Finland

Här kommer ett inlägg som skulle publiceras sent igår med det blev ett uppladdningsfel såg jag nu:

… Föredraget i Helsingfors gick bra. Det är alltid roligt att träffa studenter, dagen idag var hos deras Handelshögskola. Då behöver jag inte vara lika korrekt utan kan släppa garden lite. Simon mötte upp mig och Sascha när vi kom dit, han gav mig en stor kram vilket gjorde mig glad. Det är alltid tomt att resa utan honom.

A938a110 aa75 436d af4b c97d1a757224.jpg
06fbc8ba 155f 4c11 8a5b d28a9360dc09.jpg
098052d4 45f2 4c7e 9563 34190b05e3f9.jpg
96093860 78a7 4715 82dd 537855588aae.jpg

Nu är vi på Arlanda och väntar på bagaget i ett av deras fina rum. Det är alltid härligt att komma hit, personalen är så gullig. De möter en direkt vid gaten och kör oss till VIP-en så man går aldrig igenom terminalen. Jag föredrar att köra själv så jag får strax min bil. Ser fram emot att sova hemma. Imorgon väntar träning med Pontus och lite kontorstid innan jag och Pingis flyger igen. Sascha och Ida har redan förberett en ny resväska med allt jag behöver under helgen i Schweiz. Flyttar bara över min necessär. Smidigt!

Åh jag längtar efter en dusch och få testa skönhetsprodukterna jag köpte från Fresh på Heathrow. Läppskrubb, läppserum och flera ansiktsmasker. Det är fantastiskt roligt att hela tiden få testa nytt och få inspiration till Löwengrip. Just nu är det en konsistens till en mask jag är ute efter i vår Advanced Skincare och jag hittade en som kändes magisk.

Sov gott sen! Föresten, Skavlan var redan imorgon. Kul :- )

 1. I Finland är vi över 300 000 finlandssvenskar. Det skulle vara trevligt om du kom hit och höll föredrag på SVENSKA någon gång! (Känns fel när det går på engelska i vårt tvåspråkiga land…)

  Och så en fråga: Vad dricker du vid festliga tillfällen/till mat etc nu när du ej dricker alkohol? Vatten/mineralvatten?

  1. Vatten, läsk, saft, te, kombucha, alkoholfritt vin eller öl tex. Finns väl hur mycket som helst?! Folk har en sån sjuk syn på alkohol. Man måste inte dricka hela tiden!

  2. Eftersom hon var på Hankfest, dvs på Svenska handelshögskolan, så pratade hon högst troligen svenska? Jag gissar att hon inte fått informationen från sin personal innan om exakt var hon skulle föreläsa, utan hon trodde säkert att det skulle vara på engelska. Men heja Hanken!

 2. Oj vad mycket du har fått se på kort tid, häftigt! Förlåt, men jag måste fråga, skorna du har på dig på bilden när du sitter på flyget, varifrån kommer de? Såååå snygga!
  Ser fram emot att få se dig hos Skavlan ikväll. Önskar dig en riktigt trevlig helg. Kram

 3. Hei hoppas du trivdes, själv har jag gått Hanken, kanske du kunde ta och kolla denna unika babyprodukt som gör många familjer lyckliga, vi vill komma till Sverige nu i höst, lullame.com.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..