

Emilia och Dinah

A5627BE4-39D2-4410-B7CC-3F128ECA14E8

Maria och Denise

8F81CB48-4104-460E-9C50-73995D742FC5

Emilia och alla prover.

F60C72F4-9BFD-4D8D-A929-C430CF5D647C

När vi skulle avsluta kom gänget med blommor till mig och så sjöng alla Happy Birthday, så gulligt. Jag fyller år på söndag.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Produktmöte med Hannah direkt efter!

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Och så hämtade jag barnen och sedan handlade vi fredagsmys.

Trevlig kväll på er!

 1. Isabella!
  Jag beundrar dig för många olika anledningar! Du är verkligen en förebild.
  Men…till en annan sak. Vad har du för produkt i ansiktet som ger dig en så fin färg och lyster? Känner lite att jag måste ha den:)

  Många Kramar

  1. Du menar att det ska synas? Mellanöstern med slöja eller asiater? – polacker, britter, tyskar då? Eller måste de vara mörkhyade och synas utan på? Du får specificera dig isåfall. Utlänning är man om man kommer från Danmark eller Norge också.

  2. Vi är inte Sverige, det är inte konstigt att majoriteten av de som söker är svenskar. Och man måste inte syssla med kvotering. Jag har själv utländsk bakgeund och skulle aldrig vilja bli anställd pga det, vill att man går på min kompetens precis som med alla andra.

  3. Vi känner väl inte till ursprunget för hela hennes personal..? Men om det är bara svennar som jobbar för henne så beror det säkert på medvetet varumärkesbyggande. För att slå sig in på den globala skönhetsmarknaden så är det viktigt att ha en tydlig profil och att omge sig med unga, skandinaviska kvinnor med blont hår ger just en tydlig profil.

  4. Borde dom anställa någon bara för att dom har mörk hudfärg menar du? Dom anställer väl folk som har den kompetens dom vill ha.Ett företag som väljer anställda efter deras utseende och ögonfärg låter inte som ett bra ställe att jobba på.

 2. Grattis i förskott Isabella! Jag fyller också år på söndag. Jag fyller 52 år då.
  Den där grå kappan från finska Andiata är ju jättesnygg, kul med finsk design och ett märke som jag inte kände till.
  Sov så gott! Kram! Lena

 3. Är det bara hos mig (i min mobil) som bildtexterna hamnar under en annons istället för under bilden? Ganska irriterande,om det är något som drabbar många borde det ju rättas till….

 4. Nu när det är höst och många (däribland jag) har flyttat till ny stad bland annat efter avslutade studier eller för påbörjade studier, kan du inte köra en ”Vänner Sökes” igen? 🙂

 5. Tänkte du kanske kan svara på en fråga. Det blir kanske lite entonigt men får du upphöjda som nedvärderande reaktioner om din framgång/självständighet från män i samhället?
  De i din yrkes/livsstilskrets men också män du bemöter under en tillfällig sammanträffande.

  Jag gjorde en liten samhällsundersökning med mig själv i somras. Detta angående vad en kvinna får för reaktioner hur hon klär sig.
  Hade jag ljusrosa kjol med en vit topp i feminina snitt fick jag mycket efterlängtade blickar av män och något föraktsamma blickar från kvinnor.
  Sedan valde jag att omvända min stil. Då valde jag en mindre kvinnlig stil, något mer maskulin som utstrålade självständighet och viss makt. Nästan varje gång har jag fått små hånflin eller föraktfulla blickar. Kan få en kommentar efter mig t.om. Kvinnor stirrar.
  Detta är ingen märkvärdig stil men en iakttagelse på hur människor reagerar när du sticker något ut i jämförelse med andra som tillhör gråskalan.
  Jag står för att krossa patriarkatet, och få kvinnor att våga sticka ut.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..