ANNONS

Fredagspeppad

/

Fredag! Jag har faktiskt längtat efter fredag och helg. Jag ser fram emot att hämta upp mina barn och ha fredagsmys vi tre. Vi brukar skippa hjälp på fredagarna för att få helt egentid. Barnen brukar få önska mat och så åker vi och handlar de, ofta blir det vegetarisk sushi och yakitori till Sally. Vi brukar byta om till pyjamas, ta ner barnens täcke och så myser vi framför en barnfilm.

Processed with VSCO with 6 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jag började dagen med ett träningspass, nu har jag tränat med Pontus i snart ett halvår och det är så roligt att hela tiden bli starkare. Att göra bänkpress på 40 kilo och marklyft på 80 kilo kändes väldigt långt bort när jag började i maj. Men nu så.
 Nu väntar en presslunch för Löwengrip!

30
159

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00